Sziasztok!
Ildi!
Aszalt szilvát sajnos nem eszi meg, sőt semmilyen formában - még joghurtként sem. de Anyu szilvalekvárja is erre a sorsre jutott.
Talán a mazsola jó tippnek tűnik (azt szereti
) - nem is tudtam, hogy az is jó rá! Köszi!
Mimóza!
Én még nem melózom (ha visszamennék már másnap nem lenne munkám, hiszen anno rögtön felvettek a helyemre embert - BANK)- a közösség miatt és a "baromi anyás, max egymással játszó skacok" miatt javasolta a dokinő a bölit...
Bea!
40 pelus 1 nap???????
Anyááááám!!!! Hát le a kalappal előtted, ha ezt bírtad idegekkel.
Hogy érted, hogy teljesen egyedül maradtál velük? Csak nem egyedül nevelsz 5 gyereket???
Szobatisztaság:
Kényelmi szempontokból
én sem erőltettem 2 éves korulig a bili témát, onnantól este fürdés előtt pisi a bilibe project volt az indítás. 2,5 évesen, tavaly nyáron a 10nap Balcsi alatt kvázi szobatiszták lettek nappalra, mivel többnyire 1 úszonaciban tengtek-lengtek
(egy délutáni hatalmas alvás alatt volt egy baleset
)- de mivel nem beszéltek, a gondozónőknek így nem felelt meg a bölis első nap. Mondván, Ők nem kérdezik a gyereket, nem teszik rá a bilire időközönként v. legalább étkezések, alvás előtt-után, mert erre nincs idejük 6-7 gyerek mellett. Azt mondták: csak akkor szobatiszta egy gyerek (és csak akkor! nem adnak majd rá pelust) ha SZÓL és MEGVÁRJA míg a gondozónő ráér esetleg pár perc múlva, odamegy és stb (pl. leveszi a kezeslábast...).
Így 5 nap alatt elérték, hogy újra bepisiltek, sőtle is tagadták, még a kakit is - pedig annak ugye szaga van...
3 éves koruk előtt szóltam, hogy jó lenne már vmit lépni a böliben is, mert otthon megy minden (kivéve a Ricsi székrekedése miatt nála a kakitéma sajna napokig nem...). Mondtam, ha kell viszek naponta 5 váltás ruhát, de ennek így nincs értelme (anyagilag pláne...).
Végre "partnerek" voltak, bár NEM ÉRTETTÉK, miért olyan "sürgős" a dolog, hiszen csak ősszel mennek oviba... No comment...
Sajna nálunk az éjszakai alváshoz kell még a pelus, mert eszük ágában sincs felkelni éjjel pisi miatt, s reggelre full csurig is van... De az ágytisztaságra azt mondják, sokszor később is alakul ki.
Tali:
nekünk sajna a 04.30-a és a 05.14-e sem jó - mindkét alkalommal börzén vagyok.
Asszem mi kimaradunk a tavaszi buliból - de majd a fotókat megkuksizzuk!
Marcsi és minden kis beteg családja!
Jobban vagytok?
További szép napot!
Erika