Új privát üzeneted érkezett!

Most már mindenki megkapta a mail-t?

Kizsó
Hogy vannak a lányok?
süni_renóca

Tölti! Óriási gratula!!! Kép Kép Most éppen mit csináltál mikor megcsörrent a telefon? Kép

Kicsit el vagyok havazva (lakáscsereprojekt ezerrel..), de próbálok visszaolvasni.. Mindenkinek puszi, A

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!!!!

Most jöttem az életet adótól. Holnap délelőtt meglesz a baba de lehet,hogy már az éjszaka.
Nagyon izgatott vagyok és határtalanul boldog.
Sajnos nem tudtam vele maradni mivel Nikike nincs valami jól. Jön a felső foga, lázas és nagyon megy a hasa is. Csúnya piros a kis feneke e miatt.

Nagyon jó volt az életetadóval beszélgetni. Tudjátok pár hete jelentkezett a Gólyahíres összekötőnél..érdeklődött és születésnapi képet kért. Akkor épp a szüleimnél voltam.. a férjem oktatott vidéken. Nagyon kiakadtam.. féltem ... féltettem és kavarogtak bennem az érzések. Küldtünk képet de ugy kiborultam Nikinozso hívott telefonon és beszélt a lelkemmel.

Ma más volt. Mosolyogtunk amikor megláttuk egymást, nagyon jót beszélgettünk. Megértettem mit érez Niki iránt. Azt mondta nem alakult ki benne az ami bennem kialakult Niki iránt. Az anyai érzés. Azt mondta amig megszülte Nikit pár perc alatt nem alakul ez ki. Lehet,hogy most bonyolut a fogalmazásom az izgatottság miatt de gondolom értitek mit szeretnék írni,..

Holnap reggel indulunk hozzá.
Szorítsatok!! Még nem tudom, Virág vagy Ádám születik-e meg holnap:-)

Pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Jaj igen. Marcianyu! Épp a fórumot olvastam amikor megszólalt a férjem telefonja. Õ Tv-t ézett..

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Micsoda babaeső van! Kép Jönnek a gyerekek a tavaszra? Kép Én is gratulálok a babócákhoz!!!

Süni! Köszi kérdésed, alakulnak a lányok. Most egyszerre szedik az antib.-ot és hétfőn megyünk vissza az orr-fülre és majd akkor minden kiderül az eredményekből. Legalábbis remélem! Kép Az emilt megkaptam vagy négyszer, köszi! Kép A másik emilt is megkaptam, de lehet, hogy inkább felhívlak telefonon, ha nem baj! Kép

Amneris! Nem is tudod, mennyire örültem mikor írtad, hogy megkerült a kutyusotok! Én úgy látom, hogy nálad a mélypontnak vége és most már csak felfelé ível a "görbéd" ! Kép

Rvan! Szüleiddel mi újság? Haza engedik anyukádat? Jobban van? És te? Kép

Steiff! A képeket elnézve nagyon finom lehetett a torta! Fürdés volt utána? Kép

Rayo! Regi szobájában a falon vagy a bútoron van ez a tükör? Már mútkor is néztem! Gondolom Regi szeret előtte bohóckodni vagy csak nézegeti magát benne? Kép

Ildiko! Merre jársz? Nagyon vissza fogod magadat irogatás terén! Kép Elolvadt már nálatok a hó? Kép

kizsó

Sziasztok!

Töltike
nagyon szorítunk, és reméljük, hogy Nikikével nem lesz komoly gondKép Egy fogfájás nagyon kellemetlen tud lenniKép megviseli a piciketKép Remélem, hogy akkor érkezik a kistesó, amikor jelen tudsz lenniKép

Hildus, Rayo
remélem nem kínozta meg a gasztrós doki a gyerekeket. A keresztlányom nővérkéje (Zsófa) jár gasztroshoz, mert a súlya nem megfelelő (alsó határ alatt van) és nem eszik rendesen.
Hildus a Reflux gyógyítható és sajnos nagyon gyakori. Az anyagcseréjének folyamatosnak kellene lennie, mindig keveset és többször egyen egy nap, az is segít a gyógyszer mellett. Ne félj elég folyadékot kap a gyerek az étellel. Ez nem lesz könnyű időszak.Kép
Rayo ma már vannak olyan készítmények, amelyek a bélflóra visszaállítását elősegítik. Ezek homeopátiás és pl. Aktivia bifidus is segít. Biztosan segítenek a gyógyszertárban vagy az orvosok. Olyan szép szemei vannak ReginekKép Ha fiú lennék... Kép

Jiny szorítunk! Mi újság?

Kellemes estét mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!
Szerencsére nálunk nem annyira vészes a helyzet! Regi sokat öklendezett kaja előtt-közben, de nem hányt. Mostanában meg sír evésnél, mintha fájna nekiKép Naponta többször kakil és sokat csuklik. Gyógyszerekkel rendeződni fog! Én nagyon bízom ebben!!!!!!!

Tölti!
Olyan jó neked!!!!! Micsoda érzés!!! Édestestvér a lehető legnagyobb ajándék!!!Kép Szorítok! És titkon Ádámot érzek...

Kép

Kép
rayo

Kelimoni!
Köszi a meghívástKép Aranyos vagy!!! Szerencsére sok barátunk, rokonunk van, akik folyamatosan nyüstölnek bennünket, hogy látogassuk meg őket. Ezért eléggé be vagyunk táblázva. És megyünk a Gólyahíres talira is. Regi nem szereti a hordozót, viszont csak abban utazhat, úgyhogy elég megterhelő, szórakoztatni kell, de sokszor az sem elég, ki kell venni...
De még próbálom fűzni a férjemet!!!

Madri!
Normaflort írt fel dokinéni a bélflórára.

Kizsó!
A szekrényt a férjem csinálta, azon van a tükör, de sajnos mindig maszatos, mert Regi a "babát" szereti megérinteni!!! De hasznos, mert el van előtte sokáig!Kép

Kép
rayo

Így leygen ötösöm a lottón KépKépKépKép)Kép:
Annyira éreztem hogy Töltiék lesznek azok KépKépKép
Gratulálok és nagyon izgulok holnapra KépKépKépKép
Legyen most Ádám úgy lenne a legszebb (szerintem ) KépKépKép

Naninga
naninga

Ilyenkor mindig kicsit irigy vagyok (csúnya dolog tudom KépKép ) olyan messze van még a mi babánk születése KépKép
De nem depizek ám most mert itt a tavasz és remélem gyorsabban telik a szépidőban az idő , és eljön az évvége amikor már mi is esélyesek leszünk KépKépKép

Naninga
naninga

Vicki
írtam mailt!Kép

Rayo
a normaflort nagyon jó, de étkezéseknél segíthet, ha élőflorás tejtermékkel eteted. Ez segíti a bélbojhokat, hogy az anyagcseréje jobb legyen (fel tudja használni a szervezet a szükséges tápanyagot) és ne kakiljon annyit! Étkezés után mennyi idő múlva kakil? Fél óránál kevesebb, akkor oda kell figyelni, de ha egy órán túl, akkor nem olyan nagy a baj.
Egyébként elhiszem, hogy szereti Regi a "babát" nézni, mert azokat a szemeket én is elnézném egész nap!Kép

Kép
madri

Naninga-102
nikinozso

Simineni!
Azt kívánom ennél nagyobb tévedésed soha ne legyen! Örülök, hogy Te is kedvet kaptál a babázáshoz!!

Ggabszi!
Igen bizonyos megkötéssel, de mi is beállhatunk a Gólyahír babavárok sorába, amiért nagyon hálás vagyok Gabikának.
steiff

Tölti!

Gratula! Gratula! Gratula!
Nálunk is mindkét gyerkőc édestesója bekerült a rendszerbe (nem egyidőben) , de egyiket sem sikerült kipecáznunk.
steiff

Sziasztok!

Sajnos csak most kerültem újra géphez.
Jinny "jól van", holnap jön haza a kórházból és gondolom akkor jelentkezni fog. Kép Persze fáj a pocakja, de majd elmeséli. Meghagyom neki.Kép

Töltike: Ez olyan szuper!KépKépKép

Hildus: Ez nem hangzik jól. Remélem gyorsan felépül maj Hanna. Sok puszikát küldök neki is.

Rayo: És ez mitől alakulhatott ki? A tápszertől?

Naninga: Úgy látom jó híred érkezett!Kép Semmi depi, oksika? Itt a tavasz és repül az idő!KépKép Küldök egy kis buksisimit!Kép

KépKép
ancsúr

Jiny: Jobbulást Neked és várunk!Kép

Töltike: Remélem, hamarosan a karjaidba foghatod a picurkádat.Kép

Gergő fél 5-kor felébredt és olyan hangerővel sikítozott a kiságyban, hogy valószinüleg a szomszédok is felébredtek.Kép

Úgy volt pici nyugi, hogy odatettem magam mellé a franciaágyra.
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Töltike! Micsoda váratlan öröm! Szívből gartulálok! Kép

Mindenkinek sok puszi, később még megpróbálok bekukk, de Máté 2 napja eléggé nyűgösködik és a napi teendők mellett eddig nem jutottam géphez, de majd igyekszem!
Di_ti
di_ti

Sziaztok!
Tudjátok a hétvége nekem mindig sűrű és nem jutok a géphez, épp ezért kívánok kicsit korábban ugyan, de annál nagyobb szeretettel Jinynek nagyon boldog születésnapot!
Gyógyulj meg minél hamarabb!
Mondenkinek szép hétvégét!
Hildus
Vendég

Töltike!
Ezek szuper hírek, remélem ma minden rendben lesz a szülésnél, és minél hamarabb hazavihetitek a kistesót!Kép

Gyezsu!
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!

Rayo, Hildus!
Sajnálom a lányokat, remélem hamar meggyógyulnak.

Kelimoni!

Gergőt meg tudom érteni, azért sokkal jobb anyék puha nagy ágyábanKép!

Édesanyámat tegnap hazahoztuk, kapott új gyógyszereket, szigorú fekvés még egy hétig. Reméljük most már tartósan jobban lesz és nem lesznek a heti rosszullétek!

Szép napot!

Rvan

Kép
rvan

Madri!
Kb. 40perc telt el most a kaja és a kaki között. Mit értessz azon, hogy oda kell figyelni? Szerinted mitől van??

Ancsúr!
Fogalmam sincs!!!
Bár ma úgy láttam bújik elő a felső foga! Hátha ettől kakil és nyűgizik annyit! Az öklendezés nem tudom mitől van, lehet, hogy nekünk is reflux? Bár mivel nem születése óta csinálja, így nem hiszem...

Most 10napig szedjük a Kliont, ami egy szörnyen keserű valami, de tényleg, még én is sokáig éreztem a kezemen az ízét, aztán meglátjuk. Kénytelen voltam cukorral és csokival beadni neki, mert amúgy nem nyelné le, aztán pedig egyből sós Pukit kapott, hogy megszűnjön az a keserű íz a szájába!!! Az ember mindent kitalál..

Remélem, jól vagytok!

Hannának mielőbbi gyógyulást!!!Kép Igen, ezek a csajok néha összebeszélnekKépKépKép

Kép

Kép
rayo

Sziasztok,
Töltike ez ÓRIÁSSSI! szorítunk Nektek! És Ádám jött?
Ancsúr, Lili most rák-üzemmódban dolgozik és olyan kétségbeesetten tud hívni ha az előtte heverő játékot nem tudja elérni, mert 1re távolabb csúszik tőle.
Gyógypuszik mennek a gyönyörű lányoknak!!(pocakokra, szemecskére)
Megyek mert megint felébredt a KisGazdám és enni kér.
Sziasztok! Idusa

KépKép
idusamoja

Jobbulást a szépséges kislányaitoknak!
Elég rossz érzés amikor azt kell látnod, hogy amit belelapátoltál a gyerekbe az kijön.
Nekem Pistinek volt picinek nyitott gyomorszája, de 1 éves korára kinőtte. De ő nagyon mohón és sokat evett és ezért jött vissza egy része. Én is azzal próbálkoztam, hogy mindent besűrítettem, hol krumplival, hol a milupa grízekkel. És cumisüveg helyett áttértünk a kanálra és a lassú etetésre. Ez abból állt, hogy kb 1 óráig ettünk egy tányér kaját, mert minden 3-4 kanál után pár percet vártunk, hogy leülepedjen. Mikor már jöttek a fogai kiszárított kiflit adtam a kezébe. Ez az inyét is dörzsölte és elég sokáig tartott.
Remélem a lányoknál is rendeződik a helyzet, mert nekem is azt mondták, hogyha megmarad 2 éves koráig, műteni kell.
Töltike!
Talán már meg is született a picurkátok. Ez annyira jó, hogy a gyerekek édestestvérek lesznek.Bár most már az enyimek is azok, de mégis egy kicsit más.
Ravan!
Remélem anyukád már jobban lesz.
Kelmóni!
Annyira jó Gergőről ez a kép. Én is jobban szeretek társaságban aludni, mint egyedül.
Idusa!
Ez a rákkorszak nekem nagyon tetszett, de a gyerekeknek kevésbé. Roppant dühösek voltak, hogy nem az van amit ők akarnak.
simineni

Amneris!

Bocs, hogy belekotyogok a topikotokba, sokat olvasgatok rólatok és azt is szomorúan követtem végig, hogy elveszett és szerencsére meg is lett a kutyusotok, ma találtam egy pár sort az egyik topikon, amit rólatok írtak, gondolom bemásolom:

"Mint írtam Neketek, ma voltam az Illatos úton, és ezzel kapcsolatban elgondolkoztam azon, hogy ennyi fórumon lehet keresni az elveszett kutyákat és sokszor mégiscsak a véletlen segít... A hosszabb szőrű kutyust egy házaspár és idős néni vitte Gyálra. Mikor beszédbe elegyedtem velük elmesélték , hogy a kutya az idős nénié lesz, mégpedig hálából. A kutyájuk elkalandozott , plakátoltak keményen, de nem lett meg. Aztán jó sok idő múlva valaki felhívta őket telefonon, hogy szerinte náluk van sz a kutya, ami a házaspáré. És így isvolt, ott lakott Gyálon. Kiderült, a kutya Gyálról besétált Pestre , itt valakik befogták és lekerült a gyáli menhelyre. Onnan az idős néni egy ismerőse hozta ki, hogy ne legyen egyedül. A néni meg véletlenül meglátta a plakátot... Ezért a kedves házaspár hálából felhozta a nénit öröbe fogadni egy kutyát. Tanulság- talán a kitartó plakátolás mégis segít és persze, hogy lehetőleg az egész országba eljusson, mint a csellengő kutyák."

Üdv.
Horváth Éva (ikres topikról)

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Micsoda hírek!!!
Gyezsu, nagyon sok boldogságot!!!!
Töltike, ez fantasztikus, amint lehet avass be minket a részletekbe!
Ha lehetséges fényképeket is várunk tőletek!

Rólunk annyit, Janka is 5 óránként eszik, sokkal kellemesebbek az éjszakák. A jó időnek nagyon örülünk, most is kinn alszanak a teraszon. Füge kutya vigyáz rájuk.Kép

Idusa, sokat gondolok rátok és én is látok hasonlóságot. a kisgazdám nagyon tetszik, mi azt szoktuk mondani: igen főnök megyek.

Puszi mindekinek!Kép

KépKép
gilice

Gilice!

Nagyon helyesek a lányok. Pózólnak, mint a modellek. Érdeklődnék, hogy egyedül látod el őket, vagy van segítséged. Tudom, hogy nagyon ritka az iker örökbefogadás, de én titkon abba bízom, hogy nekünk sikerül. Viszont abszolút nem lenne segítségem, Anyósómék idősek, Édesanyám pedig vidéken él és dolgozik. Tehát az érdekelne, hogy fizikailag lehet-e bírni a két lányzót egyszerre.

Nikinozsó: Mikor várhatjuk a borítékot, már úgy szeretném tudni a sorszámunkat.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Kép
tviky

off
Siminéni, véletlenül nem dolgozol holnap délután? megyünk arrafelé...
on
mera

Sziasztok!!

ÁDÁM!!!!!!!! :-)) Olyan boldog vagyok: bent voltam a szülésnél. A vajúdástól egészen a szülés végéig. Életreszóló élmény volt. Az életetadóval együtt sírtunk..fogtuk egymás kezét. Ádám gyönyörű:-) 3500 gramm és 50 cm... Egyszerűen gyönyörűséges: már most látni,hogy Nikikével az orruk ugyanolyan:-))

Most nagyon fáradt vagyok.de nagyon boldog. Sok még a tennivaló.. Amint tudok küldök képet:-)

Pusz Mindenkinek: Tölti

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Visszatértem..., ha nem baj.Kép Szerencsére nagyjából minden jól alakult, úgy ahogy meggyógyultam, de nagyon aggresziv virusok vannak.
Kész lett a biztonsági ajtó is, most már sokkal nyugodtabb vagyok e téren.

Teljesen visszaolvasni még nem volt időm, de látom nagyon pörgött a topic, amig nem voltam.

Töltike! Tiszta szivből gratulálok! Annyira jóóóóó!!!!! Kép

Gyezsu! Nektek is gratulálok Misu érkezéséhez!

Megyek még olvasni, aztán jövök, sziasztok!
Vendég

Tölti!
Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánunk Ádámnak és Nektek!!!!Kép
Kép

Kép
rayo

Hildus!
Te rendeltél hímzett bodyt? Honnan??? Köszi!
Kép

Kép
rayo

Tölti!

Szívből gartulálunk a legkisebb családtaghoz.Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Tölti!

Gratula a kisherceghez!
steiff

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltűntem, nem is tudom, hogy történt. Annyi minden összejött ezen a néhány napon és csak 10 percekre tudtam bekapcsolni a gépet, ráadásul a férjem is rengeteget dolgozott mostanság, nagyon sokat voltam egyedül a gyerekekkel. Most már jó Kép visszazökkentünk, viszont holnap elutazunk, csak kedden tudok újra jönni Hozzátok. Csöpke adatait is megkaptam, mégis türelmeteket szeretném kérni, ha nem haragszotok, csak kedden küldöm szét az új táblázatot!!

Bocsássatok meg, hogy most nem írok bővebben, nem reagálok a hozzászólásaitokra, de szeretném megköszönni, hogy gondoltok rám és hogy többen aggódtatok is miattam (szerencsére alaptalanul Kép)!

Töltike: Tiszta szívemből gratulálok Ádámhoz és nagyon sok boldogságot kívánok a két drága gyerkőchöz!!!
ildi_ko

Sziasztok!

Töltike sok szeretettel gratulálok Ádámhoz és minden jót kívánok az egész családnak!!!

Gilice nagyon édesek az ikrek, Füge biztosan imádja őket. Annyira tetszik az a kép ahogy vigyázza a babakocsit!!!!

Ildikó de jó, hogy végre írtál!!!

Puszi mindenkinek!!!!!
vicki

Sziasztok!

Töltike
szívből gratulálok a kis ÁdámhozKép! Olyan jó, hogy ott lehettél születése pillanatábanKép Biztos óriási élmény lehetettKép

Rayo
a bélflóra segíti az emésztést és a belek mozgását. Ha túl sok van belőle az sem jó, ha kevés az sem. A hasfájós babák és a bukós babákat is a bélflórára vagy a nyitott gyomorszájra szeretik visszavezetni az orvosok. Az ételek optimális "felhasználását" jelenti a bélflóra jelenléte. Ha az anyagcseréje a gyereknek megváltozik pl. rövid időn belül kakil étkezés után vagy huzamosabb ideig kimarad a kaki az szokott lenni az előjele a bélflóra változásának. Siminéni nagyon jól írta, hogy lasabban kell a babákat etetni és gyakrabban. Folyamatosan kell, hogy rágjanak valamit és akkor a gyomor nem üres, folyamatosan dolgozik és segít a kis "rendellenességet" megszűntetni.

Gilice
a lányok gyönyörűekKép Szeretik, ha fényképezed őket?

Matiba
örülök, hogy végre visszajöttél és biztonságos lett a lakásotok. Remélem többször nem próbálkoznak.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
madri

Szia éva75! Kép

Hogy milyen kicsi a világ!! Nagy örömünkben tényleg mesélgettük ott a történetünket, de hogy ennyire megmaradjon valakiben, és ráadásul ugyan úgy topicozik is az illető, mint mi...!! Kép
Nagyon jól esett a sorokat olvasnom: olyan kedvesen írt a hölgy - és tőled is nagyon kedves, hogy megosztottad velünk! KépKép Köszi, köszi!

Tölti!! Millió gratula a picurkához!! Kép

Puszi Mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris

Töltike!
Teljes szivemből gratulálok Ádám babához! Nikike mit szól a nagy sürgés-forgáshoz?
Mera!
Most hétvégén szabad vagyok, de jövő hónaptól többet fogok dolgozni, mert kineveztek csoportvezetőnek. Nem túl nagy örömömre, mert igy kevesebbet lehetek a gyerekekkel.
Gilice!
Ezek a lánykák gyönyörűek és egyre többet nőnek.
Jó éjszakát mindenkinek!
simineni

Sziasztok

Töltike, gratulálok a kis Ádámhoz, sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek.Kép
Kép

Matiba, örülünk, hogy újra itt vagy velünk, és meggyógyultál.Kép Ilyen ajtó mellett remélem már nem próbálkoznak újra.

Ildikó, te is hiányoztál ám.Kép

Gilice, a lányok olyan édesek, nagyon komolyan figyelik, hogy mi zajlik körülöttük.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Töltike!
Kisfiatok születéséhez sok szeretettel gratulálunk. Szorítunk, hogy minél előbb hazamehessen Ádám.
Kép

Amneris
Milyen kicsi a világ. Milyen kutyust választott a néni?

Gilice, Kelimoni
Olyan jó, hogy mindig raktok fel képeketKép Köszönjük. Sokat segít a várakozásbanKép

KizsóKép
Jövő héten feltöltöm a telefonom és felhívlak én.Kép Előre is köszönöm a segítségedKép

Jiny
Hogy vagy?Kép

Ildikó
Várunk!Kép

Mosolygós
Sikerült kitisztítani a masinát? Nekünk mindig akkor jött be egy-két vírus, megkerülve a vírusírtót, amikor az origo-ra mentünk fel. Mindenféle oldalt megnyitogatott. Nagyon jó dolgok vannak ott, de szinte hetente kellett a gépet takarítani így elkerüljük azóta.

Matiba
Örülünk, hogy újra itt vagyKép!

Szeretnék megosztani Veletek egy jó hírt. Nagy fába vágtuk a fejszénket. Vettünk egy új lakást (sajnos nem zsebből fizettükKép, kölcsönből). Tegnap utalta át a tak.szöv. a pénzt a cégnek, jövő héten kapjuk meg a kulcsokat. Emiatt egy-két hétig lehet, hogy ritkábban jövök. Berendezzük és ki szeretnénk adni albérletbe.
Úgy gondoltuk most amíg ketten vagyunk megtudjuk húzni mégjobban azt a bizonyos nadrágszíjat és ha sikeres lesz az albérlőkeresés nagyon minimális összeggel lesz több a havi kiadásunk. Bátor dolog, ugyeKépKép, vagy inkább vakmerő?Kép Robi teljesen magabiztos én azért nagyon izgulok, hogy minél előbb, megbízható albérlőket találjunk.

Szép hétvégét mindenkinek!
Ölel mindenkit: Süni
süni_renóca

Tölti! Nagyon - nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!! Kép Nem lehetne ez Generalis hagyomány?? Mikor mehet haza Ádám?

Matiba! Szuper, hogy újra itt vagy és meggyógyultál! Kép

Amneris! Nagyon örülök, hogy végre kicsit boldogabbnak tűnsz! A lókötő kutyus után biztos, hogy nemsokára jön a gólya is! Kép

Gilice! Olyan édesek a lányaid és már annyit nőttek! Kép Köszi a képeket!

Kelimoni! Gergő nagyon aranyos ezen a képen, de azért kicsit álmosnak tűnnek a szemei.. Kép

Süni! Hol van a lakás és mekkora? Remélem, hogy nemsokára eladjuk a miénket és akkor biztos, hogy egy időre albérletbe kell költöznünk. Kép

Ildi! Hiányoztál már! Kép

Jön ma valaki a bababörzére?

KépKép
KépKép
marci_anyu

Marci_anyu mikor mentek? Én még sosem voltam, de ma arra van dolgunk és lehet, hogy benéznénk.

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok hogy gondoltatok rám. Ma már egész jól vagyok, kicsit még fáj a pocim, na meg nagyon fáradtnak érzem magam, de ez már semmiség.
Nos, az eredmény: endometriosist nem találtak, viszont a pco-m elég rossz állapotban volt. Ezért kiszúrkálták a petefészkeket, viszont a petevezetők annyira el vannak záródva, hogy teljesen használhatatlanok, és nem is tudták megnyitni őket. 9-10 hónap múlva beforrnak a hegek amiket most nyitottak és akkor el kell kezdenem szedni fogamzásgátlót, mert ez az egyetlen módja hogy leállítsák a petefészkek működését, és kb 10 éven belül ki kell venni mind a kettőt. Kép Szóval azt mondta a doki hogy most ebben a 9-10 hónapban tudunk próbálkozni lombikkal ha még akarunk, és aztán vége. De nem akarunk több lombikot!!!! Szerintetek felelőtlenség nem kihasználni a lehetőséget?

Töltike! Fantasztikus hírekkel jöttél! Nagyon sok boldogságot kívánunk!

Beteg babaáknak küldöm a gyógyító puszit! Kép

Hildus persze hogy találkozunk!!! Emailben megbeszéljük. Kép

Ancsúr Kép olyan jól esett hogy felhívtál! Köszönöm! A hétvégén Skype?

Amneris! De jó hogy meglett a kutyusotok!! Ez nem lehet véletlen hogy visszatalált hozzátok - egy kis segítséggel- Kép

Süni Kép biztos hamar találtok majd albérlőket! Sok sikert hozzá! Mi is ilyesmibe gondolkozunk most, csak kicsit máshogy, mert önkormányzati lakást szeretnénk, amit később olcsóbban lehet megvenni.

Simineni! Garatulálok a kinevezéshez! Sokkal több munkád lesz? Legalább kicsit több pénzzel fog járni?

Kizsó hogy vannak a lányok? Nagyon erős antibiotikumot kapnak? Homeopatikus gyógyszerekkel nem próbálkoztok? Ha gondolod tudok emailbe anyagot küldeni róla. Kép

Kelimoni! Annyira tündéri Gergő!

Gilice! Gyönyörűek a lányok! Nem nehéz velük egyedül?

Rvan! Mielőbbi jobbulást anyukádnak!

KépKép
jiny

Kedves várakozók!
A mai napig ebben az évben 14 gyermekünk született 7 kislány és 7 kisfiú.
A tegnapi esetünk abban volt különleges, hogy eddig Õ az aki a leghamarabb mehetett haza (21-én született a kisfiú, és KIHELYEZÕ HATÁROZATTAL tegnap, 24-én hazament!) Van ilyen gyámhivatal is! Kölönben szülei "ismernek" benneteket, mert olvassák a topikot, csak sajnos nem írnak.
nikinozso

Sziasztok!

Képzeljétek milyen örömöm van!! Tegnap vettem észre, hogy három hónap alatt 5 kiló gurult le rólam. Azt nem tudom hogyan, hiszen volt csokika, sütike stb. és mégis. Így fel tudtam venni azt a farmeromat, ami utóljára 2-3 hónapos terhesen volt rajtam! ( Ami ugye nem tegnap volt!!) Azt azért gondolhatjátok, hogy ha nem vettem észre 5 kilót, akkor nem vagyok túl vékonyka, úgyhogy még lemehetne 15-20 kilócska. Na de itt a tavasz,jönnek a zöldségek, gyümölcsök , babácskák ...
steiff

hello,

nem állom szó nélkül..hát mit nem mondjak durva.. "életet adó". Mifelénk úgy mondják Édesanya.
Félre értés ne essék Ti nem édesanyák vagytok! Mondjuk szememben az sem édesanya, aki megszüli a gyermekét bárki vadidegennek és ezzel letudta egy életre. Bármi oka is legyen erre, lehet itt szegénységre, meg családi problémákra hivatkozni, de az állat is védelmezi a kölykét, és nem másra bízza az újszülöttet.

Tök véletlenül tévedtem erre, és asszem eztán sem fogok, mert... na jó, nem folytatom, bár biztos ez is bántó az "Édesanyáknak".

Lehet a véleményemnre fröcskölődni, de tényleg durva, ahogy itt beszélnek egyesek.

Szilvi
szokesz

Sziasztok!

Már hetek óta olvasom a levelezéseteket, csak eddig nem mertem hozzászólni. Ennek pedig az az oka, hogy nekünk a férjemmel már van egy gyönyörű három éves örökbabánk, de újra jelentkeztünk Gabikánál,a Gólyahírhez,mert nagyon várunk egy tesót. És emiatt lelkiismeret furdalásom volt.De szerencsére örömmel olvastam, hogy nem csak mi gondoltuk úgy, hogy négyesben szebb az élet. Remélem befogadtok ezzel együtt is.
Mindenkit üdvözlök Tuzsi
tuzsi

Kedves Szokesz!
Nem tudom miért írtál ide, ha annyira leszarod az egészet. Nem sértődtem meg mert nagy az isten állatkertje amibe te is beleférsz. Nem tudom voltál-e olyan helyzetbe, mint az ide írók vagy az életetadók. Szerintem szép kifejezés. Életet adtak egy gyermeknek akit egy másik ember nevel fel, aki ennek a gyermeknek az édesanyja lesz.
Mi ezzel a problémád?
Azért kívánom neked, hogy egyik oldalt se próbáld ki, mert egyik sem a legkellemesebb. Ha tudsz szülj csak gyerekeket és nevelgesd őket. És szépen megkérlek, ne szólj bele abba amiről halvány lila fogalmad sincs.
Egy két gyermekes édesanya.
simineni

Sziasztok!

Elnézést,hogy így belekotyog a topikotokba!Néha szoktalak benneteket olvasni.Mikor a fáradtságtól türelmetlen és ingerült vagyok.Olyan jó belőletek erőt meríteni.Annyira szépen beszéltek egymással,egymásról,a babáitokról,a párotokról!Csak példa lehetne mindenkinek!
Nekünk 4 fiúnk van: egy 9éves és a hármasikreink 10hónaposak.Szóval van velük munka!De ha úgy érzem erőm fogytán,elolvaslak benneteket és mindig rádöbbenek,hogy micsoda kincs szuszog a gyerekszobában.
Ezért is döbbentett meg és háborított fel mérhetetlenül Szokesz hozzászólása!

Szilvi!
Aki 29évesen ilyen sekélyes,annak kevés dolgot mondhat az értelmes ember!
A jó Isten is látja mindezt,bűneiért egyszer mindenki meglakol!Kívánok az életben annyi szenvedést,gyötrelmet,fájdalmat,mint amennyit az itt jelenlevő ÉDESANYÁK átéltek,míg édesanyává nem válhattak!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Kedves Tuzsi!
Írj csak nyugottan, szeretettel látunk. Az előző hozzászólóval meg ne foglalkozz, ilyenek nem szoktak ide írni. Remélem nem is fognak.
simineni

Kedves Szokesz!

Szívből kívánom neked, hogy soha ne éld át azt amit mi itt mindannyian átéltünk, míg a babánkra vártunk. Kívánom, hogy legyen akkor gyermeked amikor szeretnéd, és hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe hogy mindezt meg kelljen értened!

Szia Tuzsi! Üdv köztünk, ha van kedved mesélj kicsit magadról, és a ti babátokról! Kép

Edit! Ha van kedved te is írhatsz nyugodtan. Mint láttad nem csak az örökbefogadásról beszélgetünk, hanem a gyerekekről általában. Kép És hát 4 baba! Hogy birod a fiúkkal? Van segítséged? Nálunk ikrek vannak a családban, és el se tudom képzelni hogy még eggyel több legyen egyszerre. Kép Nem kis feladat, le a kalappal!

KépKép
jiny

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?