Sziasztok!
Edit, szerintem kezdheted a kajákat szépen fokozatosan Krisztának.
A répa jó könnyú azt lehet keverni mondjuk almával. Viszont a banán elég nehéz még várj egy picit vele, nálunk még volt most úgy 2 hete, hogy fájt tőle Gery pocija. Én mindig teszek hozzá valamennyi vizet, hogy lazítsa.
Meg most már Én csinálom neki a desszertet is. Pl tegnap főztem 1 burgonyát és összetürmixoltam 1 banánnal és 1 nagy almával. És hozzáadtam a burgi főzővizéből. Ez annyi lett, hogy 3 bébiételes üveget teleraktam. Így ezt 2 napig adom neki uzsira vagy keverek a husos hamihoz belőle ebédre. Az őszibari is jó, bár azzal vigyázz nagyon tud hajtani! Azt is inkább keverd majd valami keményebbel.
Meg a tejpépek is nagyon jók, laktatók. Én mindig teszek Gery vacsi és reggeli tápszerébe egy púpos mércekanállal.
Nálunk ez bevállt és nem kel fel éjszaka...
Ja és Gery este olyan230ml-it szokott enni, de mondom teszek bele a tejpép porból, amitől még laktatóbb és finomabb is.
A banántól meg nem kell tartani, semmi "káros" nincs benne, csak mondom mivel eég nehéz, ezért óvatosan először csak egy felet keverj mondjuk valami más gyümivel. Meg az a jó ami már kicsit érettebb, ami kicsit barnásabb már.