Sziasztok!
Éva!
Köszönöm a gratulációt és a biztatást.
Azt mondta a doktor délután amikor Márknál voltunk, hogy minden eredmény klassz, semmi elvátozás nincs nála.
Egyelőre nem tudja megmondani hogy mikor hozhatjuk haza, de előbb-utóbb eljön az a nagy nap biztosan.
Kiderült, hogy Jázmint nem szabad bevinni, mert 14 év alatt nem látogatható az az osztály, így először apája marad kint vele, amig én bent vagyok, majd fordítva.
Mindent elmesélek Márknak mi történt aznap, milyen terveink vannak, mit mondott az orvosa, hogy éppen milyen ruci van rajta, hova megyünk majd sétálni az óriás kerekű babakocsival, hogy itthon várja a kiságya, amit ugyanúgy megágyaztunk mint Jázminnak, stb.
Most egy bariszőrön alszik és egy nagyon pihepuha kutyus mintás pléddel van a mellkasáig betakarva.
Azt is mindig elmondom, hogy nagyon-nagyon szeretjük, gondolatban a nap 24 órájában velünk van és bízunk benne, tudjuk hogy erős és hamar túlteszi magát ezen az egészen.
Na és persze soha nem maradhat el az egész baba végigpuszilgatása, simogatása sem...
Ma mondtam neki, hogy bár később született mint Jázmin, biztos vagyok benne, hogy az oviban majd Ő fogja megvédeni a csajszit, mert igazi bátor, erős úriember.
Holnap már vihetünk neki saját pelust, törlőkendőt, babafürdetőt, plüss állatot is.
Igen, erről nem olvastam a könyvekben, hogy ilyen lehetőség is felmerülhet ikerszülésnél, hogy kétféle módszerrel zajlik a születésük...
Hááát... Ez a császi nem hiányzott. Életemben soha nem műtöttek még és az ezt követő vérveszteség miatt most nem túl jó a vérképem sem.
Pedig egész terhesség alatt 100 % fölötti szuper eredményeim voltak ezt illetően is.
A gátmetszést viszont már Jázmin előtt kétszer átéltem úgyhogy az már ismerős és nem vészes egyáltalán.
De persze most semmi nem számít, csak hogy Márk egészségesen jöjjön minél hamarabb haza!!!
Majd mindig megírom ha van valami változás.
Vadvirág