Üdvözlök mindenkit a totyogó klubban
Dorcsi is imadja a könyveket. Leteszi maga elé és a lapokat (alulról felfelé) végigpergeti a hüvelykujjával és közben "beszélget". Nagyon jól el tud lenni vele. Kívülről fújja már Freud: Bevezetés a pszichoanalizisbe c könyvét. HOgy mit eszik rajta?
(szó szerint)
Ujabban Dorcsi söprögetni szokott. Frászt kapok, hogy mikor fogja valamelyik ablakot kiverni a partvis végével, ahogy forog vele.
Locsolócso: igen, én is jártam ugy, hogy végre sikerült szereznem valami nagyon klassz jatékot, minden téren ideális volt a gyereknek, minden ahogy a nagykönyvben megvan irva. Azóta is megvan, pakolgatom ide-oda. Egyébként is azt vettem észre, hogy a legjobb "játékok" azok, amiket mi szülok hasznalunk. Mobiltelefon, toll, számológép, távirányitó stb. Lehet, hogy a gyereknek fel kellene olvasnom a nagykönyvből mi a jó neki?
Lapozóskönyv: Mi egy Hófehérkés könyvet vettünk neki, amit különösen szeretett valamilyen rejtélyes oknal fogva (borzalmas volt a szovegkornyezet). Aztan kevesellte a törpéket és 2 részre szakajtotta. Aztan meg tovabb. Majd meghamozta. Amiota csupasz, nem erdekli.
Lábasok: Másik kedvenc. Ha valami eltünik, eloszor a konyhaszekrényeimet nézem meg, mert nagy az esélye, hogy ott megtalálom. De forditva is igaz, imadja kirámolni a szekrényeket. És amikor megyek utána, mondom, most ne rámold ki, kacagva elrohan, amolyan "kapj el ha tudsz" félén. Hát lehet rá haragudni?
Porszivo: Dorcsi imadja a porszivozast. Huzza vonja a porszivo fejet (ha hagyom), ha pedig en hasznalom, rohan utana, ahogy huzkodom es kozben igyekszik ki-be kapcsolgatni. Meg nem megy (hal isten) tökéletesen, de mar nagyon kicsi hianyzik hozza hogy lenyomja a gombot...
Drcsi meg a mosogepet is nagyon szereti, nyomkodja rajta a sok gombot (ezeket nagyon könnyü). Amikor meg ures, akkor belenez es gagyog benne, mert imadja, ahogyan visszhangzik.
jaj, annyit lehet ezekrol a porontyokrol meselni! Mindenkinek sok örömet (és türelmet
) a lurkókban! Bea