Sziasztok!
Először is Jiny, tiszta szivemből gratulálok Dóri érkezéséhez!!! Nagy lehet a boldogság és az izgalom most a családotokban!
Szeretetteljes, nagyon boldog életet kivánok Dórinak, és persze újdonsült kis családjának!!! Csak úgy sugárzik az írásod
Ha pici méretű ruhák kellenek, tudom ajánlani a C&A boltokat, ott nagyon sok 44-es, 50-es rucit láttam.
Idusamoja, Madri! Õszinte részvétem a családotoknak!
Nem lehet könnyű most, és a gyász fájdalma általában lassan múlik, de gondoljatok a (leendő) picúrkáitokta, ők majd napfényt hoznak az életetekbe!
Idusa, Lili nagyon édes, olyan jó hallani felőletek, mert a film óta olyan mintha ismernélek Titeket! És olyan jó tudni, hogy a film végével a történetnek nincs vége!!! Így sokkal életközelibb!
Marci_anyu, gondolok rád, és nagyon drukkolok, hogy sikerüljön minden úgy, ahogy a szived legmélyén kívánod!
Amneris, remélem hamarosan otthon lesztek és jelentkezel! Titkon azt remélem, hogy már otthon is vagytok, csak nem érsz rá jönni
Jaj, most olvasom Nikinozso levelét, akkor otthon még nem vagytok, de nagyon örülök, hogy a tüdőgyuszi már a múlté! Drukkolok, hogy mihamarabb immár teljesen egészségesen hazamehessetek!
Ggabszi, nagyon helyesek vagytok a képen, végre láthattam a fiadat is
. Nagyon nagy fiú már, látszik a komolysága
. Remélem szombaton őt is megismerhetjük személyesen, majd mindig mögé állunk, hátha így egyszer mi is bekerülhetünk egy újságba...
Nagyon édes lehetett, ahogy az ő kis ártatlan logikájával kikövetkeztette a nyuszi nemét
. Mi lesz aztán minden évben a nyuszival? Amúgy jó utat nektek, pihenjetek és mókázzatok sokat!
Gilice, annyira édesek a lányok, mindig nagy-nagy örömöt okozol a képeikkel!!! Még, még, még!
Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.
Tviky, remélem sikerrel túl vagy a vizsgáidon
Ildi_ko, Bálintnak jobbulást! El sem hiszem, hogy ilyen korház is van
. De jó lenne, ha már ott tartanánk, hogy ez nem tűnik luxusnak, hanem természetes. Remélem már Vivient is sikerült visszaszoktatnod a normál kerékvágásba...
.
Di_ti, nem is tudtam, hogy ilyen hosszú idő, míg meglesznek a végleges papírok. Vagy a tiétek speciális eset vmilyen szempontból? Remélem jövő héten már minden oké lesz, és mi is láthatjuk Mátét, már nagyon várom!
Rayo, örülök, hogy Regi ki fogja nőni a betegségét! Nektek kell most a nagyobb türelem, és hogy be tudjátok tartani az új szabályokat! Ez a nem-ivás elég szörnyen hangzik, én nagyon kacsa vagyok (sokat iszom). De ügyesen megoldjátok, és hamar túl lesztek rajta! Tudom!
Vicki, utólag is (bár nem tudom mikor van/volt), de nagyon boldog szülinapot kívánok!
Matiba, ügyesek legyetek Berlinben, drukkolok, hogy minden jól sikerüljön!
Mirosz, szerettel köszöntelek, bár még én is nagyon új vagyok! Írj magatokról bővebben, ha van kedved! 22-én jöttök Ti is?
Süni-renóca, én is nagy-nagy ölelést küldök neked így ismeretlenül is, de már nem sokáig maradunk arctalanok...
Nikinozsó, akkor mi haladunk a leggyorsabban itt a sor végén...
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
Réce