Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hazajöttünk a kis nyaralásból. Kép
Vadvirág!
Nagyon szépen haladsz előre. Csak így tovább! Nem semmi a súlyuk a babáknak!
Bea, Doris!
Tündériek a kölkök!!Kép Kép
A múltkor Erika reklamált, hogy ide nem szóltam úgyhogy most megteszem. Tettem fel a babaszobára 2db 26-os szandit 16cm-es talphosszal 1600ft/db-t. Itt vannak a továbbiak és a képek ha valakit érdekel. Kép

http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=143488
Na megyek alukálni. Ennyi gyerekmentes nap után naggggggyon fárasztó az első gyerekes. Kép
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Vadvirág!

Gratulálok a nagy babákhoz!Kép Most már biztosan minden OK lesz! Aztán ird ám meg milyen volt a szülés, meg az első napok, nagyon kiváncsi vagyok!
Nekem még két hónap hátra van, de remélem hogy én is hasonlóképpen szerencsés leszek mint te, és nem szülök meg túl hamar.
Megnéztem a pocidat is, szép nagy!Kép

Ildikó /30+6/
ildikó

Sziasztok! Régen jártam erre, de nem igazán történt semmi tegnapig. Voltam orvosnál. A fiukáim szépen növekednek, az elhalt 3. babóca pedig zsugorodik össze. Az orvosom szerint nem sok marad belőle szülésre. Az egyik babám pont a gyomrom alatt fekszik rézsutosan, szóval ettől néz ki úgy a hasam, mint egy hordó. Nem is gondolok bele, ha úgy fog növekedni, hogy ebben a helyzetben marad.Kép

Egy másik fórumon olvastam, hogy Cvali már hazament a babákkal. Majd biztosan benéz ide is.

Vajon mi lehet Reginával? Lassan már figyelhetjük a híreket, mikor mondják be, hogy hármasikrek születtek a SOTÉ-n. Remélem egészségesek lesznek a babái.

Vadvirág, Ildikó, minden elismerésem a Tietek!Ilyen melegben nem lehet könnyű hatalmas pocival.
Nem tudom, hogy a meleg hatása-e, de elkezdett a lábam vizesedni. Az orvosom szerint korai ez még. Pedig nagyon sokat pihenek.

Üdvözlet mindenkinek, a kismamiknak kitartást, az anyukáknak erőt és türelmet a gyerkőcökhöz, a nyaralóknak pedig jó pihenést!

Eszter (23+6)
eszter28

EszterKép
Örülök, hogy jól vagytok és minden rendben vanKépViszont a vizesedést nagyon figyelni kell. A védőnőd nézi a vizeletedet ugye? (fehérje vizelés miatt kérdezem) Pihenjetek amennyit csak tudtokKép
Drukkolok RegináéknakKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Doris!
Esetleg járókába tedd őket úgy, hogy lássanak. Ha megoldható egyáltalán, mert nálunk nem is nagyon fért volna el a lakásban. Kép

Vadvirág!
Ez nagyon jó hír. Kép Kitartás, nemsokára megfoghatod őket. Szép nagy a hasad. Kép

Vikics!
Ha jól értem gyerekek nékül nyaraltatok? Kép Merre, mennyi ideig?
Most először voltatok nélkülük?

Ildikó, Eszter! Kép Kép
Nektek is kitartás, és nagyon vigyázzatok magatokra! 2 éve ilyenkor még 4 hónapom volt hátra. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Mi itthon vagyunk, de az alvásidőt leszámítva a kertben élünk, kismedencékkel körülvéve, így egész elviselhető a meleg. Azért jobban bírom most, mint tavaly a nagy pocakkal...Kép
Kitartás minden pocakosnak!!!

Andris fiam hétfőn hazajött a táborból, nagyon jól érezte magát, és tök jó szine lett! Kép Aztán kedden megkapta a 6 éves oltását, és azóta elég nyűgi. Aznap még lázas is volt, pedig kapott lázcsillapítót, és azóta sem tudja mozgatni a karját.
Zsófi pedig tegnap és ma egész nap pelus nélkül volt, és mindig bilibe sikerült pisilnie, úgy örülök neki, nem is vártam, hiszen Andris már majdnem 3 volt, mire eljutott idáig.
Nálunk most szinte minden hétvégén szülinapozás van, nagyon sokan vagyunk júliusiak a családból, mindig van kit ünnepelni. Kép)

Zizi
debyand

Sziasztok!

Hát, tényleg nem könnyű ebben a melegben, két évvel ezelőtt a lányom júniusban született, akkor is ilyen jó idő volt, de egészen más volt a terhességem. Nekem már most /két hónappal a kiírt időpont előtt/ nagyon kényelmetlen a hasam,néha úgy érzem, mintha nagy kövekkel lenne megpakolvaKép
Ha nem szereztem volna be egy kismama párnát, nem is tudnék aludni...
Azt szeretném kérdezni tőletek, gyakorló anyukáktól, hogy ti mennyi ruhát vásároltatok meg előre? Csak pár kis méretet, a többit meg ahogy nőttek a babák?
Az ikreknek hány ruhapelenkát kell venni, ha csak úgy büfizésre stb. használom?

Előre is köszönöm a válaszokat.
Mindenkinek jó pihenést kívánok/ebben a melegben mást nem is nagyon lehet csinálniKép/
Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Zizi!
Mi is sokat vagyunk az udvaron. De délután csak 5 körül megyünk le, olyan meleg van.
A doki mit mondott Andris karjára? Más oltásnál is volt nála ilyen? Jobbulást neki. Kép

Ildikó!
Ne vegyél sok kicsi ruhát! Pár hónappal ezelőtt valaki szintén ezt kérdezte, és akkor többen is válaszoltak. Most sokan nyaralnak. Kép
Ha koraszülöttek lennének, de nem azok lesznek Kép, akkor ráérsz venni még kicsi ruhát. Inkább 56-osak kellenek. Legfeljebb feltűröd az ujjukat, amíg picik. Kép A többit meg majd esetleg velük együtt szerzed be.
Ruhapelenkát mi először 30 db-ot vettünk. Később még 10 db-ot, mivel én a cicimet is azzal töröltem szopi közben és a fiúk feje alatt is van alvás közben, párna helyett még ma is. Kép
Hát nem egyszerű a végefele úgy aludni, hogy mindhármotoknak jó legyen. Emlékszem, hogy reklamáltak, ha kényelmetlen volt nekik a pozicíó. Kép
Vigyázz magatokra! Kép
Eri
simones

Ildi! Apró ruhákat próbálj meg kölcsönkérni vagy örökölni, mert nagyon nem éri meg beruházni, főként iker mennyiséget, aztán hipp-hopp kinövik! Ha nincs erre lehetőséged, érdemes turkálóban vagy börzén próbálkozni, mert ez a legkisebb méret elég érintetlen mered mindenütt. És szerintem se számolj a koraszülöttségre. Vegyes vagy egynemű ikreid lesznek? Mennyire akarok a ruhatárukat totál szétválasztani? Ezektől is függ a mennyiség! Kitartást! C
claire

Sziasztok!

Eri, Claire! Köszönöm a válaszaitokat.
A babák egyneműek lesznek, két kisfiú, de nem nagyon akarom egyformán öltöztetni őket.
Lehet, hogy egy ikres anyukától tudok vásárolni babaruhákat, ez tényleg olcsóbb megoldás lenne, mint üzletben megvenni.
Eri! 40 db ruhapelenka? Nem gondoltam volna, hogy ennyi kell...Kép

Ildikó
ildikó

Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Főleg, hogy ilyen változékony! De jó nektek, akik kertes házban laktok és bármikor ki tudtok menni, akár egy medencével! Nekünk meg egy tortúra az elindulás, pedig sorházban lakunk....

Ildikó! Én is először 20-at vettem, aztán vettem még 20-at! De sokszor ez a 40 ruhapelus is kevésnek tűnik! Kép

Krisztina
k78

Sziasztok!
Ildikó!
Most már nem kell annyi, már 20 hónaposak Kép, de az elején sokat büfiztek, meg hát mi másra is használtuk, mint írtam. Valószínűleg sokan kevesebbet használnak. Még így is minden nap mosok mióta megszülettek. Kép Többgyerekesek gondolom még többet Kép. Később arra is jó pl., ha homokos lesz a szemük letörlöm vele, vagy valahol máshol eszünk, azzal törlöm meg őket.

K78!
Mi a harmadikról megyünk le a kertbe. Szerencsére zárt, 6 lépcsőház közös udvara, és van más kis gyerek is. Kész bölcsi, ovi sokszor az udvar. Kép
Nektek nincs saját kertetek?
A nagy meleget lehúzott redőnyökkel valahogy még elviseljük. Kép

Eri
simones

SziasztokKép
EriKép
Köszi, épp a múlt héten csuktuk össze a járókát, mert már csak a játékok tárolására használtuk és nagy helyet foglalt. A babák már nem szeretik amióta "közlekednek". Van egy polifóm szőnyeg lerakva és azon játszanak meg bárhol ahová már elaraszolgatnak mert mászni még nem tudnakKépKöszi a tippetKép
ZiziKép
Andrisnak jobbulást kivánokKépRemélem már jól vanKépZsófinak gratula a peluselhagyáshozKép
IldiKép
Én első körben 30 textilpelussal kezdtem most meg van 50 db-om, mert nincs mindig időm vasalni viszont etetésre, büfizésre, fej alá, nyáltörölgetésre...stb.ezt használjukKépHa lesz segitséged aki bevasal Neked akkor kevesebb is elég szerintem. Kicsi ruhákból nekünk több kellett a koraszülöttség miatt.Néhány 50-es holmit is beszereztem de mi az 56-os ruhákat hónapokig hordtuk de Neked biztosan nem lesz sokáig szükséged ráKépÉn egyébként szeretem "párban" öltöztetni őket ami azt jelenti, hogy azonos tipusú ruhácskákat veszek fiúban ill.lánykában. Ez talán egy kicsit több beruházást igényel mintha kötetlenül öltöztetné az ember a babákat.Egyébként én jól kihasználtam a hálózsákokat is, mert gyakran nappal is ilyen zsákban voltak, mert ez praktikus volt és kényelmes NekikKép
Kitartás a melegbenKépItt sajna esik és hideg van...még nem is volt nyár.

doris

Sziasztok!

MOst jöttümk meg a Balatonról, hétfőn mentünk le. Jól éreztük magunkat, de mégegyszer kiságyak nélkül nem megyek sehova a gyerekekkel.

Visszaolvaslak benneteket és majd írok.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Köszönöm a segítségeteket.
Akkor kezdetnek lehet hogy 30 db-ot veszek, és utána majd meglátom, mennyire lesz még szükség.
Remélem nem nagyon lesznek bukósak a babák, mert a lányom rengeteget bukott, többnyire a vállunkra, ugyhogy mi öltöztünk, nem ő. De még másfél éves korában is nagyon könnyen tudott hányni, egy kis öklendezés,és máris sugárban jött ki a kaja...

Üdv. Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Hat hét Nyírőben eltöltött "vendégeskedés" után Június 25.-én (38. hét végére) megszületett a két kisbabánk Tomika (2,6kg-50cm)és Alina (2,55kg-50cm). Mindannyian jól vagyunk. Próbálunk összeszokni és kialakítani a napirendünket. Most még kevés az időm, de azért igyekszem néha ide is bekukkantani.

Sziasztok!

Vali
cvali

Sziasztok!

Vali!
Gratulálok a picikhez! Kép Kép Örülök, hogy jól vagytok.
Ha lesz egy kis időd várjuk a beszámolót és a további híreket. Kép

Eri
simones

Szia Eri!
Egy kb 3*2 m-es virágos kertünk van! Kép Ja, meg reluxánk, ami nem sokat fog!

Krisztina
k78

Eszter

Örülök, hogy jól vagytok! Nem lehet könnyű most neked, hogy tudod ott van a hasadban a harmadik baba is. Vigyázz nagyon magatokra!

Vadvirág

Nekem a szülés napján állapították meg, hogy az egyik baba 3kg a másik 3,3kg és délután mikor kibújtak még nagyobbak voltak. NAgyon ügyi vagy, hogy ilyen szép nagyra növesztetted őket!! Örülök, hogy követted a példámat! Azonnal üzenj nekünk, ha valami van!!!

Ildikó

Neked is hasonló nagy babákat kívánok! Hamar elmegy az a két hónap és már meg is lesznek a kicsik.

Vikics

Nagyon jók a szandik, de nekünk még nagyok lennének. Hol nyaraltatok? Le vagyok maradva.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Hazajöttünk Görögországból, visszaolvasok egy kicsit és írok, meg csinálok albumot.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!
Krisztina!
Az tényleg nem nagy kert Kép, pedig most milyen jól jött volna. De redőnyt érdemes lenne felrakatnotok. Mi csak idén csináltattuk meg, de nagyon megérte, ráadásul szúnyoghálóval. Most sokkal könnyebben tudunk szellőztetni, és 3-4 fokkal hűvösebb is van így. Kép
Eri
simones

Sziasztok!

Csináltam egy albumot Görögországból: http://babanet.hu/album/main.php?album=2900

Kicsit meg kellett válogatni, mert van vagy 400 kép, és főleg kóbor kutyusosak, velük meg nem akarok senkit traktálni, így kiválogattam őket egy külön, nem publikus albumba.

Éva, Vikics olvastam, hogy voltatok már nyaralni! Van nyaralós képeitek? És a többieknek?Kép

Vadvirág, olvastam, hogy még bent vannak a babók! Kitartás, csak összejön majd az az ötös szülinap Rákokból! (15-16-17-18-19-eKép)
Tényleg, Zizi, boldog szülinapot utólag is, meg a Tesódnak is! Ha jól emlékszem július elejiek vagytok, ugye?Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi! Nagyon jók a képek, látszik, hogy élveztétek a nyaralást! Kép
Köszi, tényleg most volt a szülinapunk, a miénk 6-án, Andrisé 5-én, Zsófié meg 19-én lesz. Kép
Mi nem megyünk idén nyaralni, csak egy-egy napra ide a közelbe valahová...

Képzeljétek, Örs nagyon belejött a mászásba, tegnap a játékospolc tetejéről szedtem le. Felmászott ZSófi ágyára, onnan egy ágyneműtartóra, és onnan elérte a polc tetejét. Még jó, hogy időben beértem a szobába...
Úgyhogy most készül a rács a szobájuk ajtajára, hogy ha nem tudok rájuk figyelni, be tudjam őket tenni valami biztonságos helyre. Ezt Zsófinál megúsztuk, úgylátszik ők nem lesznek ilyen nyugisak... Kép
A másik kedvenc elfoglaltságuk pedig, hogy a ruhaszárítóról lerángatják a vizes ruhákat, és azokkal játszanak.

Egyébként persze tündériek, hatalmasakat tudnak kacagni, főleg, ha Andris játszik velük. Annyira édesek, nagyon élvezem, ha együtt játszik mind a négy... Kép

Zizi
debyand

Zizi! én is bírom az enyéimet együtt, csak néha élet veszélyesek. Persze amikor kihúzoma lábam, akkor a nayg tuti emelgeti, hasára veszi, stb vmelyik törpét. A nagy nálunk 5,5 évest takar, gondolhatod! Tényleg még nagyobb a gáz, amikor az ikrek útnak indulnak? És most még laza dolgom van? C
claire

sziasztok!

Tudjátok hogy megszült Vadvirág?Én is most olvastam a chaten.Állítolag holnap már hazaengedik.Ha jol emlékszem hogy az egyik babo 3050,a másik meg 3350gramm,de ez nem 100 százalék!

BEA

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Vadvirág!
Ez nagyon jó hír! Gratulálok a picikhez! Kép Kép
Szép nagy súllyal születtek meg. Kép
Remélem mindnyájan jól vagytok. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Ez igen, gratulálok!KépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok LányokKép
ValiKép
Szivből gratulálok és nagyon jó egészséget kivánok Nektek no meg sok-sok tejcsitKép
VadvirágKép
Ez fantasztikus, gratulálokKépSok-sok tejcsit kivánokKép
ZiziKép
Mosolyogtam azon amit irtál, bár tudom, hogy nagyon is komoly...Kép Nagyon ébernek kell lennetekKépBoldog szülinapotKép
ZsuzsiKép
Klasszak lettek a fotók, szép helyen voltatok és milyen jó idő volt ottKép Jól lebarnultatokKép

Képzeljétek!Mára Lilluskám is át tudott fordulni a hátáról a hasáraKépKépOlyan kis ügyes, és annyira örült neki. Most voltak 9 hónaposak, de korrigált kor szerint még csak 7 hónaposak lesznekKép Gerikém már régóta forgolódik, mostanában Lillusra is gyakran ráfekszik egy-egy óvatlan fordulat után meg megrágcsálja Lili lábát, kezét amilyét ériKép Szemmel kell tartaniKép

Sajna nálunk még nem volt nyár csak egy-két napig sütött a nap...hetek óta szakad az eső.

doris

Gratulálok Vadvirág! Ugye mennyivel könnyebb lettél?
claire

Vadvirág!

Gratulálok! Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!! Irj nekünk ha lesz egy szabad perced!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Vadvirág! Nagy-nagy gratula, ügyesek voltatok!! Kép

Doris! Köszi, általában én is a poénosabb oldaláról fogom fel a dolgot, de azért nagyon észnél kell lenni Kép
Ügyesek a babók, innentől egyre többet fognak nyüzsögni, készülhetsz Te is! Kép
Küldök egy kis meleget, itt hétvégére megint 30 fölött lesz.

Zizi
debyand

Sziasztok!

Tényleg megszüettek a babák július 8-án!!! KépKép
Jázmin 3.030 és Márk pedig 3.000 gramm.

A Buliszerviz c. filmet néztük éjjel DVD-n és 23:30-kor éreztem az 1. erőteljes fájást, amit ez után folyamatosan 5 percenként követett a többi.

Sejtettem, hogy ez lesz tehát a nagy nap, de mégis egy picit bizonytalan voltam, induljunk-e...

Kb. 10 perc gondolkodás után fogtuk a bepakolt táskát és indultunk. 20 perc alatt megérkeztünk, szóval 24.00-kor a Kórházban voltunk.

Megvizsgáltak, átöltöztem, már mehettünk is a szülőszobába és 01:10-kor gátmetszéssel, simán mosolyogva megszületett Jázmin.
Apája elvágta a köldökzsinórt és a pocimra tették egy picit.

Márk viszont ebben a pillanatban megfordult és könyökkel kifelé szeretett volna kibújni, miközben tolta előre a köldökzsinórt.
Azonnal vittek a műtőbe, elaltattak és császároztak.

Kaptam némi vért és infúziót...

Márkot a Cerny elszállította a Klinikára, mivel légzési nehézségei voltak.
Még mindig ott tartják megfigyelés alatt, egyelőre altatják Őt.

Előzőleg 32 fokra hűtötték, most már kezdik melegíteni, ez egy teljesen új fajta eljárás...

Minden nap megyünk hozzá, Jázmint is visszük. Lábujjaitól a feje búbjáig végigpuszilgatom és elmondom neki mennyire várjuk hogy Ő is velünk legyen és egy életen át szerethessük.

Gyönyörű szép kis pasi és teljesen más mint Jázmin. Annyira férfias, markáns, hogy az már ámulatba ejtő...

Biztos vagyok benne, hogy hamarosan minden a lehető legnagyobb rendben lesz!!!

Fotók a Vadvirág2 albumban.

Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Mégegyszer gratulálok és végig bőgtem a soraidat a meghatottságtól! Kívánom, hogy Márk minnél hamarabb hazamehessen és együtt lehessetek!!
Akkor te most mindkét szülést kipróbálhattad. Rossz volt a császár? Fájt nagyon a sebed?
Ügyes vagy nagyon, hogy ilyen szép nagyra növesztetted a babákat!!!
Mit mondtak kb. mikor jöhet haza Márk?
Megnézem a képeket és bőgök még egyet!

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Vadvirág

MEgnéztem a babákat, csodaszépek!!!
Irj, hogy hogy van Márk!

Éva

Kép

Kép
éva75

Doris

Gratulálok Lilikének! Szépen fejlődnek mind a ketten! Ügyesek vagytok!

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Éva!

Köszönöm a gratulációt és a biztatást.

Azt mondta a doktor délután amikor Márknál voltunk, hogy minden eredmény klassz, semmi elvátozás nincs nála.

Egyelőre nem tudja megmondani hogy mikor hozhatjuk haza, de előbb-utóbb eljön az a nagy nap biztosan.

Kiderült, hogy Jázmint nem szabad bevinni, mert 14 év alatt nem látogatható az az osztály, így először apája marad kint vele, amig én bent vagyok, majd fordítva.

Mindent elmesélek Márknak mi történt aznap, milyen terveink vannak, mit mondott az orvosa, hogy éppen milyen ruci van rajta, hova megyünk majd sétálni az óriás kerekű babakocsival, hogy itthon várja a kiságya, amit ugyanúgy megágyaztunk mint Jázminnak, stb.

Most egy bariszőrön alszik és egy nagyon pihepuha kutyus mintás pléddel van a mellkasáig betakarva.

Azt is mindig elmondom, hogy nagyon-nagyon szeretjük, gondolatban a nap 24 órájában velünk van és bízunk benne, tudjuk hogy erős és hamar túlteszi magát ezen az egészen.

Na és persze soha nem maradhat el az egész baba végigpuszilgatása, simogatása sem...

Ma mondtam neki, hogy bár később született mint Jázmin, biztos vagyok benne, hogy az oviban majd Ő fogja megvédeni a csajszit, mert igazi bátor, erős úriember.

Holnap már vihetünk neki saját pelust, törlőkendőt, babafürdetőt, plüss állatot is.

Igen, erről nem olvastam a könyvekben, hogy ilyen lehetőség is felmerülhet ikerszülésnél, hogy kétféle módszerrel zajlik a születésük...

Hááát... Ez a császi nem hiányzott. Életemben soha nem műtöttek még és az ezt követő vérveszteség miatt most nem túl jó a vérképem sem.
Pedig egész terhesség alatt 100 % fölötti szuper eredményeim voltak ezt illetően is.

A gátmetszést viszont már Jázmin előtt kétszer átéltem úgyhogy az már ismerős és nem vészes egyáltalán.

De persze most semmi nem számít, csak hogy Márk egészségesen jöjjön minél hamarabb haza!!! KépKép

Majd mindig megírom ha van valami változás.

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!
Még egyszer gratulálok én is Kép, és nagyon-nagyon kívánom, minél előbb hazavihessétek Márkot is Kép.
Szépek a babák. Kép
Eri
simones

VadvirágKép
Szivből gratulálok a babákhoz és nagyon drukkolok, hogy Márkocska ügyes legyen és mielöbb egészségben hazamehessetekKépTudod, mi is heteket töltöttünk a SOTE-n ezért át tudom érezni az aggodalmaitokat, de bizni kell benne, hogy ügyes-erős FiúcskaKépMeddig fogják altatni és erre miért van szükség? Oxigént kell kapnia? A fotón úgy láttam igen de ezzel sincs semmi gond, lényeg, hogy stabil legyen az állapota és a szaturációjaKépGyomorszondán táplálják? Ezt jól tűri? Mi történt Vele pontosan a szülés folyamán? Ezt elmondták? Bocsi a sok-sok kérdésért, de annyira elöntöttek az emlékek... Nagyon-nagyon drukkolokKép A Baross u.-ban fekszik? Fontos, hogy mesélj, énekelj Neki és persze nagyon jól csináljátok a simogatást-puszilgatástKépKépEz rengeteget számitKép Jázmin baba is nagyon szép és édes kis pofikája vanKép Drága VadvirágKépKitartást és sok-sok erőt kivánok Nektek és ha bármiben segithetek...sajna van tapasztalatom, akkor kérdezz csak akár magánban is bár látom, hogy nagyon erős vagyKép
ÉvaKép
Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen kis fürgék lettek a BabucikákKép
ZiziKép
Neked is köszönjük a gratulációt és a meleget is megköszönöm ha átküldöd, mert itt 15 fok van (nappal). Igaz fűtenek hétvége óta de annyit esik az eső, hogy szinte ki sem tudunk menni a lakásból mert itt a hegyek közt ránk tud zúdulni a viz, mintha dézsából öntenék... Persze csodaszép a tájKép

doris

Vadvirág! Nagyon kemény nő vagy, hogy ezt így végig csináltad.! Csak így tovább, még szükség lesz az erődre. nem maradhattál volna te is bent vele, meg a tesóval? Az enyémek is ilyen sorrendben születtek, nem is gondoltam, hohy az utoló pilanatban is forognak ennyire! Nem lehetett volna visszagordítani, vagy azt nem vállalták?! C
claire

Sziasztok!

Éva!
Most fiúk nélkül voltunk nyaralni vagyis túrázni motorral. Nem volt valami hosszú csaik 5 nap, de jól kikapcsolódtunk. A szandikra aszerencsére már jelentkeztek és pár nap múlva el is postázom. Tavaly nyáron két számot nőtt a lábuk pillanatok alatt, úgyhogy ami most pont jó arról lehet, hogy két hét múlva lelóg a lábuk, Vettem nekik két nagyobbat, azóta a viziszandiba járkálnak, ez a heppjük.
Zsuzsi!
Még nem néztem meg a képeidet, de biztosan jó lehetett görög o.-ban, ott annyira másak az emberek. Kép Nyaralós képet még nem raktam fel, mert folyton romjaiból állítom fel a gépemet, de mnemsokára rakok. Mondjuk a fiúkkal majd csak júli vége aug. elején megyünk Gyékényesre meg Balcsira.
Zizi!
Boldog szülinapot mindannyiótotknak! Kép Kép Kép
A szárítóról lerángatni a ruhákat játék nálunik is mindíg menő volt. Kép
Clarie!
Most már bizton állíthatom, hogy 3,5 éves kölkökkel a játszón és egyéb helyeken sokkal könnyebb. Már nem csinálnak akkora balgaságokat, néha rám is hallgatnak és nekem meg kialakult az a képességem, hogy együtt megy a figyelés és a többiekkel való beszélgetés a homokozó szélén. Kép Szóval kitartás! Kép
Vadvirág!
Én is gratulálok Neked!!! Kép Kép Kép Kívánom, hogy a kicsi Márot is minél hamarabb hazakerülhessen! Nagyon jól teszed, hogy már ilyen kicsin elmondasz neki mindent. Én is így csináltam mindíg! Szerintem megértik, ha nem is amit mondasz, de az érzéseidet biztos! És azt hiszem egy ilyen helyzetben ez nagyon-nagyon fontos! Kép Kép
Mindjárt megnézem a képeket is! Kép

Vikics

KépKép
vikics

Vadvirág

Örülök,hogy ilyen jó híreket mondott az orvos. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben van Márknál és hamarosan haza mehet közétek! Nagyon erős vagy és olyan jó, hogy ilyen pozitívan állszn a dolgokhoz! Jázminka szopizik szépen? És Márknak nem vihetsz be lefejt tejet? Miért kellettt altatni? Akkor enni sem kapott?
Irj !!!

VIkics

Jó lehetett a nyaralás! Nálunk most a Lora van a sógoromékkal a Balcsin, de nagyon hiányzik.
Képzeld, mióta egy hetet lent voltunk a Balatonon Zolika majdnem teljesen szobatiszta, tegnap egésznap a bilibe pisilt -kakilt!!!! Ádám viszont hallani sem akar a biliről! De majd csak szobatiszták lesznek egyszer.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a sok biztatást és igazán fantasztikus hogy mindenki erősíti Márkot.

Éva!

Jázmin remek kis nőci! Kezdettől fogva nagyon sokat és kitartóan szopizik. Ettől aztán mostanra rengeteg tejcsim van.

Zuhanyzás közben is kész szökökút és miközben az egyik ciciből szopizik, a másikból ez alatt folyamatosan jön...

Szerencsére nagyon szeret enni. Olyan is volt, hogy amikor az egyik ciciből már jól lakott, még a másikból is lakmározott egy keveset.

Utána pedig alszik egy jó nagyot, miközben mosolyog...
Kb. 2-3 óránként eszik.

Egyelőre még nem szóltak, hogy lehet vinni tejcsit Márknak, de amint lehetséges biztos mondják majd és akkor viszem.

Nagyon aranyos doktorbácsija van, tudom hogy jó kezekbe került.

Azért kellett altatni, mert az oxigénhiány okozhat esetleg kisebb-nagyobb problémákat az idegrendszerben, stb., viszont ezzel az új eljárással, hogy a kritikus pár napon altatják és lehűtik 32 fokra, meggátolható hogy kialakuljon valami aminek nem kellene.

Csak infúziót kapott eddig, de folyamatosan, mindig lassanként próbálnak előrébb jutni. Ez attól függ hogyan reagál Márk. Ha nem kedvezően, akkor ismét lassítanak és várnak.

Eddig minden rendben van, a gépi, stb. vizsgálatok azt mutatják, hogy sehol semnmi elváltozás. KépKép

Majd ha már nem altatják, akkor tudják igazából elkezdeni a különféle teszteket, stb. hogy mire hogy reagál a szervezete.

Doris!
Az I. sz. Klinikán van a VIII. kerületben.
Nagyon megnyugtató, hogy nektek is sikerült!!!

Claire!
Gondolom minden perc számított...

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!

Gratulálok én is a kismanókhoz. Márknak mielőbbi hazatérést kívánok, fantasztikus, hogy mennyire pozítívan reagálod le a történéseket. Nagyon erős vagy és erre van szüksége a kicsinyeidnek. Jó egészséget mindhármatoknak! Tájékoztass minket, folyamatosan szurkolunk Márk babának.
ikeranya

Vadvirág! Mi is nagyon-nagyon szorítunk Márknak, hogy rendbe jöjjön, és minél hamarabb hazamehessen hozzátok!!!

Claire!
Andris is cipeli a kicsiket, még Zsófit is elbírja, de elég megbízható. Kép
Ő most volt 6 éves, 5-tel több az ikreknél. Mostanában tök jó nagyfiús, ma pl. reggel egyedül ment a boltba kenyérért. Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!

Vadvirág!
Nagy gratulaaaa Neked és a manóknak, hogy végig kibírtátok és szép nagy babócok lettek!KépKép
Márknak megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!Kép
A SOTE I-en remek orvosok vannak (a többit hagyjuk...), valóban jó kezekben van a fiatalember!Kép
Az én fickóim is ott születtek, bár szerencsére csak 3 napig kellett a PIC vendégszeretetét élvezniük.
Fantasztikus, hogy ennyi tejed van! Fagyaszd le feltétlen a felesleget, jól jöhet még később, pl.ha majd a két éhes száj keveselni fogja az "automatát".Kép

Erika

KépKép
herika

VadvirágKép
Örülök, hogy jól vagytok és megy a drukk Márknak folyamatosan. Sokat gondolok Rátok és a legjobbakat kivánom. Mikorra várható, hogy befejezik az altatását? És mikortól lesz táplálható? Valamit mondtak azért ezzel kapcsolatosan? Nagyon jó, hogy Jázmin ilyen klassz Kislány és szépen szopizikKépPróbálj meg nem idegeskedni, bár ez nagyon nehéz és akkor a tejcsid is ilyen óriási mennyiségben megmarad mig Márkocskát is szopiztathatodKép Nagyon várok minden hirt felőletekKépOxigént hány százalékon kap? Irtam Neked magánban a profilodban található cimre, de sajna visszajött a levél hibás cimzett megnevezéssel. Gondolom úgysem lenne időd irni de tudd, hogy nagyon sokat gondolunk Rátok és kivánom, hogy mielöbb ébren ölelgethesd azt a Fantasztikus FiúcskátKépKépMennyit engednek be hozzá?

doris

Sziasztok!

Vadvirág!
Jázmin ügyes kislány, csak így tovább Kép.
Márknak nagyon szorítok Kép. Most már tudom milyen szerencsés voltam, hogy egyszerre hazamehettünk Kép.
Ismered a tejcsurgató/bimbókiemelőt? Össze lehet vele gyűjteni a tejcsit, és lefagyasztani.
A dokikat kérdezd majd meg, mikor lehet vinni tejet ill. szoptatni. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Tegnap délután mondták, hogy lehet vinni a tejcsit Márknak!!! KépKép

Most életemben először próbáltam tejcsit fejni - vettünk egy Avent Isis mellszívót - és rögtön elsőre 100 grammot sikerült...

Persze Márk is segített ebben, mert kértem Őt, hogy most egy picit drukkoljon nekem, hogy sikerüljön sok tejet vinni neki.

Ezt még tegnap este be is vittük neki és kaptunk újabb üveget, amibe lehet gyűjteni.
Szóval ezentúl amikor megyünk Márkhoz, mindig viszünk neki tejcsit is.

És már a szemecskéit is nyitogatja...

Meg úgy látom sokkal kevesebb cső, meg egyéb ilyesmi van körülötte.

Említettem Márknak, hogy itt az ikres fórumon minden anyuci és kismami szurkol érte, úgyhogy most már nagyon sok pozitív energia segíti Őt, biztos sikerülni fog hogy minél hamarabb egészségesen hazajöhessen.

Doris!
Igen, észrevettem pont tegnap, hogy már nem működik az e-mail cím, mert 3 hónapja nem használtam, ezért gyorsan beírtam a profilba a jó elérhetőséget.

Naponta 13:00-17:30-ig van látogatási idő, hétvégén pedig 11:00-től 17:30-ig.
A tejcsit pedig éjjel-nappal le lehet adni Márknak.

Simones!
Nem hallottam erről a klassz kis szerkezetről, köszönöm hogy megírtad...

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Hogy van Márk? Nem tudtam írni az elmúlt néhány napban, de szorítok nagyon, hogy mielőbb együtt legyen a család!Kép

Vikics!

Tényleg nagyon más kultúra, de nekem nem jönnek be a görög emberek. - Ha eltekintek attól, ahogy az állatokkal bánnak -, akkor is. Az EB döntő előtt odahúztunk egy padot egy étteremhez, ahol ingyen tudtuk nézni, erre 4 pofátlan öreg görög jön, magyaráztak, meg mutogattak valamit, és szó szerint az ölünkbe ültek!!! Kénytelenek voltunk felállni...Kép...pedig nem is nézték a meccset, szóval megfelelt volna nekik bármely másik pad.
De egyébként nagyon jó volt.
Várom majd a Ti nyaralós képeiteket is!Kép

Gabi, Marcsi Zizi, előre is boldog születésnapot kívánok a gyerkőcöknek!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Vadvirág, egyszerre írtunk. Örülök, hogy javul Márk.Kép
zsuzsi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?