Új privát üzeneted érkezett!

Kelimoni, akkor a Hauck Shopper estében szerintem egyről beszélünkKép Szuper kis járgány, jó választásKép

Jobbulást a betegeknek, gyógypuszikat küldjükKép

Mindenki újnak üdvKép

Gezsu, hányadik héten jársz?Kép

Reggel óta 10 centi hó esett nálunkKépKépKép De hova bújt a tavasz?

Boszi
szuperboszi

Sziasztok Kelimoni és többiek!
Köszönöm a biztatást a hozzászólásra, jó itt lenni köztetek!
Sokszor nehéz a várakozás, de könnyebb így sorstársak között.
Ma megvettem az első manós cuccot,egy fürdőlepedőt,delfines, citromsárga(kislányak és kisfiúnak is jó)és gyönyörű és jól is érzem magam tőle.
Lányok! A babák egytől egyig GYÖNYÖRÛEK,jó nézni őket!
Mindenkinek végre tavaszodós hetet kívánok!!!

Kép
csöpke

Rayo! Reginek jobbulást kívánok!! Sajnos nincs ötletem, de nagyon bízom benne, hogy hamar túl lesz rajta! Kitartás!!

Gilice! Annyira édesek a lányaid!!

Lányok! A talival kapcsolatban lehet, hogy el kell gondolkoznunk egy augusztusi időponton, ha így megy tovább, még májusban is esni fog a hó.. Kép

Most meglehetősen le vagyok törve. Anyósoméknál
voltunk és megint sikerült a lelkembe másznia. Kép Mondta, hogy a férjem unokatestvérének a feleségével beszélt (akik szerint egyébként egy terhesnőgyűlölő szemét állat vagyok, mert nem lehet gyerekem..), pár hónap múlva szül és kiderült, hogy lányuk lesz. És Õ mármint anyósom úgy elszomorodott.. Kérdeztem, hogy mitől erre elkezdett mosakodni, hogy Marci végülis milyen szép gyerek, stb. Lehet, hogy én vagyok nagyon naív, de már kezdtem elhinni, hogy elfogadta, hogy örökbefogadtunk. Most nem írom le az egész sztorit, mert persze egyre jobban ragozta, majd a végén valami olyasmit mondott, hogy ha Lili is ilyen szép lesz, akkor fogja szeretni... Szólnom kell Gabinak, hogy "szép gyereket" adjanak, mert egyébként nem kell anyósomnak. Mit szóltok? Én teljesen padlón vagyok. Tényleg, olyan szomorúságot érzek, mint már rég. Nem tudom, miért tör le ennek a nőnek a véleménye ennyire, ez őt minősíti, nem engem, de mégis. Aztán elkezdte szídni az örökbeadókat és akkor miután elmondtam a véleményem, mondtam, hogy menjünk haza. EGy darabig asszem nem lesz kedvem elmenni hozzá..

Gabi! Van még azokból az anyósűző sugarakból??

KépKép
KépKép
marci_anyu

Marci_anyu!
Küldök anyósűző sugarakat.... Enyémek elég jól funkcionálnakKép
Azt hiszem, már írtuk, de leírom újra, anyósok szerintem ránk vannak kiélezve, nem igazából aranyos kis kölkecskéinkre. Ha őket "szidják", az mindig csak egy ürügy, hidd el, ha szültél volna, akkor a gyereket nem nevelnéd jól, vagy a férjed ingje lenne gyűrött, netán a főztöddel lenne baj...
Tudom, mennyire bánt a dolog, hiszen én anyósom is hasonló "házisárkány" alkat, de hidd el, az "echte" saját szült unoka sem segítene a helyzeten, aki nem nagymama típus, azon nem lehet segíteni, ezt a mi példánk kitűnően mutatja.
Szerintem maga az örökbefogadás, a téma, a gyerekeink védelme mind-mind olyan dolog, amire különösen érzékenyen reagálunk (legalább is én igen) és ha anyós rájön erre, akkor oda "üt", ahol a legsebezhetőbb vagy, még ha tudat alatt is.
Én ezt most úgy oldom meg, hogy "rájöttem", itt én vagyok az erősebb, az ő csillaga már lefelé áldozik, ha kizárja magát a családból, hát ülhet otthon egyedül. Nem tudom, mikor esik le neki, de majd pár év múlva beszámolok az eseményekről.

Úgy hogy mi csak örüljünk édes kölkeknek, akinek meg nem tetszik, az nagy ívben le van.. sz@rva.
(Persze ezt ugye a gyakorlatban nem ilyen egyszerű feldolgozniKép

Fel a fejjelKépKépKép
szuperboszi

Szia Marci_anyu!

Tudod, tudnék írni sok "nem szalonképest" erről,de csak egy dolgot hadd mondjak el: Ezek a nők SOHA nem fogják mégcsak sejteni sem,hogy mi min megyünk keresztül, de TE, mi átéljük egyszer(te már át is élted),hogy milyen anyukának lenni. Szóval TE vagy a "gazdagabb" és ez az igazi érték.
Kelj fel a padlóról Marci_anyu,ez tényleg ÕT MINÕSÍTI ÉS NEM TÉGED!
Szép napot és rengeteg boldog percet a picurkával!

Kép
csöpke

hahó Lányok!

Csöpke! Örülök, hogy ilyen sokat segített a vásárlás.Kép Nálam is mindig bejött.
A fehér, zöld és sárga nagyon uniszex szín, így lehet gyűjtögetni.Kép
Aztán cumisüveg, játék, plédek, hisza nnyi minden kell.Kép

Én most egy kiscsaj tesóról ábrándozok, így ha nagyon tetszik valami habos-rózsaszín, megveszem. Apa ilyenkor Csak mosolyog, szeretné, ha nem dőlne meg a pasiuralom.KépKép

Marci anyu: Én is azt gondolom, hogy nem a kisfiad ellen megy a szöveg. Sajna te az a nő vagy, aki nem szült gyereket anyós pici fiának. Nálunk is így van ez. Ne törődj vele. És legyél bátor, mond el, mit érzel, amikor ilyeneket hallasz - a kedves mamának. Ez hatásos szokott lenni. Lehet, hogy lesz némi sértődés, de az anyósok képesek "megbocsátani" ( saját hibájukért) a fiúk miatt.Kép
Sajna az elfogadást nem lehet erőltetni.

Ildikó írta egyszer, hogy mi is fiús anyukák vagyunk. Remélem, mi sosem hozzuk majd a menyünket ilyen helyzetbe.

Ma esti fotónk:
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok

Megint volt termés a hétvégén, most értem a végére.Kép
Üdvözlet minden új topiklakónak.Kép

Gilice, hogy szalad az idő, már öthetesek..Kép
Nagyon szépen fejlődnek, és azok az édes hurkás combik nagyon tetszenek.Kép

Marci_anyu, nagyon sajnálom, hogy megint bántottak. Nekem is az a véleményem, hogy nem az unokáját akarja igazán bántani, hanem téged próbált piszkálni. Remélem elég távol lakik, és nem kell sűrűn találkozni.Kép
Elég lehetetlen helyzet, nem sokat tudsz tenni ellene, mert a férjed anyukája.
Remélem időjósnak nem vagy jó, mert én már nagyon várom a tavaszt, és a talit.Kép

Rayo, remélem már jobban van a kicsi lány.Kép

Matiba, Napsugi, hahó merre jártok?Kép

Kelimoni, a már régóta figyelem a képeket Gergőről, és az a véleményem, hogy nagyon fotogén a kislegény, de fényképész se rossz.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!
Köszönöm az e-maileket, melyekben aggódtok értünk. Egész héten be kellett ugranom egy kolléganőmet helyettesíteni, így délig nem voltam itthon, délután meg csak a csajszival foglalkoztam, ráadásul a férjem sem volt itthon, mert továbbképzésen volt, így aztán mire elaltattam a lánykámat, úgy elfáradtam, hogy nem volt erőm írni. De sikerült beszélnem Zitával, megoldottuk a helyzetet. Jön az ajándék, vagy legalábbis a lehetőséget megadjuk, de nem a mi címünkre. Zita mondta, hogy pár nappal a hívásom előtt beszélt az életetadóval, és rákos. Hát, elképedtem.
Rayo: Reginek jobbulást kívánok! Tudom min mégy keresztül, 2 hete mi is átestünk rajta. Csak azzal tudlak vigasztalni, hogy ezek a csajszik olyan erősek, hogy meg sem kottyan nekik egy kis betegség. Nálunk én az aggódásba szinte belebetegedtem, lánykám ehhez képest fel sem vette a dolgot.
Kelimoni: A mi kocsink is iszonyú nehéz, már teljesen ki vagyok izmosodva a tologatástól, és nálunk is tervben a csere, így nagyon örülök, hogy ma erről beszéltetek.
Ealing: Örülök, hogy itt vagy! Gyere sűrűn!
Marci-anyu: Nagyon megértelek, hasonló cipőben járunk. Mis em voltunk anyósomnál az ominózus beszólása óta, miszerint kiütközött a gyerek vére.
Képzeljétek vettünk hintát. Na azóta a csajszit ki sem lehet robbantani belőle. Még aludni is a hintában szeretne.
Jó éjszakát!
Hildus
Vendég

Sziasztok!!!

Gyönyörűek a gyerekek, olyan jó nézni a fényképeket!!!

GyeZsu: Nekem Halász Judittól van meg a A varázsfuvola. Ha érdekel, megbeszélhetjük, hogy jut el hozzátok. Kép

Bocsi, hogy elhanyagollak Benneteket, hogy a táblázatot sem frissítem. Kicsi türelmet kérek még tőletek, mához egy hétre már egy megkönnyebbült Ildikót olvashattok itt Kép KépKép Köszi a drukkot, jöhet még! Kép

Reginek jobbulást kívánok! Bálintnak is hasmenése van, nem győzök tisztába tevés után szellőztetni, olyan büdös van Kép De hála Istennek, ő nem hány és már láza sincs második napja, viszont kicsit köhög. Viviennek meg a nózija folyik, úgyhogy jól kiegészítik egymást Kép

Vivi-száj: Ma hallgatta fejhallgatóval a "Lenn a délibábos Hortobágyon" című dalt és megragadta őt egy kifejezés, egész nap vigyorogva ezt ismételgette: "megakadt a szemem" Kép Olyan mókás volt, hogy nem értette, hogy itt mit jelent az, hogy megakadt a szemem egy barna lányon Kép

Na puszi, az IWIW-re pedig valahogy bejuttatunk Titeket, akik még nem vagytok regisztrálva Kép
ildi_ko

Mindjárt kezdődik a Gólyamesék nézzétek a
hír tv-n.
simineni

Kép

Tegnap este nagyon izgatottan készültünk a Gólyamesére. Bevallom, én végig sírtam az egészet. Úgy érezetem, mintha a mi esetünk játszódott volna le újra. Úgy tűnik, maradt bennem rengeteg feszültség az örökbefogadásunk kapcsán, ami végre elszállt.

A férjem az elején látszik, ami tetszett ám neki.Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Jó reggelt!!

Olyan aranyosak vagytok, hogy ennyien próbáltok segíteni, Veletek sokkal könnyebb! KÖszönöm!! Gabi, tündér vagy Te is, köszönöm!! Kép

Tudom, hogy jórészt nekem szólnak a banya kedveskedései és, hogy nem kellene foglalkoznom vele, mégis eléggé magamra veszem. Én tényleg komolyan gondoltam, hogy CSALÁD-ba szeretném hozni Marcit és erre Õt is megkértem. Ennek ellenére kb. 3/4 éves koráig alig látta (nem laknak messze...), ha alkalma lett volna rá akkor sem nagyon nézett rá. Most már kezdtem elhinni, hogy szereti Õt, de ez a tegnapi dolog nagyon durva volt nekem. Kép Azonnal el kellett volna jönnünk, de annyira ledermedtem.

A filmet tegnap nem láttuk, de felvettem és alig várom, hogy újra meg tudjuk nézni!!

Ma végre kettecskén leszünk Marcival, úgyhogy még nem tudom mikor tudok jönni, de igyexem! Kép

Legyen szép napotok!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Kelimoni koszonom a cimet!
ealing

Jó reggelt mindenkinek!

Este végignéztem a gólyamesét és végigsírtam! Olyan érzésem volt, hogy látom azt, ami áprilisban fog történi Kép Éjszaka nem is aludtam jól, nem tudom megmondani, hogy miért. Minket inkább felzaklatott, mert előrevetítette a nehéz időszakot és az örömöt még nem éltük át.

Marci_anyu
nyugodj meg, szerintem a fiús anyák többsége ilyen! Nálunk is ugyanez a helyzet pepitában, ott még van saját unoka is! Hétvégén én voltam a hibás, mert nem teszek meg mindent az öf érdekében (anyósom szerint), mert mennyi gyerek van sanyarú sorsban és én nem megyek oda és veszem el tőlük a gyereket! Mondanom sem kell, hogy levegőt nem kaptam, a férjem kezdte el magyarázni az anyjának, hogy ez nem egészen így működik.

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!

Először is: Megnéztem a Gólyameséket, végigbömbiztem az egészet és most meg apa nézi, én meg persze megint bömbizek.Kép

Jinny: Megvagyok, majd írok, és a héten megnézlek, majd felhívlak ha eltévedtem.Kép
Mondjuk kedden, azaz holnap? Negyed 4-kor végzek.Kép De majd este megbeszéljük, mert jó nekem a péntek is.Kép Ami neked jó. Ok?

Gilice: Zabbantani való kis nőcik. Éppen mutattam apának, hogy milyen kis sonkásak már.Kép

Kelimoni: Nagyon tetszik ez a turbános figura.Kép

Marci-anyu: Remélem egyszer megoldódik a helyzet, és tényleg nem értheti meg, szerintem az anyukánk megért minket és a hasonló társak, de igazából ezen kívül nagyon kevés ember.

Hildus: Ez szörnyű. Mármint az életet adó betegsége.Kép Bele gondolni is rossz, és a jó Isten gondoskodott erről a kis csöppről, hogy hozzátok irányította.

Rayo: Remélem Regi gyorsan kikecmergik ebből a baciból. Külödk neki sok-sok puszikát!Kép

Úgy várom már lányok a Gólyahíres találkozót! Számolom a napokat!Kép

Puszika mindenkinek! Megyek suliba!

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Gilice: nagyon édesek a lányok és rengetegek fejlődtek!

A kis betegeknek jobbulást! Még ez a hónap és végre véget ér a bacis időszak! Kép

Én most készülök megnézni a Gólyamesét! (felkészültem zsepivel Kép )
pirinyocska

Pirinyocska: Még itten vagyok, gondolom már használod a zsepiket!Kép

Nikinozso: Lesz ismétlése? Sokan kérdezték tőlem, de ha nem lesz miután anyu is megnézte postázom a kazit a lányoknak. Igaz ők lombik bébisek és van akinek már van is kistörpje, de nagyon kíváncsiak rá. Olyan erős barátság szövődött köztünk és már vannak közülük, akik szintén örökbefogadnak, így érdekli őket, csak van aki nem tudta megnézni.Kép

Még valami, olyan kíváncsi lennék Lilikére!Kép

KépKép
ancsúr

Elszállt egy hosszú hsz.-m, amiben mindenkinek írtam. Este pótolom. Most a legfontosabbak:

Rayo,a hányásos dologgal kapcsolatban: nekünk a doktornéni azt javasolta, hogy B6 injekciót oldjunk fel fél pohár hideg vízben, és kanalanként itassuk. Kérdezd meg az orvosotokat, javasolja-e. Nekünk bejött. Sajnos Balázs hajlamos elkapni kisbaba korától minden hányós-hasmenéses betegséget. Kórházban is voltunk! Kép

Gyezsu! Szia!!! Nem csuklottál? Szombaton vettem pemetefű cukorkát. Erről már mindig Te fogsz eszembe jutni!

Vasárnap megszületett a barátnőm kisfia. Koraszülött baba, kis súllyal. Holnap megnézem, ma pedig elmegyek és veszek neki 50-es ruhácskákat.És azt hiszem Zsófinak is becsempészek egyet. Ja, egyébként kislányt vártak, és egy kisfiú bújt ki.
Kérdezte a barátnőm, ha nálunk is a végén mégis kisfiú bújik ki, mit csinálunk... mondtam, hogy örülünk a kisfiunknak!
Kár, hogy még sokat kell várni, mert most egy koraszülött kislánynak(vagy egy tréfás kedvű kisfiúnak Kép) lenne "original-koraszülött"anyatej a tejtestvérétől.
Sebaj, majd később keresünk neki.

Én is láttam tegnap a Gólyamesét, másodszor. A férjem elérzékenyült, és azt mondta, inkább nem nézi. Õrület, miért hiszik a férfiak, hogy minden esetben tartaniuk kell magukat??? (22 éve tudom, hogy ilyen-nem lepődtem meg! Kép)
Nikinozso, Tímea végül is megnézte Lilit? A műtét alatt kérte, hogy megnézhesse, de nekem nem tüntek túl segítőkésznek. Mintha kicsit tétováztak volna, most mit tegyenek.(De lehet, hogy én értettem félre! )
Mi van Lilivel? Én is nagyon kiváncsi lennék rá.
(Vagy ez nem publikus?)
Tényleg már 260-an vannak a várakozók?
Azért megy a sor? Már olyan régen halottunk bíztató híreket! Pedig az nagyon ,nagyon fontos !
Van valami bíztató hír, Nikinozso?

Kép
Kép
ggabszi

Kedves érdeklődők!

A szülésnél azért vitték el Lilit, mert koraszülött volt és nem volt "jó" állapotban.
Az életet adó szülés után nem emlékezett rá, hogy meg akarta nézni, és akkor már nem is akarta.
Múltkor a Blikkben megjelent cikkben látta először, és akkor már nem volt "rossz" neki. Üzent is Idáéknak, hogy pont olyan, mint a nagy lánya.
Idáéknak hamarosan lesz internetük, már Õ is nagyon várja.
Lili nagyon jól van, szépen fejlődik.
Tényleg már a 260-as számhoz írom a nevet, de az átszámozás után nem lesz ilyen nagy szám.
Januárban 6 gyermek született, februárban 2 örökbeadás volt, és úgy néz ki már van egy kislány márciusban. (9 gyerek 9 hét alatt, ezt tartjuk úgy néz ki)
nikinozso

Nikinozso!Köszönöm a szuper híreket!!!

Kép
Kép
ggabszi

Megnéztem a filmet. És most hirtelen nem tudok mit írni, teljesen sokkolt a dolog!
Közben felhívtam apát, hogy nem fogok sírni, úgy érzem, de ahogy letettem a telót, elkezdtem bömbizni és még most is bömbizek! Kép
Csodálatos volt! Kép Akinek csak tudom, megmutatom!
Most elkészítem a mai 2. sminkemet és megpróbálok emberi formát ölteni, mert 11:30-kor fontos üzleti tárgyalásom lesz! Kép
Szerintem, aki tudja nézze meg, mert csodálatos, a várakozóknak biztos sok erőt ad, köztük nekem is!
pirinyocska

SziasztooookKép)))

Bocsi, hogy nem voltam, de rengeteg dolog történik nap, mint nap velünk, így nagyon nehéz ide is jönni... És már rengetegen vagyunk, ha be is kukkantok, olvasásnál nincs többre időmKép Persze ez jó, hogy ilyen sokan vagyunkKép
Megpróbálok ma mindenkihez szólni, és a tegnapi napon FÉLÉVES Noriszról fotókat küldeniKép))

A Gólyameséket én is láttam újra!!!
Érdekes, hogy én vagy 3szorra láttam, hiszen kaptunk a pizskozatból is...
Nem tudom mi miatt, talán a hang is okolható, eddig nem tudtam sírni a filmen... Aztán tegnap este megtört a jég, végig bőgtem az egészet.......

Igazság szerint az is baj lehetett, mikor legelőször néztem, próbáltam a mi történetünkhöz hasonlítani, természetesen messziről sme volt ugyanaz. Teljesen más volt a miénk, teljesen más karakterek is voltunk... Az életet adó is más volt, és a szülés is kimaradt a mi történetünkből, mégis valamiért nekem az az etalon... De hát ez érthetőKép

Sok örökbefogadásra váró vagy átesett személlyel beszéltem már a filmről... Olyanokkal akik nem ismerik a történetet és Idáékat sem.
Sok mindent említettek a filmmel kapcsolatban. Átbőgték az egészet ők is, de volt amit nem értettek... De hát ez igazi filmnél is előfordul. Sajnos 1 órába nem lehet mindent belesűríteni.
És volt aki azt említette meg, hogy nem nagyon látott hatalmas örömet... Persze ők nem voltak "ebben" benne... Nme tudják, hogy az örökbefogadás menete, természetesen tele van örömmel, de mégis minden olyna bizonytalan. Nme tudjuk, hogy mikor lehet már örülni, nem merünk örülni sem sokszor, mert én pl. azt éreztem, hogy Norisz még nem az enyém...
Ez a fajta nyílvánosabb öröm(amikor már nem csak egymás közt örültünk), csak attól a perctől jelent meg mikor öltöztettük Noriszt a kórházban, és azt mondták: "Anyuci és Apuci vihetik haza..."Kép))))
Hatalmas fezsültség az a pár nap, Idáék ráadásul sokmindent belül élnek meg. Kamerával az arcukban sokkal sokkal nehezebb kimutatni a boldogság könnyeit is...
Igen, ahogy Nikinozsó is írta, az életet adó nem emlékezett percekkel később a történtekre, hisz valami bódító gyógyszert kapott a műtét alatt...
Az ikres anyuci férje nem állhat kamera elé, munkahelyéből kifolyólag, ha valaki őt is hiányolta volna...

Ha esetleg van kérdésetek, én is tudok 1-2 dolgot, hisz Ida szinte mindent elmesélt nekünk...
Nagyon boldogok, Lili is nagyon boldog mosolygós baba, Noriszt levette a lábárólKép
De hát egy ágyban is feküdtek márKép)))

Köszönöm, hogy kerestél MóniKép))
Úgy látszik néha azért hiányzomKép

Nemsokára jövök még...

Puszi!!

KépKép
napsugaracska

Képzeljétek fél órán belül 2 örükbeadó jelentkezett, az egyik májusban fog szülni (kisfiú) A másik tegnap szült, de van egy vérszerinti testvére a kislánynak egy családunknál, így a testvérek egy családba kerülnek.
nikinozso

Sziasztok

Természetesen én is megnéztem a filmet, rendesen folytak a könnyeim. Nagyon tetszett a film. Remélem nagyon sok ember megnézi, és nem csak olyan aki örökbefogadott már, vagy erre vár.Kép

Nikinozso, ezek szuper hírek.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok lányok!

A szuper hírekhez én is szeretnék csatlakozni egy nagyon szuper hírrel:

Dominiknak, Antóniának és Boldizsárnak kistesója leszKép

Boszi
szuperboszi

Sziasztok kedves régi és új topic-Társaim!
Nagyon ritkán szabadulok fel a netre innen-onnan, és nincs sok időm sem….
Azért most gyorsan írok, mert itthon a régi betárcsázásos módszerrel üzemel a net, de ez most drága nekünk. Így másolgatok és beillesztek , hogy gyorsabb legyen. Szóval örülök minden kedves új „kollégámnak” és a „régieket” nagy nagy szeretettel üdvözlöm.
Tegnap adták a filmünket és néhány szót szólok magunkról, hogy tájékoztassak mindenkit:
Kicsi lányom, Lili itt pezseg a „munkahelyén”, a járókában és már forog, és „rák” üzemmódban csúszkál ide-oda, egyelőre még csak a szőnyegén. Sajna hideg a járólap és oda még nem engedem, de néha így is kicsúszik a tiltott zónába. A nyála folyik, épp most beteg kicsit, csak orrfolyás és néha köhintés, semmi komoly.
Eszik rendesen és hááát, vannak tartalékaink, hogy finoman fogalmazzak! Nem dagadt, de nem is etióp-kinézetű a lelkem! Csatolok néhány kisméretű képet, ha sikerül.
A védőnőmmel nem vagyok elégedett, olyan bunyec beszólásai vannak, de szerencsére vannak akikre számíthatok az ő tanácsai helyett! Ja, ezt azért írtam mert dec. végén elköltöztünk és háát, a régi Ildikó nénim hiányzik és a dr. néni is! Így inkább csak oltásokra járunk ide, ha muszáj.
Tényleg, mi a véleményetek a fertőző agyhtya gyull. elleni védőoltásról? Azt javasolták itt a körzetben, hogy adassuk be Lilinek cca. 1 hónap múlva, de ha most beadatom akkor kell még egy későbbi emlékeztető, és nem akarom 2x szúratni. Ha 1 éves kora után adják be neki uganezt az oltást, akkor nem kell csak 1x szúrni? Mert akkor felíratom, mielőtt Lili 1 éves lenne, kiváltom és augusztus végén beadatom neki.
Röviden ennyi, majd jelkezem, Gilice a Lányok imádnivalóak! (Mi személyesen is ismerjük egymást)
idusa
Kép

KépKép
idusamoja

Kép))

Alig hogy írtam, Ida írt e-mailt, megkért hogy másoljam be nektek!

Tehát IDUSAMOJA üzenete:

"Sziasztok kedves régi és új topic-Társaim!
Nagyon ritkán szabadulok fel a netre innen-onnan, és nincs sok időm
sem….
Azért most gyorsan írok, mert itthon a régi betárcsázásos módszerrel
üzemel a net, de ez most drága nekünk. Így másolgatok és
beillesztek , hogy gyorsabb legyen. Szóval örülök minden kedves
új „kollégámnak” és a „régieket” nagy nagy szeretettel üdvözlöm.
Tegnap adták a filmünket és néhány szót szólok magunkról, hogy
tájékoztassak mindenkit:
Kicsi lányom, Lili itt pezseg a „munkahelyén”, a járókában és már forog,
és „rák” üzemmódban csúszkál ide-oda, egyelőre még csak a
szőnyegén. Sajna hideg a járólap és oda még nem engedem, de néha
így is kicsúszik a tiltott zónába. A nyála folyik, épp most beteg kicsit,
csak orrfolyás és néha köhintés, semmi komoly.
Eszik rendesen és hááát, vannak tartalékaink, hogy finoman
fogalmazzak! Nem dagadt, de nem is etióp-kinézetű a lelkem! Csatolok
néhány kisméretű képet, ha sikerül.
A védőnőmmel nem vagyok elégedett, olyan bunyec beszólásai vannak,
de szerencsére vannak akikre számíthatok az ő tanácsai helyett! Ja,
ezt azért írtam mert dec. végén elköltöztünk és háát, a régi Ildikó
nénim hiányzik és a dr. néni is! Így inkább csak oltásokra járunk ide, ha
muszáj.
Tényleg, mi a véleményetek a fertőző agyhtya gyull. elleni
védőoltásról? Azt javasolták itt a körzetben, hogy adassuk be Lilinek
cca. 1 hónap múlva, de ha most beadatom akkor kell még egy későbbi
emlékeztető, és nem akarom 2x szúratni. Ha 1 éves kora után adják be
neki uganezt az oltást, akkor nem kell csak 1x szúrni? Mert akkor
felíratom, mielőtt Lili 1 éves lenne, kiváltom és augusztus végén
beadatom neki.
Röviden ennyi, majd jelkezem, Gilice a Lányok imádnivalóak! (Mi
személyesen is ismerjük egymást)
idusa

Kép
Kép
Kép
Kép
"

KépKép
napsugaracska

Na, még1-et,2-őtKépKép

KépKép
idusamoja

Ida látom sikerült bejelentkeznedKép

KépKép
napsugaracska

Bocsi, Napsugi, közben megleletem a jelszavamat, és bocsi a Mindenkitől, most aztán kicsit túltengünk a topikon! Ida

KépKép
idusamoja

Boszi?!Kép
mera

Szuperboszi, nagyon jóóóóóóóóóóó.Kép Bővebbet lehet tudni?Kép

Kép
Kép
atan

Lányok!
Ennyi szuper hír!
Boszi!
Kérlek, ne hagyj a bizonytalanban!!! Ti vagyotk ama bizonyos család, akiről Nikinozsó írt?! Szurkolunk!

Idusa!
Gyönyörű kislányotok van és nem baj, ha többször is felrakjátok a képeket!

Regi nincs jól, de ma jön a doktornéni és megkérem, hogy rendes gyógyszert adjom a homeopátiások helyett! Remélem, nemsokára jobb lesz nálunk is a helyzet!
Puszi

Kép
rayo

Sziasztok!

Szuperboszi csak nem?! Kép Titok vagy bővebbet is elárulsz?

Nikinozso
Kérdezhetek valamit? Nekem azt infót adták, hogy a szülésnél nem lehetek bent, sőt a gyereket sem láthatom addig, amíg nincs a kezemben a hivatalos papír. Én nem így tudom és a filmben is az ellenkezőjét láttam. Melyik az igaz?

Kép
madri

Ida! Nagyon édes Lili!! Kép A mi kislányunkat is Lilinek hívjuk, bár még nem született meg, remélem a nyár vége felé már itt lesz velünk! Kép Jó volt látni Titeket a filmben, bátrak vagytok, hogy elvállaltátok, minden tiszteletem!! Jelentkezz gyakrabban!!

Boszi???? Nem hiszem el, hogy nem írsz többet!!

Gabszi! Milyen lett Balázs szobája? Írj, ha van időd!! Kép

Délelőtt voltunk Marcival sétálni. Királyfi a fiam, 1/2 méterenként meg kellett állnunk, mert havas (!) lett a cipője és Õ úgy nem tud továbbmenni..

KépKép
KépKép
marci_anyu

Boszi: GRATULA! EZ SZUPER! NEM TÉREK MAGAMHOZ! Ennél jobb hírt még nem hallottam ma!

Idusamoja: nagyon boldoggá tesz, hogy láthatom Lilikét, így a film után pár órával! Nagyon kis édes! Gratula hozzá! Jó, hogy itt vagy!
pirinyocska

Madri! Szerintem a szülésre, ha a szülőanya hozzájárul bemehet bárki. Persze, az orvos keresztbetehet, de reméljük nem teszi. A tesómnál mindkét esetben ott voltam, a nővér próbált elküldeni (8 éve), de a doki döntött. Van, ahol rugalmasabbak, van ahol nem, gondolom. Ne hagyd magad, óriási élmény!!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Másfél hete gyanús gyomorsavtúltengés és egyéb tünetek hatására már komolyabb gyomorproblémákkal számoltam, de azért a gyógyszerek beszedése előtti tesztet nem hagytam ki, ami 1-2 mp. alatt II csíkos lett.

Így 8,5 év várakozás és szorgalmas próbálkozás (+ a férjem 1 hónapos betegszabija) és kisebb biológiai csodaként a hétvégi ultrahang megerősítette, hogy kb. 10 hetes terhes vagyokKép

Úgyhogy most igen nagy az öröm nálunkKépKépKép És van izgalom rendesen, meg egy kis félsz is, de már folyik a nagy tervezgetés, hogy ki kinek a szobájába költözik, és egyébként is hogyan továbbKép

Boszi, aki úgylátszik nagyon sokat nézegette a sok-sok szép babaképet, amiket ide feltettetekKép
szuperboszi

Drága Idusa! Kép

De jó, hogy jöttél!! Nagy-nagy boldogság a sok fénykép Lilikéről! Asszem, változatlanul szerelmes vagyok belé!! Kép

Ennyi jó hírt, Nikinozso! Kép Ez szuper!

Boszi! Nagy-nagy gratula! Majd ugye mesélsz...! Kép

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Szuperboszi, ez fantasztikus, nagy gratula nektek.Kép Ez ám a nagycsalád.Kép

Idusa, tündéri kislány ez a Lili.Kép Nagyon jó olvasni téged, remélem hamarosan többet tudsz jönni hozzánk.Kép Nem baj, hogy duplán kaptuk a képeket, így többször gyönyörködhetünk benne.Kép

Kép
Kép
atan

Drága Boszi!

Csodálatos hírrel örvendeztettél meg minket!Kép
Sok boldogságot kívánok az új élethez, amit a szíved alatt hordasz. Kép

Ma csak ilyen hihetetlenül boldogító hírek jönnek.Kép

Idusa: Nagyon szép kislány a Lili és megható a történetetek, amit a filmben láthattunk.
A férjem azt mondta, hogy amikor mondtad, hogy a kiságy hogy néz ki( az ajtó mögött) mintha engem hallott volna.Kép
Hiába, mindennek tökéletesnek kell lennie.Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Boszi! Tiszta szívemből gratulálok a kis pocaklakóhoz! Még meg is könnyeztelek! KépKépKépKépKép

Idusamoja, jó volt látni Lilike milyen szép baba (és téged is a háttérben Kép). Köszönjük!

Andi! Irtam...

Balázs szobája szuper lett! A játékospolc egyszerűen tök jó, fele annyi helyet foglal, mint az elöző és kétszer annyi játék fér el benne , rendszerezve.Nem túl szép, de praktikus. (IKEA-műanyagfiókos játékpolc) Mindenkinek ajánlom!
Közösen raktuk össze, és Balázs tényleg nagyon sokat segített! Sőt, volt, hogy Õ mondta, mit is kell csinálni, mert mami csak a fejét fogta! Hiába pasiból van! Kép
A gyerekkel végzett közös munkánál nics jobb dolog a világon! Este fáradtan, de roppant elégedetten mentünk aludni!

Kép
Kép
ggabszi

Boszi! Tiszta szívemből gratulálok a kis pocaklakóhoz! Még meg is könnyeztelek! KépKépKépKépKép

Idusamoja, jó volt látni Lilike milyen szép baba (és téged is a háttérben Kép). Köszönjük!

Andi! Irtam...

Balázs szobája szuper lett! A játékospolc egyszerűen tök jó, fele annyi helyet foglal, mint az elöző és kétszer annyi játék fér el benne , rendszerezve.Nem túl szép, de praktikus. (IKEA-műanyagfiókos játékpolc) Mindenkinek ajánlom!
Közösen raktuk össze, és Balázs tényleg nagyon sokat segített! Sőt, volt, hogy Õ mondta, mit is kell csinálni, mert mami csak a fejét fogta! Hiába pasiból van! Kép
A gyerekkel végzett közös munkánál nics jobb dolog a világon! Este fáradtan, de roppant elégedetten mentünk aludni!

Kép
Kép
ggabszi

Dokinéni még sehol, lehet, hogy elfelejtett bennünketKép
Szomszédasszonyom tippjei:Puki(gondolom ismeritek),ezt hozott Reginek rágcsálni és (kop-kop-kop) eszegeti. Már krumplit is adtam neki és nem jött ki belőle! Azt hiszem a tápszertől és a tejpéptől hány és megy a hasa. De azt meg dokinéni mondta, hogy adhatom...
Ha kicsit több energiám lesz, reagálok! Köszi minden tippet és törődést!!! Puszi

Kép
rayo

Sziasztok!

IdusaKép
Lilike gyönyörű!!!!
De jó, hogy jöttél. Kár, hogy csak ritkán tudsz. Már nagyon vártunk.
Köszönjük, hogy vállaltátok a nyilvánosságot. Ez a film sokat segít nekünk is. Hiszen annyira bizonytalan minden. Hogy is lesz, mint is lesz. Persze tudjuk kb. mi fog történni, de mégis.

Boszi!!!!!!Kép Gratulálunk!!!!!!!
Mikorra jelentette be érkezését a kicsi?Kép Október?
Kép

Nikinozso
Jó egészséget a a kicsi lánynak, a családnak és a májusi életadónakKép
Egy dolog eszembe jutott. Ha hirtelen jelentkezik az életet adó, aki már az előző terhességből örökbe adta a babát és nincs a családnak az adott pillanatban érvényes határozata, de szeretnék a testvért is örökbe fogadni, el tudják gyorsan intézni a papírokat?

Marci anyu
AnyósKép Sajnálom.

Ggabszi
Ügyes vagy! Képeket kérünk!!!Kép

KépÉN IS SZERETNÉK MEGHÍVÓT AZ IWIW-RE, -HOZ, -HEZ, -HÖZ!Kép

Majd még jövök.
Süni
süni_renóca

A TOPIKTALI TÁBLA MERRE JÁR???????
Amneris*
Rvan*
Ildiko*
Gabszi*
Marci_anyu*
Kelimoni*
Szuperboszi*
Diti

???????????????????????????????????????????
süni_renóca

Sziasztok!

Boszi: Szívből gratulálok a jó hírhez! Nagyon örülök, hát gondolom, még Ti hogy örültök... Kép

Idusamoja, de jó, hogy jelentkeztél! Puszi Lilinek!

Ggabszi: Nagyon ügyesek vagytok, szuper páros Te és a fiad! Kép

RAyo: Örülök, hogy jobban van már Regi, csak így tovább!

Napsugi: TEssék gyakrabban jönni, mert igenis hiányzol!!!

Süni: Megy a hajsza meghívókért és ígérem, mindannyiótokat beviszünk az IWIW-re!!! Csak türelem Kép

Puszi!
ildi_ko

Kedves Madri!

Először is ki közvetíti az örökbefogadást, melyik szervezet? Ugyanis az ügyintézésnél kell a közvetítő szervezet engedélye.
Amit a filmben láttál, az "gólyahíres" ez nem kötelező, és nem törvény, a mi munkánk eredménye, hogy így is lehet...
Kérj segítséget attól a nőgyógyásztól aki megismertetett az anyával.
nikinozso

Jaj, nem is tudom hol kezdjem.KépKépKép

Boszi: Hát ez ! FANTÖRPIKUS!Kép Hangosan kacarásztam, de szuper, de jó! Micsoda készülődés, és tényleg nektek mi volt a bajotok? Nem is tudom mit írjakKép

Idusa: Jaj, olyan gyönyörű Lilike! Annyira édes, és olyan jó hogy jelentkeztél, reggel ez volt az első kérésem, hogy úgy megnézném és már láthattam is. Olyan szuper! KépKépKépKép

Rayo: Örülök, hogy kisnyuszi jobban van!Kép

Madri: Sajnos ezt még nem éltem át, ezért nem tudom.

Napsugaracska: Az én barinőim is nézték, vagyis sokan közüllük és mind megsiratta. Én nem tudom annyira láttam az örömöt, de bizti azért mert már közben hozzáképzeltem mindazt ami belül van. Persze nekünk nem nehéz hozzáképzelni, mivel ahogy néztem már is babaillatot éreztem és én aki teljesen nyugi vagyok, na olyan türelmetlen lettem, annyira megfogtam volna. És a suliban is csak erről álmodoztam még fel nem keltem és haza nem jöttem, mert semmi értelme nem volt maradni.Kép Jó hogy jelentkeztél, már régen láttunk.Kép (mondom én, aki mindig csak számol)

Nikinozso: Ez számunkra nagyon jó hír!Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Boszi! Fantasztikus hírrel jöttél! Szívből gratulálunk. Hogy fogadta a családod? Gondolom mindenki majd kiugrott a bőréből. Kép

Rayo! Jobbulást Reginek. Azt tudom hogy nagyobb gyerekeknél használ a kóla mint hányás csillapító. De nem tudom hogy ilyen pici lánynak is adható e.

Idusa! Gyönyörű kislány Lili! Köszönjük nektek hogy így egy kicsit részesei lehettünk mindannyian a Ti csodátokból. Kép

Az iwiw-ről: sajnos meghívót csak az tud küldeni, aki kapott most. Az újonan meghívottaknak nem jár -egyenlőre- a rendszer telítettsége miatt. Még nem lehet tudni mikor osztanak újabb meghívókat. Szóval egyenlőre csak azok tudnak regisztrálni akik kaptak valakitől aki már régebben kapott. Kép

KépKép
jiny

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?