Új privát üzeneted érkezett!

Azt még elfelejtettem irni, hogy persze, hosszú időre nem vonulhattam el, csak amig öltözködtek, és egy picit összeszedtem magam. De a távirányitós autó kilátásba helyezése sem nyugtatta meg Matit, úgy lépett ki az ajtón, hogy visszanézett, sirt, és mondta: "Szeretlek" Kép
Vendég

Idusa,

gyönyörű ez a lány (is), és hogy rohan az idő! :-o
rkata

Hildus!
Hanna nagyon édes ezeken a képeken. Hol vannak ezek a gyönyörű virágok ami előtt apával áll a lányod? Olyan nagylányos nem is úgy néz ki mint aki még nincs is egy éves. Köszönöm, hogy elküldted, imádok ilyen szép babákat csodálni.
Marci-anyu!
Remélem már picit gyógyult a lelked és Marcinak sikerült felvidítania. A hét folyamán bármikor hívhatsz vagy gyere.
Sünikém!
A sor előtted úgy látom rohamosan csökken, ha így halad hamarosan itt lesz a ti babócátok is.
Matiba!
Gondolom még most is lelkiismeretfurdalásod van, hogy el kellett válni Matitól. Most az első a műtét, amihez sok sikert kívánok. Vigyázz magadra és nemsokára magadhoz ölelheted a fiúkat.
Remélem mindenkinek jól telt a húsvét, részemről nem vagyok oda érte, de mivel van egy lánykám akit már jönnek a fiúk locsolni kénytelen vagyok mosolyogni hozzá. Pisti már nem ment az idén sehova, mert ő már nagy fiú és az ciki.
Ildikó!
Ugye Bálint jól van és ment apával locsolkódni.
simineni

Most csak rövid leszek: Boszi Isten éltessen!
Vendég

Boszi!
Nagyon boldog szülinapot!

Mirosz!
Üdv közöttünk, lehet, hogy már naprakész vagy belőlünkKépKépKép

Jiny!
Úúúúúúúúgy örülök!!!!!KépKépKép
Csudaszépek vagytok ám!

Amneris!
Várunk!

Süni!
Mi is megyünk a talira! Lefogadom, hogy megismerjük egymást mi fórumosok! Engem nyugodtan szólítsatok le!!!!!! Regit úgyis megismeritek, bár én is tettem fel képet magamrólKép

Emlékeztetőül:
Kép

Kép
rayo

Süni!

Látom, változtak a sorszámok mindannyiunk nagy örömére.
Mi vhol Petyaanyáék előtt lehetünk.

Idusa!
Nagyon szép kislány Lili.

Timi
latimi

Süni!

Most olvastam a leveledet odaát. Bocsika.
Majd megkérdezzük Gabikát a sorszámunkról.

Timi
latimi

Idusamoja és Rayo!

Gyönyörűek a lánykák!

Lányok!

Nagyon örülök,hogy szépen csökkennek a sorszámaitok!
Holnap én is felhívom az "én nénimet",hogy hol is vagyunk a listán,remélem szépeket mond majd!

Szép tavaszt és jókedvet mindenkinek!!!

Kép
csöpke

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét! Kép
Nálunk elég nyugis volt, de azért nem fogunk elhervadni! Kép
Ma még "birkanyírás" is volt, hogy stílusos legyek! Kép Persze nem foglak titeket megfosztani a végeredménytől, teszek fel képeket. Kép
Nem ér hangosan nevetni, mind a két csajszit én nyírtam meg. Kép Lehet, hogy erre nem kéne ennyire büszkének lenni. Kép

Egyre jobban sajnálom, hogy nem leszek ott 22.-én! Olyan sokan elmentek. Nyugtassatok meg, hogy Süniékhez is sokan eljöttök! Csináljatok fényképet majd! Mondjuk csoportképet!!! Kép

És most jöjjenek a képek:

Kép
Kép
Kép
Kép

kizsó

Sziasztok!Köszönöm,hogy befogadtok ebbe a kedves,összetartó, öribabás csapatba! Még nem vagyok teljesen naprakész belőletek, de olvasás közben már többetekkel "végigéltem" a várakozás izgalmát, a babával találkozás örömét, a gyerekes családdá válás gyönyörét és nagyon sok hasznos infót szereztem az öribabákat már hosszabb- rövidebb ideje nevelők hsz-aiból is és nagyon tetszik, hogy Nikonozsó folyamatosan tájékoztatja a topiklakókat.
Így olvasó üzemmódban lévőként is nagyon sokat kaptam tőletek! Szuper ez a fórum!!!

Mi a második sikertelen lombik után,2005. okt. 26-án kezdtük el intézni az örökbefogadást és karácsonyra már megvolt a határozatunk. A TEGYESZES listán így már állítóag novembertől sorban állunk, de máshova nem jelentkeztünk, mert még szerettem volna a 3. lombikon szerencsét próbálni. Ez utóbbi meg is történt márciusban, de sajnos, nem ez volt számunkra a babához vezető út utolsó állomása. Ezután kezdtem el olvasni a fórumotokat, ahol nagyon jól esett gyönyörködni a babókáitokban. S úgy döntöttünk, hogy a lombikokkal járó sok lelki megpróbáltatás után elindulunk mi is az öf útján, aminek a végén biztos vár ránk a mi babócánk, aki már nagyon hiányzik a mi kis kétszemélyes családunkból.
Holnap felhívom a Gólyahír Egyesületet. Nikonozsót a mobilján vagy a vonalason kell hívni? Mikor?
Bocsi, ez egy kicsit hosszúra sikeredett...

Kép
mirosz

Boszi! Boldog szülinapot!
steiff

Kedves Mirosz!
Bármelyik telefonon 06-22 óráig.
nikinozso

Sziasztok!

Jinny: Nagyon örülök nektek, mint hogy reggel is mondtam. Kép KépKép Annyit nézegetem a telcsiben a képet. Kép

Nikinozsó: Ez szuper hír volt! Kép Igaz Jinny szólt, mert nem voltunk itthon és gépközelben, de azért felhívtam. Kép

Lányok: A gyerekek olyan édesek, csak nézem, nézem őket és arra gondolok nem olyan sok idő és a mi csemeténk is itt szuszog. KépKépKépIgaz eddig úgy volt hogy Jinnyékkel megyünk a Gólyahíres talira, de most hogy másként alakult, aminek persze örülök, mert mégiscsak a legjobb dolog végett alakult máshogy Kép, különben szomorú lennék, egy másik kedves barátnőm fog Pesten elnavigálni minket. Kép Õk nemrég adták be a jelentkezésüket Kép, de nagyon aranyosak. Kép Csak azért írom, mert tudom, hogy sutyiban olvas minket, Kép szóval néma fórumtag még, de majd csak ráveszem az írásra is. KépKép

Marci anyu: Hatalmas ölelést küldök neked!

Kedves Mirosz: Nikinozsót bármelyik számon hívhatod, mindig válaszol a kérdésekre. Kép

Matiba: Kép Én inkább mosolygok itt, mert arra gondolok, hogy milyen boldogok vagytok és milyen nagyszerű szülei gyermekeiteknek, és tudom, hogy mi is azok leszünk. Ez annyira boldoggá tud tenni már most is. KépKép

KépKép
ancsúr

Latimi 143
nikinozso

Szép jóreggeltKép!

Hát nem hervadok el én semKép
És ma még jön a második felvonás az óvibanKép

22.-én Gólyahír/tali:
Ancsúrék
Süniék
Mosiék
Récéék
Ildikó+Vivien
Ditiék
Kelimoniék
Gabsziék
Vickiék
Petyaanyáék
Rayoék

Simineni
Úgy érzem egy év múlva már család leszünkKép Remélem ez a megérzésem is bejön, ha előbbKép az még jobbKép

Hildus
Köszönöm a képeketKép Nekem az apás kép tetszett a legjobban, kár hogy te nem vagy ott velük. (Gondolom te voltál a fotósKép)

Rayo
Ezt a mosolyt nem fogjuk eltéveszteniKép

Csöpke
Reméljük te is jó híreket kapszKép

Kizsó
Jó lett a lányok haja, ügyi vagyKép
Bepótoljuk május 20-ánKép

Latimi
Micsoda jó hírekKépKépKép 143 KépKépKép

Mirosz
Dehogy volt hosszúKép
Örülök, hogy írtál magatokról.

Matiba
Remélem gyorsan telik majd az idő, sikerrel jártok és nem kell többé (amíg kicsik a fiúk) elválnotok ennyi időre.Kép

Jövő héten szeretném a virslit összeszámolniKép és megrendelni.
Aki csatlakozna hozzánkKépaz jelezzeKép
(Ha nem tudod miről is van szó, írj a mail címemre, privát válaszolok.)

Süni, Rvan, Marci-anyu, Ggabszi, Kelimoni, Boszi, Steiff, Mosolygós, Atan, Madri, Simineni, Gyezsu, Jiny, Töltike, Gilice, Kizsó, Matiba, Nikinozsó, Idusamoja, Tviky

Szép napot mindenkinek!
Süni

Kép
süni_renóca

Marcianyu!
Névnapod alkalmából sok szeretettel köszöntelek!Kép
simineni

MInden Andreának boldog névnapot!!!!!!
Kép

Kép
rayo

Kedves Marci-anyu!
Kép
Süni
süni_renóca

Sziasztok!

Minden Andreának Boldog Névnapot kívánok!

A húsvéti történések elég változatosak voltak! Jiny gratulálok kislányod érkezéséhezKép! Remélem számításaid szerint minél hamarabb hazakerül!

Marci_anyu Kép

Matiba
ha nekem ilyen gyerekeim lennének! A leírásodból is látszik, hogy mennyire szeretnek téged!Kép Jó utat kívánok nektek!

Kizso
a lányok haja szuper lett! Nagyon aranyosak!Kép Ügyi vagy!

Süni
olyan jó olvasni tégedKép! Forr benned az energiaKép

Boszi
Boldog Szülinapot! Hogy vagytok?

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Most olvastam vissza a hsz-emet és látom, hogy lemaradt a Dori-baba!

Kicsit szétszort vagyok, bocsi!

Kép
madri

MadriKép

Eszembe jutott, hogy elfelejtettem:
Ha van még valakinek meghívója az IWIW-ra-reKép, kérhetnék?Kép KöszönömKép

Most már megyek dolgozni. Délelőtt az óviudvaron keresgélni fogunk, hátha hozott valamit a nyuszikaKép

Üdv Süni
süni_renóca

Sziasztok! Felhívtam a Gólyahírt, s most várom ,hogy megérkezzenek a kitöltendő papírok, hogy minél előbb elkezdődjön az én várandósságom is. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hányas sorszámot fogjuk kapni...
Amneris és Jiny gratulálok Zitushoz és Dórihoz! A többi babóhoz hasonlóan biztos ők is nagyon édesek,sajna képeket én még nem láttam róluk.
Idusamoja! Lili nagyon helyes kiscsaj!
Sajnos mi nem tudunk menni szombaton a Gólyahír találkozóra, mert a sulinkban pénteken és szombaton egész napos rendezvények lesznek A suli jubileuma és a Föld Napja alkalmából.
Pedig nagyon szeretnék személyesen is megismerkedni veletek... de majd a legközelebbi talinál...
Csöpke! Mit mondott a néni? Hányadikok vagytok?

Kép
mirosz

Sziasztok!

Ilyen jó hírekre visszajönni....

Nikinozsó!
Köszönöm szépen én is az ajándékot, amit csak most olvasta, de nagyon nagy örömmelKép.

Jiny!
Gratulálok Dóri babához. Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!!!!Kép

Rkata!
Régen beszéltünk, örülök, hogy jelentkeztél. Remélem jól vagytok.

Kizsó!
Jó lett a lányok haja, igazán jó a fodrászukKép. Látom a muffin is jól sikerültKép.

Mirosz!
Üdv közöttünk.

Kép
rvan

Előzőből lemaradt: Mi is megyünk a talira a férjemmel.

Kép
rvan

Minden Andreának, nagyon boldog névnapot kívánok.
Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!Sünirenóca,Mírosz és a többiek!

Beszéltem a Tegyeszes ügyintézővel és csütörtökön vár délután és akkor fogok többet tudni.
Valahogy olyan jókedvem lesz,ha ezzel a nénivel beszélek!!!!!Annyira kedves és biztató a hangja!
Szóval, majd írok,hogy mi volt!

Kizsó!
Édesek a gyerekek és ez a locsolkodós-jelenet!!!Ennivalóak...

Süni! Küldöm az iwiw meghívót!

Kép
csöpke

Kizso, nagyon ügyes fodrász vagy, csinosak lettek a lányok.Kép Nyugodtan tűrik a hajvágást, nem izegnek mozognak? Én ollóval még nem próbálkoztam, de géppel már igen, hál istennek a fiúknál lehet.Kép

Rkata, már hiányoltunk, mesélj, mi van veletek.Kép

Kép
Kép
atan

Nikinozso!

Úgy örülök ennek a sorszámnak. Lassan mi is elérjük a bűvös 100-at.
Köszönöm.

Sünike!
Nagyon drága vagy, hogy odaát megírtad a sorszámot.

Timi
latimi

Marci-anyu: Isten éltessen!
Rvan: Visszajött a fotó, amit küldtem Neked.
Mindenkit ölelek, írni nincs sok időm, de azért olvasok, és igyekszem a héten egy kicsit hosszabban bejelentkezni.
Vendég

Szia, Atan!

Köszönjük szépen, jól vagyunk, túlestünk a "kötelező" Rota-víruson (mi szerencsésen megúsztuk, hallottunk sajnos rémtörténeteket Kép ), most élvezzük a szép időt, alig lehet berángatni a csajszit a kertből. Kép Csenge nő, mint a gomba, mindenki óvodába akarja küldeni, nem hiszik el, hogy még csak 21 hónapos. Kép Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
rkata

Sziasztok Lányok!
Most én leszek Amneris magyar hangja, most beszéltem vele és azt mondta, hogy Zitusnak már nincs szüksége a gépre, ha ilyen ügyes lesz holnap átkerül a csecsemőosztályra és talán pénteken hazajöhetnek.
Rkata!
Nagyon aranyos ez a pici lány,nagyon szeretek ilyen szép gyerekekről képeket nézni.
Gondolkoztatok már rajta, hogy mindegyikünk gyermeke milyen szép és kiegyensúlyozott, talán a mérhetelen szeretettől amit tőlünk kapnak.
simineni

Sziasztok!

2 vizsgán túl vagyok, picit ráérek társalogni.
Réce, köszönöm az érdeklődést.

Jinyvel beszéltem ugyan telefonon, de ezúton is küldöm gratulációimat és öleléseimet!!!

Nikinozsó! 119! Nagyon köszönöm ezt a hírt. Ma már bármi történhet, akkor is jó kedvem lesz.

Süni és a többiek, mi nem megyünk a 22. talira, vidékre utazunk, családi program van. A május 20-ról még nyilatkozom, még nincs meg a férjem ügyeleti beosztása, én nagyon szeretnék ott lenni.

Mirosz, üdvözöllek. A Gólyahír – nagyon jó választás. Bármilyen magas lesz a sorszámod, ne aggódj. Tavaly októberben, amikor beadtuk a jelentkezésünket, 173-as volt, most pedig 119-es. Nem is számítottam rá, de nagyon örülök.

Matiba, mit csinálnak a szemeddel, milyen műtét lesz?

Puszi mindenkinek.
Tviky

Kép
tviky

Andreáknak mi is boldog névnapot kívánunk!

A csajszikák nagyon aranyosak, Bobi is megnézegette őketKép

Amúgy nálunk minden rendben vanKép

Üdv. mindenkinek! Boszi
szuperboszi

Hildus!

El tudnád még egyszer küldeni a képeket?
Sajnos megtelt a postafiókom, amíg nem voltam netközelben, de már kiürítettem.

Köszi: Rvan

Kép
rvan

Amnerisnek és Zitusnak minden jót kívánunk!!!

Lehet, hogy hülyeség Kép, de én Csenge részéről az első pillanattól fogva mérhetetlen hálát érzek, mintha érezné, hogy más útja is lehetett volna az életének... És valóban nagyon kiegyensúlyozott, tényleg boldog csajszi. Kép
rkata

Sziasztok!

Nagy rohanásban vagyok, sajnos sok a határidős munkám.

Nikinozsó nagyon szépen köszönjük a húsvéti ajándékot!!!! Nem is számítottam rá, hogy ennyit haladtunk előre. Ez nagyon jó hír!!!!

ANDREA BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Sünike a májusi találkozó mettől meddig lesz???

Puszi mindenkinek!!!

Vicki
vicki

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni. Mindenkinek köszönöm a telefonokat! Annyira jól esik hogy ennyien segítetek!! Millió csók érte mindenkinek.

Már második napja nem láttam a kicsi lányomat, de minden nap hívjuk a kórházat, ahol nagyon kedvesen adnak róla felvilágosítást. Minden rendben van, csak az anyukája hiányzik neki. Kép

Ma egész nap a papírok miatt szaladgáltunk, de megvan minden. Holnap megyünk a gyámhivatalba, és mostmár csak akkor jövünk haza ha a kicsi lány is jöhet velünk. Kép

Most megyek csomagolni, meg szállást keresni. Kép

Puszi mindenkinek, amint hazaértünk jelentkezem!
Dóri nagyon boldog anyukája

KépKép
jiny

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, lebetegedtem én is Kép Vasárnap kénytelenek voltunk elmenni velem az orvosi ügyeletre, annyira vacakul voltam, kaptam gyógyszert és most már gyógyulgatok, de még elég fáradékony vagyok. Szombatra mindenképpen teljesen meg fogok gyógyulni!!! Kép

Köszönöm a szebbnél szebb gyerekfotókat! Di_ti, mindjárt kicsinyítem és küldöm vissza a képeket - bocsi, hogy csak most.

Jiny: Gyönyörű a kislányotok!!! Szívből gratulálok Dórikához és kívánom, hogy mihamarabba hazamehessen!!!

Szülinaposoknak én is minden szépet és jót kívánok!

Bocsi, hogy ilyen rövid és általános voltam - nem vagyok a toppon.
ildi_ko

Sziasztok!

Köszönöm a meghívót az iwiw-reKép. Kettőt is kaptamKép(Betti és Mera, Köszönöm.)
Rengeteg régi osztálytársamra rábukkantam.
Úgy belemerültem, hogy nem is merem kimondani mióta ülök itt a gép előttKép
Jó lesz a konyhában kis rendet csinálni, mert mindjárt jön haza Robim az angolrólKép

Jiny
Drukkolunk Nektek! Remélem hamar otthon lesztek!Kép

Amneris
Remélem hétvégén már ti is otthon lesztek!Kép

Ildikó
Jobbulást Neked!Kép

Vicki
10-16 óráigKép Ki mikor tud, jön, marad amíg a gyerkőcök bírjákKép Ha tovább az sem baj, átvonulunk hozzánkKép

22.-én Gólyahír/tali:
Ancsúrék
Süniék
Mosiék
Récéék
Ildikó+Vivien
Ditiék
Kelimoniék
Gabsziék
Vickiék
Petyaanyáék
Rayoék
Rvanék

Rkata
Örülök, hogy sűrűbben olvashatlak.Kép
Májusi taliKép? Hisz ti itt vagytok a szomszédbanKép

Sajnos csak csütörtökön tudok újra jönni.Kép
Szép estét mindenkinek:
SüniKép
süni_renóca

Lányok én is kaptam egy meghívót az iwivre, ha kell valakinek szóljon
simineni

Simineni kérhetem a meghívót?
nikinozso

SziasztokKép

NikinozsoKép
Köszönjük a gyönyörű húsvéti ajándékot!!

Jiny
Drukkolok nektek, hogy a picurkátok minél hamarabb otthon lehessen!

Siminéni
Én köszönettel elfogadnám a meghívót.

Petyaanya

Kép
petyaanya

Nikinozso megelőztélKép

Ha valakinek van meghívója...
Köszi!!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Nikinozsó!
Küldtem a meghívót.
Petyaanya, ha mégegyet kapok a tiéd
simineni

Petyaanya!
Küldöm!
Remélem, megkapod! Puszi: Rayo

Kép
rayo

Süni, köszi a mailt, előreláthatólag el tudunk menni és viszünk üdítőt meg sütikét. Petyaanya ti nem jöttök a májusi talira?
Jiny, Amneris drukkolok, hogy a babáitok a hétvégét már otthon tölthessék...
Tviky a sorszám miatt nem aggódom,a babáért küzdéssel telt évek már nagyon megedzették a türelmemet, habár lehet, hogy pont most leszek türelmetlen, mert most tudom, hogy ha a sorszámunk az egyesig visszapörög, biztos lesz egy babókánk.

Kép
mirosz

Kedves Lányok!

Most is csak egy pillantra néztem be, ahogy befejeztem a munkámat.

Nagyon várjuk már a szombati talit! Máté dél körül szokott ebédelni, bár mostanában felborulni látszik az eddigi napirend a több evés (170-180ml) miatti nagyobb alvások (5-6 óra) miatt, de asszem inkább kicsit előbb fogunk odaérni, és ott fogjuk megetetni, az a tuti!
Addig még holnap elmegyünk a határozatunkért és csütörtökön megyek fodrászhoz is kopasztásra. Kép

Ildikó! Sajnos a lekicsinyített képeket sem engedte feltenni a babanet.... Kép

Millió puszi mindnekinek!
Di_ti
di_ti

Rkata, remélem most már egy kicsit sűrűbben jösz hozzánk.Kép
Csenge nagyot nőtt, nem csodálom, hogy oviba akarják adni. Még mindig nagyon szép kis csajszi.Kép

Ildikó, gyógyulj meg gyorsan.Kép

Jiny, Amneris nagyon szorítok nektek, hogy minél hamarabb otthon legyetek a babókákkal együtt.Kép

Süni, én is így jártam az iwiw-el.Kép

Kép
Kép
atan

Simineni!
Megkaptam, köszönöm.
nikinozso

Rayo
Megkaptam, köszönöm!

Még nem tudom, elmegyünk-e a májusi talira. Nekünk ilyenkor mindenféle évfordulónk van.
P.

Kép
petyaanya

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?