Hát ez a nap is eljött... ma jelet választani voltunk az oviban
. Csenge abszolút elutasító volt, de nem csodálom egy pillanatig sem. Nem elég, hogy most kezdődik a hiszti- és dackorszak (anyám, hogy mivé tud változni egy édes, gyönyörű kislány, ha nekiáll toporzékolni!
), de két hete hajnali fél 6-kor kel, 9-re már tiszta zombi, viszont napközben nem tud aludni, mivel a mögöttünk lévő telken (a háló- és gyerekszoba ablakaitól kb. 6-7 m-re) építkezés kezdődött
, pontosabban először bontási munkák és minden, ami evvel jár: légkalapácsolás, bobcat, teherautók, kiabáló munkások, csupa finom dolog...
Kedden elmenekültünk egy teljes napra, de nem lehetünk hetekig házon kívül, ráadásul Csenge alvását ez sem oldja meg. Nem tudom, mi lesz... jövő hétre levisszük a nagyszülőkhöz, hogy legalább nyugiban legyen, de nem tudom, hogy fogja viselni, mivel még egyetlen éjszakát sem töltöttünk külön.
Szóval, így nem igazán lehetett szóra bírni, végül én választottam helyette jelet, pöttyös bögrét
(persze közölte, hogy az nem tetszik neki, de ugyanígy a többi jel sem tetszett
). Nagyon kedves a leendő óvónéni, várjuk nagyon az ovit, egy bibi van, hogy csak fél naposnak vették be a tesó miatt (így Vincussal gyakorlatilag nem tudunk programot csinálni), de tudom, hogy sokan (pl. Marcianyu) még ennyiért is összetennék a két kezüket.