Ugráló nálunk van, a nappali közepén, aki hozzánk jön, az elõször meglepõdik, aztán örül, és kiakarja próbálni. a Zsomi imádja, meg a tesók is.Ötlet: Kulcscsomó,nem használatos kulcsokból, hozzá bármi amibe lyukat fúrunk, vagy már van benne, és bele lehet dugni a kulcsokat. Nálunk egy-egy órát is el van úgy a Zsomi, hogy a kulcsaival egy kisautón talált lyukat"nyitja-zárja".Akárhova megyünk, szinte vadászik a kulcsokra, elkunyerálja, majd vagy nem akarja visszadni, vagy eldugja
Ha autó kulcsot kap, akkor áll az ajtónál és azt mondja brmmm... Már nem csak megy, szalad is, mint a villám,én meg utána, mert a fõ cél az autók, hátha valamelyik kilincs nyílik egy kis rángatás után..Jó kis fogyókúra. Ami nagyon tetszik még a távkapcsolók, ebbõl is volt sajátja, egy használaton kívüli, de már nem érdekli, csak a valódi, mert azzal már volt sikerélménye.Ha kiérek a látószögébõl. azonnal rákedi: anyaanyaanyaanyaanya...
Imád minden gyereket, az oviban a játszótéren stb. Mindenkivel játszani akar, kicsikkel, nagyokkal. további ötlet 2. szülinapra: Kistesó!!!Projektek indulhatnak
A motor itt hever a lakásban, de rá sem szeret ülni, csak a lakli nagytesó ül rá, õ meg tolja. A bébitaxit is csak tologatja, mert rájöttem, hogy egyedül nem bír lekecmeregni róla, így kényelmetlen neki.Van egy felfújt gumicsacsi egy barátunknál azt szereti. Mg szerti a kisházikókat, aminek van ajtaja, lehet nyitni-zárni...meg a telefonokat, amik hangot adnak..tegnap nézegette a háromcsatos szandiját, majd egyszercsak a füléhez tette, és 'telefonált'rajt.
Evés rapszódikus. Picit náthás, csak a cseresznyét, meg paradicsomot ette meg ma, kénytelen voltam Beba-t csinálni , mert csak azt volt hajlandó megenni, nagy szörcsögve. A porszívóval közeledve menekülésbe kezd, mintha az élete múlna rajta, de utána legalább tud aludni.
Zsomimama