Sziasztok!
Köszi, hogy írtatok!
A probléma még adott, de olyan hullámzó. Most "analizáltam" és rájöttem hogy: van egy rossz napja,akkor egész nap cicizne.
(igen a cici markolászás és gyilkolás az szopi közben van, szerintem nincs sok tejem, csak éppen hogy csöpög és ezért csinálhatja)
Akkor elegem lesz, és megpróbálom leszoktatni, úgy hogy nem adok neki, csak ha már kikészít.
Akkor kábé fél nap múlva, rájövök hogy ezt úgysem bírom tovább és adok neki. És megfogadom, hogy türlemes leszek és nem kínozom,amikor kér kap.
Akkor ilyenkor szokott normalizálódni a helyzet pár napig.
Ha van egy rossz napja, kezdődik az egész előről.
Na, egy szappan opera sem habzik jobban, mint az én életem!
Amúgy nálunk éjszaka alvás van!!!!!!!!
Ez tavaly november óta többé kevésbé műxik, csak el ne kiabáljam!
A módszer a sírnihagyás volt, sajnos. Ezzel nem dicsekszem, de bejött. Azóta nagyon jókat alszom, kábé reggel fél 5 és 6 között szokott ébredni. Este 9-től alszik.
Persze ha túl korai, egy jóóóóóó hosszú alvós szopi után még alszik 2 órát is, max 8-ig.
Gyezsu!
Ezt nem értem, a kistesó összejövetel érdekében akarod abbahagyni a szopit? Mert szerintem ha már van peteérésed, akkor nyugodtan szoptathasz úgyis teherbe lehet esni, nagyon is!
Főleg annak aki nem is tervezi, mondja bennem a kis szkeptikus.
OFF:
Zsófi!
A joghurtot, pudingot sem eszi? Olvastam a másik topikban is erről, hogy írtál. Én még nem láttam olyan gyereket aki egy kis pudingnak ellen tud állni. Nem beszélve a túró rudiról!
Szió mindenki!
Andi
Aki per pillanat örömmel szoptat 5x is egy nap!