Sziasztok!
Sajnos hamar elszaladt az "apahétvége".
Minden percét élveztük.
Gergő és apa mindent együtt csinált, fürdi, pelus, kajcsi, játék.
Úgyhogy nekem jutott elég pihenés, sőt még olvasni is volt időm.
A két nap alatt rengeteget beszélgettünk arról, hogy elköltözzünk vagy maradjunk a mostani lakásunkban. Érvek-ellenérvek, dönteni nem tudtunk. Viszont azt elterveztük, hogy megcsináljuk a lakáson a még hátralévő felújítást. Az hiszem, igazán egyikünknek sincs kedve elköltözni innen. Egyre jobban kiépül a környék, minden a közelünkben van. Még a zöld sem túl távoli, mivel itt ez a szép tó és egy nagy sportliget 5 percre.
Ennek örömére elmentünk körútra, néztünk bejárati ajtót, radiátort, ablakot, stb. Most kezdődik az őrült gyűjtögetés, aztán meg jön a felfordulás.
Lányok! Õszinte részvétem azoknak, akiknek bánata van. Sajnos ez az élet rendje.
Süni: nagyon barátságos a szobátok, csinálj meg mindent, ami még hiányzik és meglásd, mire kész, jön(nek) a babóka/babókák.
Idusa: Én is meglepődtem, hogy már 4 hós bébiételben van málna és eper is. Mi ajándékba kaptunk, de nem mertem adni Gergőnek belőle. Mi már 3 hós kortól eszünk gyümiket, leginkább almát, banánt, barackot, sütőtököt. Hála Istennek, Gergőnek semmi baja tőlük, sőt, azóta a tápi nem nagyon akar menni.
Egyáltalán nem vagy ostoba. Az ember megbízik a gyártóban. Majd nézd meg az üvegeket is, mert a Kecskeméti bébiételekben van cukor is. A többiben pedig nincs.
Egyébként annyi minden változik a gyermekek gondozásában, étkeztetésében. Azt mondta nekem egy védőnő ( nem a miénk), hogy 6 hónapos korig nem szabad teát adni. Én kezdettől fogva adok. Gergő nyugtalan volt, mert szomjas volt.
Gabika ( mint védőnéni
)mondta/mondja nekem mindig: "Hallgass az ösztöneidre, mert te ismered legjobban a gyerekedet." És én ehhez tartom magam.
Tviky: Üdv közöttünk.
Reméljük, jól érzed majd itt magad!
Csöpke: Ha találsz egy jó pszichológust, nagyon sokat tud segíteni. Egy ügyfelem kapcsán beszélgettem egy pszichiáternővel és rákérdeztem, hogy javasolna e ő pszichológust gyermektelenség/meddőségi kezelések lelki problémáinak rendezésére. Azt mondta: első a napló, mindig mindent leírni, mert ott a 100% őszinteség működik, ezután következik egy nagyon jó barátnő. Ha egyik sem működik, jön a pszichológus.
Kipróbáltam, bevált.
Madri: Igen, Újhegyen lakunk.
Remélem, a tó környékét rendbe teszik tavaszra, olyan sok a pad és a fa, jó ott szép időben üldögélni.
Apával sokat sétáltunk ott, amikor megismerkedtünk.
Kizsó: megdöbbenve olvastam, hogy mi történt veletek az úton. Csodálom a lélekjelenléteteket. Istennek hála, hogy nem lett komoly baj. Kinguskának jobbulást.
Jöhetne már az igazi tavasz- bacik nélkül.
Ildikó: Ugye, mondtuk, hogy nagyon ügyi csaj vagy!
Nem is értem, mitől tartottál!
Napsugi: Micsoda bulis pasid van!
Nagyon nagy fiú Norisz!