Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A bölcsin én is gondolkodtam, mert Réka imádja a társaságot és a gyerekeket. Szeretnénk majd kistesót és arra gondoltam jó lenne nekem is ha hetente pár alakalommal néhány órát bölcsiben lenne Réka. Így neki társasága lenne, én tudnék pihenni, kistesóval foglalkozni. Tudomásom szerint a mi lakóhely szerinti bölcsinkbe (Dunaharaszti) csak akkor veszenk fel (rádásul helyhiány is van), ha az anyuka dolgozik és munkáltatói igazolás kell. Nálatok ez hogy van Pesten illetve Szegeden? Bár Pestre nem szívesen hordanám Rékát (kb 20 perc), mert sok idő elmenni az utazással. Talán magánbölcsi is épül a lakóparkunk közelében, de mikor az rejtély, illetve lehet ott is várólista, drága ...stb. Csak kiváncsi lennék máshol hogyan működik a bölcsi!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Eszter:Igen itt is kell munkáltatói,de én is itthon ítam egyet.Én sem mentem vissza.Ha gondolod neked is írhatok.

:roll:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

[b]Sziasztok!

Mára lett már kész a számítógép!VÉGREEEEEEE.....

Krisztián két napja már lázas,de nem tudjuk mitől...nem köhög,nem tüsszög,nem folyik az orra,az ínye sincs se megdagadva,sem pedig bepirosodva....
Szerintetek mi lehet???

bogyó boldog szülinapot Ákosnak...majd képeket küljél ám...és fénypostán is egy szeletke tortát... :lol: :lol:
Szerintem ne csüggedj a tápszer miatt,hátha jóra fordul minden a tejcsivel....

Mamóca üdv köztünk újra...ha már itt vagy tőlünk nem messze Ukrajnába átugorhatnál nálunk egy fincsi kávéra...

Mostanában nagyon szomorú és csüggedt vagyok,de még nem tudom kiírni magamból...

Sedith köszi szépen,hogy gondolsz ránk,nagyon jól esik...

olive hogy vagy?milyeneka szülés előtti utolsó napjaid?

cskati nem,nekem nem vettek le szemőlcsöt,de inkább nem részletezem a rokonom esetét,mert nem akarlak elrémíteni...
Gratula Jocikának a felálláshoz...látni rajta,hogy milyen büszke magára....

most megyek,mert hulla vaok...
jó éjt

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Kriszta, ez nagyon jo, hogy Mesi igy elvezi a bolcsit. En is nagyon szerettem bolcsibe jarni. Raadasul ott szinte mindent megettem jo etvaggyal, itthon meg csak turkaltam a kajaban es iszonyu valogatos voltam. :roll:

Emoke, orulok, hogy vegre jo a gepetek. Nekem is lesz majd a nyaron gep nelkuli idoszakom, mivel koltozni fogunk es biztosan lesz nehany het, amikor net nelkul leszunk.
Egyebkent egeszen jol erzem magam, csak mar neha meg kell allnom az utcan seta kozben. A hajmosassal van gondom, az mar nagyon bonyolult muveletnek bizonyul. :lol: Direkt emiatt vagattam egy csomot a hajambol, hogy konnyebb legyen, de igy is nehez.
Sajnalom szegeny Krisztiant, hogy lazas, remelem, hamar tullesz rajta.

Etterke, amikor itthon lesztek akkor tudsz majd irni a forumra? Csak azert kerdezem, mert neked kuldjuk az sms-t es lehet, hogy pont jovo heten. Egyebkent ti mikor tervezitek a vegleges hazakoltozest?

Mamoca, orulok, hogy mostantol tobbet tudsz jonni a forumra. :D Az nagyon jo, hogy a szuleid is elfogadtak az uj parodat!
Kuldok neked is mindjart fenykepeket.

Sudi, neztem ma a Baratok koztet es azt hiszem ma volt az a resz, amit a kornyeketeken forgattak, ugyhogy gondoltam rad. :lol:

Cs-ne Kati, olyan kivancsi vagyok mar az uj kuckotokra! Lehet tudni nagyjabol, hogy mikor lesz kesz? Mar ugy neznem a kepeket rola! En nagyon imadok lakast, hazat felujitani, atrendezni. Anyukam meg borzasztoan rosszul van tole es nem erti, hogy en mit szeretek rajta. :roll: Most is mar tervezgetem, hogy milyen legyen a haz, ahova koltozni fogunk. A szobakat mar nagyjabol megterveztem, mar csak a konyha van hatra. Annak viszont nem tudom a mereteit, meg nem tudom, hogy lebontsuk-e a mogotte levo fabol epult mosokonyhat es helyette bovitsuk-e ki a konyhat (teglabol). A ferjem persze nem nagyon akar bontani, meg toldani, de igy meg lehet, hogy tul kicsi. En nagyon sokat fozok es rengetek edenyem van, nem biztos, hogy minden elferne.

Holnap megyek NST-re meg terhesgondozasra is. Jo lenne, meg ezt a hetet kihuzni a babocaval a pocakomban. Jovo heten mar nem banom, ha ki akar jonni, meg ha apa nem is lesz velunk. Akkor nagyjabol egyszerre ernenk haza apaval.

Puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive

Bogyo, elfelejtettem neked irni, hogy nagyon tetszettek a kepek, amit felraktal Davidkarol! Hogy lehet ennyi haja egy pici fiunak?! Meg lehet zabalni! :lol:

Edith, te milyen tortat fogsz sutni Krisztanak? Pont a Kriszta szulinapjan jon a ferjem. :D

Rita, Sancsi, hol vagytok?

Eni, hogy telnek mostanaban az ejszakaitok?

KépKép
olive

Molli is jo regen jelentkezett. Remelem minden rendben naluk, csak sok a munkajuk.

KépKép
olive

Sziasztok!

Még ágybazuhanás elôtt néhány sort:
képzeljétek, legnagyobb megdöbbenésemre Alida ma négykézlábolásból mindenféle segítség nélkül felállt! :shock: Csak úgy néztem, de azóta többször megismételte! Legszívesebben már kétlábon közlekedik, persze sokszor elbízza magát...

Emôke:
Nem tudom, mitôl lehet a láz. Mennyire magas? Azért ha nagyon felszökik, mindenképpen mutasd meg orvosnak. Remélem a rossz hangulatod nem lesz tartós! Nekünk nyugodtan megírhatod, ha már ki tudod írni magadból.

Mamóca:
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok! :D Ezek szerint lesz Dávidkának kistesója?

Olive:
Bizony a hajmosás elég nehéz müvelet így a vége felé! :lol: Ha meg már babázol, akkor idôd nem lesz rá! :lol: A konyhával kapcsolatban szerintem minél nagyobb, annál jobb! Én nagyon szenvedek a pici konyhánkban. :( Sok türelmet és kitartást az utolsó napokhoz!!

Azt hiszem mára ennyi tellett tôlem... ezer bocs... :oops:
zsuzsi 81

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, és most nem is tudok. Emőkéig jutottam el. Szerintem ne aggódj Krisztián láza miatt, adj neki lázcsillapítót és kész. Esetleg hűtőfürdőztesd vagy tegyél a csuklójára, bokájára, homlokára vizes borogatást. Pontosan ilyen "tüneteket" (csak láz és más semmi) produkált Kriszta is most két hete: 3 napig volt láza, kijöttek a pöttyök és 2 nap alatt el is múltak. Háromnapos láz volt.
Még amikor Kriszta beteg volt, ezt találtam róla:

Háromnapos láz Exanthema subitum;
Ártalmatlan, vírus okozta fertőző betegség, szinte kizárólag csecsemőben és kisgyermekben fordul elő. Három napig magas láza van a betegnek minden egyéb tünet nélkül, a láz hirtelen esik le a normálisnál akár valamivel alacsonyabb szintre és megjelenik a törzsön, végtagokon, ritkán az arcon a világosvörös kiütés. Ezzel a betegség véget is ér, szövődmény vagy maradandó károsodás még soha nem fordult elő. Kezelést nem igényel. Lappangási ideje 1-2 hét. Elkülönítésnek nincs értelme. A betegség valószínűleg egész életre szóló védettséget hagy maga után.

Nemsokára jön a barátnőm, és megyek készülődni. :) H atudok, aztán még jövök.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ismét én.

Annyira szomorú vagyok. Végül mégsem tudott eljönni a barátnőm, utolsó pillanatban közbejött valami a munkahelyén. A holnapi találkában meg már nem túl sok reményem van. Igaz, hogy készít itt a közelben egy interjút, de ki tudja, nem kell-e visszasietnie a szerkesztőségbe? :( Pedig annyira vártam már, hogy jöjjön! Nagyon rég nem találkoztunk!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Joci alszik, én az előbb megebédeltem, most pedig azt várom, hogy felébredjen és elmehessünk sétálni. :)

Kriszta: Örülök, hogy Mesike ilyen jól beilleszkedett a bölcsibe. Biztosan nagyon nehéz lehetett otthagynod az első pár alkalommal, bár biztosan vígasztalt a tudat, hogy jól érzi magát a kis társai között. Az pedig, hogy úgy találod, hogy jó hatással van rá a közösség, már ami a személyiségét illeti, az különösen pozitív dolog! :D

Mamóca: El is hiszem, hogy boldogsággal tölt el, hogy a szüleid máris családtagnak tekintik az új párodat! Biztosan Dávidkád is nagyon szereti őt. :)

Emőke: Remélem, hogy mostantól te is gyakrabban írsz majd! :) Kedves tőled, hogy nem akarsz "rémtörténetekkel" traktálni, már anélkül is éppen eléggé izgulok! :? A bőrgyógyásznő, akinél először voltam, elmesélte, hogy hogyan történik az anyajegy eltávolítása, úgyhogy végeredményben tudom, hogy mire számítsak. Annyira talán nem lesz szörnyű. :roll: Igaza lehet, Edithnek, szerintem is elképzelhető, hogy a háromnapos lázról van szó Krisztián esetében is. Kívánom, hogy hamar túljussatok az egész betegségen! Ha majd elérkezettnek látod az idejét, nyugodtan elmesélheted, hogy mi bánt. Hátha nyújthatunk neked egy kis vígasztalást! :)

Olive: Olyan sokat gondolok rád mostanában, hogy vajon mikor olvashatjuk itt a fórumon, hogy útban vagy a kórház felé! Hiszen mostmár bármikor megindulhat a szülés! Azért szurkolok, hogy a kislányod még megvárja a jövő hetet! :D Ismerős a szituáció, tőlem is mindig a falra másztak anyukám és a húgom, később pedig a férjem, hogy folyton kitaláltam valamit, hogy hogyan lehetne egy kicsit átrendezni a bútorokat a házban vagy legalábbis a szobánkban. Előfordult, hogy sikerült meggyőznöm őket az elképzelésemről, de olyan is, hogy alul maradtam a "csatában". :lol: Érdekes dolog ez a lakberendezés, tényleg egész más lesz a hangulata egy-egy helyiségnek attól függően, hogy hol foglalnak benne helyet az egyes bútorok. Már én is tele vagyok tervekkel, már ami a készülő lakásunkat illeti, már a függönyöket is elképzeltem bele. :lol: Mamóca és te is írtad, hogy szívesen látnátok képeket. Az igazság az, hogy egyelőre eléggé kezdetleges állapotban van minden odafönt, hiszen a falak még vakolatlanok, a plafonra is kell még a borítás, ami gipszkartonból lesz, rengeteg még a tennivaló, de azért készítek majd pár képet és felrakom őket, bár még nincs rajtuk sok látnivaló. Úgy tervezzük, hogy talán a jövő év végén beköltözhetünk. (Mivel a férjemék csinálják és tele vannak egyéb "pénzes" megbízásokkal, így a mi építkezésünk háttérbe szorul, ami érthető is, ezen kívül az anyagiak miatt is szünetre kényszerülünk olykor-olykor, hiszen önerőből és nem banki hitelből finanszírozzuk a kiadásokat.)

Zsuzsi: Gratulálok Alidának a segítség nélküli felálláshoz! :D Joci, a múlt pénteki fiókba kapaszkodása óta csak egyszer állt fel, egyébként pedig feltérdel, de a lábait nem nyújtja ki. :roll: Persze én nem akarom sürgetni a dolgokat, csak azt gondoltam, hogy mostantól állandóan állni fog. :oops: :lol:

Edith: Sajnálom, hogy nem jött össze a találkozótok a barátnőddel. De hátha holnap....! :D Hozzánk is holnap, munka után jön a kolléganőm és barátnőm, személyesen utóljára talán decemberben találkoztunk és már nagyon vártam, hogy meglátogasson. Remélem neki nem jön közbe semmi! :roll:

Rita, Mölli, Sancsi, Kati, Beuci nagyon régen írtatok! :(

Joci időközben felébredt, úgyhogy megyünk is! 8)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Zsuzsi: Gratulálok Alida felállásához és lépéseihez! Nagyon ügyes!

Olive: Nagyon izgi lehet neked is az utolsó néhány nap. Majd írd meg mi volt az NST-n. Nem fordult meg a baba?
Várom az sms-ed és továbbítom majd a fórumra. Jövő hétvége kivételével általában netközelben vagyok, de megoldom. Igyekszem tudatni a jóhírt mindenkivel.

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Megjottem az NST-rol. Semmi fajast nem mutatott. A lanyom viszont kemenyen dolgozott azon, hogy a tappancsokat lerugja a pocimrol, de nem sikerult neki. :lol: Olyankor csak ugy dubogott a masina!

Voltam a vedononel is. Vernyomasom, vizelet, minden egyeb rendben. Azt hiszem egy kicsit el kezdett dagadni a labam, de nem veszes. Iszom majd bodzateat, annak van vizhajto hatasa is, meg amikor lehet, felteszem a labaimat.

Legkozelebb jovo kedden kell mennem NST-re, akkorra vagyok kiirva.

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Sziasztok!

Akkor most következzenek az ígért képek. :D

Azt azért elmondom, hogy válaszfalak még csak az egyik oldalon vannak, a folyosó túloldalán lévők csak nyáron lesznek felhúzva. Ennek az az oka, hogy a lépcsőfeljárat belülről lesz megoldva, mert kívülről nem engedélyezte a hatóság. A lakásunk ettől függetlenül különálló lesz az alsótól, mert van a házunknak egy hátsó, udvar felöli bejárata is és a mi feljárónk onnan indul majd. Ezzel korábban nem akartalak untatni benneteket, csak most a képek egy kis magyarázatra szorulnak. :oops: :lol:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kb. a fürdőszoba leendő helyén állva az 1. helyiség a mi szobánk, a 2. Jocié, a 3. pedig egyelőre vendégszoba, ami a későbbiekben esetleg másik gyerekszobává alakítható.

Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Ismét a folyosó, csak most a mi szobánk felől nézve. Az 1. helyiség Joci szobája, a 2. a vendégszoba, a 3. pedig a konyha lesz majd.

Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Joci szobája

Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kilátás a konyhaablakból (Tökéletes lenne, ha nem lógnának bele a képbe a különféle vezetékek! :evil: )

Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kilátás a mi szobánk ablakából az erdőre, ami most ugyan még elég kopár, de később, mikor már minden zöld, akkor gyönyörű! :D

Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Ma akkora baromságot csináltam!!!!! :twisted:
A Dávid összes ruhája rózsaszínű lett! :evil:
Ugyanis még a bababörzén vettem egy nagyon cuki bordó kordnadrágot neki, és gondoltam, mivel használt, már csak nem ereszti a színét? Hát tévedtem!!! Beraktam a többi cuccal együtt, pelenkák, bodyk, rugdalózók, harisnyák, minden rózsaszín!
Van valakinek tippje, hogy mivel tudnám menteni a menthetőt? Mert a pelust, meg ami fehér azt cloroxszal lehet, de ami színes, annak a saját színét is kiveszi! :roll:
Szerintetek a vanish jó lenne rá? Aki járt már így segítsen!

A másik rossz hír! Nem tudok Ákosnak bulit tartani, ugyanis tiszta lázas, megy a hasa, és fáj a torka!

Köszönjük a köszöntéseket!

Most megyek, mert felébredt Dávid, és megyünk a patikába gyógyszerért!

Az írásokra váloszolok majd!
Puszi

bogyo75

Röviden ennyi. Kattogtathattam volna még egy párat, de feleslegesnek láttam kopasz falakat fényképezni. Majd ha készen lesz és be lesz rendezve, akkor küldök élvezhetőbb képeket is. :lol: Visszatérve a képeket megelőző magyarázkodásomra, azért vártunk a többi válaszfal felépítésével, mert a feljáró miatt azon az oldalon egy helyen fel kell majd törni a mennyezetet és félő, hogy közben megrepednek. Ugyanis az a lépcső, amin eddig jártunk fel a tetőtérbe, az meg lesz szüntetve, mert pont az alsó lakás közepére esik és ha azt tartottuk volna meg, akkor az alsó lakáson kellene keresztüljárnunk ahhoz, hogy "hazajussunk".

Olive: Örülök, hogy mindent rendben találtak a vizsgálatokon! :D Esküszöm, hogy nem ijesztgetni akarlak, de az NST nekem sem mutatott fájást a szülés előtt egy nappal. :roll: :) Viszont Joci majd kiugrott a pocakomból, úgy fickándozott. Emlékszem én is a nagy dübörgésekre, még a férjem is hallotta a folyosón! :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Bogyó: Ákosnak jobbulást kívánok! Sajnálom szegényt, hogy ünneplés helyett az ágyat kell nyomnia. Sajnos nem tudok tanácsot adni mosás ügyben, már ami az átszínezett színes ruhákat illeti. :( Hátha másnak van valami jó tippje. A fehérre biztos jó lesz a Clorox.

Most már tényleg megyek, mert nagyon éhes vagyok.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Cs-ne Kati, koszi a kepeket. Azert meg igy is szep lesz a kilatasotok, hogy belelognak a kabelek.
Ne is ijesztgess, holnap este megyek kozmetikushoz gyantaztatni, azt meg jo lenne, ha megvarna a babocam! :oops: :roll:
Te aztan ertesz a szinekhez! Szegeny Bogyonak igy is mar meggyult a baja a rozsaszinnel, erre rozsaszin betukkel valaszolsz neki. :lol: Remeljuk van humorerzeke es nem veszi zokon. :wink:

Bogyo, en se tudok tippet adni, de valaminek biztosan kell lennie, ugyanis 12 evvel ezelott a keresztanyam is osszemosott minden ruhamat valami bordo puloverrel. Azt hittem agyverzest kapok, amikor meglattam a vilagoskek Diesel farmeromat rozsaszinben pompazni. :evil: Keresztanyam akkor vett valami szert es azzal atmosott mindent es minden cucc visszanyerte az eredeti szinet. Viszont ez Nemetorszagban volt es 12 eve, ugyhogy nem tudom, mi lehetett az a mososzer. Mindenkeppen nezzel korul a boltokban, biztosan talalsz valamit!

Edith, ne bankodj, hatha holnap tudsz talalkozni a baratnoddel!

Zsuzsi, gondolom, hogy meglepodtel, amikor Alida felallt magatol. Nagyon ugyi! Most aztan tenyleg fogjal bele egy hizokuraba, mert ha elkezd szaladni is, akkor aztan nem sok eselyed lesz a hizasra! :lol:

Etterke, az en lanyom ugy tunik makacs, mint en annak idejen es nem hajlando megfordulni. En is faros baba voltam es csaszarral szulettem.

Emoke, hogy van Krisztian, meg mindig lazas?

Andrea, ha lesz egy szabad perced, irjal 1-2 sort! Kivancsiak vagyunk, hogy hogyan erzed magad az uj munkahelyeden es hogy van Petike!

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Bogyó: Esküszöm, hogy nem volt szándékos, hogy pont rózsaszínre színeztem a betűket! Nem is gondoltam az egybeesésre! :oops: Különben, mentségemre legyen mondva, hogy a betűszínek között ez az árnyalat ibolyának számít! Még jó, hogy benéztem és így alkalmam nyílt idejében tisztázni magam! :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kati!
Hidd el ha Olive nem mondja fel se tűnik!!! :lol:
Egyébként tényleg nagyon klassz a kilátásotok! És ennyi baj legyen hogy ott vannak a kábelek.

Zsuzsi: Nagyon ügyes Alida, hogy már felállt! Igaza van Olivnak, most inkább fogsz fogyni!

Olive!
Semmit nem jelent az NST! A barátnőm is március 1.jén délelőtt volt , amikor jött haza felé találkoztunk, és eljött velünk sétálni! Már ott útközben 3 szor megkellett állnunk, és este 22 28-kor megszült! :lol:
De ez mindenkinél más!

Mamóca!
Szívből kívánom Neked, hogy légy olyan boldog a Pároddal, mint Én az enyémmel, aki egy 13 éves kapcsolatból lépett ki, Én meg a házasságomból!
De Életem legjobb döntése volt!!! :lol:
Örülök, hogy a szüleid ilyen könnyen elfogadták!
És Innen is puszilom a Te Dávidkádat!

Egyébként, amióta itthon van a tápszer egyszer adtam csak a Dávidnak, mert úgytűnik megijedt a cicim és összekapta magát, mert azóta annyi tejem van mint régebben! :lol: :lol: :lol:
Most bizakodva várom a hétfőt, amikor megméri a védőnő!

Na mára ennyi voltam! A ruha mosáshoz továbbra is várom az ötleteket, mert azzal ma már nem foglalkoztam!
Szép estét és jó éjszakát mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Bogyó: Örülök, hogy újra több a tejed. Sajnos nincs ötletem a mosással kapcsolatosan. Jobbulást Ákosnak!

Olive: De izgalmas! Úgy tűnik mindenkinek van ismerőse, akinek az NST nem mutatott semmit, aztán rövid időn belül megszült. Hát így született Réka is 48 óra múlva a NST után.

Kati: Szép a kilátás a házatokból! sok erőt és kitarzást az építkezéshez! Lakbrendezés engem is érdekel!

Emőke: Jobbulást Krisztiánnak!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, látom többen hiányoltatok. Valahogy semmire sincs sidőm. Pedig nincs több munkánk, de valahogy mindig mindennel le vagyok maradva, semmire nincs időm. Most is mennem kell gyereket altatni. Kicsit ki is vagyok bukva mostanában, h meg nem állok egész nap, mégsem haladok semmivel.

Még rendesen vissza sem olvastalak Titeket, igyekszem pótolni!

Puszi

Kép
mölli

Sziaasztok!

Mölli:
De jó, hogy írtál! Én is ugyanígy vagyok mostanában, most is már aludnom kéne, csak benutelláztam és nagyon tele lett a hasam, gondoltam, ledolgozom. :oops: :oops: :oops: Hogy van a fiatalúr?

Bogyó:
Mosással kapcsolatban nekem sincs ötletem, a tesóm viszont szokott Vanisht használni és szerinte jó. De hogy kiszedi-e a rózsaszínt, azt nem tudom. El is felejtettem Neked tegnap írni! Utólag is boldog szülinapot a nagyfiadnak (már tényleg nagy!) és jobbulást neki! Remélem hamar felépül és megtarthatjátok a bulit! Örülök, hogy több lett a tejed! Tudod, én elég nagyon hülyeségnek tartom ezt a méregetôsdit, Alidát soha meg sem mértem szopi után, így máig nem tudom, hogy mennyiket eszik. Hallottam már olyat, hogy alkalmankénti 80ml-rel teljesen jóllakott és szépen fejlôdött a baba. De azért persze jó, hogy ott van a szekrényben.

Olive:
Nálunk nincs is NST, csak mikor már vajúdsz, akkor rákapcsolnak félórára. Most már remélem, hogy nem lakberendezel!

Cs-né Kati:
Nagyon szépek a szobák, csak sajnos az én szemem elég avatatlan, azt hiszem, hoogy jobban fogom látni, ha már be is van rendezve... Nem is tudtam, hogy ilyen vékonyak a téglák.
:oops:

na mostmár kicsit leülepedtem, mehetek alukálni.
zsuzsi 81

Sziasztok!

Bogyo, en is elfelejtettem Akos fiadnak sok boldog szulinapot kivanni! :oops: Remelhetoleg hamar meggyogyul es akkor johet a buli! :)
Az meg nagyon jo hir, hogy ismet sok a tejed! :D

Zsuzsi, Angliaban is csak mar a szuleskor csinaljak az NST-t. Majd itt is rajonnek, hogy sokba kerul es lehet rajta sporolni. :(

Cs-ne Kati, majd a ferjemnek is megmutatom a tetotereteket, neki biztosan nagyon fog tetszeni. Angliaban mar nem nagyon csinalnak belso falakat teglabol. Mindent fabol es gipszkartonbol oldanak meg. Termeszetesen a tegla a legjobb, csak a gipszkartonos megoldas gyorsabb es olcsobb. A ferjem viszont megmondta, hogyha egszer epitkeznenk, o csak teglat hasznalna. Erre viszont semmi eselyunk, ha Angliaban maradunk, ugyanis nalunk nem lehet kapni telket, amire epitkezni lehetne. Ha meg valami csoda folytan talal az ember, az olyan draga, hogy annyiert mar kesz hazat is kapsz. Szoval, maximum atalakitunk, nem epitkezunk. :(

Molli, nem baj, ha nem irsz sokat, csak neha kukkants be es ird meg, hogy hogy vagytok! A nyaron mar en se irok majd ilyen gyakran, mert rengeteg dolgom lesz. Koltozes, berendezkedes az uj hazba, eskuvo fenykepezes is lesz, retusalas, na meg akkor mar ott lesz a babocam is.

Du. vendegeim jonnek, aztan este megyek a kozmetikushoz gyantaztatni, mert mar az se megy magamtol a poci miatt. :oops: Este majd meg bekukkantok.

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Sziasztok!

Már reggel is jöttem, de mire megírtam a hozzászólásomat leesett a net a nagy szél miatt. Bemásolom, amit írtam, aztán megpróbálok visszaolvasgatni. Mindjárt jön István, és pizzát sütök. Most viszont épp kenyér sül. kíváncsi vagyojk, milyen lesz. NAgyon rég nem sütöttem házi kenyeret. Valamikor, amikor még otthon voltam anyunál, akkor sütöttünk egy időben.

NA, pussz.

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy tegnap bunkó módon csak magamról írtam, de tényleg, olyan szomorú voltam. Még nem tudom, hogy jön-e ma a barátnőm! de reménykedek! :)

Most is sietve írok, mert mindjárt itt a tízórai.

Előszöris Mölli, nagyon örülök, hogy írtál, és hogy "különösebb" baj nincs. Csak a szokásos. :roll: Miattunk ne aggódj, inkább pihenj azalatt, de ha mégis adódik 5 olyan perced, amikor nem tudod, mit kezdj vele, akkor nézz be hozzánk, és tudass magatokról! :lol: :lol: :lol: Ákos ifiúr hogy van, miket produkál mostanában? :wink:

Mamóca, épp azon a napon gondoltam rád, hogy lám-lám, mégis eltűntél :P , amikor írtál. Örülök, hogy jól vagytok, és sikerült hazautazni. annak még jobban pedig, hogy a családod elfogadta az új párodat. Azért további kitartást, amíg lejár az egész cécó. :)

Olive, rád is állandóan gondolok. Veled valahogy újraélem a terhességemet, és ezeket a fárasztó, várakozásteljes és együttesen csodálatos utolsó napokat. Igen, emlékszem, ma egy éve ilyenkor Etterke még jól volt, este pedig már fájásai voltak. Egyik pillanatról a másikra, másnap délben pedig már meg is lett Réka. Kicsi Krisztám meg már majd' egy hónapja kínozott akkor és mégis később bújt ki 8 nappal.
kriszta is rengeteget ficánkolt végig. De örülj ennek, mégha, tudom, kellemetlen is, mert azt jelenti, hogy jól van. :)

Julcsi, nagyon örülök, hogy több a tejed. Meglátod, még rendbejöhet minden, és még nagyon hosszú ideig szoptathatod Dávidkát! A nagyobbik fiadnak gyógyulást kívánok, rossz lehet, hogy épp a szülinapjára betegedett le! :( Én is utólag szeretnék neki BOLDOG SZÜLINAPOT kívánni! :)

Kati, klassz lesz a lakásotok! Én már láttam jópár csupasz falú lakást (épülőben) úgyhogy ezekben is meglátom a szépséget. Biztos, hoyg nagyon szép, praktikus és modern, de otthonos lakásotok lesz. Érezzétek majd jól magatokat benne, és a jóisten adjon szerencsét, erőt és persze, pénzt, hogy minél hamarabb tudjátok befejezni! :)

Emőke, hogy van Krisztián? VAnnak pöttyök? azért lehet, hoyg nem ártana elvinni a dokihoz is! Bár erről a háromnapos lázról (ha valóban az) nem minden orvos hallott! :roll: :roll: :roll:

Zsuzsi, utoljára, de nem utolsó sorban írok neked! Gratulálok Alidának a felálláshoz!!!!!!! Nagyon ügyes, életerős a kiscsaj! Mivel ő a kisebb, valahogy úgy érzem, hoyg "méltó" :wink: :wink: :wink: utódja lesz Krisztának. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Látom, belevágtál a hízókúrába! Nutella, nyami, nyami! Én is szoktam enni szénhidrátnapon, palacsintával vacsorára. Isteni.

NA, remélem, leírtam mindent, ha mégsem, elnézést kérek.
Olive-nak tudom, még tartozom a Kriszta szülinapi tortájával (ajaj, és Katinak mióta tartozom egy másik tortával, jesszus nem szokásom ennyire feledékenynek lenni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) de azt majd ezután valamikor.

Puszika mindenkinek, és szép, kellemes napot! Itt úgy fúj a szél, hog y halljuk a süvítését a lakásban. :( :( :( Kriszta mondja is állandóan, hogy HA, te! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ja, még annyit hozzásfűzök, hogy a barátnőm végül eljött. Csak vagy 2 órát maradhatott, de így is nagyon jó volt. :lol: :lol: :lol: Kriszta meg ügyesen aludt azalatt. :lol: :lol: :lol: :lol: Hagyott minket pletyózni. A végén már felébresztettem, mert Ildikó szerette volna látni. És már amúgy is aludt 2 és fél órát. :roll: :roll: :roll:

Na, mentem.

Olive, jó vendéglátást! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith:
Úgy örülök, hogy mégis összejött a barátnôzés!!! :D Te milyen kenyeret sütsz és hogyan? Van kenyérsütôd, vagy valamilyen formád? Én annyira utálom az itteni kenyereket, tiszta élesztôsek és olyan puhák. Csak azért nem vettünk még kenyérsütôgépet, mert úgyis "nemsokára" megyünk haza.

Olive:
Te jósiten, mennyi mindent tervezel a nyárra!!! :shock: :shock: :shock: Költözködés, fényképezés... Tudod, én nagyon megbántam így utólag, hogy szeptembertôl tanítani kezdtem, pedig akkor A már 4 hónapos volt. Most úgy gondolom, hogy pénz ide vagy oda, a pihenés fontosabb lett volna. Persze a költözködés elkerülhetetlenebb dolog, de tudnod kell, hogy a nyugalom és a pihenés a legfontosabbak az elsô hónapokban babának és mamának egyaránt. :) Képzeld, nálunk egyáltalán nem használnak téglát a házépítéshez! Kb olyan, mintha kartonból építkeznének, pillanatok alatt felhúznak egy házat! :shock: Persze cserép sincs, csak ezek a kátrány (vagy nem kátrány? :oops: ) lemezek. :(

Mi ma nagyon korán keltünk sajna, de már a második éjjel volt, hogy Alida csak egyszer kelt fel! Jobban is érzem magam. Meg is füzöm majd a férjem, hogy legyen vele 1-2 órácskát és gyakorolhassak! :P :P :P
zsuzsi 81

Sziasztok Lányok!

EMŐKE BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!

A ruhák sajnos rózsaszínűek maradtak, de annyi baj legyen úgyis nemsokára kinövi őket! Szerencsére az elmenős ruháink nem voltak a mosásban! :lol: Itthon meg lehet rózsaszínű!

Képzeljétek Dávid kihányta a tápszert! De lehet hogy azért mert túl etettem? Vagy egyáltalán nem bírja?
Nincs elég bajom Ákival, most még ezen is izgulhatok! Azt se tudom, hogy szűrjem ki az igazságot!

Edit Nagyon szuper, hogy végül ilyen jól alakult a napod! :lol:
Biztos jó volt végre beszélgetned a régi barátnőddel!

Most sajnos ennyi voltam, mert megyek lassan főzni! Lustálkodtam ma! Aludtam Dávidkámmal vagy 2 órát! És addig Áki is olyan csendben volt! :lol: Rám fért már nagyon!

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Bogyó: Ákos is kihányta a tápszert anno. Helyesebben egy fajtát adtunk neki párszor (amikor hánytam, és nem tudtam szoptatani), és nem bírta. Másikkal meg nem próbálkoztunk, mert a mai napig szoptatom :D

Kép
mölli

Sziasztok!

Jó rég nem írtam, de valahogy ide már nem jutok el, meg mostanában nem is nagyon érdekel a net-sz.gép!
Kezdek lejönni a cuccról! :lol: :lol: :lol: (mint valami drogos)
Az az igazság, az időt, amit itt töltenék, azt inkább magamra fordítom!
Már kezdem viszonylag jól érezni magam, már csak a kozmetikus, és pár kiló minusz kéne.
Meg egy plasztikai műtét, egy ház, autó söförrel.... :lol: :lol: :lol:

Remélem mindenki jól van!
Nem nagyon van időm-kedvem visszaolvasni, csak úgy bele-bele olvasgattam a topicba!

Babócák nagyon aranyosak.

Kati! Biztos nagyon szép lesz a lakásotok. Kicsit írígykedem, én nem mernék belevágni, mert mire kész lennénk, tuti mehetnék Sümegre a kapitányképzőbe.

Emőke!
Szerintem Krisztián elkapta a vírust, ami a 3 napos lázat okozza. Ha igen, akkor már múlófélben vanank a pöttyei!
És ha már itt tartunk!
Ne lepődj meg, ha esetleg újra kijön rajta!
Enéhn múlt héten újra kijött, igaz, csak 2 napig tartott az egész.
Jah! És még valami! Boldog névnapot!

Mamóca!
Örülök hogy jól vagytok, és a családod is elfogadta a párodat!

A hosszú hétvége alatt lent voltunk Veszprémben. Persze moziba és a Balatonra nem jutottunk el, mert Sanya jó pár programmot beszervezett. De azért ígty is jó volt kicsit ketteseben kimozdulni.

Enéh!
Egyre többet magyaráz, és persze hisztizik!
Próbálok erélyes lenni, de nem mindig sikerül, főleg hogy apja inkább ráhagyja a dolgokat, csak azért, hogy a kisasszony ne hisztizzen.
Ha kedve van, akkor 1000-el adogatja a puszikat, de ha nem! Akkor apja nagynehezen kap 1-1et, és kész!

Képeket most nem teszek fel, nincs kedvem a kicsinyítésel szórakozni.
A honlapján asszem 13 hónapos koráig vannak fent képek. Tudom, kéne frissíteni, de egyszerűen nincs érkezésem vele foglalkozni. (szégyell, szégyell)
Több száz képet, és videot kéne átnéznem.
A képek még ok, de a videok! Ááááááááááá!!!!!!!!!

Nah! Asszem ennyi, majd még benézek!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Most ment el a nyakdugom! Ma egyebkent nagyon sokszor volt joslofajasom es a baboca egy kicsit csendesebb volt a szokasosnal. Meg meg is fordult a fejemben, hogy ez lenne a vihar elotti csend?! :lol: Persze tudom, hogy a nyakdugo tavozasa utantol meg mindig lehet jo nehany nap, de az is lehet, hogy mar csak nehany ora. :roll: Majd meglatjuk.

Ha nem lattok a hetvegen, akkor biztosan a korhazban vagyunk. Etterkenek majd megy az sms!

Emoke, sok boldog nevnapot!

Rekusnak meg sok boldog szulinapot! Vicces lenne, ha Reka szuletesnapjan szuletne a lanyom. :lol:

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Olive, éreztem, hoyg még be kell néznem!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, még telhet el idő, akár néhány nap is! De nem biztos! :wink: :wink: :wink:
Ha mennetek kell, hát kívánok neked nagyon sok kitartást és egy gyönyörű, egészséges babócát!!! :D :D :D :D :D :D

Mivel Etterke holnap talán foglalt lesz, ha gondolod, szívesen megadom én is a számomat, hoyg esetleg mindkettőnknek írj. Elküldöm priviben, majd meglátod te, hoyg kinek tudod végül elküldeni! :)

Sok-sok puszi!!!!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Olive:
Nagyon szorítok!!!! Nekem 2 nappal a szülés elôtt ment el. Sok-sok erôt kívánok!
zsuzsi 81

Most kapcsolok, hogy Nálatok már szombat van!

Rékus:
Nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!
Nôk nagyra és szépre (már most az vagy), légy mindig boldog és egészséges!
zsuzsi 81

Jesszus! Nôj-t akartam írni, nem nôket! :oops: :lol:
zsuzsi 81

Sziasztok!

Én is rég jelentkeztem, de vagy két hétig nem volt gépünk, és úgy vagyok valahogy, mint Sancsi, nem gépezek annyit, inkább mással foglalkozom, meg kevés az időm is.

Ma mindenképpen benéztem, hogy RÉKUSNAK nagyon Boldog Szülinapot kívánjak

és most látom, hogy Olive már a finishben :D

Olive, neked pedig künnyű szép szülést kívánok!!!
jelentkezem majd

Rita & Tomi
Kép
ritike

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK RÉKÁNAK!

Olive: Gondolunk Rád! Nálam nyákdugó távozása és szülés között majdnem egy hét telt el.

Kép
mölli

DRÁGA RÉKA, NAGYON-NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED! SOK EGÉSZSÉGET, SZERENCSÉT, SZÜLEIDNEK PEDIG ERŐT, KITARTÁST, ÖRÖMET, BOLDOGSÁGOT A NEVELÉSEDBEN!!!! :) :) :)
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Bár most nincs sok időm netezni, de határozottan éreztem, hogy be kell néznem Olive miatt! :lol:

Olive: Nagyon szorítok neked, és sokat fogok gondolni rád! Izgatottan várom a további híreket rólatok! :D

Etterke: Rékusnak nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot! :D

Csütörtökön írtam, hogy Joci a múlt hét pénteki alkalom óta nem nagyon állt fel. Nos, úgy látszik, hogy csak erőt gyűjtött ( :lol: ), mert tegnap egész nap és ma reggel is folyamatosan ácsorog. :D Egyébként nagyon nyűgös ma, megnéztem és a jobb felső szemfogacskája már félig áttörte az ínyét, úgyhogy biztosan az bántja szegényt. :cry:
Tegnap itt volt a kolléganőm a férjével, nagyon jót dumcsiztunk, Jocival nagyon jól összebarátkoztak. (Nekik egy 11 éves fiuk van, bár még csak 31 évesek.)

Sancsi, Rita örülök, hogy írtatok! :)

Most mennem kell, később még benézek, ha lesz időm.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Mölli: Természetesen neked is örülök! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kati: Pár hete amikor anyáméknál voltunk, elmentünk sétálni és biztos, h elmentünk előttetek. Melyik oldalon laktok a páros, vagy páratlan oldalon? Egy házat láttam,ahol tetőtérépítés nyomait véltem felfedezni. Azt hiszema páros oldalon volt.

Kép
mölli

Ma reggel megszületett Isabella Olivia Sorell 53 cm, 2600 g. Nagyon cuki a kis Vacak! :lol:
Puszi Helga és Lolli

Kép
Kép
etterke

Köszönjük a köszöntéséket! Nagyon drágák vagytok!

Kép
Kép
etterke

Tejmentes almatorta

20dkg liszt, 10 dkg (tejmentes) margarin (persze vajbol az igazi, de ugye mindenki azzal foz, ami jar neki , 1 tojassargaja, es annyi viz, hogy szepen osszealljon nem tul kokemeny tesztava, fel ora pihentetes utan tobbszor nyujtani, es belesimitani sutobe (a gyumolcstorta alapba a legjobb), jol megszurkalni, es 10-15 percig elosutni, kicsit szint kapjon,
ekozben 4-5 szem almabol keves vizzel kompotot fozni (fel csomag vaniliascukor nem art bele, fahej es cukor csak ha mar szoktatva van hozza a gyerkoc), villaval osszetorni a suru kompotot, es rasimitani a tesztara, es 2 (vagy 3) almat egesz vekony szeletekre vagni, es azt szepen csinosan elhelyezni korkorosen, be a sutobe, kb. 30 percig meg sutni.

Kép
Kép
etterke

OLIVE, NAGY-NAGY GRATULA A KISBABÁTOKHOZ!!!!!!!!!!!! KÍVÁNOK NEKTEK NAGYON SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT, JÓ ISMERKEDÉST!!!!!! :)

Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok

Olive: Nagy nagy Gratula a kisbabádhoz! Nagyon sok boldogságot Kivánunk az egész családodnak. Vigyázzatok magatokra!!!!!!!!

Sok puszika

Ilike, Dávid baba & Zoli

Sok puszika
Ilike & Dávid baba
mamóca1

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?