Ildi,
ha látványosan az omega3 nem is küszöböli ki a "diliket", biztos, hogy vannak jótékony hatásai- nekünk tavaly csak 1- másfél hónap után jelentkeztek a "javulás" jelei
A rózsaszín a "vesszőparipám", Rékának és Flórának nagyon jól áll, de meg kellett kérdeznem, ismersz...
Mi megbeszéltük a férjemmel, hogy ha egy kicsit is jobban állunk anyagilag ,(jó is lenne....) akkor hajrá kistesó, de én szigorúan fiúra vagyok beállva
, addig is maradok "fiús anyuka"
A neve is már megvan, na ebből lett egy "válásig" menő vitánk, a szokásos kétheti, amikor válni akarunk
.....
Erről jut eszembe, a kukija teljesen rendbejött, lazán le lehet húzni, és el is viseli, de utána megszokásból sikít egy óriásit
Oviban tegnap kérdezték az óvónénik ismét, mit ehet és mit nem, felsoroltam, de mondták, Bencire hagyatkoznak, ő is olyan jól tudja
Mondjuk hétfőn szülinap volt, evett tortát és előtte túrógombócot (de tejfölt nem kapott rá), vártuk hasmenést és nem volt szerencsére, hátha kinőtte.....de nem kockáztatok inkább.
Tegnap délután olyan rosszkedve volt, egyszerűen nem értettük, mi a baja, hiszen mindig mosolygós és vidám, de este fürdés után kezdett élénkülni meg humorizálni. Nálatok is van néha rosszkedv? Olyan volt, mintha magamat látnám, ha rámjön a búbánat, hát, nem szép látvány, ez tény.....
Edit,
akkor sincs baj az agyaddal
Kb. félidős terhes voltam, és közöltem a férjemmel, na végre, jön a matáv
, közben csak a villamos futott be- és ez csak fokozódott a végéig, ennyire "hülye" azért nem lehetsz
Ezt azóta is idézgeti a családom, ha furákat beszélek
Őszi díszeitek vannak már? Alig várom, hogy vegyek egy tököt, láttam igazit, ki volt vágva a szeme és a szája, odarakom majd a szobanövény mellé, és végre Benci is kinőtt a piszkálásból, ő is imádja a díszeket!