Szia Befaba! Jó is neked ,hogy nem tartozol ebbe a topicba, meg rossz is. Jó, mert van 3 gyerkőcöd, és rossz, mert ez tényleg egy nagyon klassz csapat.
Eleinte csak a közös cél miatt jöttem ide, olvasgatni és információt gyűjteni. Azonban szép lassan megszerettem a társaimat, és lassan azt hiszem új barátokat is szerzek vagy szereztem
(ami felnőtt korban már nem is annyira egyszerű). Az új barátaim pedig klasszak. Jó dolgokat tudnak tanácsolni, együtt lehet velük sírni és röhögni...igen, azt is!
És fontos, hogy más is "jár abban a cipőben", mint mi. Ez eleinte még nekünk fontos, de később a gyermekünknek is fontos lesz: nem csodabogár Õ, hanem egy nagyon különleges gyermek, mint Vivien, mint Marci, mint Gergő, mint Pisti, mint Hanna, mint Regi,mint Nikike....és még folytathatnám a sort...ők is így találtak a szüleikre!
Kedves Befaba! Ha jól érzed itt magad, kérlek maradj! Szívesen olvasunk a gyerkőceidről, és mindig jól jön egy gyakorlott mami tanácsa!!
Boszi, őrült helyes a kisfickó!
Kizsó, én megzabálom Zsófit.
Tud más képet is vágni, mint kópét??? Kingus pedig már komoly nagylány!
Siminéni, a szemészhez drukkolok ezerrel! Bocsi, nem köszöntöttelek, de nekem annyira Siminéni vagy, hogy el is felejtettem, hogy van "böcsületes" neved is.
Kedves Ildikó, boldog névnapot!!
Ja, és szuper a tanácsod szerintem. Ildikó,szerintem is hívd meg a lányzót, birtokon belül a gyerekek mindig bátrabbak.
Ez a csúfolás dolog....ez szerintem óvónő függő is. Balázsnak, mivel szemüveges, néha le kell ragasztani a szemét. Egy kislány (kis széllelbélelt) mindig csúfolja. Balázs mondta neki, Õt is lehetne valamiért csúfolni, sőt mindenkit. De mi értelme? Egyébként csak azt buli csúfolni, aki "ugrik rá". Ha Vivi elereszti a füle mellett, az unalmas! (Csak annyira nehéz...amikor úgy fáj!)
Téged hagytalak a végére, drága drága Amneris!!
Annyi szomorúság árad a soraidból, és annyi gyötrelem, hogy előre félek, talán én is az utolsó heteket élem majd meg legrosszabbul.
Annyi életerő van benned, és annyi jókedv!! Kérlek, ne hagyd, hogy a szomorúság kerekedjen felül! Gondolj csak bele, milyen hosszú utat tettél már meg...és már a küszöbön állsz! A Ti babátok meg rád talál hamarosan. Tudod, azt már féllábon is..... nemsokára eljön az a nap, amikor Amneris miatt kukkantok be félóránként telve izgalommal.Addig is fel a fejjel, irgumm-burgumm.!!!
Egyébként valóban, tegnap Marci_anyu Marcija remek puszikat küldött nekem telefonon!!!!Bír puszit küldeni, ám.
Rólunk annyit, hogy mivel Balázs már meggyógyult, újra jár oviba, és így anapok szoros rend szerint zajlanak, óvoda-edzés...
Kevesebb az időm jönni.Bocs! (Azért amikor jövök elég alapos és terjedelmes vagyok!!)
Szombaton elmentem korizni Balázzsal és az unokatesókkal, életemben először volt a lábamon kori. A nagyok azt mondták: nem is olyan ciki, hogy velünk jöttél! (Ez dícséret??)
Balázs pedig vasárnap délelőtt úszni volt apával, aki nem szárította meg a haját, csak vízesen ráadta a sapkát, mondván: Õ SEM SZOKTA MEGSZÁRÍTANI! Kész életveszély, nem számít, hogy 30 év van köztük!! Gyanítom, Balázs beteg lesz megint...akkor apának vége!!!
Láttatok már olyan gyereket, aki mindig, mindig nyer a "Kinevet a végén?"-ben. Szokásos vasárnapi társasunkban mindig Balázs nyer...és én veszítek. Apa második, és komoly harc megy az elsőségért...férfiak!!
Nikinozso, megtaláltam egy pár volt terhes ruhámat. ( 3 nadrág, 1 blúz és miegymás...) Tudnátok használni esetleg ? Szívesen odaadom. (Jó állapotúak!)