Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen az együttérzést, igazán jólesik!
Lassacskán összeszedem magam.
Tényleg Kiscsipisz nagyon nagy ajándék és olyan jó gyerök (kopp-kopp), hogy néha még ma sem hiszem el, hogy mindez velünk történik!
Kiegyensúlyozott, boldog, mosolygós és barátkozó baba lett belőle!
Sokat megyünk vele, hozzászokott, hogy mindig vannak körülöttünk és olyan nyitott a lelkem!
Ismételten csak hálát adok az Életetadó mamának és Gabikának, hogy sikerült!
Kellemes ünnepeket Nektek!
Idusa

KépKép
idusamoja

Sziasztok!

Tegnap tudtam volna már jönni, de sajnos nem volt Babanet.Kép

Madri, Idusa.Kép
RészvétemKép

Sajnos változtak a programjaink, ezért nem tudtam jönni. Kedden este 8-ig értekeztünk. Szerdán aláírtuk a fiatal fiúval az albérletetKépNagyon örült ő is, mi is. Csütörtökön elkisértem Robit kedves bőrdokinénijéhez, aki engem is megnézett. A nátha óta furcsa a bőröm. Adott rá kencét, remélem most már hamar rendbejön. Tegnap a fiú cicánkkal az állatorvosnál töltöttem az egész délelőttöt, ma reggel is ez a program.Kép Vesehomokja elzárta a húgyutakat, hallotatok már ilyet? Szegény nagyon szenvedett. Csütörtökön egész nap nem evett, nem ivott, meg sem bírt mozdulni, majdnem kiszáradtKép De tegnap este már dorombolt:Kép Ma megyünk sógornőmet köszönteni.
Szóval nem unatkoztunk.Kép

Megpróbálok jönni holnap vagy hétfőn és visszaolvasni. Nagyon hiányoztok Nekem!

Jövő hétvégén találkozunk!Kép
Erről jut eszembe. Privát tudna valaki ajánlani jó, biztonságos parkolóhelyet a tali helyszínénél? Ne agyjunk tippet itt a kocsifeltörőknekKépKép Előre is köszönömKép

Mindenkinek békés, megnyugvós, kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
Szeretettel: Sünireni és Robi
Kép
süni_renóca

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok én is mindenkinek szeretettel, ha megengeditek egy "gyerekszájjal":

Balázs kapott egy nyuszit, mint minden Húsvétkor.
Olyan picike, nem tudtunk rájönni fiú, vagy lány...mármint a nyúl...Kép ( Hjja, nagy nyúlszakértő az egész család!)
Tegnap reggel izgatottan közölte:
-Anya, én tudom, hogy a nyuszi fiú.Mindig az autók felé megy és a lányos dolgok nem is érdeklik!

Mindenkinek ilyen gyermeki ártatlansággal teli, szívmelengető húsvéti ünnepeket kívánok!Kép

22.-én Gólyahír/tali:
Ancsúrék
Süniék
Mosiék
Récéék
Ildikó+Vivien
Ditiék
Kelimoniék
Gabsziék

180 emberből hogy találjuk meg egymást????

Lányok, mi elutazunk egy erdő közepére, ahol nemhogy számítógép, de villany sincs, úgyhogy csak jövő szerdán tudok jönni.
Szomorkodók, süt a nap!KépKép

Süni, megtennéd, hogy a tali listát vezeted helyettem? Köszönöm előre is!!!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Gabszi! Mi is megyünk a 22.-i talira! A májusira viszont valószínűleg így nem tudunk menni, hiszen alig lesz egy hónapos Dani vag Dóri baba! Kép

Rvan! Kép 56-os ruhából csak egy-kettőt vettünk, inkább 62-esek vannak. De amint megtudták a legközelebbi barátok hogy lehet hogy hamarosan baba lesz elkezdtek özönleni a kisruhák. Kép Így mostmár azért az 56-osból is van több darab is.

Idusa! Õszinte részvétem! Kép

Madri! Este skype? Mire jön a baba rendben lesz minden hidd el!!

Süni gratulálok az albérlőhöz!! Kép Remélem a cica már jobban van. Kép

A parkolás engem is érdekelne, ha lehetne nekem is elküldené aki tudja hogy érdemes megállni?

Az éjszaka a férjem is a babával álmodott. Az elmondása alapján egyforma babáról álmodtunk. Csak van egy aprócska különbség... ő kislányt álmodott. Kép Így aztán nem tudjuk hogy ki álmodta jól. Kép Dani vagy Dóri? Végülis teljesen mindegy. Kép Már nagyon várjuk.

Én meglepően nyugodt vagyok, de gondolom ez csak átmeneti állapot. Kép Lelkesen fejek háromóránként. Kép

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepet és annyi locsolkodót amennyit csak akar! Kép

Ölel mindenkit egy nagyon boldog kismama:
Jiny

KépKép
jiny

Aki tegnap tudta meghallgatni a Kossuth rádióban a riportot: http://real1.radio.hu/kossuth/2006/04/14/060414-k.htm
Vendég a háznál 13 órai kezdéssel

KépKép
jiny

Itthon vagyunk!!! Kép
Ma reggel engedtek ki minket a kórházból, aranyos volt a doki bácsi, már fél 8-ra kész volt a zárójelentés, 8-ra jött értünk Vivien és a párom. Bálint úgy örült, amikor adtuk rá a sapit és kabátot, csak úgy szaladgált örömében, a kórház udvarán pedig fogta a nővére kezét, úgy jöttek szépen, nevetgélve - hát tündériek voltak!

Bronchitist és kezdődő tüdőgyulladást diagnosztizáltak a fiamnál, naponta háromszor kapott vénásan antibiotikumot, kellett adni neki orrcseppet és köptetőt is, és napi háromszor mentünk gőzölésre is. Nagyon jól tűrte a macerákat, a gőzölésnél eleinte nyafizott és tiltakozott, de aztán megbarátkozott a szerkentyűvel Kép Az első két nap még sikerült benntartanom a kórteremben, de tegnap már muszáj voltunk kimenni a folyósóra és a játszóba. Nagyon jó körülmények között "laktunk", egy kétágyas kórtermet kaptunk, ahol csak Bálint és én voltunk, külön zuhanyzó, vécé, szóval tényleg szupi! Jövő hét szerdán kell visszamennünk kontrollra, akkor lesz még egy vizelet- és vérvizsgálat, meg még gyógyszert kell itthon szednie, de szemmel láthatóan jól van már Kép

Vivien elég jól viselte ezt a négy napot, okos nagylány már és ráadásul apás is. Felrúgtak mindenféle szabályt: tévé előtt ettek, csúnya meséket néztek (Jetix), három napig hordott egy ruhát, egy ágyban aludtak, összevissza ettek, amit éppen megkívántak - szóval rendesen elzüllöttek Kép Nagyon kedves volt a főorvosasszony, külön engedélyével bejöhetett hozzánk Vivien is látogatni (12 év alatt elvileg tilos). Az első 10 percben nagyon imádta egymást a két gyerkőc, aztán utána rendszerint jóóóól összevesztek Kép

Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen sokat gondoltatok ránk, köszönöm a gyógypuszikat, a telefonhívásokat, sms-eket, annyira, de annyira jólestek, el sem hiszitek, milyen jól!!!

Később majd visszaolvasok, és fényképeket is rakok fel.

Addig is puszi!!!
ildi_ko

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SZÜLETÉSNAPI KÖSZÖNTÉSEKET ÉS JÓKÍVÁNSÁGOKAT: Kelimoni, Szuperboszi, Simineni, Rayo, Jiny, Ggabszi, Kizsó, Tölti, Gilice, Móncsi3, Atan, Steiff, Madri!!!!!!

Nagyon jól esett, hogy nem felejtettétek el és gondoltatok rám!!!!!

Ggabszi mi is megyünk a 22-i találkozóra!!!!

Mindenkinek nagyon köszi a képeket, imádnivaló az összes gyerkőc!!!

Marcianyu nagyon sajnálom. Ha van időd szívesen beszélgetnék veled ezekről a dolgokról.
Nagyon szorítok vasárnapra de nemsokára kétszeres Anyuci leszel így vagy úgy!!!!!!
Bocsi én vagyok most elmaradva de igyekszem bepótolni!!!

Jiny nem semmi, gratulálok!! Akkor mindjárt megszületik Dani vagy Dóri. Tündéri a babaszoba!!! Milyen jó, hogy megvan minden!!!
Várom a híreket!!!!

Õszinte részvétem Idusa, nekem nemrégen halt meg a Nagymamám nem könnyű feldolgozni a szerettünk elvesztését.
Csodaszép a kis Lili!!! Isten éltessen névnapod alkalmából!!!

Palma írnál magatokról??? Jó, hogy jöttél!!!

Amneris hogy vagytok? Mi a helyzet a kis Zitával??? Írj ha lehet.

Diti küldenél Mátéról képet??? Már biztosan nagyon nőtt......

Ildikó de jó, hogy már otthon vagytok!!!! Jobbulást Bálintnak!!!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK ÉS SOK PUSZIT KÜLDÖK AZ ÉTEREN KERESZTÜL!!!!!!

Vicki
vicki

Sziasztok!

Csak nagyjából tudtam visszaolvasni, mert múlt 7végén elutaztunk Bükfürdőre. (Anyósom nyert egy wellnes 7végét és nekünk adta Kép )
Munka továbbra is sok van, aztán meg Máté betegedett le, igy nem tudtam géphez jönni.

Vicki! Utólag is nagyon boldog születésnapot kivánok!

Jiny! Nektek is gratuálálok! Nagyon szép a babaszoba! Kép

Marcianyu! Sajnálom, hogy ilyen a hangulatod, de azért drukkolok vasárnapra! Nagyon szeretem a mosolygós arcodat, igy légyszi tessék mosolyogni, annyira jól áll neked! Kép

Diti! De nagyott nőtt már Máté! Kép

Kelimoni! Annyira tündéri Gergő! Kép

Rayo! Imádnivaló Regi mosolya a fogacskáival! Kép

Idusa! Névnapod alkalmából sok boldogságot kivánok, Lili gyönyörű!

Amneris! Mi újság veletek? Irj, ha tudsz.

Ildikó! Örülök, hogy már otthon vagytok, jobbulást kivánok Bálintnak!

Idusa és Madri! Õszinte részvétem! Kép

MINDENKINEK KIVÁNOK NAGYON SZÉP HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

Kép

Lányok! Elköszönnék most egy időre, mert húsvét után csütörtökön utazunk a férjemmel Berlinbe a szemem végett. Onnan nem valószinű, hogy fogok tudni irni, bár biztos van internet kávézó, stb., amint tudok jelentkezem majd.

Addig is millió puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Idusa, Madri: részvétem Kép Sajnos a halál az élet része. Kívánom, hogy mielőbb öröm váltsa fel a szomorkodást.

Idusa: Boldog névnapot! És ennyi rossz után, már jónak kell jönnie. Pici szépséged megédesíti a mindennapokat, a problémák meg szép lassan megoldódnak. Kép

Jiny: Kép

Gabszi: azt hiszem, ha egymást nem is, de a gyerekeket megismerjük majd a talin. Kép Aztán bátran rohanjuk le egy egymást. Kép

Mi is elutazunk, legközelebb szerdán este leszünk itthon. Végre láthatom ismét az én drága szüleimet. Kép

Kellemes húsvétolást mindenkinek! Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jiny magyarhangjaként jelentkezem:
KISLÁNYUK SZÜLETETT ma!!!!!!!!!!
Indulnak hozzá, amint többet megtudok jelentkezem!
Drága Jiny szülők! Szívből gratulálok! Megvalósult életetek álma!
Nem is tudok többet írni, mert jelenleg csak bőgni tudok. Ölellek benneteket!
Hildus
Vendég

De jó, hogy megint felszaladtam......

Jiny szívből gratulálok!!! Micsoda ajándékot hozott nektek a húsvéti nyuszi!!!! Nagyon sok boldogságot és minden jót kívánok nektek!!!!!!
Várom a híreket!!!!!!!

Hildus köszi az infót!!!!!! Mikor költöztök???
De jó, hogy mindjárt készen van a házacskátok!!!

Matiba nagyon szépen köszönöm a születésnapi jókívánságot!!!!! Nektek kellmes húsvéti ünnepeket kívánok!!!!

Madri ne haragudj, nagyon figyelmetlenül olvastam. Õszinte részvétem az Apósod miatt. Mi történt vele? Beteg volt?

Idusa elfelejtettem megkérdezni, hogy mi történt az Apukáddal?

Ha nem akartok erről beszélni Madri, Idusa azt is megértem.

Puszi:

Vicki
vicki

Jinny: Köszike hogy hívtál, nagy tanításban voltam! Kép Szívből gratulálok nektek! Cuppanós a kis nőci homlokára! Kép

KépKép
ancsúr

Madri!

Nagyon szívesen!

Jiny!

Rengeteg örömet kívánok a babucihoz!!!!

Lányok!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Kép
csöpke

Kép

KépKép
ancsúr

Szóval csak azt szerettem volna mondani, hogy én is mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!
Egy hete találtam meg ezt a fórumot, azóta szabadidőm nagy részét azzal töltöttem, hogy elkezdtem tavaly áprilistól olvasni a hozzászólásaitokat, már februárnál tartok. Nagyon tetszik ez a fórum,szuper kis csapat jött itt össze! Ha végére érek a régi hsz-ok olvasásának, szeretnék én is veletek beszélgetni míg az öribabára várunk, ha befogadtok!
Most csak azért jelentkeztem, hogy KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánjak mindenkinek!

Kép
mirosz

Szia Mirosz!

Üdv közöttünk!Tényleg szuper ez a csapat,én is új vagyok itt,de már nagyon sokat kaptam a lányoktól.
A várakozás könnyebb így,majd meglátod.

Kép
csöpke

Sziasztok!

Jiny
el sem tudom mondani, hogy mennyire örülök, nagyon izgulok, hogy minden rendben menjen! Kislány?! Kép

Vicki
sajnos aposom beteg volt. A szívével is probléma volt (a billentyűk nem zártak rendesen) és múlt vasárnap kapott egy emboliát. Szerintünk feladta. Amputálták 8 hónapon belül mind a két lábát és ezt az időt korházban, rehabilitáción töltötte. Haza akart jönni, de az orvos így nem engedte elKép

Mirosz
üdv köztünk.

Hildus
köszönjük, hogy magyarhang lettél. Szeretünk ilyen jó híreket olvasni!

Ildi_ko
remélem Bálint teljesen meggyógyult. Olyan rémisztő tud lenni, amikor egy gyereket a korházban kezelnekKép vénásan antibiotikumot, brrr... még belegondolni és rossz és mindezt ezt kis emberrelKép

Köszönöm a képeslapokat és Kellemes Húsvéti Ünnepeket a gyerekeknek sok nyuszit, tojást és ajándékot a lányoknak (kevés) locsolót kívánok!

Kép
madri

Sziasztok!!

Hazaértünk. Gyöngyörű kicsi lányunk született! Az életetadó nagyon kedves volt, pár dolgot sikerült megtudnunk róla. Nagyon féltem a találkozástól, de Gabika sokat segített. Ezúton is hálás köszönetünk érte! Mondtam már hogy gyönyörű? Kép
8. hónapban született 8-9-es Apgarral, és koraszülöttsége ellenére nincs szükség inkubátorra, se oxigénre. A gyerekorvos annyit mondott hogy a jobb fülével lehet hogy van valami probléma, mert a fülének más a formája mint a másik fülének. Meg hogy nem tartja annyira a fejét mint kellene. De hát még nincs egy napos, még most jönnek majd a vizsgálatok. Én semmi eltérést sem láttam rajta. Mondtam már hogy gyönyörű? Kép
Azt mondta a doktornő, hogy ez a fül probléma esetleg halláskárosodást esetleg süketséget is okozhat. De amikor beszéltünk hozzá, fordította a fejecskéjét a hang irányába. Bízunk benne hogy nem lesz semmi baj. Mindenesetre holnap megyünk hozzá megint. Nagyon messze van tőlünk, 240 km. De én a világ végére is mennék érte. És ha holnapra három feje nő akkor is hazahozzuk! Mondtam hogy gyönyörű?

Amikor felhívott Gabika épp a teraszon napoztam. Meg sem fordult a fejemben hogy ezért hív. Majdnem összeestem, amikor mondta hogy megszületett a kislányunk. Kép De a férjem végülis megálmodta az éjszaka. Csak nem neki hittünk. Kép

Olyan pici a kicsi lány! Az 56-os ruhában el fog veszni, úgyhogy kedden megyek és keresek 50-es rózsaszínű ruhácskát. Kép Azt mondtam hogy gyönyörű? Kép

Megyek aludni, mert elfáradtunk eléggé, és holnap hosszú út vár ránk.

Mindenkinek sok puszi!
Dóri boldog anyukája

KépKép
jiny

Madri, Idusa: fogadjátok őszinte részvétem!
Tudjátok ez nálunk egy igen érdekes és fura módon alakult, ugyanis minden babánk érkezésekor meghalt valaki a környezetünkben. Szokták mondani, hogy egy érkezik, egy pedig távozik, és ez nálunk sajnos be is teljesült. Bia hazahozatala előtt egy héttel vesztettük el anyósomat, Roli születése után nemsokkal egy nagyon kedves munkatársnőmet, barátnőmet győzte le a rák. Tiszta frászban voltunk, mikor Norbi hazajött, vajon most ki következik. Nem soká férjem egyik gyerekkori barátjának a 18 éves fia halt meg. Belegondolni is rossz, mi lesz, ha a pici lány megérkezik.....

Na de egy nagy-nagy öröm: Jiny hatalmas gratula!!! Látod egy apró ( vagy nem is annyira apró) döntés alapjaiban változtatja meg az életeteket. Hiszen alig egy hete újságoltál a döntésetekről és már meg is érkezett a babó. Azt kell, hogy mondjam, hogy a különleges sor rekordokat dönget. Nagyon zárójelben: nem lehetne a különleges sort egy ici-picit kiüríteni- csak amíg megkapnánk a mi lánykánkat???!!! ( Tudjátok nekünk máshogy nem igen lehet.)
steiff

Sziasztok!

Jiny
KépMicsoda húsvétKépGratulálunk Dóri születéséhez! Nagyon örülök Nektek és drukkolok, hogy minden rendben legyenKép Mikor mentek a gyámhivatalba? Remélem hamar otthon lesztekKép

Köszönöm mindenkinek a kedves képeslpokat, én most itt kívánnék mindenkinek szép ünnepet!
Kép

Mirosz
Örülünk, hogy jöttélKép
Te már "ismersz"Kép minket ha ennyit sikerült visszaolvasnodKép Megtudhatunk Rólatok valamit? Mesélj ha van kedvedKép

Matiba
Bár lehet, hogy már nem olvasod. Jó és sikeres utat Nektek!Kép Gondolunk Rád!

Vicki
Sajnos kicsit megkésve (mint mindigKép), de nagy-nagy szeretettel kívánok Neked boldog szülinapot!
Kép

Ildikó
Örülök, hogy végre otthonKép

22.-én Gólyahír/tali:
Ancsúrék
Süniék
Mosiék
Récéék
Ildikó+Vivien
Ditiék
Kelimoniék
Gabsziék
Vickiék

Még jövökKép
süni_renóca

Olyan jó volt hallgatni a riportot.KépÉs közben rádöbbentem, hogy én sosem képzeltem és nem is tudom elképzelni milyen lesz(nek) a mi babá(i)nk.
Sem külső, sem belső tulajdonság. Arról már sokat álmodoztunk, hogy merre fogunk csatangolni, mit tanítunk meg neki(k), hogyan lesz a karácsonyi meglepi szervezés....Várjuk ő(ke)t úgy ahogy van(nak), "szőröstül, bőröstül"Kép
Az álmaimban sem jelent meg sosem babaarcKép, kezecskéjét, lábacskáját láttam a babónak, kis testét, de arcot sosemKép Meglepetés leszKép

Nikinozso
Tudhatunk valamit Amnerisékről, persze csak ha szabad. Nem szeretném zavarni telefonhívássalKép
Reméljük már csak pár nap és otthon lesznek!Kép

Diti
Sajnálom, hogy még mindig nem kaptátok meg a papírokatKép Addig nem is tudjátok intézni a GYED-et, ugye? Most betegállományban vagy, szabin?

Rayo, Hildus
Remélem már nem sok van a gyógyulásigKép

Hildus
Örülök, hogy végül rendeződtek a dolgok a ház körül. Jó csomagolást NektekKép Drukkolunk, hogy minden úgy menjen, ahogy szeretnétekKép

IdaKép
Jövőre sokkal szebb névnapot kívánok NekedKépKép

Még jövökKép
süni_renóca

Nem is gondoltam, hogy így "lemaradtam"Kép

Köszönöm kedves szavaitokat, amit a hétfői szomorkodásom ellen kaptamKépOlyan jó, hogy vagytok NekemKép
Sajnos beindult az óviban az év végi "hajtás". Így kevesebb időm van, lesz jönniKép Szerdához egy hétre (tudom egy héttel korábban) Anyák napi ünnepség, május 20 utáni héten pedig évzáró. Gyártjuk az ajándékokat, jelmezeket, meghívókat ezerrelKép Az évzáróra sokkal könnyebb felkészülni, mert azon az év közben tanult verseket, dalokat mutatjuk be.

Nikinozso
A kisfiú születéséhez gratulálunk SZÜLEINEK!Kép

Akkor??????????????????

A gólyák mai állása szerintKép
Jiny- pár nap múlva ÉDESANYA
Naninga 95
Sünireni 98
Rvan 123
Tviky 126
Zsussi 130
Ancsúr 140
Vicki 136
Petyaanya 153
Ggabszi 158
Réce 185
KépKépKépKépKépKépKépKép
süni_renóca

Annyira szépek a gyerkőcökKép Csak nézem a képeketKép

GiliceKép
Köszönöm, hogy gondolsz rámKépAnnyira, de annyira jól estek szavaidKép

KelimoniKép
Ígérem igyekezni fogok. Bár a megtestesült optimizmus nem én vagyokKép Amikor dokihoz jártunk a párom Aggodalmas Sopánkának hívottKép
Persze ez már a múlté.

Marci-anyu
Gondolok RádKép Várunk, mert mi itt vagyunk Neked.Kép

CicaKép
Jobban van. Igaz a pénztárcánknak sincs gyomorrontásaKépKép

Kép

Azt hiszem elég olvasnivalót adtamKép
Akit név szerint nem szólítottam meg, annak nagy-nagy ölelést küldök!

6 nap múlva találkozunk!!!

Szép húsvétot kívánok mégegyszer!
Süni
süni_renóca

Sziasztok!

Küldtem képet mindenkinek Dóri babáról. Kép

KépKép
jiny

Jiny

Köszönöm a képeketKép Dóri baba tényleg GYÖNYÖRÛ!Kép
Gratulálunk!

Süni
süni_renóca

Kedves várakozók!
Amneris kicsi lánya a tüdőgyulladásból meggyógyult! Sajnos még egy kis oxigén támogatásra és "tüdőérlelésre" szüksége van a végleges gyógyuláshoz. Különben szépen eszik és fejlődik. Reméljük már tényleg hamarosan haza mehetnek.
A sorszámok továbbra is csökkennek, de azért nem pontos ez így, mert van amikor a 154? vagy 89? esik ki (Vérszerinti születés) és a sorszám csak az utánuk lévőknél csökken!!!
A találkozóra igérem a legfrissebbet visszük!!!
nikinozso

SZUPERBOSZI
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Jiny anyuka!
Gratulálok a pici lányhoz! Köszönöm a képeket, nagyon a édes . Az idei nyuszi szép ajándékot hozott nektek.
Szuperboszi!
Csatlakozva Mónihoz én is boldog szülinapot kívánok!
Ne hajtsátok magatokat túl az ünnepek alatt, pihenjetek sokat.
Szép napot mindenkinek és Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
simineni

Sziasztok!

Először is Jiny, tiszta szivemből gratulálok Dóri érkezéséhez!!! Nagy lehet a boldogság és az izgalom most a családotokban! KépKép Szeretetteljes, nagyon boldog életet kivánok Dórinak, és persze újdonsült kis családjának!!! Csak úgy sugárzik az írásod KépKépKép
Ha pici méretű ruhák kellenek, tudom ajánlani a C&A boltokat, ott nagyon sok 44-es, 50-es rucit láttam.

Idusamoja, Madri! Õszinte részvétem a családotoknak! Kép Nem lehet könnyű most, és a gyász fájdalma általában lassan múlik, de gondoljatok a (leendő) picúrkáitokta, ők majd napfényt hoznak az életetekbe!
Idusa, Lili nagyon édes, olyan jó hallani felőletek, mert a film óta olyan mintha ismernélek Titeket! És olyan jó tudni, hogy a film végével a történetnek nincs vége!!! Így sokkal életközelibb!

Marci_anyu, gondolok rád, és nagyon drukkolok, hogy sikerüljön minden úgy, ahogy a szived legmélyén kívánod!

Amneris, remélem hamarosan otthon lesztek és jelentkezel! Titkon azt remélem, hogy már otthon is vagytok, csak nem érsz rá jönni KépKépKép Jaj, most olvasom Nikinozso levelét, akkor otthon még nem vagytok, de nagyon örülök, hogy a tüdőgyuszi már a múlté! Drukkolok, hogy mihamarabb immár teljesen egészségesen hazamehessetek!

Ggabszi, nagyon helyesek vagytok a képen, végre láthattam a fiadat is KépKép. Nagyon nagy fiú már, látszik a komolysága Kép. Remélem szombaton őt is megismerhetjük személyesen, majd mindig mögé állunk, hátha így egyszer mi is bekerülhetünk egy újságba... KépKépKépKép
Nagyon édes lehetett, ahogy az ő kis ártatlan logikájával kikövetkeztette a nyuszi nemét KépKépKép. Mi lesz aztán minden évben a nyuszival? Amúgy jó utat nektek, pihenjetek és mókázzatok sokat!

Gilice, annyira édesek a lányok, mindig nagy-nagy örömöt okozol a képeikkel!!! Még, még, még! KépKépKép Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.

Tviky, remélem sikerrel túl vagy a vizsgáidon Kép

Ildi_ko, Bálintnak jobbulást! El sem hiszem, hogy ilyen korház is van KépKép. De jó lenne, ha már ott tartanánk, hogy ez nem tűnik luxusnak, hanem természetes. Remélem már Vivient is sikerült visszaszoktatnod a normál kerékvágásba... KépKép.

Di_ti, nem is tudtam, hogy ilyen hosszú idő, míg meglesznek a végleges papírok. Vagy a tiétek speciális eset vmilyen szempontból? Remélem jövő héten már minden oké lesz, és mi is láthatjuk Mátét, már nagyon várom! KépKép

Rayo, örülök, hogy Regi ki fogja nőni a betegségét! Nektek kell most a nagyobb türelem, és hogy be tudjátok tartani az új szabályokat! Ez a nem-ivás elég szörnyen hangzik, én nagyon kacsa vagyok (sokat iszom). De ügyesen megoldjátok, és hamar túl lesztek rajta! Tudom! KépKép

Vicki, utólag is (bár nem tudom mikor van/volt), de nagyon boldog szülinapot kívánok!

Matiba, ügyesek legyetek Berlinben, drukkolok, hogy minden jól sikerüljön!

Mirosz, szerettel köszöntelek, bár még én is nagyon új vagyok! Írj magatokról bővebben, ha van kedved! 22-én jöttök Ti is?

Süni-renóca, én is nagy-nagy ölelést küldök neked így ismeretlenül is, de már nem sokáig maradunk arctalanok... KépKép

Nikinozsó, akkor mi haladunk a leggyorsabban itt a sor végén... KépKépKépKép

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Réce

KépKép
réce

Sziasztok!

Így az ünnepekre nem is lehet szebb ajándékunk,mint hogy valaki közülünk édesanya lett!!!

Jiny: Dórika gyönyörű!Csoda lehet egy ilyen kis csöppséget ölbe venni.Minden jót nektek,és sok-sok csodás percet a picúrral!Köszönöm szépen a képeket!

Kép
csöpke

Sziasztok Lányok! Én is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Mindannyiótoknak és köszönöm szépen a köszöntéseket!!!

Most én Marci_anyu magyar hangja vagyok, és egyben végtelenül szomorú is. A következő sms-t kaptam: "Nem élte túl. Kép"

Drága Marci_anyu! Kívánom, hogy túl tudd tenni magadat ezen a szomorú eseten, hogy Marcival tudjál vigasztalódni és hogy minél hamarabb karjaidban ringathasd Lilikét!!! Lélekben Veled vagyok és nagyon sokat gondolok Rád!
ildi_ko

Marcianyu!

Rengeteg erőt és mielőbbi "lélekgyógyulást" kívánok és őszintén együttérzek veled!

Kép
csöpke

Sziasztok!

Sajnos pár hétig nemigen tudtalak Benneteket olvasni, igyekszem mindent bepótolni, bár nagyon nehéz Kép, de mielőtt "továbblapoznék", szeretnék Amnerisnek és CSALÁDJÁNAK sok-sok örömet, egészséget és hosszú-hosszú, boldog éveket kívánni!! Jövök még... Kép

Puszi mindenkinek,
Kata
rkata

Sziasztok!

Mirosz üdv. a fórumon!!!! Szerintem már nyugodtan írhatsz mielőtt visszaolvasnád az elmúlt egy évet, de ahogy gondolod. Várunk sok szeretettel!!

Madri nem semmi az Apósod mennyit szenvedhetett, nagyon sajnálom!!! Akkor valószínű, hogy tényleg feladta.

Jinyke a kis Dóri tényleg gyönyörű, köszi a képeket!!! Remélem sikerül minnél előbb hazavinnetek!!!

Steiff drukkolok, hogy hamarosan hozzátok is kopogtasson a gólya!!!

Renóca nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést, még abszolút benne vagy a 8 napba!!!
Szuper, hogy kibérelte a szimpi srác a lakásotok!!! A Sopánka név rám is illene.....

Nikinozsó köszönjük a híreket Amnerisékről. Kapunk friss sorszám infót szombaton???? Juj de jó!!!!

Amneris család remélem minnél előbb hazajöttök!!!!

Szuperboszi születésnapod alkalmából sok szeretettel gratulálunk!!!!!

Réce április 12-én volt a szülinapom a 30-ik, szóval a 8 nap itt is él. Nagyon szépen köszönöm a köszöntést!!!

Ildikó köszi, hogy megírtad Marcianyuról a híreket. Persze nem igazán erre a hírre számítottunk.......nagyon sajnálom!!!!!

Drága Marcianyu! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok és hogy minnél előbb sikerüljön feldolgozni ezt a szomorú dolgot!!!! Hamarosan Marci mellé megérkezik Lili baba, próbálj ebből egy kis erőt meríteni!! Puszillak!!!

További jó húsvétolást kívánok mindenkinek és sok puszi!!!!!

Vicki
vicki

DI_TI, Ti is felléptek szombaton? Kép Nagyon szeretnénk ott lenni, de tudod, most költözik a cég Kép, azért bízom benne, hogy összejön, nagyon szeretnénk látni Mátét, meg persze Benneteket is, a többiekről nem is beszélve. Kép De a családos talira 99%, hogy végre sikerül eljutnunk (eddig mindig egybeesett a nyaralásunkkal, most egy héttel előtte érünk haza Kép ).
rkata

Sziasztok!

Süni-Reni
Mi is megyünk a párommal a talira!

Jiny
Gratulálok Dóri babáhozKép

Szia MiroszKép
Mi már ismerjük egymástKép. Örülök, hogy megtaláltad a topikot.

Ugye nem baj, ha a talin odaállítok "ismeretlen" emberek elé, és megkérdezem ugye te vagy xy? A gyerekeket már talán felismerem. Nagyon örülök, hogy fogunk találkozni!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Szia Lányok!

Egy váratlan rokonlátogatás miatt sajnos csak holnap reggel indulunk a szüleimhez. Kép

Minden jót!
Hiányozni fogtok!

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Marci anyu! Kép Annyira sajnálom! Ha gondolod gyere és írj nekünk, hátha az segít! Kívánom hogy minél hamarabb megtaláljon titeket a kistesó!

Lányok! Mindenkinek köszönöm a dícsérő szavakat! Annyira jól esik, bár én nagyon elfogult vagyok a kicsi lánnyal kapcsolatban. Szerintem az egész osztályon ő a legszebb. Ma azt mondta a férjem, hogy ha választani kellene, akkor is őt választaná. Kép Ma jól megleptük a csecsemős nővért, mert ő nem tudta hogy a vérszerinti apa roma. Bár ezen azért nem csodálkozok annyira, hiszen hófehér bőre, szőkésbarna haja és kék szeme van Dórikának. Kép
Képzeljétek! Ma már etettem is Dórit és ennek örömére 40-et evett. Kép Még a nővér is meglepődött. Mára sem változott viszont a helyzet, így nem alhatok ott. De legalább vele voltunk 3 órán keresztül. Még nem tudjuk mikor mehetünk haza. Azt mondták hogy vele minden rendben, tehát "csak" papír függő.

Ma beszéltem megint az életetadóval. Teljesen megnyugodtam. Kép És az elmondása alapján ő is. Megismertük az édesanyját is, pont akkor volt nála amikor mi mentünk. Õ is örült hogy megismerhetett bennünket. Szerintem már csak a lemondó nyilatkozat aláírásakor fogunk találkozni vele.

Most megyek és próbálok kicsit aludni.
Puszil mindenkit
Dóri nagyon boldog anyukája

KépKép
jiny

Egy kis húsvéti ajándék!
Naninga 92
Sünireni 95
Rvan 116
Tviky 119
Zsussi 123
Vicki 129
Ancsúr 133
Petyaanya 148
Ggabszi 153

Ez a mai pontos "állás"
nikinozso

Marci-anyu
Kép Nincs szó ilyenkor, ami enyhítené a fájdalmat, tudom. Sajnos csak az idő lehet gyógyír. Mi itt vagyunk és várunk Téged KISMAMI, Lilike leendő anyukájaKép Remélem nem kell sokat várnotok már a nagy találkozásigKép Addig is gyere és várandóskodj velünk.
Kép
süni_renóca

Kedves Nikinozso!Kép

Köszönjük az ajándékot, és hogy miattunk átnézted a listát, igazán nagy örömet szereztél Nekünk. Köszönjük.
Kép
süni_renóca

Szuperboszi
Hogy vagytok?
Kép
süni_renóca

Jiny
Olyan jó olvasni TégedKépMilyen jó, hogy már mindent beszereztetekKép, Dórikára tudtok figyelni teljesenKép és van idő pihenésre isKép

22.-én Gólyahír/tali:
Ancsúrék
Süniék
Mosiék
Récéék
Ildikó+Vivien
Ditiék
Kelimoniék
Gabsziék
Vickiék
Petyaanyáék

Kelimoni
Jó utat, érezzétek jól magatokat!Kép

Naninga
Úgy örültem, hogy írtál, csak tegnap elfelejtettem leírniKép Gyere gyakrabban, várunkKép

Megyek készülődni, mert jönnek a locsolókKép
Szép napot mindenkinek!
Üdv: Süni
süni_renóca

Sziasztok!

Csak gyors írás..

Süni-Renóca: Ha a férjemnek nem kell 22-én dolgoznia Mi is megyünk a Gólyahír talira mind a négyen:-D

Tölti

Kép

Kép
töltike

Sziasztok

Jiny
Gratulálok. Dori nagyon szép baba KépKép

Nem tudok mindenkinek írni, sajnos én most is dolgozom (: csak beugrottam olvasni .

Nikinozsó

Köszönjuük a jó híreket így a végén tényleg lesz karácsonyi babánk KépKép

Naninga
naninga

Sziasztok!
A boldog Kismamáknak rengeteg örömöt, egészséget kívánunk!Gyorsan sipirc haza a kórházból és tessék má' egy szép kerek család lenni! Ezért szorítok minden kedves sorstársamnak.
A taliról: Gabika kérte, ha tudunk, menjünk el, de amilyen bőgős vagyok (sokan láthattátok) megint csak zokognék, és még most is, amikor írom, elszorul a torkom... No comment! Ilyen kis pipogya alak vagyok!

Apukám sajna, szintén rákos volt, de már gondolom, az övéivel mulat odafent! Még pénteken lesz egy nagy sírás-rívás (gyászszertartás)és aztán elengedjük Õt!
Most megugrunk a locsolók elől, mulassatok és pihenjetek jól! Idusa, Lili
Pár kép megint Kisnőcimről:
KépKép

KépKép
idusamoja

Sziasztok lányok!
Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókivánságokat!

Nem vagyok itt két napig, és máris micsoda dolgok történnek...
Jiny! Nagyon sok boldogságot kívánunk a lánykátokhoz!!!!!KépKépKép
Éppen csak elhatározásra juttok a különleges sorral kapcsolatosan, és már meg is érkezik hozzátok a kis csöppség.
Köszönjük a képeket, igazi szép formás kisleánykaKép

Mindenkinek sok locsolót kívánok mára!

Boszi
szuperboszi

Sziasztok

Jiny, hatalmas gratula nektek. Köszönöm a képeket, nagyon édes kislányotok van. Remélem hamarosan hazavihetitek, és boldod család lesztek. Ez a húsvéti nyuszi igazán kitett magáért, hogy ilyen szép ajándékot hozott.Kép

Amneris, örülök, hogy Zitus már jól van. Szorítunk, hogy minél hamarabb otthon legyen veletek. Nagyon várunk, sokat gondolunk rátok.Kép

Marci_anyu, nagyon sajnálom, ha szükséged van rá, mi itt vagyunk és ha tudunk segítünk. Remélem a kis Lili hamarosan megérkezik, és bearanyozza az életeteket.Kép

Matiba, jó utat nektek. Gondolunk rád.Kép
Máténak jobbulást.

Mirosz, üdv közöttünk. Mesélj nekünk magatokról, ha van kedved.Kép

Ildikó, örülök, hogy már otthon vagytok és Bálint is jól van. Már locsolkodni is mehet?Kép

Szuperboszi, nagyon boldog szülinapot kívánok neked.Kép

Kép

Lányok, mindenkinek köszönöm a szép képeslapot.

Akit nem említettem név szerint, azoknak is sok puszit küldök.Kép Néha nehezen követem ezt az igazán pörgős levelezést.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok Lányok!

Még nem mentünk el, húsvét hétfőn azért még itthon vagyunk. Köszönöm szépen kedves szavaitokat! Kép

Szuperboszi! Boldog születésnapot kivánok!

Jiny! Gratulálok Dóri baba születéséhez, sok boldogságot kivánok és köszönöm a képeket!

Kelimoni! Jó utat és érezzétek jól magatokat szüleidnél!

Marcianyu! Hagytam üzenetet a telefonodon!

Idusa! Tüneményes Lili! Kép

Lányok, nem tudom, hogy nálatok, hogy hogy telnek az ünnepek, de annak ellenére, hogy nagyon itattam az egereket (persze gyerkőckék nem látták) ez volt életem legboldogabb húsvétja!

Nehéz lesz szavakba öntenem, de remélem azért elolvasva is át lehet majd érezni, miről is szerettem volna irni.

Na miért is sirtam: az oviban tavaszi szünet van, és mivel el is utazunk, ezért a fiúkák anyuéknál vannak. Tudom, hogy nagyon jó ott nekik, de tegnap már mondta Mati a telefonban, hogy hiányzunk neki, haza szeretne jönni. Elmagyaráztam neki, hogy anyának a beteg szeme miatt el kell mennie, de visszajön, és pár nap múlva jöhet haza.
Ma amikor átjöttek meglocsolni, és készülődtek vissza, egyik gyerek sem akart hazamenni, mindkettő mondta: "Nagyon fogsz hiányozni!" Mati annyira keservesen el kezdett sirni, hogy maradni szeretne, nagyon nehezen tudtam megnyugtatni. Csak úgy csimpaszkodott a nyakunkba.Kép Nagyon sirt, és azt mondta egyfolytában: "Itthon akarok maradni, hiányozni fogtok!" Annyira, de annyira sirt, nehéz szivvel engedtem el nagyon! Csak akkor nyugodott meg egy kicsit, amikor azt mondtam neki, ha nem sir, hozok neki távirányitós autót Berlinből. Ez a szive vágya, már nagyon régóta emlegeti, hogy szertne olyat. Nem szokásom a helyzeteket ajándékok igérgetésével "rendezni", de a közel 4,5 év alatt nem láttam ilyennek Matit, még akkor sem, amikor kórházban volt. Én sem birtam sokáig, el kellett vonulnom, mert nem tudtam a könnyeimet visszatartani. Nem tudom szavakban önteni, de annyira, de annyira jó, hogy van Mati, és igy szeret minket! Kép Annyira tiszta és őszinte a szeretetük, imádom őket. Kép Mati mindig is ragaszkodóbb volt, mint Dancsi. Érte, értük érdemes élni, és tenni! Kép

Bocsánat lányok, hogy ezt leirtam, de ki kellett magamból adni. Férjem is itt könnyezett velem.
Remélem, hogy akik még várakoznak, nem fájditottam a szivüket, lelküket, de egyszerűen szép ez igy! Kép Imád minket Mati, és persze Dani is. Kivánom, hogy mindannyian minél előbb éljétek át ezt, még akkor is, ha könnyeket hullattok. Mert néha könnyeket hullatva a legboldogabb az ember! Kép

További szép ünneplést mindenkinek!
Vendég

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?