Claira
Én is olvastam a könyvet és a koraszüléssel foglalkozó részeket is átolvastam, de nem gondoltam, hogy valaha is szükség lesz rá. Nos nekem jól jöttek az infok, bár a tejemet nem sikerült fenntartani, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy beinditani sem sikerült talán a lelki nyomástól...nem tudom. Mostanában nem lapozgattam, mert nem jutott rá időm.
Eri
Köszi, ma ért ki a Nővérem és hozott egy DM-ben kapható cumisüveget. (60 ml-es...????Ki érti ezt?)
Sajna Lillus hallani sem akart a dologról, majd próbálkozom még. Ma a gyümölcsöt sem ette meg kanállal pedig néhány napig jól ment a kanalas evés. Az is igaz, hogy ma nem adtam Nekik banánt, mert kemény volt a székletük (bocsi
). Holnap újra nekifutunk
Mára már jól vannak szerencsére
Gerikémnek halványak a pöttyei és RosszKutyaBetyár mint azelött
Ideért a Nővérem és egy hétig marad nálunk igy nagyon jó dolgom lesz
Szegény, kidőlt mert katasztrófális éjjszakánk volt (csak a szokásos)és Ő sem tudott aludni a vendégszobában...Nem csodálom. Most már el is ment lefeküdni, mert azt mondta kimeritő napja volt
Nekem meg egész könnyű
Két felnött jut két babára
Éva
Ez eddig elkerülte a figyelmemet....Túlhordtad az Ikreket???
!!!! Hát ez hihetetlen
Tapasztalt Édesanyáktól kérdezem: Mit tehetnék Gerivel? Annyira "akaratos", "hisztis"...stb. Ha leteszem azonnal jelez a "vizszintmérője" és balhézik... Nálatok volt ilyen gond? Olyan furi, mert egyformán kezelem a két babát és Lilcsikével nincs gond, de egy idő után mikor Geri kiabál (mert épp a konyhában vagyok, teregetek) Ő is rázendit ijedtében. A legminimálisabb időre igyekszem csak magukra hagyni Őket de azért a minimális házimunkát el kell végeznem. Az etetőszéke időnként beültetem, de nem merem még hosszasan hisz nem tud még stabilan ülni és nem szeretném a kis gerincét terhelni. Aztán van, hogy egy kenguru fazonú rugózós hintába is átteszem, vagy a lógattyús játékaihoz...stb.Ha volna ötlet, javaslat, szivesen fogadnám.
Puszi:Doris