Sziasztok!
Kriszta, ez nagyon jo, hogy Mesi igy elvezi a bolcsit. En is nagyon szerettem bolcsibe jarni. Raadasul ott szinte mindent megettem jo etvaggyal, itthon meg csak turkaltam a kajaban es iszonyu valogatos voltam.
Emoke, orulok, hogy vegre jo a gepetek. Nekem is lesz majd a nyaron gep nelkuli idoszakom, mivel koltozni fogunk es biztosan lesz nehany het, amikor net nelkul leszunk.
Egyebkent egeszen jol erzem magam, csak mar neha meg kell allnom az utcan seta kozben. A hajmosassal van gondom, az mar nagyon bonyolult muveletnek bizonyul.
Direkt emiatt vagattam egy csomot a hajambol, hogy konnyebb legyen, de igy is nehez.
Sajnalom szegeny Krisztiant, hogy lazas, remelem, hamar tullesz rajta.
Etterke, amikor itthon lesztek akkor tudsz majd irni a forumra? Csak azert kerdezem, mert neked kuldjuk az sms-t es lehet, hogy pont jovo heten. Egyebkent ti mikor tervezitek a vegleges hazakoltozest?
Mamoca, orulok, hogy mostantol tobbet tudsz jonni a forumra.
Az nagyon jo, hogy a szuleid is elfogadtak az uj parodat!
Kuldok neked is mindjart fenykepeket.
Sudi, neztem ma a Baratok koztet es azt hiszem ma volt az a resz, amit a kornyeketeken forgattak, ugyhogy gondoltam rad.
Cs-ne Kati, olyan kivancsi vagyok mar az uj kuckotokra! Lehet tudni nagyjabol, hogy mikor lesz kesz? Mar ugy neznem a kepeket rola! En nagyon imadok lakast, hazat felujitani, atrendezni. Anyukam meg borzasztoan rosszul van tole es nem erti, hogy en mit szeretek rajta.
Most is mar tervezgetem, hogy milyen legyen a haz, ahova koltozni fogunk. A szobakat mar nagyjabol megterveztem, mar csak a konyha van hatra. Annak viszont nem tudom a mereteit, meg nem tudom, hogy lebontsuk-e a mogotte levo fabol epult mosokonyhat es helyette bovitsuk-e ki a konyhat (teglabol). A ferjem persze nem nagyon akar bontani, meg toldani, de igy meg lehet, hogy tul kicsi. En nagyon sokat fozok es rengetek edenyem van, nem biztos, hogy minden elferne.
Holnap megyek NST-re meg terhesgondozasra is. Jo lenne, meg ezt a hetet kihuzni a babocaval a pocakomban. Jovo heten mar nem banom, ha ki akar jonni, meg ha apa nem is lesz velunk. Akkor nagyjabol egyszerre ernenk haza apaval.
Puszi mindenkinek:
Olive