Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Lélekiben veletek vagyok ám, sokat gondolok Rátok! Minden gyerkőc nagyon csodás!

Vicki és Diti! Korábban is úgy írtam, hogy csak megpróbálták. Szerencsére nem sikerült befejezniük a dolgot, de a próbálkozás egyértelmű nyomai láthatók több helyen az ajtón, és a falba menő hevederzár mentett meg minket. Nem tudták kiemelni az ajtót emiatt. Szerencsére mindenünk megvan.

Nem olvastam nagyon vissza, csak amit futólag láttam arra reagálnék:

Kizsó! Gyönyörű így Zsófi! Remélem Kingus jobban van!

Sünike! Nem felejtettelek el, de tegnap idebenn bolondokháza volt, remémelem ma sikerül átbeszélni a dolgot.

Amneris! Hatalmas lélekgyógyító puszi a lelkecskédre, és írj gyakrabban, úgy könnyebb elviselni ezt a nehéz időszakot! Vigyázz magadra!

Mindenkinek szép napot ebben a hódarában!

MIKOR JÖN MÁR A TAVASZ??? Annyira várom már, hogy kicsit kimenjünk a fiúkkal a szabadba!

Sok puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Marci_anyu: De jó, hogy már gyűlik Lilinek a kelengye Kép Marcinak szoktad mondani, hogy kinek veszitek?
Tündér lehet Marci, ahogy beszél és közvetíti a világ dolgait!!!

Töltike: Ez nagy dolog már! Tudom, milyen bizsergető érzés, amikor meghallod az első szavakat Kép Puszi Nikikének!

Simineni: A közös étkezések tényleg olyan fontosak! Én is nagyon szeretem, amikor együtt eszünk. Férjem családjában sajnos ez nem volt szokás, úgyhogy kicsit nehéz az "átnevelése", de azért kezd ráérezni az ilyen alkalmaknak az ízére Kép
Drukkolok ma a szemészeti vizsgálathoz!

Hildus: Aranyosak lehettek a lányok együtt - kicsi és a nagy Kép

Madri: Hú, most irigyellek, hogy találkozol Kelimoniékkal! Kép

Szuperboszi: De jók a képek! Boldizsár nagggyon helyes!!!

Di_ti: Gratulálok a kihelyező határozathoz! Olyan jó, amikor egy-egy ilyen papír megérkezik Kép Mátéról kérünk szépen képet, hadd lássuk mi is, hogy nő, fejlődik! Kép Mennyit tudtok éjszaka aludni?

Amneris: Annyira sajnálom, hogy ilyen rossz napjaid vannak! Kép De tudod mit, azt mondják, hogy amikor az ember lelkileg már nagyon mélyen van, akkor jön valami nagy öröm! Hát kívánom, hogy Nálad így legyen! Kép

Kizsó: Jaj de helyesek a lányok!!! Látom, a fürdőszobában Ti is felszerelkeztetek játékokkal! Kép

Bálintot ma mégis elvisszük orvoshoz, mert ez már tuti kötőhártyagyulladás, már tegnap délutánra piros volt a szeme, mára pedig átterjedt a másik szemére is. Szóval kell a szemcsepp. Tiszta rossz, hogy nem lehet recept nélkül kapni Kép Nem kéne órák hosszat sorban állni a dokinál.

Vivien ma olyan szomorúan ment oviba. Tegnap ment először a csoportjukba az egyik kislány, aki már hetek óta hiányzott és folyton rátelepszik Vivienre, ami persze zavarja a lányomat. Tegnap meg ilyeneket mondott neki, hogy "nem is tudsz beszélni", és ez nagyon fájt szegénykémnek. Mondtam neki, hogy ne is figyeljen oda az ilyesmire és hogy menjen mással játszani. Persze ezt mondani könnyű, tudom. Szerintetek ilyen esetben érdemes megmondani az óvónőknek, hogy mit érez, gondol a lányom? Tudnak ők segíteni? Az a baj, hogy az a kislány iszonyúan uralkodó típus és folyton egrecíroztatja a többieket, illetve csak azokat, akiket lehet, és sajnos Vivient lehet Kép
ildi_ko

Ildikó!
Köszi a drukkot nemsokára indulok.Ha az ovónénivel jó kapcsolatban vagy szólj neki. De szerintem Vivien okos, értelmes kislány és meg kell vele értetni, hogy minden gyerekkel másképp kell viselkedni.
Szandinak is van egy barátnője aki állandóan parancsolgatni akar neki. Régebben sokat volt nálunk a kislány és időnként elmagyaráztam mindkettőnek, hogy abban a szituban amikor éppen heves vitába kezdtek én mit tettem volna és szerintem mi a helyes. Próbáld meg áthívni magatokhoz a kislányt és figyeld a játékukat. Elösször egy picit hagyd Vivit, hogy próbáljon ellentmondani, vitatkozni, hatha az otthoni környezetben ő kerekedik felül. Ha nem megy akkor finoman sok beszélgetéssel, akár rávilágítva hogy te ezt a viselkedést nem tartod helyesnek vezesd rá a leányzót a helyes viselkedésre. Ha már a szülei nem teszik meg.
Sok sikert!
simineni

Sziasztok!

Én nem tartozok a ti topikotokhoz,van 3 gyerkőcöm,de már három napja nem tudok szabadulni tőletek.Még a hugomnak is beszéltem rólatok.Nagyon kitartóak vagytok,és csak gratulálni tudok annak akinek sikerült már anyukává válni.Aki meg előtte ál annak nagyon drukkolok.
Az anyaság nagyon szép,de nehéz hivatás.
Sziasztok
befaba

Remélem nem zavarlak benneteket,de úgy érzrm hogy már nagyon régen ismerlek benneteket.
Napsugi:nagyon édes a kisfiad,olyan gyönyörű látszi rajta hogy nagyon kieggyensulyozott baba.

Rayo: mi egy városban lakunk.A kislányod nagyon tündéri,igazi vasgyuró.
Az ikrek is nagyon aranyosak,és mindenkinek a babája akit név nélkül nem említettem.

Én csak annyiban tartozom ide hogy a 3. gyerkőcnél 4 évet jártunk dokihoz,már teljesen lemondtunk róla mikor tehes lettem.Az orvos azt mondta ,hogy cisztám van és műteni kell.Hát nem kellet!
most nem terhellek benneteket,de ha nem zavarok jönnék máskor is.

Szia mindenkinek.
befaba

Sziasztok!

Kizsó
Édesek a gyerekeid! Zsófi "tökéletes" Einstein Kép!

Ildi_ko
Bálintnak jobbulást!

Kelimoni
Nem kaptam meg a címedet, most indulok. Ha tudod SMS-ben küld el és felugrom hozzátok, így Gergőt élőben is láthatomKép.

Vicki írtam, remélem megkaptadKép

A betegeknek jobbulást kívánok

Puszi mindenkinek

Kép
madri

Szia Befaba! Jó is neked ,hogy nem tartozol ebbe a topicba, meg rossz is. Jó, mert van 3 gyerkőcöd, és rossz, mert ez tényleg egy nagyon klassz csapat.
Eleinte csak a közös cél miatt jöttem ide, olvasgatni és információt gyűjteni. Azonban szép lassan megszerettem a társaimat, és lassan azt hiszem új barátokat is szerzek vagy szereztemKép (ami felnőtt korban már nem is annyira egyszerű). Az új barátaim pedig klasszak. Jó dolgokat tudnak tanácsolni, együtt lehet velük sírni és röhögni...igen, azt is!
És fontos, hogy más is "jár abban a cipőben", mint mi. Ez eleinte még nekünk fontos, de később a gyermekünknek is fontos lesz: nem csodabogár Õ, hanem egy nagyon különleges gyermek, mint Vivien, mint Marci, mint Gergő, mint Pisti, mint Hanna, mint Regi,mint Nikike....és még folytathatnám a sort...ők is így találtak a szüleikre!
Kedves Befaba! Ha jól érzed itt magad, kérlek maradj! Szívesen olvasunk a gyerkőceidről, és mindig jól jön egy gyakorlott mami tanácsa!!KépKép

Boszi, őrült helyes a kisfickó!

Kizsó, én megzabálom Zsófit.Kép Tud más képet is vágni, mint kópét??? Kingus pedig már komoly nagylány!

Siminéni, a szemészhez drukkolok ezerrel! Bocsi, nem köszöntöttelek, de nekem annyira Siminéni vagy, hogy el is felejtettem, hogy van "böcsületes" neved is.Kép Kedves Ildikó, boldog névnapot!!
Ja, és szuper a tanácsod szerintem. Ildikó,szerintem is hívd meg a lányzót, birtokon belül a gyerekek mindig bátrabbak.
Ez a csúfolás dolog....ez szerintem óvónő függő is. Balázsnak, mivel szemüveges, néha le kell ragasztani a szemét. Egy kislány (kis széllelbélelt) mindig csúfolja. Balázs mondta neki, Õt is lehetne valamiért csúfolni, sőt mindenkit. De mi értelme? Egyébként csak azt buli csúfolni, aki "ugrik rá". Ha Vivi elereszti a füle mellett, az unalmas! (Csak annyira nehéz...amikor úgy fáj!)

Téged hagytalak a végére, drága drága Amneris!!
Annyi szomorúság árad a soraidból, és annyi gyötrelem, hogy előre félek, talán én is az utolsó heteket élem majd meg legrosszabbul.
Annyi életerő van benned, és annyi jókedv!! Kérlek, ne hagyd, hogy a szomorúság kerekedjen felül! Gondolj csak bele, milyen hosszú utat tettél már meg...és már a küszöbön állsz! A Ti babátok meg rád talál hamarosan. Tudod, azt már féllábon is..... nemsokára eljön az a nap, amikor Amneris miatt kukkantok be félóránként telve izgalommal.Addig is fel a fejjel, irgumm-burgumm.!!!KépKépKép

Egyébként valóban, tegnap Marci_anyu Marcija remek puszikat küldött nekem telefonon!!!!Bír puszit küldeni, ám.Kép

Rólunk annyit, hogy mivel Balázs már meggyógyult, újra jár oviba, és így anapok szoros rend szerint zajlanak, óvoda-edzés...
Kevesebb az időm jönni.Bocs! (Azért amikor jövök elég alapos és terjedelmes vagyok!!)
Szombaton elmentem korizni Balázzsal és az unokatesókkal, életemben először volt a lábamon kori. A nagyok azt mondták: nem is olyan ciki, hogy velünk jöttél! (Ez dícséret??)
Balázs pedig vasárnap délelőtt úszni volt apával, aki nem szárította meg a haját, csak vízesen ráadta a sapkát, mondván: Õ SEM SZOKTA MEGSZÁRÍTANI! Kész életveszély, nem számít, hogy 30 év van köztük!! Gyanítom, Balázs beteg lesz megint...akkor apának vége!!!
Láttatok már olyan gyereket, aki mindig, mindig nyer a "Kinevet a végén?"-ben. Szokásos vasárnapi társasunkban mindig Balázs nyer...és én veszítek. Apa második, és komoly harc megy az elsőségért...férfiak!!

Nikinozso, megtaláltam egy pár volt terhes ruhámat. ( 3 nadrág, 1 blúz és miegymás...) Tudnátok használni esetleg ? Szívesen odaadom. (Jó állapotúak!)

Kép
Kép
ggabszi

Szia Lányok!

Madri: Nagyon várunk!Kép

Ildikó: Tudod, hogy titeket is szívesen látunk.Kép
Remélem, a kisfiad hamar meggyógyul és nem lesz gond.Kép Borzasztó, hogy Viviennek a maga pár évével mikkel kell szembe néznie.Kép Én is azt gondolom, az a legjobb, ha a kislány szeretetet és odafigyelést kap tőletek, nálatok. Elég szomorú, hogy az akarnokságát kénytelen gyakorolni, mert valszeg otthon nem nagyon figyelnek rá. Így tudja elérni, hogy valakinek fontos legyen. Csak még nem érti, hogy ez negatív vagy pozitív.Kép

Simineni: Te mikor jössz legközelebb? Kép

Boszka: Ez a pasi! nagyon szép a kisfiad, azokkal a fürtökkel.Kép És apa milyen aranyos, hogy partner a csokizásban.Kép Remélem, lesz alkalom, hogy személyesen is belenézhessünk Bobó őzike szemeibe.Kép

Kizsó: A csajaid nagyon édesek.Kép Micsoda kis huncut mosolya van Zsófinak.Kép Látszik, hogy Kingussal tesók.Kép Nekem egyre inkább hasonlítanak egymásra.Kép

Amneris: Bármi van, most nem szabad összeomlanod. Tarts ki! Tudom, hogy óriási fájdalom, hogy eltünt a kutyusotok. Azt szokták mondani, hogy amikor Isten bezár egy kaput, kinyit egy másikat: Várd, hogy megkapd hozzá a kulcsot.Kép( Ezt Gabikától kapodKép) És próbálj némi erőt gyűjteni, mégha az képtelenségnek is hangzik. Szükség lesz rá!

Diti: Fontos a papír is, de a legfontosabb az, hogy Máté otthon van és a tiétekKép

Szép napot mindenkinek!( Ebben a cudar időbenKép)

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok

Süni, csuda szép a gyerekszoba, ha pici baba lennék gyorsan beköltöznék.Kép

Napsugi, Szuperboszi a fiúk nagy szívtiprók lesznek. Roppant csinos mind a kettő.Kép

Kizso, a lányok nagyon helyesek. Azok a kék szemek - mindkettőnél- fantasztikusak.Kép

Amneris, ne légy szomorú, vannak ilyen időszakok amikor minden összejön, remélem hamarosan felvidít egy pici lány.Kép

Minden kisbetegnek jobbulást.

Befaba, nem zavarsz, jöhetsz bátran bármikor. Mesélj nekünk a gyerkőcökről, és a fényképeket is nagyon szeretjük.Kép

Lányok mikor lesz már tavasz??????
Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!
Mostanra sikerült elkergetni a jegesmedvéket a kapunk elől, így szabad az út a csavargásra!
Utálom ezt a sz.... időt, állandóan fel- és leöltöztetek. (kicsit furcsa szó) Baromira mennék ki a levegőre, de emiatt 15x is meggondolom, hogy menjek-e! Holnap ünnep, ez is kiment a fejemből, GYES szindróma....
A DM-ben most akciós a papírkép készítés, a 9x12 cm-es 18 ft/db, ami szentem ölég jó ár! Ha Valaki tud ennél olcsóbbat, lécci szóljon! Megyek, kicsit levegőzünk!
Amnerisem:
Legszívesebben jól megölelgetnélek, és hajtanád a buksi fejedet a vállamra! Jót sírhatnánk együtt! Azt érzem, hogy a kedélyed villámgyorsan a magasba fog szökkelni, és , hogy már közeleg a Ti KISNÕTÖK! Cincivel és Apácskával nagyon szorítunk Nektek, értetek! Annyira jó időszak következik most az életedben, hogy nagyon irigyellek érte! Mint ahogy minden sírás 1x véget ér (Tracy Hogg), minden gödörnek van "kijárata" is! Szorít-szorít-szorít!
Idusa

KépKép
idusamoja

Kép
Amneris, nem értem miért vagy szomorú!
Lili

KépKép
idusamoja

Amneris és minden tavasz- és babaváró!

KITARTÁS! Elmennek ezek a ronda felhők egyszer és nem fogunk emlékezni arra,hogy milyen nehéz is volt! Ezeket a csodás manókat nézve mindjárt jobb kedvem lesz,küldjétek szorgosan a képeket légyszi!
Holnap pihenőnap, aztán már jön is a jó idő(reméljük hamarosan) meg talán a gólyák is megérkeznek ...
Megértem Befabát, tényleg nagyszerű ez a topic, akármilyen okból is indult annak idején.
Puszi mindenkinek és sok-sok jókedvet!

Kép
csöpke

Nagy ölelés Mindenkinek, Lányok!

Kép

Jól kibőgtem magam az este - már ettől megkönnyebbültem kicsit...
Most meg ez a sok kedves, gondoskodó üzenet! Kép Kép Kép Olyan jól esik!!!!

Köszi, hogy vagytok, Lányok!

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok!

Ma meglátogatott minket Madri.Kép Elhozta a kis keresztlányát is.Kép
Gergő azt tette, amit akkor,amikor Simineni itt volt - aludt.
Így nem tudtam "páváskodni" vele.Kép
Madri nagyon kedves, igazi anyuci tipus, öröm volt hallgatni, ahogy a kis Zitával beszélgetett. Drukkolok neki, hogy az álmai mihamarabb valóra váljanak.Kép

Remélem, nem bántom meg azokat, akik babára várnak azzal, amit most leírok. Nem áll szándékomban, nagyon drukkolok nekik, hogy mihamarabb megszülessen mindenkinek a boldogsága.

Szóval az Anyák napjáról van szó. Egy szép lapot szeretnék készíteni, amin szívhez szóló versike van a nagyiknak,fotóval - Gergőtől. A vers vége: Köszönöm Neked az édesapámat/édesanyámat. És miközben olvastam és kerestem a megfelelő verset, rámtört a sírás. Hisz ez lesz az első Anyák napja, amikor én is anyuci vagyok. Eszembe jutottak az elmúlt évek, a szenvedések, a vágyakozás, az irigység.

A zsebkendő fogyasztásunk rendesen megemelkedett.Kép

Ha nem lesz azonnal tavasz, én is depis leszek.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a fórumotokat, szeretnék csatlakozni hozzátok.
Mi még az örökbefogadási folyamatnak az elején tartunk, februárban jelentkeztünk a Tegyesznél. Az orvosi és pszichológiai alkalmassági papírjaink már elkészültek, jövő héten megyünk az Ágacska Alapítványhoz tanfolyamra. Utána már csak a környezettanulmány hiányzik, és küldik a papírunkat a Gyámhivatalhoz. Csak a nyílt örökbefogadást jelöltük meg, lehetőség szerint egészen pici babát/babákat szeretnénk.
Pest megyeiek vagyunk.

Nikinozso, Lányok,
Ha nem gond, rögtön egy kérdéssel kezdeném. Ugye jól értettem a korábbi hozzászólásaitokból, ha a Tegyeszes alkalmassági papírok elkészültek, másolattal már jelentkezhetünk is a Gólyahír Egyesületnél, és a jogerős határozatunkat ráérünk utólag pótolni?
De jó lenne, ha jól érteném.

Mindenkinek gratulálok a gyerekekhez, csodaszépek, a várakozóknak kitartást kívánok!

Fido
fido

Sziasztok!

Anyu (Nikinozso) nete nem működik, úgyhogy azt üzeni, ha valami van hívjátok, meg majd én közvetítek! Kép

Üdv az újaknak! Kép

Köszönöm a bókokat a lányok nevében! Én is beléjük vagyok "szerelmesedve"! Annyira jó nézni, hogy egyre inkább partnerek mindenben. Ma a Zsófi pl. azt csinálta, hogy látott engem nyújtózkodni a konyhában, ott ült az etető székében és ő is nyújtózkodott egyet. Azt hittem megzabálom. És egyre több ilyen megmozdulása van. Hihetetlen, hogy még 26 nap és egy éves lesz! Kép Törhetjük a fejünket ajándékon.

Atan! Ez a kép a hátsó kertetekről készült? Kép Mert akkor inkább hozzátok kéne menni találkozni! Kép

Jó éjt mindenkinek!

kizsó

Sziasztok

Kelimoni
megnéztem a képeket Gergőről, nagyon aranyosak Kép, a liftben a keresztlányom elkezdett mesélni, bár nem értettem az élménybeszámolótKép!!! Kitettük a lábunkat és egyből kinyilt a szájaKép!

Amneris
jó olvasni, hogy végre túljutottál a hullámvölgyön. Édesanyám mindig azt mondja, hogy a borús idő után kisüt a nap és melegen süt Kép! Remélem nálad isKép!

Atan
te a tavaszt várod vagy a nyarat? Esetleg már kinézted, hova fogtok menni nyaralni?

Fido, Befaba
üdv köztünkKép!

Di_ti
örülünk, hogy jogilag is rendeződik a helyzet Kép, de a legnagyobb öröm mégis Máté a kiságyában!Kép

Isuamoja
Lilike nagyon édes a farmerruhájában Kép Milyen nagy kislány már!Kép

Simineni
mi volt a szemésznél? Sikerrel jártál? Elvállalták a kezelést?

Kellemes estét mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: nemrégiben írtatok az Avent varázsitatóról. Nekünk már régen megvan, de csak most kezdte Roli használni. Nincs véletlenül valamelyikőtöknek egy fölösleges fogó hozzá? Nálunk csak úgy lehet fogantyút plusszban venni hozzá, hogy két darab van összecsomagolva, és igen-igen drága.

Amneris!

Remélem egy picit már jobb a kedved, olyan rossz volt olvasni milyen szomorkás vagy manapság. Személyesen nem ismerlek, de nekem mindig olyan vidámnak tűntél eddig. Persze nagyon nehéz lehet egy ilyen hosszú várakozás finisében még mindig csak várni, de már biztos hogy nem sok idő... Ha gondolod addig is szívesen kölcsönadok egy- két babócát a saját gyermekhadomból, hátha picit jobb kedved lesz!!
steiff

Köszi a drukkot, de sajnos nem férek bele a programba. De egy nagyon kedves doktornőnél voltam és írt új szemüveget, meg szemcseppet.
Azt is mondta, hogyha a kisérleti stádiumnak vége akkor kipróbálhatjuk nálam is ezt a kezelést, de sajnos nem férek bele abba a programba amire kutatási pénzt kapott.
Ez arról szól, hogy már felnőtt korban is gyógyítható lesz a tompalátás. Ennek kisérleteire kerestek tompalátó embereket.
Bízom benne, hogy idővel tényleg lehetséges lesz.
Úgy látom Gergő neked is megmutatta, hogy milyen jó kisfiú.
Móni!
Azért nem adtam fel, talán ébren is láthatom a mosolygós Gergő babát. Majd szólok előre, ha megyek.
Ggabszi!
De jó, hogy írtál, már hiányoztál!
Áprilistól többet dolgozom, mert 4 helyett 6 órás leszek. Szandra önként és dalolva vállalta a napközit. Kiváncsi leszek meddig lelkesedik!
Amneris!
Néha jól esik egy kis sírás, de ne vidd túlzásba.
Legyél csak az a mosolygós, aranyos ember akit megismertem.
Üdv az újaknak!
Idusamoja!
Lilinek nagyon jól áll ez a kis farmerruci! Még élvezd ki, hogy kislányosan öltöztetheted.
Az én Szandrám, már nem hajlandó semminemú fodros, virágos ruhát felvenni.A farmergatyó a sláger, meg a csillogó mintás pólók.
simineni

Sziasztok

Ildi, gratula a vizsgádhoz, tudtam én , hogy ügyes vagy.Kép

Kizso, nem bánnám ha ilyen kertünk lenne.Kép

Madri a tavaszt várom, de nagyon.Kép Kinéztem, hogy hova nem megyünk az idén nyáron.Kép

Fido, üdv a mi kis csapatunkban.Kép Én nem tudom a kérdésedre a választ, mert én titkosan fogadtam örökbe, de szerintem hívdd fel a Gólyahír egyesületet, biztos segítenek neked.Kép
http://www.golyahiregyesulet.hu/

Ez a mi kis kertünk, vagyis anyósoméké:
Igaz, hogy ami a képen látszik az már a szomszéd udvaraKép

Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Képzelétek, apának ma is be kellett mennie dolgozni, ami elkeserített rendesen. Olyan jó lett volna együtt lenni egy kicsit.Kép

Reggel volt egy pici időnk, megörökítettük Gergőt, apa paplanján.Kép
Kép

Azt szeretném kérni tőletek, ha valakinek van anyáknapjára verse keresztanyának, küldje már el nekem vagy tegye fel a topicra.Kép KösziKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Madri: akkor a pici Zita jól kitolt velünk.Kép

Befaba, Fidó: Isten hozott titeket!

Simineni: Várunk, mint mindenkit, aki babázna egy picit.Kép ( Bár Gergő mindig becsapott minket.KépKép - eddig )

Nagyon jó, hogy ilyen kedves orvost találtál, remélem, hatékony lesz a későbbi segítsége.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Szorgalmasan olvasok.Kép

Nagyon édesek a gyerekek és vagányak! Kép Apa rengeteget nevetett a kis pólón.Kép

Amneris: Remélem már jobban érzed magad, tényleg ott állsz már a legnagyobb boldogság kapujában, nemsokára be is lépsz majd! Kép Aztán meg röpködsz lélekben le s fel a föld körül.Kép

Ildikó: Nem írtam meg a múltkor, de gondoltam, hogy gratulálok.KépKép

Kelimoni: Enyém apa is dolgozik.Kép El is megyek itthonról, olyan rossz ücsörögni a nagy némaságban, és a tanulást is unom.Kép

Atan: De jó kis medencétek van!KépKép

Tali dologban, még visszanézem az időpontokat, hogy van-e júli 17 utáni. Mert addig egyfeszt vizsga lesz és sajna, ha nem vágnak meg az elején, elég feszített tempójú lesz. Hozzá teszem, bizti másnak nem ilyen nehéz, de én nem tanultam ilyeneket és még mindig nehezen veszem be, mert a szívem egyfolytában csak tanítana.Kép Annyira hiányzik a hivatásom és a sok csicseri gyerekszáj, meg a versmondó veresenyek.Kép

Jinny: Mi van veled?

Üdvözlöm az újakat, igaz én most hol vagyok hol nem, de azért mindig olvasok, hogy tudjam, kivel mi történik.Kép

KépKép
ancsúr

Mony!

Régen olvastunk, de azért:Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Ma reggel azt vettem eszre, hogy egyedul vagyok es a Himnuszt halva vigyazallaasba vagtam magam.Na erre ossze pakoltam a lusta kutyankat es kimentem a helyi unnepsegre, nem bantam meg.Engem meg mindig megfog a hangulata a hazafiassag mint gyerekkoromban.Bocsi lanyok de meg mindig a hatasa alatt alok.
móncsi3

Sziasztok!

Ahogy látom nem vagyok egyedül azzal, hogy apa már megint dolgozik. Férjem délre ment dolgozni, de remélte, hogy háromra hazaér, mert vendégeink jönnek. Sajnálattal olvasom, hogy a férjek ma is dolgoznak Kép

Kelimoni
Zita anyukájának mondtam, hogy csütörtök délután (fél négy után) elviszem a lányt sétálni. Ha van kedved Gergővel sétálni, akkor a két baba kialudná magát Kép. A nagyobbik gyerek is jönne velünk (ha nem gondolja meg magát)!

Atan
ez ám az otthoni vizividámparkKép, már csak jó idő kellKép

Simineni
Gergő igazán jó baba, szerintem Kelimoni boldog amikor meglátogatjukKép Sajnálom, hogy nem fértél bele a programba Kép

Eddig olyan szép időnk volt, tiszta tavasz, de kezd beborulni. Remélem az eső nem fog esni. Kellemes napot mindenkinek!

Kép
madri

Befaba!
Gratula a gyerekekhez!Igen, látom Csabai vagy!Kép

Mi itthon maradtunk ma, mert vendégeink jöttek! A barátnőmék, akiknek van egy 1éves kislányuk és Regi elég barátkozós kedvében volt, szerencséreKép
Remélem, kinövi ezt a szorongós időszakot hamar!

Kép
rayo

Mi délelőtt kint voltunk a központban, koszorúzásra. Nem nagyon volt kedvem nenni, mert mindkét gyerek ellenőrzőjébe be volt írva, hogy kötelező és nekem ez úgy jött le, mintha a kommunizmusban kivezényelték volna a gyerekeket az iskolai szünet alkalmával.
A müsor nagyon jó volt, csak a polgármester hagyhatta volna otthon a szövegét, mert vagy dadog, vagy nem nyitja ki a száját, de egy értelmes mondat nem hagyja el azt.Nem is nagyon figyelt rá senki.
Nagyon jól esett,hogy mire hazaértünk a gyerekekkel apa megsütötte a csirkét és elmosogatott.
simineni

Sziasztok!

Akkora élményem volt ma, le kell, hogy írjam, de ne nevessetek ki!! Kép Voltak nálunk megnézni a lakást! Vszeg nem fogják megvenni, de legalább elindult vmi. De nem ez a lényeg. Kérdezték, hogy miért akarjuk eladni, a férjem mondta, hogy bővül a család, erre rám néztek és gratuláltak. Én pedig kihúztam magam és vigyorogtam! Kép Gyerekek, szuper volt pár percre elhittem, hogy állapotos vagyok... Kép Egyébként megint vettünk vmit Lilinek! Kép Tündéri, rózsaszín (!) cucc! Kép Apa is ott volt és nem tiltakozott! Ha Marcitól kérdezzük, hogy kié a ruci, mondja, hogy Lili babáé! Kép Szerintem még nem érti, hogy mit is jelent, hamarosan kistesó lesz, de már sokat beszélgetünk róla és legalább nem tiltakozik.

Marci sztori: Ha beülünk a kocsiba Oláh Ibolyától a Magyarországot kell hallgatnunk, mert ha nem folyamatosan reklamál! Kép Azt kérdezi percenként 100x: Lesz Madajúszá (Magyarország)? Kép

Mony! Szülinapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok!

Steiff! Biankának boldog szülinapot kívánok holnapra! (Nem tudom, tudok-e jönni.)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Simineni: Köszönöm a tanácsodat, amit Viviennel kapcsolatban adtál, megfogadom és meg fogom hívni azt a kislányt ide magunkhoz!
Sajnálom, hogy nem fértél bele a programba Kép De bízom benne, hogy hamarosan rajtad is tudnak majd segíteni a szemészek!
Hú, drukkolok, hogy Szandi jól érezze magát a napköziben! Sok barátja marad ott délutánra? Mert ha igen, akkor talán könnyebb lesz. Az öltöztetés pedig ismerős Kép Csillogós pólók (szinte csak és kizárólag rövid ujjú) és NADRÁG! Szoknya szóba sem jöhet Kép

Befaba, Fido: Üdv nektek! Örülünk nektek! Kép

Madri: Köszi, már szépen gyógyul a szeme, nagyon jó ez a szemcsepp.

Ggabszi: De jó, hogy újra itt vagy! Szóval Balázs ilyen nyerő típus? Kép Nagyon ügyes fiúcska, és tiszta jó, hogy a szerencse is mellé szegődik! Jaj, már én is úgy várom, hogy lehessen Viviennel társasozni, mivel a párom nem szeret. Húsvétra meg is hozza majd a nyuszi az első társast Kép
Koriztatok? Irigyellek Benneteket! Én annyira szeretem nézni a korcsolyázókat, olyan, mintha repülnének, annyira könnyedén siklanak a jégen!! Ha nem lennék mozgássérült, tuti, hogy megtanulnék korcsolyázni! Így pedig marad az, hogy majd gyönyörködöm a gyermekeim jégtáncában Kép
Köszönöm a Te tanácsaidat is, Vivien ovistársával kapcsolatban. Ahogy írtam Simineninek is, tényleg meg fogom hívni magunkhoz, úgyis egy faluban lakunk.
Remélem, hogy Balázs nem lesz beteg!!! Talán a sapka megvédte a buksiját a hidegtől...

Kelimoni: Nem az a baj, hogy nem figyel senki arra a kislányra, hanem az, hogy mindenki csak RÁ figyel. Egyke gyerek és isszonyúan el van kényeztetve, ujja köré csavarja a szüleit, nagyszüleit és uralkodóan viselkedik a többi gyerekkel.
Édes kép ez Gergőről! Egyre nagyfiúsabb Kép
A meghívást köszönjük, nem felejtettük ám el, amint alkalmunk lesz menni, szólunk!
Hmm, nekem eddig nem is jutott eszembe a nagyszülőknek ajándékot készíteni a gyerekeim nevében.. Milyen suttyó vagyok! Kép Persze virágot mindig veszünk, de ennyire személyesen még nem köszöntötték az unokák őket, pedig tényleg mennyire megérdemlik!

Atan: Köszönöm a gratulát! Kép Na, én meg azt gondoltam, hogy oda megyünk nyáron topic-talira Kép Aranyos Peti a medencében! Ó, már én is várom a nyarat! Kép

Idusamoja: De édes Lili ebben a ruhában! Kép

Amneris: Nagyon örülök, hogy már vidámabb vagy! csak így tovább, fel a fejjel, csinosodjon a babaszoba! Kép

Steiff: Nekem nincs felesleges Avent varázsitatós fül, de én is szeretnék venni egyet. Ha gondolod, vehetnénk egyet (mármint egy két darabosat) közösen... Bár, ha a postaköltséget is beleszámítjuk, akkor lehet, hogy már nem olyan jó üzlet...?

Ancsúr: Köszönöm Neked is a gratulát! Kép

Férjemék ma zenéltek Miskolcon ünnepségen és kivitte magával Vivient is. Nagy élmény volt a lánykámnak, egész nap arról beszél, hogy látott 6 lovacskát, rajta ültek a (és itt jön, hogy: Anya, mik is? Kép) huszárok!
ildi_ko

Csajok!

Aventos fül ügyben, érdemes lesz szerintem körülnézni a bp.-i bababörzén, mert mindig szoktak lenni ilyen használt aventos cuccok, jóval olcsóbban! Kép

kizsó

Sziasztok!

Próbállak olvasni titeket, ez nem mindig sikerűl, de most beugrottam.
Hétfőn rémes napunk volt, a lányok nagyon nyűgösek voltak. Hajnal 4-től este 10-ig kb. összesen 4 órát aludtak, azt is kézben. Ráadásúl délután elzárták a vizet, mert egy építkezésen elvágtak egy fő vezetéket. Azt igérték, hogy 18 órára elkészűl, ehhez képest este 10 után lett víz. Teljesen kiakadtam, nem tudtunk fürdetni, amitől megnyugodtak volna. Féltem milyen éjszakánk lesz. A lányok persze megnyugodtak (fürdés nélkül is) és édesdeden aludtak éjszaka.
Egyébként nagyon jól vagyunk, 4-óránként esznek és jól fejlődnek. Sára 3700gr., Janka 3480gr. Szombaton voltunk 6 hetesek és az első méretű kis ruhákat kinőttük. Reggel még erősködtem apával, hogy adjuk fel a zsiráfos rucit, de bekellett látnom, hogy nem megy, pedig olyan édes, a macis is.
A jó időt már nagyon várjuk, a teraszon nagyokat alszanak a babakocsiban (amikor az időjárás engedi).
Most csak ennyire futotta, mindenkit puszilunk!!!!
Gilice és a csajok!Kép

KépKép
gilice

Sziasztok

Mony, nagyon boldog szülinapot.
Kép

Gilice, nagyon édesek a csajok. Amikor meglátom a képeket, mindig kedvem támad a babázáshoz.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Gyorsan kell írnom...
Mindenkinek sok puszi, sajnos nem tudom mikor tudok jönni újra, mert a gépem javítás alatt állKép((

Sokat gondolok rátok!!!!
Gilice, a csajok gyönyörűekKép))

Sok sok puszi!!!

KépKép
napsugaracska

Mony!
Boldog szülinapot kívánok!
Steff!
Biának is nagyon nagyon boldog szülinapot! Mikor buliztok?

Gilice!
Ezek a kislányok egyre szebbek, látszik rajtuk, hogy elégedettek és boldogok.
Ildi-kó!
Akkor már tudom ki fogja örökölni Szandra kinőtt ruhatárát. Persze csak, ha nem sértelek meg vele.
Vivien hányas méretet hord?
Napsugaracska!
A szerelőt tessék noszogatni, hogy csinálja meg a gépet, mert hiányozni fogsz, ha nem jössz.
A gyerekek múlt héten amíg dolgoztam apával kimentek a motorkiállításra.nagyon élvezték.Kép
simineni

Sziasztok!

Mony! Nagyon boldog szülinapot kívánok:-)

Gilice! Tündériek a kislányok:-) Gyönyörűek:-)

Marci-Anyu: Nagyon jót mosolyogtam a Marci sztorin:-)
Megszületett a főnökasszonyom kisfia tudtad???
Barnabás:-)

Befaba! Fidó! Üdv:-)

Hétfőn nagy bevásárolni voltunk az Auchanban. Nikike nem sokáig ült a bevásárólkocsiban. A pénztárnál már ki kellett szednem.. Elkezdett rohangálni. Azután egyszercsak megállt és elkezdett a zenére táncikálni de még a kezét is figurázta. Mindenki minket nézett olyan tündéri volt. Elment előttünk egy nagydarab kopasz fickó Nikike meg mérgesen odaszólt neki.. A kis vagány:-)

Ma megyünk szandit venni Nikinek. Az előzőnél is vért izzadtunk. Nagyon nehéz a lábára venni... vastag a lábfejénél. Szorítsatok!

Tölti

Kép

Kép
töltike

Jó reggelt!

Kizsó: Én nem tudok menni a börzére Kép De ha valaki nézne nekem egy Avent varázsitatós fület, megköszönném KépMeg lehet, hogy Steiff is élne ezzel a lehetőséggel... ?

Gilice: Jaj, olyan szépek a lányok!! Annyira kis bájosak és jól belehúztak a növekedésbe Kép

Mony és Steiff Biankája: Boldog születésnapot Nektek!

Napsugi: GYere hamar, hiányozni fogtok Norisszal együtt!

Simineni: Hú, biztos élvezték a gyerekek (ebbe ilyenkor Apa is beletartozik Kép) a motorkiállítást! Az én férjem is épp most nézette meg velem az időjárás-előrejelzést és sajnálattal állapította meg, hogy még mindig nem lesz motorozó-idő Kép
Jaj, dehogy sértesz meg, nagyon-nagyon megköszönöm, ha örökölhetünk egy-két ruhadarabot Szanditól! KépKépKép Vivien most 104-110-es méretet hord.

Töltike: Drukkolok a szandál-vételhez! Kép Bálintnak is magas a rüsztje, neki is olyat kell nézni, ami jó tágasra nyitható és utána a lábfejének megfelelően zárható vissza.
Aranyos lehetett Nikike, ahogy táncolt Kép

Na megyek, mert már olyan kupi van itthon, hogy a lakás bizonyos részeibe nem lehet eljutni Kép
Szép napot!
ildi_ko

Sziasztok Lányok!

Marci anyu: Jó a sztori. Gratula a kis pocaklakóhoz.Kép Vagy a szívednél volt az a kis gombóc, amiben nő Lili baba? Azt láthatta a lakásnéző? Kép

Ildikó: nem vagy suttyó, mi is egyben tudjuk le az anyáknapi köszöntést. Csak mostmár más a helyzet.Kép Istennek hála! És a virág mellé...Kép

Gilice: Mit csinálsz a csajaiddal, hogy ilyen gyönyörüek? Kép

Steiff Biankájának nagyon boldog születésnapot kívánunk.Kép
Kép

Simineni: nagyon ügyi apucitok vanKép A motort megvettétek? Kép Mert akkor szeretném kérni a kisfiadat, hogy vigyen egy kört minketKépÉs jó lenne, ha legközelebb ezzel jönnél hozzánkKép

Töltike: Jó cipővásárlást. Nekünk is lesz gondunk annak idején, Gergő lábára még a kocsicipők is nehezen passzolnak.

Ma reggeli képünk. Gergő olvas reggeli után. Csak úgy, mint a pasik, komolyanKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni! A szívemnél természetesen, de nagyon! Kép

Tölti! Az Astoria mögött van egy cipőbolt, ahol nagyon jó cipőket lehet kapni, elfogadható áron. Szerintem nagyon jók, Marcinak ott vettük a "szőrőscipőjét" (Õ hívja így) és a szandit is, sőt még én is kaptam egy bakancsot Kép és ezért a háromért nem fizettünk összesen 17.000,- Ft-ot sem.

KépKép
KépKép
marci_anyu

Monynak és Biának nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Atan, ez a medence remélem meghozza a nyaratKép
Gilice, Siminéni, Moni, Idusa, nagyon aranyosak a gyerekek.
Mindenkinek üdv, rohanó üzemmódban vagyokKép
Boszi
szuperboszi

Sziasztok!

Biának is boldog születésnapot!

Marci -anyu! Köszi a tippet. Először megnézzük a törökbálinti Corában.. Ott van egy jó kis üzlet.. nagy a választék és egy kis szandi a márkás olyan 4-5 körül van..
DE mégegyszer nem veszek olyat mint a legutóbb itt Szigetszentmiklóson. Nehezen tisztítható volt.. most nem jut eszembe az anyag neve .. Niki azzal kezdte,hogy bele-rá kent egy érett banánt.. 1 hét mulva hiába pucoltam ugy nézett ki mintha soha meg nem tisztítottam volna..

Kép

Kép
töltike

Kelimoni!
Sajna nem vették meg, pedig ezen a négykerekűn még én is elfurikáztam volna.
Hétfőn elkezdtem a 90 napos diétát újra, meg egy 10 kg-t szeretnék leadni. ma van az első gyümölcsnap, nem tudom, hogy bírom majd.
De a szépségért szenvedni kell és ha minden igaz a nyáron Horvátországba megyünk, a strandon meg nem mutatnak jól a hurkák.
Szombaton megyünk a barátosnémmel az utazás kiállításra. Tavaj is ott találtunk olcsó apartmant. Hátha megint szerencsénk lesz.
Tényleg lányok kaptunk a munkahelyünkön 30000 ft-ért üdülési csekket, ha érdekel valakit 25000-ért odaadom, mert sajnos külföldre nem jó. Nem névre szól hanem cégnévre úgyhogy, bárki felhasználhatja.
simineni

Lányok!

Pakoltam a Gergő kinőtt rucijait és van két pólyabetétünk huzattal együtt, amit sosem használtunk és nem is fogunk. Ajándék tőlünk! Aki kéri, jelentkezzen és alkalomadtán ( pl. tali ) elviszem.Kép

Simineni: Ki fogod bírni a gyüminapot.Kép Gondolj arra, hogy most ehetsz. Van ettől rosszabb, mondjuk a víznap.Kép És nem vagy ducika, nem értem, mit akarsz leadni?

KépKép
KépKép
kelimoni

Simineni és Kelimoni! Nagyon jó szerintem a 90 napos .. én fogytam tőle bár nem csináltam végig..
A keményítő nap volt a halálom.. Még a víznapot is jobban tűrtem..

Most a szűztea kapszulát szedem és teázom.. Háttttttt.. mozgatlmas napjaim vannak és akkor finoman fogalmaztam..

Kép

Kép
töltike

Minden szülinaposnak sok boldogságot!!!Kép
Gilice!
A lányok gyönyörűek! Szoktátok teljesen egyformába is öltöztetni őket?

Kelimoni!
Gergő nagyon tudományosan vizsgálgatja azt a könyvetKép Tündéri! Mindig megcsodálom, hogy mennyivel erősebb, mint Regi volt! Nemhiába FIÚ!!

Simineni!
Szuper járgány!Kép Kár, hogy nem vettétek meg, én is kipróbálnám...

Jut eszembe, szorítsatok, mert 12-re megyek vezetni!! Remélem, minden békéscsabai épp bőrrel megússza! Már azt sem tudom, melyik a fék!

Tölti!
Sikeres vásárlást!

Puszi
Kép

Kép
rayo

Sziasztok

Milyen frissek vagytok ma reggel (is) Kép

Minden szülinaposnak Boldog Szülinapot Kép

Kelimoni
Gergő nagyon szépen olvas, okos gyerek lesz belőle Kép

Gilice
az ikrek gyönyörűekKép! Olyan szép formásakKép

Rayo
remélem mindenki túléli a vezetéstKép Sok sikert!

Simineni
férjem irigykedik, szeretett volna elmenni a kiállításra és egyetért a férjeddel az időjárással kapcsolatban. Az idegeimre tud menni, hogy az udvaron járatja a motortKép! Nagyon várhatják már a tavaszt!

Töltike
jó vásárlást! Remélem sikerrel jártok!

További jó napot mindenkinek, megyek a keresztgyerekhez babázni!

Kép
madri

Kelimoni!
Hát nem vagyok éppen az a filigránt alkat. Jó ez a 90 napos én tavaj 7 kg-t fogytam és nem is jött vissza. Ezért próbálom újra.
Gergő nagyon komolyan művelődik. Okos kisfiú!
Rayo!
Kicsit irígykedem, hogy mész vezetni. Én mindíg szerettem volna jogosítványt. Tudok is vezetni, mert apukám már 10-12 éves korunkban belénkoltotta az autók szeretetét, úgyhogy mindent kipróbáltam ami motorral megy a földön.
Sajnos a szemem miatt nem lehet jogsim és beláttam, hogy a jobbkézszabálynál lehetnek problémák, mivel a térlátásom az egyik szememre koncentrálódik.Mikor régen Trabink volt és lusta voltam gyalogolni a piacra időnként meglovasítottam a garázsból az autót. A párom csak akkor jött rá, amikor farral álltam vissza a garázsba. Most már benőtt a fejem lágya és kerülöm a veszélyes dolgokat, márcsak a gyerekeim érdekében is.
Tötike!
Elég nehéz jó cipőt venni, de próbálj meg valami puha bőrből nézni, mert én is ezzel kinlódok és csak az kényelmes aminek a teteje nem nyomja a rüsztöm.
Marci-anyu!
Remélem minnél előbb el tudod adni a lakást!
Hová költöztök? Remélem Lili miatt hamarosan nagyott dobbanhat a szived, amikor megszületik.
simineni

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az üdvözlést. Sajnos ritkán tudok írni, de olvasni rendszeresen szoktam. Otthon nics hozzáférésem, a munkahelyemen pedig elfoglalt vagyok.

Süni!

Szigetszentmiklósiak vagyunk, 3 éve költöztünk ki, és nagyon szeretünk ott élni. A tanfolyamot Vickivel együtt végeztük a TEGYESZ-nél tavaly szeptemberben. Én egy természetgyógyászati intézetben dolgozom középvezetőként, és párhuzamosan a SZIE HEM szakán vagyok másodikos Gödöllőn. Azért mentem főiskolára, többek között, hogy lekossem azon felesleges energiámat, amit a gyermektelenség eredményez. Ha majd jön a baby nehéz lesz összeegyeztetni, de valahogy megoldom.
1994-óta vagyunk házasok, és azóta szeretnénk gyereket. Gabika azt mondja, hogy jövőre lesz és én hiszek neki.

Amneris

A lányok olyan szépeket írtak neked...

"Töröld le könnyedet,
kisírt szemedben mosoly legyen s derű,
minden nap kezdődik valami,
valami nagyszerű, valami gyönyörű"

Mindenféle találkozóban benne vagyok, ha befogadtok.
Címem: viktoria.tarczy@freemail.hu

Üdv. mindenkinek. Tviky

Kép
tviky

Akit érdekelnek anyák napi versek, van benne nagyanyós is.ötlettár.try.hu-Anyák napja
Tviky!
Szeretettel látunk!
simineni

Tviky! Üdv.-) Szomszédok vagyunk:-) MI Szigethalmon élünk:-)

Kép

Kép
töltike

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?