Sziasztok lányok(asszonyok)!
Sajnos -Vicki után- nekem sincs jó hírem, nálunk párom nagypapája halt meg ma, 92 évesen
((((
Nagyon kivagyok miatta...
Várható volt a halála, hisz már hetek óta súlyosbodott az állapota, nem evett-ivott.
Vasárnap voltunk nála Norisszal, éreztük hogy akkor látjuk utoljára
Igaz, nem az én nagypapám volt, mégis nagyon hamar megkedveltem, megszerettem, nem múlt el egy találkozás sem anélkül, hogy ne mondta volna el, hogy mennyire szeret minket, és hogy mennyire boldog az ő anyucijával(felesége).
Ebben a hónapban lettek volna 65. éves házasok.
Tudjuk, hogy ez már megváltás a számára, de mégis hiányzik nekünk....
Viszont boldogok vagyunk, hisz látta a boldogságunkat és ez nagyon fontos volt neki, és megélhette Norisz első fél évét is
Szépen, csendben, elaludt...
Párom örül, hogy örömet okozott nektek!
(És én is örülök, hogy ilyen fantasztikus férjem van
)
Hildus!
Jó a kérdésed... Még sehogy sem... De persze magamban érlelem, és egyre jobb és jobb ötletek jutnak eszembe! Azt hiszem 1 évet rá húzok még a dolgokra(suli), de ez nem azt jelenti, hogy halasztanék, egyszerűen lesznek tantárgyak ami miatt kénytelen vagyok tovább járni... Félévenkénti 18 tantárgy túl sok nekem... (Amúgy 4es átlag, vagy kicsit több szokott lenni... ).
Szakdolimat jövőre szeretném elkészíteni, de hát a nyelvvizsgát is, és így az utcsó évre csak pár tantárgy és az államvizsga maradna... Mert várjuk majd a tesó(ka)t, és az a következő fontos állomása lesz életünknek!
Egyébként hogy vagytok? Életetadó? Te?
Minden Ildikónak BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Ildikó, Hildus, Simineni
És utólag a Zoltánoknak is, Ida férje tudom hogy az! Isten éltesse!
Madri!
Megdöbbenve olvasom soraidat...
Steiff! Képzeld nekem sem tünt még fel, pedig a fél várost ismerem (hogy miért is, az a táblicskuból kiderül, így direktbe nem írnám le...).
Nagyon szép kis város Cegléd, sok iskolával és ovival. Munkámból kifolyólag is ismerek családokat, illetve barátkozós tulajdonságunkból adódóan is rengeteg barátunk van. Sehol, se családban, se barátoknál nem ismerünk a fennt említett kategóriába tartozó gyermeket. 1 helyen ismerünk fogyatékos gyermeket, de ő is már 23 éves.
Nem ellenkezem a fennt leírtakkal, de akkor jól elbújhattak ezek a családok. Az nem lehet, hogy valami félreértésről van szó?
Azt sem állítom, hogy nem hatott ránk a Csernobil, csak egyszerűen nem látom ezt a dolgot... Ha tényleg ilyen sok eset fordul elő, akkor ismernem kellene legalább 1 ilyen gyermeket nem???
És nem lehet, hogy a könyvelésben hiba csúszott az összes család számát illetően?
Bocsi, hogy hüyleségeket kérdezek, cska kiakadtam, hisz érint a dolog valamelyest.
Madri! Írnál bővebben nekem ezzel kapcsolatban, esetleg magánban is lehet.
Mindnekinek szép álmokat kívánok,
Ja Norisz a következő szavakat tudja leutánozni: apa, hoppá, hopp-hopp, baba, kukk.
Az APÚÚÚ-t már nem utánozza, teljesen jól tudja a szót, tudja hogy apú az apú
Már az anyát is tudja, hogy én vagyok, viszont nem tudja mondani... DE nem baj, hisz még nagyon ráér a beszélgetésekre
Úgy is tudom egy levegővételéből, ha engem akar
Most már azt is tudja, ha mutatok egy irányt az ujjammal, arra érdemes néznie
Ja, kérdeztétek sokan: Norisz még nem ül fel magától. "Ültetve felül", hisz képes rá, most már 2 hete 99 %osan.
A Babaszoba mit tud a baba rovatát szoktam követni. Így felültettem, és tényleg tud ülni, ha felültetjük, illetve ha lefogjuk a lábát akkor felhúzza magát hasból.
DE!!!! Nem ültetjük sokat, csakis kizárólag a fénykép erejéig, szigorúan figyelve a dőlési irányt, ha bekövetkezne
)) Ill. ha vendégek jönnek akkor is egy pici-pici időre felülhet.
De ez napi 10 percnél nem több. Még a háta miatt vigyázok rá, szigorúan!!!
Puszi mindenkinek!!!
Napsi