Új privát üzeneted érkezett!

Ebatta!

Megkaptad a mailt?

Bea

Kép
beatrix2

MarcsiKép
Nagyon kellemes nyarat és jó időt kivánok NektekKép
ZiziKép
Köszi a tippetKépLejártam itt a lábam Svájcban de sajnos úgy néznek rám mintha UFO lennék mikor kanalas végű üveget keresek...Mutogatják az üveget meg külön a kanalat. Itt orrszivó porszivó sem létezik. Nővérem jön ki a jövő héten és kértem, hogy hozzon ilyen cumisüveget. Már csak ebben bizomKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Eszter!
Sajnálom, ami történt. Kép Beszélgess a másik két babáddal nagyon sokszor. Szükségük van rád. A kapcsolat-analízisben lehet valami, esetleg próbáld ki. Sok helyen van róla cikk, még a neten is. Vigyázz magatokra. Kép

Éva!
Gratulálok a vizsgádhoz! A lényeg, hogy sikerült, hogy hogyan az nem számít. Kép Egy kalappal az utolsó vizsgádhoz is.

Claire!
Az elején csak egy ágyunk volt, ezt kb 1,5 hónap múlva kinőtték. Akkor vettünk egy másikat, és most már egymás mellett alszanak, csak külön ágyban. Néha úgy alszanak, hogy hozzáérnek a másikhoz. Kép

Eri
simones

Doris!
A kanalas végű üveget a Chicco csinálja, átlátszó üveg, narancsszínű kupak és fehér kanál. Én talán a Házipatika internetes vásárlásai közt láttam jó pár hónapja.
Nálunk így tanultak meg enni a kicsik (az ikrek)
Sok sikert,

ZSófi
szzsofia

ZsófiKép
Köszi, meglátjuk milyet hoz a nővérem és reméljük eredményes lesz a próbálkozásKépSajnos itt nincs ilyen üveg...

doris

Sziasztok!

Marcsi!
Jó nyaralást!Kép
A hétvégén mi is elmegyünk végre nyaralni.Kép

Éva!

Gratulálok a vizsgádhoz! (puskázni is tudni kellKépKép)
Jutalmul beszúrok Neked egy képet...feismered? (Szurti!) Hihetetlen változáson ment keresztül, amit Neked köszönhet.Kép
Kép
Most gazdit keresnek neki, mert balhézik a kedves szomszéd.Kép Nem ismersz esetleg valakit?

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok! köszi az altatási tapasztalatokat! Az enyéim egyelőre együtt alszanak, egy szopis párnákból lévő "fészekben2, néha fogják egymást, és ha az egyiket kiveszem, a másik láthatóan érzékeli. be akarom rakni őket lassan kiságyba, egyelőre azt hiszem egybe, mert nem tudom közel rakni annyira a két kiságyat!
Marcsi! lehet, hogy későn kérdezem, de hol vagytok B.márián? Mi az augusztus nagyrészét szoktuk ott tölteni! (Rákóczi út 160 vmennyi, rézsút szemben a telefonfülkével!) Ha olvasod még rzt, és lent vagytok akkor, találkozhatnánk! Hm? C
claire

Lányok!

Köszönöm mégegyszer mindenkinek a bíztatást a vizságkra!!!

Zsuzsi

Tényleg hihetetlen, hogy ő Szurti!!! Egy darabig kaptunk róla képeket, de akkor még nem volt ilyen gyönyörű!!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Megszülettek Vali babái!! Kép Kép

A "2004 nyári babák" topikból másoltam ide:

"Tomika 2600g, Alina 2550g.
Anyukájukkal együtt jól vannak.
Most beszéltem Valival, délután volt a császár, már meg volt beszélve előre, hogyha máig nem történik semmi, akkor ma lesz a nagy nap! "

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zizi
debyand

ZiziKép
Köszönjük a jóhireketKépKép Valinak sok-sok tejcsit és jó egészséget kivánunk a babákkal együttKépKép Micsoda óriási babukákKépKép

doris

Hatalmas gratula Valinak a nagy babákoz!KépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Vali!

Ez fantasztikus hír korán reggel! Gratulálok a babákhoz!!! KépKép

Vadvirág
Vendég

Vali

Csatlakozom a többiekhez! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!

Vadvirág

Nem tudsz már aludni? Mikorra vagy kiírva? Hogy bírod? Én a végén már alíg bírtam aludni.

Most indulok vizsgázni!Szorítsatok!

Éva

Kép

Kép
éva75

Vali!

Hatalmas gratula!KépKépKép

Éva! Drukkkkkkk!KépKépKép
linato

Sziasztok!

Vali!
Gratulálok a babákhoz! Sok boldogságot egészséget kívánok én is! Kép Kép

Éva!
Neked nagy kalappal! Kép

Claire!
Fénykép nincs a babákról? Aranayosak lehetnek a fészekben. Kép Kép
Marcsi már elutazott szerintem, de lehet hogy néhányan (Gabi, Vikics, Éva, Zizi?) tudja a mobilszámát. Esetleg így elérheted.

Eri
simones

Claire! Nekem megvan Marcsi mobilszáma, ha gondolod, elküldöm mail-ben. Kép

Zizi
debyand

Köszi Lányok! Úgy néz ki sikerült a közgáz vizsgám!!! De még nem akarom elszólni magam, keddre lesz meg az eredmény.

Éva

Kép

Kép
éva75

ÉvaKép
Ügyes vagyKép

Sajna nálunk Gerikének tegnap óta magas láza van és köhécsel. Mára Lillus is elkezdett köhögni...remélem megússza láz nélkül. Úgy sajnálom Őket, olyan rossz bágydtan elesetten látni Őket.

doris

sziasztok!

na, én ma pihentem, tegnap anyósom elvitte Andrist és Zsófit magával, csak a kicsik vannak itthon. Olyan csönd volt egész nap... Kép
Előtte elvittem Andrist egészséges rendelésre, hétfőn megy ovis táborba, ahhoz kellett igazolás. Már nagyon várja. Kép Szerencsére már meggyógyult, ők is taknyosak voltak, köhögtek, még jó, hogy lázuk nem volt. Andris kezdte, és végigment az összes gyereken.

Múlt héten végre eljutottunk mi is a MAtáv szigetre, nagyon élvezték a gyerekek. Találkoztunk egy másik ikerpárral, 16 hónapos fiúk,és úgy hívták őket, hogy Bence és Marci (Gabi! Kép )

Mindenki nyaral? Mi még idénre nem terveztünk semmit, talán majd jövőre már mobilabbak leszünk.

Zizi
debyand

Sziasztok!

Éva!
Biztos sikerült a vizsgád! Kép

Doris!
Jobbulást a babáknak! Kép Kép

Zizi!
Mi még nem nyaraltunk idén, és mem tudom megyünk-e. Tavaly 5 napig voltunk a balcsin, de így utólag lehetett volna hosszabb is. Szerencsére találtunk olyan üdülőt, ahol 2 kiságy, 2 etetőszék, babajátszó is volt. Nagyon jó volt Kép , bár 1 nap végig esett. Idén meg olyan furcsa az időjárás, eddig még nem is volt igazi nyár Kép . Nekem is jól jönne már egy pihenőnap. Kép

Eri
simones

sziazstok! Valinak gratula! Vajon neki sem adtak plusz kezet a gyerekekhez, vagy csak mi vagyunk ilyen pechesek!
Zizi! Köszi kérem a mobil számot, ide írom az emil címemet, mert szerintem a profilban nincs semmi, nem tudom azt hogy kell használhatóvá bővíteni! ( zsoffay@freemail.hu, előre is köszi!
Egyébként tegnap a www. gyerek.lap.hu-n egész érdekesnek tűnő gyerekbarát nnyaralási ajánlatokat láttam!
Az tényéeg jó, amikor a két nagyot eltávolítják, csak én sokszor olyan kor próbálom romos háztartásomat renoválni, az meg nem túl pihentető, bár a 4 gyerek rajcsúrozásához képest kikapcsolódás!
Nálunk is terjedt vmi taknyos kórság, a kicsik (lekopogom) talán nem kapták meg, én egy napig beteg voltam, a gyerekeim teljes döbbenetére. Mindenkinek jobbuást, jó nyaralást! Aki lel vmi klassz gyerekes nyaraló helyet, az ha van kedve ossza meg velünk, jó? Köszi, üdv: C
Ígérem mostmár tényleg megpróbálok föltenni képet róluk, amúgy persze van "fészkes " is!
claire

Sziasztok!

Éva!
Szerintem azért tudnék aludni, bár egész éjjel egyik oldalamról a másikra fordulok és rengetegszer járkálok pisilni, de a fő ok ami miatt ilyenkor mindig ébren vagyok az az, hogy ebben az időpontban fejezem be a munkám második szakaszát.
Az 1. 18:00-21:30-ig tart, a 2. pedig 03:00-04:30-ig.
Viszont remek hír: már csak holnap dolgozom utoljára, aztán 2 teljes hónap szünet!!!
Július 17. a nagy nap időpontja.
Úgy néz ki követem a példád és végig bent maradnak a porontyok, mert semmi jel hogy szívesen kijönnének esetleg hamarabb... KépKép
Tegnap voltunk a Velencei-tónál, készült néhány 38 hetes fotó rólunk.
http://babanet.hu/album/main.php?,album=2085&page=2, azaz Vadvirág2
Szerintem biztos sikerült a vizsgád, úgyhogy GRATULÁLOK! Kép

Vadvirág
Vendég

Vendég

Valinak én is gratulálok,sok türelmet kitartást és egészséget nekik!

Vadvirág!
Jo nagy a pocid!Eleged lehet ilyen melegben a terhesség!Én két terhességet is végigcsináltam nyáron,az ikrekkel és a nagyfiammal.Mind agusztusi baba lett!Nem irigyellek,de már ugy is hamar tul leszel rajta!

Többiek!Mind nyaraltok?
Ebatta!Írtam mailt!Megkaptad?Mert nem válaszoltál!

Sziasztok!

Bea

Kép
beatrix2

Vadvirág!
Jaj, de szépen viseled a várandósságot!!!! Kép
Én pont 2 héttel a kiírt előtt szültem, de akkor már olyan nehéz volt a pocim, hogy örültem is neki, hogy a doki úgy gondolta, hogy ne várjunk tovább!
Krisztina

Krisztina
k78

Sziasztok LányokKép
Jobbulást, gyógyulást kivánok a betegeknekKépNálunk már 3. napja tart a magas láz. Priznicelünk, kúpozunk de elég magas Gerike láza. Lillus egyenlrőe csak köhög...holnap megyünk vissza az orvoshoz.

VadvirágKép
Gratulálok a pocidhoz meg, hogy ilyen jól kihúzod a babákkalKép Nagyon "irigykedem" ám, persze csak jó értelembenKép Én annyira nem tudtam még feldolgozni a koraszülésemet, hogy gondolni sem merek további terhességekre... De azért az gyakran eszembe jut, hogy a Kaáli intézetbe még ott maradt 5 aprócska petesejt lefagyasztva...

Puszi:Doris
doris

Vadvirág

Nagyon szép a pocakod! Nem semmi vagy, hogy még dolgozol és éjszaka?! Mit csinálsz ilyenkor?
Kívánom, hogy kövesd a példámat!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!
Köszönöm a kedves hozzászólásokat a fotókhoz és persze az utolsó pár napra a biztatást, igazán kedvesek vagytok, jól esett nagyon! KépKép

Éva!
Az M1-en van 1 Híradó és az RTL-en 2, amit szó szerint gépre viszek, majd feliratozom ki nyilatkozott, honnan és mi a pozíciója az adott helyen, ki volt a riporter, stb.
Tegnap már nem csináltam... (És nem hiányzott.Kép)
Szuper volt csak úgy megnézni, aztán nem nekiállni leírni és tartani a határidőket!
Ti már eladtátok azt a futóbabakocsit, amit áprilisban feltettél ide?

Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Hát nem csodálom, hogy nem hiányzik ez a munka. De azért ügyes vagy, hogy az utolsó percig dolgoztál!!
Már eladtam a babakocsit, nagyon hamar elkelt, sokan jelentkeztek még utána is rá és kiderült, hogy ebből már nem is lehet többet kapni Magyar o-on, mert ebből csak egy pár db-ot hozott be egy szállító.

Éva

Kép

Kép
éva75

Doris

Jobbulást kívánok nektek!!! Vigyázz a kicsikre, remélem, gyorsan meggyógyultok!! Nincs is annál rosszabb, amikor a gyerekek betegek!

Éva

Kép

Kép
éva75

VadvirágKép
Most már pihenj, kiérdemeltedKép
ÉvaKép
KÖsziKépValóban az ember szive elszorul a kis bágyadt tekintetüktől... Gerikém ma már láztalan volt de tetőtől talpig csupa-csupa kiütés. Az orvos szerint normális, a nátha része. Hát azért én szemmel tartom a dolgot... Lillus továbbra is csak köhög én meg reménykedem, hogy átvészeli ennyivelKép Holnap kijön az egyik Nővérem egy hétre. Már alig váromKépVégre nem leszek egyedül (persze sosem vagyok egyedülKép)és jut majd időm elmaradt dolgokra isKép Nagyon váromKép

Felteszek két képetKép
Az egyiken Gerike kukucskál a játékok közül a másikon Lilluskám hasal a szék alattKép Nagyon kis ügyes, mászni még nem tud, de olyan ügyesen halad hátrafelé mint egy apró kis rákocskaKépKép

Puszi:DorisKépKép
doris

Doris!

Nagyon aranyosak, enyémek is a hátrafelé "tolatással" kezdték a dolgot. Kép

Jobbulást!!!!

Zizi
debyand

Doris

Nagyon drágák a babáid!!!! A kiűtésektől nem kell tartanod, ez ha jól emlékszem a vírus miatt van. Nekünk is sokszor volt ilyen. Meg volt egy olyan betegség is , amikor 3napig lázasak voltak és utána lett tiszta kiűtés a testük.
Gyógyuljatok meg!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

ZiziKépÉvaKép
Köszönjük a dicséretet, nagyon büszke vagyok RájukKép
ÉvaKépIgen, úgy tudom ez a 3 napos Láz nevezetű betegség és valószinüleg Gerikénél ez lehetett mert pont 3 napig volt lázas aztán jött a hasmenés majd a kiütés de mára szépen enyhülnek a pöttyökKép Lillus még jól tartja magátKép

doris

Doris!

Háromnapos láz nálunk is volt, de volt csak szimplán kiütés valami vírus miatt. Én is bepánikoltam, mert pont karácsony előtt volt, és nem akartam az összes rokont végigfertőzni,de megnyugtatott a dokinénim.

Evéssel mi újság? Gondolom a betegség nem tett jót neki...
Én most azzal "küzdök", hogy a kicsik csak teljesen simává turmixolt kaját hajlandók megenni. A gyári bébiételek már 8 hónapos kortól darabosak, na, ezeket tolják ki a szájukból...
Úgyhogy most kenyérfalatokkal gyakoroljuk a rágást, hátha rájönnek a technikára. Kép

Zizi
debyand

Doris!

Nagyon édesek a babák. Pöttyök nálunk is voltak egy-egy vírusos megbetegedés után. Aztán szép lassan elmúltak.

Vadvirág!

Óriási a pocid, nagyon jól viseled! Már mindennel előkészültél a kismanók fogadására? Elköltöztetek már az új helyre? Régebben említetted, bocsánat, ha lemaradtam valamiről.

Többieknek jó nyarat!
ikeranya

Doris!
Nagyon aranyos Geri és Lillus, annyira jókedvűek, jó rájuk nézni. KépKép

Ikeranya!
Köszönöm. Igen, a táska amit a kórházba viszek bepakolva teljesen, Jázmin és Márk ruhái kivasalva, kiságy összeszerelve, minden egyéb kellék megvásárolva, stb. KépKép
Igen, február 28-án költöztünk és nagyszerűen érezzük itt magunkat.

Vadvirág
Vendég

ZiziKép
Köszi Neked is a betegséggel kapcsolatos infot. Most már alakulunk mint púpos gyerek aprés alatt. Pöttyök vannak testszerte de mintha halványodnánakKép
Evés terén kezdünk jó irányba haladni. Már negyedik napja elfogadják kanállal de csak és kizárólag a gyümölcsöt. Nos ez azért is óriási, mert hónapokig semmilyen gyümölcsöt sem fogadtak el. Csak az almát tudtam belecsempészni a főzelékükbe de napok óta esznek banánt és azzal vegyitve már ettek banán-sárgadinnye,banán-alma turmixotKépEgyre több kanálnyit napról-napraKépNővére ma érkezik és hozza a kanalas cumisüveget. Hát kiváncsi leszek...
ZiziKépMástól is hallottam, hogy a darabos bébiételt elutasitották ill.öklendeztek tőle. Azt hiszem jól csinálod, csak a türelem segithet. Hátha a kenyérrel megtanulnak rágniKép
IkeranyaKépVadvirágKép
Nektek is köszönjük a dicséretetKép Nagyon kis mosolygós babák csak Gerike a kamera láttán azonnal el szokott komorodni. Épp a héten irta a nővérem mikor átküldtem a friss fotókat, hogy végre látja ezt a Kicsi fiút mosolyogni... pedig olyan mosolygós csak nehéz elcsipni mert huncutkaKép

Pocakosoknak kitartást a nyaralóknak meg szép időt kivánokKép

doris

Sziasztok! Ikrek és tapasztaltabb ikresek! Olvastátok Métneki Júlia: Ikrek könyve-t? Mi a véleményetek róla? mennyire jön be amiket ír? (Nekünk mondjuk a kissúllyal és kora szüléssel való " fenyegetés" nem jött be, hála Istennek!)
Nyaralóknak nyarat kívánok! C
claire

Sziasztok!

Én a darabos bébiételhez annyit füznék hozzá,hogy általában undoríto az íze,és a darabok olyan kemények,hogy nem csodálom,ha nem eszi a gyerek.Én csak párszor probálkoztam vele,de fel is adtam,inkább föztem,fözök mindennap,és azt legalább szívesen eszik.A mai napig ha bébiételt adok nekik/3 havonta egyszer/akkor csak teljesen pépeset és olyat amit kitapasztaltam,hogy nekem is izlik.Tudom az egészséges táplálkozáskor nem szabad sozni...stb,de én ugy vagyok vele,hogy én sem ennék meg egy íztelen moslékot!Pláne ha tudnátok hogyan készül!Most biztos sokan nem fogunk egyetérteni,de nekem ez a véleményem.Némely bébiétel EHETETLEN!

Többiekkel mi van?
Vali és a babák jol vannak?

Bea

Kép
beatrix2

Bea!
Ezzel teljesen egyetértek, én is mindig megkóstolom, mielőtt megkapják. És általában fel szoktam "javítani" egy kis krumplival, almával, sóval...
Persze én is ritkán adom nekik, de mindig van itthon tartalék, hogy ha úgy jön ki a lépés, csak elő kelljen venni.

Valiról úgy tudom, hogy talán pénteken jönnek haza, reméljük lesz ideje bejelentkezni. Kép

Zizi
debyand

Sziasztok

Nálunk sem nagyon szerették a gyerekek a bébiételt. Egyszer bevásároltunk pelenkáól vagy 20 csomagot és ajándékba adtak hozzá alma+banán bébiételt és az egészet én ettem meg, mert annyira nem ízlett nekik.
De azért vésztartaléknak nekünk is volt otthon , de általában én is feljavítottam krumplival, répával stb.

Claire
Mi még a terhesség alatt olvatuk a könyvet és nagyon jó volt! Igaz beijesztett egy kicsit miket a koraszülés miatt, de szerencsére ez nálunk sem jött be, mert 10nappal később jöttek, szerencsére!!!! Nálunk Budakalászon volt egy ikertalálkozó is , amin ott volt Méthneki Júlia is és előadást tartott az ikrekről. Nagyon érdekes volt.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Vadvirág!
Tényleg szép nagy a pocid. Kép Örülök, hogy jól vagytok. Most már tényleg pihenj, mert nemsokára már nem nagyon fogsz tudni. Kép

Doris!
Örülök, hogy jobban vannak már a babák. KépSzerencsére minket eddig még elkerült ez a háromnapos láz. Zolika csak az oltásokat nem bírta jól. Kép
Nagyon aranyosak a képek, a fiúknak is tetszett nagyon. Valamit magyaráztak is, csak nem értettem Kép. Tegnap láttam a DM-ben olyan kanalas cumisüveget, de látom már tárgytalan.

Claire!
Mi is a terhesség alatt olvastuk a könyvet. Mostanában csak belelapoztam. Szerintem is jó. De a koraszülés szerencsére nálunk sem jött be. Kép

A bébiételek elég különbözőek. Valamalyik nagyon finom, de valamelyik tényleg borzasztó. Ki kell tapasztalni. Ízlések és pofonok különbözőek. Kép A gyümölcsök közül is van nagyon finom. A húgom egyik volt kolléganője azt ette desszertként. Én is szívesen megeszem a maradékot. Kép
A fiúk még mindig alig esznek, még egy üveggel sem esznek meg sokszor, igaz még mindig sokat szopiznak. Kitapasztaltuk melyik ízlik, és azokat kapják. Az elején 2-3 napig tartott ki egy üveg kettejüknek. Ezért nem lett volna érdemes naponta külön főzni rájuk. Persze adok nekik az én ebédemből is, ha olyan.

Eri
simones

Köszi a válaszokat.Én is olvastam a terhesség alatt. Most meg kölcsönadtam egy velem egyidős csajnak, aki egy egypetéjű ikerpár egyiktagja! Kiváncsi vagyok a véleményére!C
claire

ClairaKép
Én is olvastam a könyvet és a koraszüléssel foglalkozó részeket is átolvastam, de nem gondoltam, hogy valaha is szükség lesz rá. Nos nekem jól jöttek az infok, bár a tejemet nem sikerült fenntartani, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy beinditani sem sikerült talán a lelki nyomástól...nem tudom. Mostanában nem lapozgattam, mert nem jutott rá időm.Kép
EriKép
Köszi, ma ért ki a Nővérem és hozott egy DM-ben kapható cumisüveget. (60 ml-es...????Ki érti ezt?)
Sajna Lillus hallani sem akart a dologról, majd próbálkozom még. Ma a gyümölcsöt sem ette meg kanállal pedig néhány napig jól ment a kanalas evés. Az is igaz, hogy ma nem adtam Nekik banánt, mert kemény volt a székletük (bocsiKép). Holnap újra nekifutunkKép

Mára már jól vannak szerencséreKépGerikémnek halványak a pöttyei és RosszKutyaBetyár mint azelöttKép Ideért a Nővérem és egy hétig marad nálunk igy nagyon jó dolgom leszKépSzegény, kidőlt mert katasztrófális éjjszakánk volt (csak a szokásos)és Ő sem tudott aludni a vendégszobában...Nem csodálom. Most már el is ment lefeküdni, mert azt mondta kimeritő napja voltKép Nekem meg egész könnyűKép Két felnött jut két babáraKépKép

ÉvaKép
Ez eddig elkerülte a figyelmemet....Túlhordtad az Ikreket???KépKépKép!!!! Hát ez hihetetlenKép

Tapasztalt Édesanyáktól kérdezem: Mit tehetnék Gerivel? Annyira "akaratos", "hisztis"...stb. Ha leteszem azonnal jelez a "vizszintmérője" és balhézik... Nálatok volt ilyen gond? Olyan furi, mert egyformán kezelem a két babát és Lilcsikével nincs gond, de egy idő után mikor Geri kiabál (mert épp a konyhában vagyok, teregetek) Ő is rázendit ijedtében. A legminimálisabb időre igyekszem csak magukra hagyni Őket de azért a minimális házimunkát el kell végeznem. Az etetőszéke időnként beültetem, de nem merem még hosszasan hisz nem tud még stabilan ülni és nem szeretném a kis gerincét terhelni. Aztán van, hogy egy kenguru fazonú rugózós hintába is átteszem, vagy a lógattyús játékaihoz...stb.Ha volna ötlet, javaslat, szivesen fogadnám.

doris

Sziasztok!
Doris!
Bébihordozó autósülésben (vagy hogy is hívják Kép ) viheted a lakáson belül is mindkettőt. A legtöbb helyen így le is teheted őket, és kíméli a gerincüket is, persze nem egész nap lesznek benne. Én egyébként abban vittem le őket a harmadikról a babakocsihoz sétálni is. Lift nincs nálunk, de szerencsére babakocsi tároló van. Régebben többen is írták, hogy ezt csinálták régebben.
Szia
Eri
simones

Kép
Mi jol vagyunk!
Bea

Kép
beatrix2

EriKép
Köszi, hétfőnként a Párom a munka után nyelvtanfolyamra jár ezért egyedül kell fürdetnem, etetnem és ilyenkor próbálkoztam az autósüléssel, de sajna nem jön be nálunk... Kocsiban működik, de lakásban nem. Köszi a tippetKépÉn is sokaktól olvastam, hogy ez a módszer jól bevált náluk... Úgy tűnik ilyen Gerikém jellemeKép

BeaKép
Gratulálok a LányokhozKépA harmadiknak is olyan kis copfocskái vannak mint az első két Leányzónak? Bocsi...a nevüket nem tudom de oly egyformákKépKép

doris

Sziasztok!

Ma a 3D-s UH azt mutatta, hogy Jázmin 3.000 gramm és Márk pedig 3.300 gramm, mindketten fejvégűek, minden OK és a placenták teljesen érettek. A vizsgálaton pedig kiderült a méhszáj 1 ujjnyira nyitva.
Hivatalosan 17-ére, azaz jövőhét szombatra vagyunk kiírva és ha ezen a héten nem születnek meg, akkor jövőhéten valamikor majd be kell feküdnöm a doktornő szerint.
Kezd nagyon izgalmas lenni... KépKép

Vadvirág
Vendég

VadvirágKép
Nagy gratula az óriási PocaklakókhozKép Ügyesek vagytokKép

doris

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?