Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap már nem bírtuk tovább. Robi kivitte a régi kanapét. Ismételten átrendeztük a gyerekszobát. Még egyszer lesz egy kis változtatás. Amikor megérkezik/nek a baba/babák kikerül innen a számítógép. A kedvetekért kinyitottam a babakocsit. (Nem szereltem össze) Van hozzá lábzsák, esővédő, táska és mindenféle csiribiri. Nehéz, mint a sár (Symbaba), de mi főként itt a községben fogunk vele száguldozniKép.
Láthatjátok a felkerült állatkákat a falon. Sajnos még nem volt időm elkészíteni a lábuk alá a füvet és a holdas egérke is még várja társait felhőcskéken ülveKép
KépKépKép

A szék most 9900Ft a Retz bútorban a Robi a Dunakeszi Auchannál vette.

Most már befejezem. Megyek a dolgomra.Kép
Sziasztok. Süni
süni_renóca

Jiny

Ne haragudj. Dehogynem. Köszönöm, megkaptam.
Csak a papírra, amin a neveket pipálom ki nem jegyeztem föl. Bocsánat.Kép Te voltál az egyik első visszaküldő.

Süni
süni_renóca

Süni!

Nem baj, ha itt válaszolok a talitáblára? Valahova elmentettem a kitöltöttet és nem találom! Kép
Tehát, ami nekünk nem jó: Ápr. 30 (Kép ), máj. 1., 7. ,jún. 4 (Kingus balett vizsga), jún. 5. és 2 gyerek és 1 v. 2 felnőtt, ez a dátum napjától függ.

Sajnos Kingus nincs jobban, sőt most már lázas is volt két éjszaka, és étvágya sincs nagyon. Nála ez a jel, ha nincs rendben valami! Fájlalta már a füleit is, remélem az antibiotikum segít majd. Kép

kizsó

Utólag én is nagyon sok boldog névnapot kívánok az Ildikóknak! Kép
Kép

Hú de sokan írtunk majdnem egyszerre! Kép

kizsó

Kizsó
Beírtalak titeket.Kép
Kingusnak jobbulást!
Kép
süni_renóca

Jó reggelt!

Tegnap sajnos már nem jutottam a géphez, kicsit zsúfolt napunk voltKép!

Napsugi
nem a T.cipőgyárról van szó! Ez a gyár közel 40 éve foglalkozik cipőgyártással. Mi TB kifizetőhely vagyunk, így a családi pótléknál "bukik" ki, hogy milyen gyerekek vannak a családban. Visszaolvastam, amit korábban írtam és pontosítanék. Nem genetikai rendellenesség szerepel a TB nyilvántartásban, hanem fogyatékosság. Minket is meglepetek az adatok. Itt most nem a városról van szó, hanem a környékéről, mert onnan járnak be dolgozni az emberek (Nyársapát, Abony, Ceglédbercel stb...).

Süni
nagyon szép lesz az a gyerekszoba! Ha baba lennénk minél hamarabb beköltöznékKép!

Kizso
Kingusnak jobbulást kívánok, reméljük nem lesz nagyon beteg!

Csöpke
A hangulatodon segít a napocskaKép, és gondolj arra, hogy egyszer kisüt a nap, és neked is lesz babád. Ez a sérült lelkednek erőt ad és a sebek behegednekKép

Tviky
üdv köztünkKép

A napról jut eszembe, itt süt a napocska, az esőfelhők egyenlőre elmentek! Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Kép
madri

Sünikém!
Nagyon szép a szoba, már csak a lakóját kell kivárnod. de gondolom hamarosan ennek is eljön az ideje.
Kizsó!
Jobbulást a lánykádnak. Olyan rossz érzés amikor betegek és nem tudsz igazán segíteni. Én legszivesebben valahogy átszipkáznám magamba, hogy ne ő szenvedjen, de sajna erre még én sem vagyok képes.
Amneris!
Kutyussal mi van?
Kelimóni!
Mi van veletek, hogy nem írsz! Köszönöm a névnapi köszöntést!
Ildi-kó!
Nagyon szorítok , hogy sikerüljön a vizsgád!
Ugye ma lesz?
simineni

Ha 2 év várakozási idővel számolunkKép:

Kép

Itt találtam örökbefogadás visszaszámláló szerkesztőtKép:
http://lilypie.com/baby_adoption.php?
süni_renóca

Sziasztok!

Kellemes hétvégét mindenkienk!!!

Kelimoni?????????????????????????

Jajj Renóca....Kép
Látom nem vagy te sem jó passzbanKép
Mármint a várakozást illetően... Nagyon emlékszem arra, mikor mi vártuk Noriszt... Annyira nem tudtam már, hogy mit kezdjek magammal, mert akkora volt az űr bennem, csak sírni tudtam állandóan, és szinte mindenhol gyerekeket, babákat és kismamákat láttam...
Ja, és mindenki terhes lett körülöttem... Aminek most az eredménye, hogy nagyon sok haverunk vanKép
Hidd el Sünikém, már nem kell olyan sokat várnotok remélehtőleg!!!
Hamarabb jön el a baba hozzátok, mint gondolnád! Türelem, bár ezt inkább nem is írom, mert én is kiakadtam mikor ezzel vigazstaltak....
Én csak azt írom, hogy bújj be a kicsi, gyönyörűséges babaszobátokba, vedd elő a babacuccokat, tologasd a babakocsit és képzeld el, hogy mennyire, de mennyire boldogok lezstek!!!Kép Kép Kép
Most olvass el mindenféle gyermekneveléssel kapcsolatos könyvet, mert nem lesz idő rá, ha meglesz a pici.
Amiket nagyon ajánlok: Újszülött a fedélzeten, Doktor néni könyve, Suttogó titkai. Ha én nem olvasom őket a várakozás perceiben, akkor soha nem olvasom el az tuti. Úgyhogy a Gólyamesék mellett olvasgass ilyen könyveket is, meglátod jót tezs neked is, és még közelebb kerülsz a babucidhoz!!!
És esetleg látogass el erre az oldalra: http://www.babazene.hu/
Én nagyon szerettem ezeket a zenéket hallgatniKép
És lám most együtt hallgatjuk NagycsibészNorisszalKép

Annyira IMÁDOM, olyan okos, olyna ügyes!!!! Már látom szemeim előtt, hogy 1-2 év múlva a szekrény tetejéről kell lerángatnom, ha magára hagyom 5 percreKép
Roppant zsivány, látszik, hogy nagy mozgásigénye van!
J,a és tegnap óta egyfolytában forog, igaz csak a hasáról a hátára, meg körbe körbe vízszintesen.
Visszafelé szerintem nem fog fordulni, mert nme szeret hason lenni, csak pár percig, aztán szenvedKép
Lehet, hogy mi rontottuk el, de én az első hónapokban a légzésfigyelő miatt sem mertem hasra tenni.
De reméelm hamarosna megváltozik a véleménye.

Na megyek, mert sok a dolog.

Puszi mindenkinek!!!

Allergiával kapcsolatban, tisztelem mindenki véleményét, saját belátásunk szerint cselekedjünk és akkor remélhetőleg nem lesz semmi baj!

Mégegyszer: puszi!!!

KépKép
napsugaracska

Ildi ko! Ha túl vagy a vizsgán, jelentkezz! Kép

kizsó

Sziasztok!

Nem tüntem el, csak apa hétvégénk van. Nem dolgozik a férjem. És ez olyan ritka, mint a ....

Ma anyósebéden voltunk, utána nagy sétát tettünkKép
A közelünkben van egy tó, aminek a jegén csúszkálnak a kacsákKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Akinek rossz hangulata van, javaslom kikapcsolódásképpen a Kaktusz virága című darabotKép! Garantált jókedv mindenkinekKép! A Játékszinben adják, Revicky - Szulák főszereplésével. Ez a darabot korábban Voith Ági - Bodrogi Gyula kettőse játszotta.

Mosolygós, vidám hétvégét mindenkinek!

Kép
madri

Még lemaradt, Kelimoni ez a tó nekem ismerős, nem véletlenül az újhegyi lakótelep mögött lévő tavacska? A Barátság parkhoz közelebbi? Oda járunk a keresztgyerekekkel sétálni és nagyon szeretikKép

Kellemes hétvégét!

Kép
madri

Sziasztok!

MosolygósKép
Köszönöm kedves szavaidKép
A könyveket el fogom olvasni.
A bookline-on egész jó áron meg lehet rendelni.
Azt hiszem a Suttogó titkaival fogom kezdeni, mert azt már olyan sokan ajánlottátok.

Ha valaki elmulasztotta múlt vasárnap :

MA
hír TV: 12:35
Vetítő
GÓLYAMESE

Akitől még várom a táblázatot:

Diti, Nikinozsó,Mera, Cirbi, Mony, Sukmesi, Csöpke, Pirinyócska.

UTOLSÓ UTÁNI Kép KÉRÉS 5X!
IDUSAMOJA,
MONCSI3,
EARLING
ÉS AZOK A TOPIKLAKÓK
akik még nem kaptak táblázatot a topiktaliról!
Várom a mail címeteket
Kép

Szép vasárnapot mindenkinek.

Süni
süni_renóca

Szerettem volna feltenni ide a táblázatot, de nem sikerült. Bocsánat.
süni_renóca

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a drukkokat, sokat segített nekem, hogy tudtam, gondoltok rám!

Túl vagyok a nyelvvizsgán, a szóbeli tuti sikerült, azt ott megmondták, de az írásbeli eredményére 2-3 hetet kell várni. Úgy érzem, hogy az is meglesz, de nem akarok előre inni a medve bőrére Kép TEgnap azért nem jelentkeztem itt, mert a tanfolyamos barátaimmal buliztunk egyet és éjfélre értem haza Kép

Most megyek, mert fut a lakás Kép de még jövök, most már rendszeresen! Jaj, már úgy hiányoztatok!!!
ildi_ko

Süni

Olyan is kérheti a táblát aki csak elvétve ír de mindig olvas ?????????KépKép
Igaz én össze vissza dolgozom de hátha Kép

Naninga
naninga

Sünikém,
Lécci küldd el a táblicskut a ducika63@freemail.hu -ra!
Köszi!
Allergiáról:
Köszi a jótanácsokat, tényleg én is inkább a józan eszemre hallgatok ezentúl!
Napsugi, köszi a linkeket!
Lili cica ma 7 hónapos, sajna köhögéssel ünnepel, ma éjszaka volt eddig a legrosszabb, mert annyira nem kapott levegőt és állandóan arra ébredt fel szegény.
Amneris, kutyus????
Tegyesz:
szerintem nagyon sok embernek ad munkát az állami szektor, tehát nem érdekük, hogy a gyerekek olyan gyorsan kirepüljenek. Így ha nagy nehezen 1-2 örökbe megy, maradnak az olyan gyerekek, akik nem annyira kapósak. A tegyeszes Stirlitz most volt a hét elején nálunk, (2. baba) és azt mondta, hogy az állami rendszerből min, 6 hónaposan kerülhetnek ki gyerekek, tehát újszülött öf-ra csak az egyesületeknél van remény.
Tsao,
Ida

KépKép
idusamoja

Sziasztok!!

Hazaérkeztünk a szüleimtől de csak felkukkantottam. Nagyon sok melóm van.. mosás stbstb. Tegnap suli is volt a végére már ugy éreztem magam mint egy agyhalott..

Majd írok és válaszolok a levelekre ha pici kis időm lesz..

Ildikó: izgultam érted.. gratula:-)

Pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Idusamoja!
A TEGYESZ-nél a Schöpf Mérei programra kell jelentkezni. Innen úszülötteket adnak örökbe.
Próbálj meg ehhez ragaszkodni. Én kb 1 év után kaptam babát. Bár ez 8 éve volt.
simineni

Idusa
Lilikének jobbulást!
ElküldtemKép Közben rájöttem, hogy a mail címed megvolt csak nem tudtam kit takar a név ("ducika"). BocsánatKép

Naninga
Topiklakó vagy? Hát persze! Akkor pedig titeket is várunk szeretettelKép

Ildikó
Gratulálunk! Ügyes vagyKép
Te is hiányoztál ám nekünk!

Süni
süni_renóca

Kedves Gólyahíres "olvasók"!
Több találkozó lesz, ezért leírnám, hogy melyiket kiknek szánjuk elsősorban, de természetesen mindegyikre jöhettek.

2006-04-08 szombat.
A G.E. éves Közgyűlése lesz az egyesület regisztrált tagjait és az új belépőket várjuk. Mindenki kap meghívót, akit érint, de ha valakit érdekel az egyesület munkája és még nem tag azt is szeretettel várjuk.

2006-04-22 szombat.
Az örökbe fogadni szándékozók országos találkozója lesz. Ide várunk minden várakozó házaspárt aki a G.E.-hez jelentkezett (ők kapnak meghívót), vagy kiváncsi a nyílt örökbe fogadásra, ha nem jelentkeztek, akkor is szeretettel várjuk az érdeklődőket. Ide várjuk nagy szeretettel az előző találkozó óta született "gólyahíreseket" Õket telefonon hívjuk.
De ide is mindenki jöhet aki szeretne.

2006-06-03 szombaton.
A VI. Országos Családos Gólyahíres Találkozó lesz Bp.-en Békásmegyeren (előre láthatóan) erre MINDENKIT szeretettel várunk, meghívót a G.E. tagjai és a "Gólyahíres" családok kapnak, de várjuk a "várakozókat" is.

Rengeteg borítékot címzünk mostanában!

További tájékoztató telefonon: 06-23-540-311 vagy 06-30-251-7120
nikinozso

Sziasztok!

Sünike! Elküldtem a talitáblát.

Idusa! Jobbulást Lilikének!

Kelimoni! Nagyon szép ez a tó!

Ildikó! Gratulálok nagyon ügyes vagy!

Lányok! Van egy szomorú hirem. Egy darabig ismét nem tudok, majd jönni itthonról. A melóhelyről néha be tudok majd nézni, de irnom nehéz lesz onnan. Az e-mailem onnan meg tudom majd nézni.
Az ok pedig az, hogy megpróbáltak hozzánk betörni, szerencsére nem sikerült befejezniük.
Apukám minden értékesebb holmit elvitt, elvisz innen, amig megcsináltatjuk a biztonsági ajtónkat.

Pedig kattintottam pár képet a fiúkról még, de már nem tudom feltenni, mert nincs itt a digigép. Ne haragudjatok.

Mindenkit szeretettel puszilok, vigyázzatok magatokra, amint tudok jelentkezem.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ancsúr: Köszönöm a biztató szavakat,most nagyon jól vagyok,csak ezek a fránya felhők olyan hirtelen jönnek és mennek,hogy nem tudom meddig tart a napsütés.
Sünirenóca: úúúgy szeretném kitölteni a talitáblát, de tök béna vagyok és nem tudom,hogy fejecskéket hogyan lehet beletenni.Kérlek segíts!!!!!
Különben nagyon várom a talit, férjecském is lelkes volt,úgyhogy mindenképp megyünk!
Jövő hétre csupa szépet kívánok mindenkinek!!!!!

Kép
csöpke

Köszönöm a névnapi jókívánságokat, én is szeretettel köszöntöm a többi Ildikót! Kép

Idusamoja: Én azt hallottam, hogy a bébiételekben előforduló epret, málnát úgy dolgozzák fel, hogy az ne okozhasson gondot a picurkáknak. Különben én is Napsugi véleményén vagyok, nagyon óvatosan adtam a gyerekeknek, mindig bőven betartva a minimum életkort.
Lilikének jobbuást kívánok!

Süni: Köszönöm, hogy gondoltál rám tegnap! Kép
Gyönyörű lett a szoba!!! Annyira ízléses és finom berendezésű! Irígylem a babá(i)tokat! Kép

Kizsó: Jobbulást Kingusnak!

Gilice: Megkaptam ám anno az adataidat, csak eddig nem értem rá a táblával foglalkozni. A napokban mindenképpen küldöm a friss táblázatot, amiben már Ti is benne lesztek!

Töltike: Köszönöm Neked is, hogy gondoltál rám tegnap!

Matiba: Juj, de sajnálom, ez iszonyú, hogy majdnem betörtek hozzátok! Várunk vissza nagyon!
És Neked is köszönöm a gratulációt! Kép
ildi_ko

Sziasztok!

Idusa!
Szerintem Ildikónak igaza van és nem raknának bala olyan dolgot, ami allergizál! Remélem, már jobban vagytok!

Ildikó!
Nagyon ügyes vagy! Gratula!!!Kép

Kizsó!
Gyógyuljatok! Majdcsak vége lesz már ennek a csúnya időnek és a lányok szaladgálhatnak a friss levegőn!Kép

Mindenkinek puszi!

Kép
rayo

Sziasztok!

Most sincs időm, benne vagyok a nagyon nagy takarításban...
Végre kész lett a konyhabútorunk, hatalmas problémákkal, de már túl vagyunk rajta... lassan 4. hónapja készült... Rémes asztalost fogtunk ki, mondjuk nagyon jó fej, csak ez kevés...
Azért szép lettKép

Ildikó!!!
GRATULAAAAAAAAAAKép Kép Kép

Matiba!
Kép

Naninga!
Mi az, hogy kérdezed, hogy jöhetsz-e???? Gyere, gyere, gyereKép Vagyis gyertek, bocsiKép

Tegnap vendégségben voltunk egy kicsikétKép
Noriszt felöltöztettük az újonnan kapott bodyba, és az új kockás ingjébeKép
Haját bulihangulatura fésűltem és már bulira készen is voltunkKép
Ne tudjátok meg, mennyire leesett az álluk a vendégeknek, mikor kigomboltuk a kisingjét, apa dagadt a büszkeségtőlKép Kép Kép
(Szegény Norisz meg megijedt a hang miatt, ezért kicsit elpityeredett, de 1 perc aztán sikított újraKép )
Mindneki megdicsérte, hogy milyen szép kisfiú!!! Olyan jó hallani, ha dicsérik a gyermekünketKép Annyira boldogok vagyunkKép
Teszek fel pár képet, hogy ti is megcsodáljátok:

Kép
Kép
Kép
Kép

Nikinozsó!
Mi úgy terveztük, hogy elmennénk ápr. 22.-én a találkozóra is, hisz lesznek ismerősök, illetve vannak olyan várakozók akiket még a tanfolyamról ismerünk, és várnak minket! A szünetben tudunk bezsélgetni velük is.
Viszont mi már várakozók is vagyunk egyben a 2. babára ugye?
Június 3-án is mennénk, reméljük nem jön közbe semmi!!!
Kitartást a sok borítékoláshoz!!!

Mindenkinek sok puszi!!!!!!!!!

KépKép
napsugaracska

Sünirenóca!

SIKERÜLT! Elküldtem a talitáblát, ha minden igaz!
Puszi mindenkinek

Kép
csöpke

Sziasztok

Süni

Az hogy (topic)lakó az kicsit túlzás én csak amolyan vendégecske vagyok erre KépKép
De köszi a táblát KépKép

Mosolygós

Inkább csak megyek ha minden összejön a párom nem hiszem hogy akarna .

Naninga
naninga

Sziasztok!

Sajnos hamar elszaladt az "apahétvége".Kép
Minden percét élveztük.Kép Gergő és apa mindent együtt csinált, fürdi, pelus, kajcsi, játék.Kép Úgyhogy nekem jutott elég pihenés, sőt még olvasni is volt időm.Kép

A két nap alatt rengeteget beszélgettünk arról, hogy elköltözzünk vagy maradjunk a mostani lakásunkban. Érvek-ellenérvek, dönteni nem tudtunk. Viszont azt elterveztük, hogy megcsináljuk a lakáson a még hátralévő felújítást. Az hiszem, igazán egyikünknek sincs kedve elköltözni innen. Egyre jobban kiépül a környék, minden a közelünkben van. Még a zöld sem túl távoli, mivel itt ez a szép tó és egy nagy sportliget 5 percre.

Ennek örömére elmentünk körútra, néztünk bejárati ajtót, radiátort, ablakot, stb. Most kezdődik az őrült gyűjtögetés, aztán meg jön a felfordulás.

Lányok! Õszinte részvétem azoknak, akiknek bánata van. Sajnos ez az élet rendje. Kép

Süni: nagyon barátságos a szobátok, csinálj meg mindent, ami még hiányzik és meglásd, mire kész, jön(nek) a babóka/babókák.Kép

Idusa: Én is meglepődtem, hogy már 4 hós bébiételben van málna és eper is. Mi ajándékba kaptunk, de nem mertem adni Gergőnek belőle. Mi már 3 hós kortól eszünk gyümiket, leginkább almát, banánt, barackot, sütőtököt. Hála Istennek, Gergőnek semmi baja tőlük, sőt, azóta a tápi nem nagyon akar menni.
Egyáltalán nem vagy ostoba. Az ember megbízik a gyártóban. Majd nézd meg az üvegeket is, mert a Kecskeméti bébiételekben van cukor is. A többiben pedig nincs.
Egyébként annyi minden változik a gyermekek gondozásában, étkeztetésében. Azt mondta nekem egy védőnő ( nem a miénk), hogy 6 hónapos korig nem szabad teát adni. Én kezdettől fogva adok. Gergő nyugtalan volt, mert szomjas volt.

Gabika ( mint védőnéniKép )mondta/mondja nekem mindig: "Hallgass az ösztöneidre, mert te ismered legjobban a gyerekedet." És én ehhez tartom magam.Kép

Tviky: Üdv közöttünk.Kép Reméljük, jól érzed majd itt magad!Kép

Csöpke: Ha találsz egy jó pszichológust, nagyon sokat tud segíteni. Egy ügyfelem kapcsán beszélgettem egy pszichiáternővel és rákérdeztem, hogy javasolna e ő pszichológust gyermektelenség/meddőségi kezelések lelki problémáinak rendezésére. Azt mondta: első a napló, mindig mindent leírni, mert ott a 100% őszinteség működik, ezután következik egy nagyon jó barátnő. Ha egyik sem működik, jön a pszichológus.
Kipróbáltam, bevált.Kép

Madri: Igen, Újhegyen lakunk.Kép Remélem, a tó környékét rendbe teszik tavaszra, olyan sok a pad és a fa, jó ott szép időben üldögélni.Kép Apával sokat sétáltunk ott, amikor megismerkedtünk.Kép

Kizsó: megdöbbenve olvastam, hogy mi történt veletek az úton. Csodálom a lélekjelenléteteket. Istennek hála, hogy nem lett komoly baj. Kinguskának jobbulást.Kép Jöhetne már az igazi tavasz- bacik nélkül.

Ildikó: Ugye, mondtuk, hogy nagyon ügyi csaj vagy!Kép Nem is értem, mitől tartottál!Kép

Napsugi: Micsoda bulis pasid van!Kép
Nagyon nagy fiú Norisz!Kép

KépKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Rayo, Napsugi, Kelimoni: Nektek is köszönöm, hogy szorítottatok értem és bíztatok bennem! Kép

Napsugi: Jaj, de édes Norisz!!! Nagyon vagány az ingecske, én is mondtam a férjemnek, hogy idén tuti veszek egyet Bálintnak (tavaly ő győzött és nem vettem...) Kép És az a body! Kép Tök jó!!! (Hol vetted?)
A kész konyháról kaphatunk fényképeket? Nekem a gyerekdolgok után a konyha a legfontosabb, úgyhogy nagyon érdekel Kép

Kelimoni: Sok erőt kívánok a lakás befejezéséhez! Huhh, biztos nem lesz könnyű, de a végeredmény tutira kárpótol már Titeket Kép

Tudjátok, már meséltem, hogy sokszor beszélgetünk a gyerekekkel (nyilván még inkább csak Viviennel) az örökbefogadásról, szóval ez nálunk nem titok, de eddig még igazán sosem érdekelte a lányomat a téma, sosem kérdezett. Ma reggel tette fel az első kérdéseit, miközben öltöztettem és az oviba készülődtünk. Azt kérdezte, hogy ő kinek a pocakjában volt. Mondtam, hogy egy néninek, aki annyira szerette őt, hogy nekünk ajándékozta, mivel ő nem vihette haza. Kérdezte Vivien, hogy mi a neve a néninek. Itt eléggé gondolkoztam, hogy mit mondjak, de végülis megmondtam a keresztnevét az életet adójának. (erre ő: ja, igen, emlékszem Kép) Aztán meg azt kérdezte, hogy nagyon véres volt-e a néni, azért nem tudta-e hazavinni. Mondtam, hogy nem és csak annyit mondtam még neki, hogy azt szerette volna, ha mi hozzuk őt haza, ezért ajándékozta nekünk azt a gyönyörű kisbabát. Erre ő: "Becsomagolt?" Kép És akkor röviden elmeséltem, hogy ott feküdt a kórházban a kiságyban és akkor hazahoztuk. Hát ennyi volt, de nagyon érdekeseket kérdezett, úgy tűnik, most jutott el odáig, hogy ez kezdi érdekelni.

Bálint pedig ma reggelre úgy ébredt fel, hogy a bal szeme annyira be volt csipásodva, hogy nem tudta kinyitni. Rögtön kötőhártyagyulladásra gondoltam (Viviennek sokszor volt), de mikor letisztogattam és kinyitotta a szemét, nem láttam vörösnek, gyulladtnak. Csak csipás, semmi más. Nem tudom, mi lehet ez. Még nem viszem orvoshoz, mert most elég jó, nem csipásodik jobban, nem is nyúlkál oda, úgyhogy még egy napot kivárok. Ha rosszabb lesz, irány az orvos!
ildi_ko

Ildi_ko! Óriási gratula, nagyon ügyes vagy! Kép Köszi, hogy leírtad, miket kérdezett Vivi, ez sokat segít a felkészülésben! KépAzért biztos melegem lesz, mikor jön az első kérdés!

Napsugi! Annyira édes Norisz!! Hol vetted a bodyt? Olyan jó olvasni, hogy Te is ilyen büszke anyuka vagy!! Kép

Kelimoni! Szuper lehetett a hétvége! Kép Mi is nagyon várjuk, szerencsére az én férjem mindig itthon is van. Úgy látom többünket foglalkoztat a költözés, mi döntöttünk, megyünk. Hétvégén a lakást szépítgettük, mert jön egy ingatlanos a héten és elkezdjük árulni. Szorítsatok, hogy gyorsan elvigyék!! Kép

Képzeljétek, Marci még mindig alszik! Mondjuk tegnap 10kor Kép még a nyakamban ugrált, nem akart elaludni.. Olyan jó volt ez a hétvége, a takarítás mondjuk nem annyira (de gyönyörűek lettünk), de nagyokat csavarogtunk. Marci hihetetlen édes! Elmentünk a Kika-ba, folyamatosan rohangált és olyanokat mond, hogy kifekszünk tőle. pl: Anyuci, sajnos kicsit meleg a hami. Mama, hagyjál békességemben! Kép Egy felnőttől ez semmi, de egy ilyen minimanó szájából annyira édes! IMÁDOM a fiam!!

Ja, és vettem Lilinek egy bodyt és kardigánt. Persze rózsaszín.. Kép Meg is ideologizáltam Péternek: annyi minden fog kelleni, jobb, ha nem egyszerre kell megvenni.. Kép Mosolygott..

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!!
Nem hiszem el ezeket a fotokat mar a kepernyot is meg simiztem!
Minden kis betegnek jobbulast!
A gyerrkoc szobak csodalatosak!!!!!
Annyi irni valom lenne de nincs idom viszont azert elolvasom am.
Kelimoni igazad van a pszichologusal kapcsolatban.
Matiba vigyazatok magatokra!!!!4Neha irj mert agodunk!
Nikinozso mar varjuk a levelet (kivancsi fancsik vagyunk)
Pirinyocska merre jarsz?
Ancsurka jol mondod!!!!
Udv.Moncsi.
móncsi3

Sziasztok!!

Napsugaracska!! Gyönyörű baba Norisz:-)) Az a body nagyon szuper:-)) Hol lehet ilyenre szert tenni??:-))

Ildikó: Tátott szájjal olvastam amit a Vivi-vel való beszélgetésről írtál.. Kiváncsi leszek Nikike első kérdése mi lesz:-)

Marci anyu: Esténként mi is tervezgetünk Apával. Karácsonykor Nikike uj gyerekszoba bútort kap.. Uj "nagylányos" ágyikóval és a másik szobát berendezzük a kistesónak:-)

Csütörtökön jön az uj autónk. Lecseréltük a mostanit egy uj kombira.. Két babával kell a nagyobb kocsi:-))

Lányok!! Nikike kimondta első szavát!!! ANYA!!! Olyan boldog vagyok..
Azóta többször mondta és ma reggel is ugy ébredt: HEJ ANYA!!!
Azt mondják amelyik nemű szülőt szólítja meg először a baba olyan nemű lesz a 2 gyermek. Lesz még egy lányom??? Úgy legyen!!!!! Vagy egy fiam?? Tök mindegy milyen nemű lesz a kistesó:-)
Tölti

Kép

Kép
töltike

Jó reggelt lányok!
Vicki!
Köszönöm a névnapi képeslapot. Nagyon jól esett.Már akartam kérdezni. Ti valahol a környéken laktok, hogy monornetes az email címed?
Napsugi!
Norisz nagyon jól mutat ebben a szerkóban.
Ildikó!
Ilyen tipusú beszélgetéseink nekünk is vannak, néha teljesen váratlanul, olyan kérdéseket tudnak feltenni, hogy hirtelen nagyon meg kell gondolnom, hogy mit válaszolok.
Kelimoni!
Jó, hogy sikerült kiapázni magatokat. nálunk is ritka alkalom, ha mind a négyen itthon vagyunk.
Szandra ilyenkor sertepertél körülöttünk, segít teríteni. A multkor már reklamálta is a közös ebédeket, mert pont úgy jött ki, hogy egyik hétvégén én, másikon a párom dolgozott. azt szoktam mondani, hogy a hosszú házasság titka, hogy ritkán találkozunk.
De amióta anyósom nincs segítségnek, úgy oldjuk meg a gyerekeket, hogy válltva dolgozunk.
Töltike!
Olyan jó érzés amikor ezek a csöppségek már megszólítanak. nálunk az apa volt mindkettőnek az első szava. Én csak aja voltam.Apuci meg olvadozott, nem kicsit irígykedtem rá.
A babaváróknak sok sok kitartást kívánok.
simineni

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem az utóbbi napokban, de nem voltam netközelben!
Süni: mindjárt küldöm a talitáblát! Szuper a szobátok!
Napsugaracska: Norisz nagyon éde ebben a pasis cuccban!
pirinyocska

Sziasztok!
Olyan nagyszerű hétvégénk volt! Itt volt a keresztlányom, akit nagyon ritkán látok, sajnos. És rettentő büszke voltam. Ültünk vasárnap az asztal körül, bal oldalamon a gyönyörű kislányom, a jobbomon a gyönyörű 14 éves keresztlányom és velem szemben az imádott férjem. Olyan csodás pillanat volt!
Rayo: Mi is sok tápit kipróbáltunk, ahogy Regike is mire meglett az igazi. mi is ott tartuk, hogy 1 adag bébiétel nem elég. Ezért én elkezdtem a "többfogás" bevezetését. Egyből kap után gyümölcsöt és babapiskótát.
Idusamoja: Hát én is nagyon megnézem a bébiételen a tájékoztatót, mert nekünk atópiás dermatitiszünk lett egyszer, és a dokinő bébiételre gyanakodott, de kiderült nem attól volt. Én megdöbbenve vettem észre, hogy némelyikben tej is van!
Én is nagyon betartom az előírást, hogy mit lehet ebben a korban enni és mit nem, nekem nagy segítség ebben a sógornőm, akinek 1 évvel idősebb a kislánya és ráadásul ez a szakmája, mármint az ételek (élelmiszeripari mérnök). Anyukám egy darabig próbált győzködni, hogy miket adjak Panninak, mert az ő idejében lehetett, de már leállt ezzel.
Nálunk most a tejpép a nagy sláger, Pancsi imádja őket! Hál!Istennek, mert még mindig olyan kis ropi teste van.
Süni: Nekem egy babás ismerősöm mondta, amikor hazahoztuk Hannát és kezdtem elveszni a sok tanács között, hogy válasszak ki egyetlen embert (védőnő, dokinő, anyukám, barátnő, stb) és csak az ő tanácsit fogadjam mert, meg meg fogok őrülni attól, hogy mindenki mást fog mondani és ráadásul egymásnak ellentétes dolgokat.
Gönyörűséges a babaszobátok!Jog-8. félév.
Ildikó: Nagyon-nagyon ügyes vagy!Gratulálok!
És én is köszönöm, hogy leírtad a reggeli párbeszédet, mert nagyon sokat tanulok ezekből a dolgokból.
Napsi: Ez a pasi! Nekem a szerelése mellett a haja tetszik nagyon!
Kizsó: Kingusnak jobbulást kívánok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket, üdvözleteket! Nagyon drágák vagytok!
Hildus
Vendég

Köszönöm én is az etetéssel kapcsolatos tanácsokat Mindenkinek!
Holnap megyünk kotrollra Lilivel, remélem, jobbat fog hallani a dr, és nem kell már adni a Ventolint.
Annyira nehezen viseli, hogy lefogom az orrszíváshoz és utána a spray-hez, hogy elkezd köhögni és olyan fulladásos rohamot tud produkálni, hogy magam is elcsodálkozom!
Persze aztán hamar megnyugszik!
Hildus, én is meglepődtem, hogy 1némelyik bébiételben mi van!!! Én cukorból -ha ritkán kell édesíteni vmit- szőlőcukrot szoktam adni.
Süninek elküldtem a táblit, sorry még1x a késlekedésért!
Ildikó, köszi, hogy leírtad a szitut én is sokat tanultam.
Napsugi, Kiccsákó gyönyörű, Lilinek nagyon tetszett a vagány KisKrapek!
Amneris, Kutyus?? És Te mostanában ritkán jössz, hiányoznak a bölcs tanácsaid és nyugalmad!!!
Majd bekukk,
Idusa

KépKép
idusamoja

Ildi ko! Látod, én már előre irigyeltelek.Most már tudod miért? Kép Gratulálok!

Kingus talán már jobban van egy kicsit! Jelenleg alszik, ami már legalább 1-2 éve nem fordult elő! Én is szeretném már, hogy jobb idő legyen! Kép

Süni! Nagyon szép a gyerek szobátok! Biztos átrendezitek még egy párszor, mire megjelenik a lakó (ami remélem minél hamarabb lesz! ). Kép

Napsugi! Norisz nagyon szép kisfiúvá cseperedett! Kép

kizsó

Sziasztok!

Sünike csodaszép a szoba!!!! Én szívesen lennék nálatok kisbaba!!!
Remélem megkaptad a táblát.

Tviky örülök, hogy végre írtál!!!! Lányok mi Vikivel együtt végeztük a Tegyesznél a tanfolyamot.

Napsugi részvétem a Nagypapa miatt. Szép kort megélt, ez manapság ritka számba megy de a halál mégiscsak örökre szól. Nagyon sajnálom, őszinte részvétem!!
Annyira édes a bodyba Norisz, imádnivaló kiskrapek!!!

Amneris kutyusról semmi hír????? Pedig nyitott szemmel járok..........
Írjál sűrűbben nekem is hiányzik a hozzászólásod.

Simineni nagyon szívesen!!!! Mi Gyálon lakunk, láttam hogy nagyon közel vagyunk egymáshoz!!!

Idusa már harmadszorra néztem meg a Gólyamesét, de nem tudom megunni. Annyira jó, hogy elkészült ez a film és vállaltátok a szereplést.

Ildikó gratulálok a vizsgádhoz, nem semmi két gyerkőc mellett milyen jól osztod be az idődet!!! Irigyellek!!!!

Kizsó Kingusnak jobbulást kívánok!!!!!

Most egyenlőre ennyi mert félek, hogy megint elszáll amit írtam.
vicki

Sziasztok!

Milyen kellemes idő van odakint, szakad a hó változatosság kedvéértKép Szeretem a havat, a telet, de március közepén rügyelő fákat, bimbozó virágokat szeretnék látni!Kép Ettől szerintem mindenkinek jobb kedve lenneKép

Napsugi
Norisz frizurája elsőrangú, a polója szinténKép, azok a hatalmas szemek! Büszke lehetsz a fiadraKép!

Ildikó
Gratula a vizsgádhozKép! Mosolyogva olvastam a lányoddal való párbeszédedet. A férjemnek is mutattam és az volt az első kérdése, hogy hány éves ez a gyerekKép, frappánsak a válaszokKép!

Amneris ... kutyus? Régen írtálKép

Kelimoni
holnap megyek a kerestgyerekekre vigyázniKép és a bölcsikéből mindig a tó felé visz az út hazafeléKép (kerülővel), sajna ha ilyen idő van, nem nagyon tudunk majd sétálni!

Kép
madri

Ildikó: nagyon jó, hogy leírtad a Vivien kérdéseit az örökbefogadással kapcsolatosan. Érdekes dolgok kötődnek a tényhez, nem is gondolnám, mire kell készülnöm.Kép

Valóban nem lesz egyszerű a lakás rendbetétele, főleg az a része, amikor gyűjtögetjük a rávalót, de ha minden kész, jobban érezzük majd magunkat itt.Kép

Remélem, Bálintnak semmi gond nem lesz a szemecskéjével holnapra. Lehet, hogy beledörzsölt valamit? Kép

Marcianyu: Szorítunk, hogy sikerüljön az eladás és a vétel is.Kép Remélem, élőben is hallhatjuk majd a pici fiadat.Kép
És milyen jó, hogy Te is kedvet kaptál a vásárláshoz. Az ideológia pedig helyt álló.Kép

Kizsó: Jobbulást Kingusnak, ezt neki küldöm- gyógyírként.Kép
Kép

Vicki: Tegnap Gyálon voltunk a piacon.Kép A férjem egyik kedves ismerőse az ottani gyrosos pasi és őt látogattuk meg.KépÉn meg nézelődtem, vásárolgattam. A férjem szerint engem a pénzköltés élet úgy, mint mást a kajcsiKépKépKép

Madri: Holnap itthon vagyunk, szívesen látunk, akár a keresztgyerekekkel is.Kép Címemet mailban elküldöm: monikelemen@tvnetwork.hu, ha van időtök.Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Akkor folytatom, hátha így nem száll el minden.....

Matiba sajnálom, hogy ez történt veletek. Elvittek valamit a betörők?

Ditike, Gilice írjatok ha van egy kis időtök!!!

Idusa Lilikének jobbulást!!!!

Kelimóni akkor jól sikerült a hétvégétek. Az a park szerintem is nagyon szép, igaz mi csak kocsival szoktunk elsuhanni mellette.

Pirinyócska van már valami hír, örökbefogadás ügyben????

Az április 22-i találkozóra kik jönnek??? Remélem minnél többen jöttök és tudunk beszélni!!

Sok puszi mindenkinek!!
vicki

Sziasztok lányok!
Csak gyorsan 2 kép a kis dzsigolóról: előtte és utána (mármint fürdés előtt és fürdés utánKép
A következő kép pedig a kajával kapcsolatos: Hiába ajánl anyja főzeléket ebédre, ha kedves apjával így csokiznak helyetteKép
Kép

Kép

Kép
szuperboszi

Sziasztok!
Megpróbáltam visszaolvasni, de csak a mai párat sikerült, bocsi....
Nagy hírem van, végre megkaptuk a kihelyező határozatunkat!!!!!!!! Igaz, hogy nem attól a naptól ketyeg a 30 napunk, amikor hazahoztuk Mátét, ha nem csak március 8-tól, de ez a 2 hét már igazán nem számíthat, az ügyintézővel meg már nem akartunk viaskodni ez ügyben......
Mi egyébként nagyon jól vagyunk, eltekintve az időnkénti hasfájástól. Kiváncsiságból megmértük Mátét egy evés utáni kinyújtozott pillanatában és 60cm-nek mértük, amit nem is nagyon tudok elhinni a születési 52cm-hez képest!!! Bár lehet hogy akkor nem is tudták rendesen lemérni olyan kis gombolyag volt... Pénteken majd ha lemérik a súlyát a védőnőnél, megkérem hogy a hosszát is nézzék meg. Egy biztos, az 56-os rucik és a hálózsák is egy hete már a kinőtt cuccok közé kerültek a legalsó fiókba! Kép

Matiba! Sajnálom, hogy betörtek hozzátok. Kép Vigyázzatok nagyon egymásra!

Vicki!Az áprilisi talira mi mindenképpen megyünk!

Kizsó! A lánykának én is mielőbbi jobbulást kívánok!

Napsugi! Milyen nagy lett már Norisz! Hihetetlen!

Az Ildikóknak visszamenőleg is nagyon boldog névnapot kívánok!

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti

Sziasztok Lányok! Kép

Szeretnék elnézést kérni, hogy ilyen ritkán írok, de mostanság úgysem hoznék túl jó híreket...Kép

Mostanában nem épp jó az én bőrömben élni - talán az utolsó sikerélményem a koncertünk volt.
Azóta valahogy egyre csak romlanak a dolgok, persze az is lehet, hogy én lettem túl sebezhető ebben a márciusi télben. Kép

Radi kutyáról kósza hírek lengenek csak: egyszer a Vecsési úton látták, máskor Pakony felé, de mire odasietünk, már sehol sincs.
Persze az is lehet, hogy nem is Õ volt. Kép
Rini kutyánk szomorú egyedül, és egyfolytában a kerítés mellől bámul egy irányba. Próbáltunk kimenni vele arrafelé, de csak körbe-körbe szaglál, tétován őgyeleg kicsit erre-arra....

A munkahelyemen se sikerülnek a dolgok - furcsa mércével mérnek minket mostanában, ami nem tesz jót a munkahelyi légkörnek.
Az cseppet sem fontos, hogy énekelsz, az viszont annál inkább milyen a sminked, megszólalsz-e a takarásban - mert ha igen, akkor rossz pontot kapsz, mint az oviban. Három figyelmeztetés, és mehetsz a sarokba! Kép
Reggel-este dolgozunk minden nap, közte meg igyekszünk elintézni minden fontosat úgy, hogy még kutyakeresőbe is el tudjunk menni egy-két órát. De lassan feladtuk - sajnos...

A család, a barátok meg persze egyre inkább kérdik, mikor jön a baba.
Nem tudom, nem tudom, nem tudom....! Akármikor, most vagy egyszer majd!
Nehéz most a türelem.

Egyébként írtam ám Nektek már tegnap is, csak szépen elszállt a hozzászólásom.
Látjátok, még a Babanet is direkt szövetkezett ellenem, hogy amikor jó hosszút írok, azt szélnek eressze. Kép Kép
Persze lehet, hogy csak ez a kései zimankó meg a most kissé jobban meggyötört lelkem láttatja így velem a dolgokat, de most tényleg fáradt vagyok. Fáradt vagyok ott belül.

Azért mindíg olvaslak benneteket!
Az utóbbi napok legkellemesebb pillanatai, mikor a fényképeiteket nézegethetem! Kép
Ígérem, ha jobban leszek, majd írok többet, de addig nem zavarognék. Csupa sötét gondolatok mocorognak a fejemben, nem hiányzik ez ide.

Azért hátha hamarosan minden megváltozik! Feltétlenül jövök, ha híreket kapnék Nikinozsótól! Kép

Jó éjt Mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris

Drága Amneris!

Én már ajánlottam neked, hogyha gondolod hívj fel minket (akár skype-on is Kép) és pár szó váltás Kingussal és tuti jobb kedved lesz! Kép
Ezt neked küldöm!

az ifjú "Zsófi" Einstein
Kép

utánozás majomszokás
Kép

kizsó

Drága Amneris!
Ne legyél szomorú, hamarosan itt a tavasz. Remélem! És , ha már itt a tavasz itt lesz a kicsi lányod is.
Talán a kutyus is előkerül, bár az én Csöpi kutyám is Marci születése előtt szökött meg.
Talán megérezte a nagy készülődést és, hogy már nem ő lesz az elsők közt a szivemben.
Pistit sem tolerálta túlságosan, de, hogy még egy betolakodó legyen az már nem az ő 12 éves korának való-gondolhatta.
Ne légy szomorú! Vannak ilyen rossz időszakok mindenki életében, keress valami olyan elfoglaltságot amiben örömödet leled!
addig is egy kis pozitív energia++++++++++++++++
Boszi!
Pár év múlva nem győzöd majd a csajokat elhajtani az ajtó elől. Nagy szívtipró lesz Boldizsár!
Vicki!
Tényleg közel vagy, ha ráértek szeretettel látlak kis házikónkban.
Mindenkinek szép napot kívánok!
Ma megyek a szemészhez. Légyszives drukkoljatok, hogy ez végre valami bíztatót is mondjon.
simineni

Amneris vidito sugarakat kuldok kicsi szive,bol!+++++++++++++++++++NNNNNAAAAAPuszantas!
Simineni gondolok rad es szoritok hogy minden ok. legyen a szemeszeten!
Kizso es Szuperboszi koszonom a kepeket ilyen reggelen nagyon jol jonnek!!!
Puszi mindenkinek megyek dolgozdaba.Moncsi3
móncsi3

Amneris! Annyira visszajön a leveledből a Marci születése előtti lelkiállapotom! Kép Pontosan tudom, hogy mit érzel most. Én akkoriban tűntem el a lombikbébis fórumból. Nem tudtam volna semmi jót írni, úgy éreztem, összefogott ellenem az egész világ, nem akartam én lenni a legnegatívabb! Kép De ide jöhetsz! Itt annyira jó csapat van, minden nap leírhatod, hogy mit érzel és milyen nehéz és mi mindannyian meg fogunk érteni! Engem is bármikor hívhatsz (a táblázatban benne van a mobilom), Marci szuper puszikat tud küldeni telefonon!! Kép Saját tapasztalat alapján azt mondom, hogy most nagyon közel vagy, nemsokára kisüt a nap, mert megszületik a kislányotok és akkor újra csodás lesz minden!! Kép Szóval kitartás, veled vagyunk!

Moncsi! Nem azt írtad, kb egy hete, hogy akarsz írni? Nem kaptam levelet.. Kép

Siminenei! Jártunk pénteken az IKEAban és annyira sasoltalak, de nem láttalak sehol, kár!

Kizso! Ezek a csajok!! Kép Annyira édesek, tényleg felvidul tőlük az ember szíve!Kép

Apa ma szabin van, hurrrrráááá!! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?