Sziasztok
Bocsika, hogy ismét eltüntem pár napra, de hála az égnek végre hazatudtunk utazni ukrajnába a szüleimhez! Nagyon jól fogadták az új páromat, és már anyumék "fiamnak" szólitották! Nagyon boldog vagyok, hogy ők is ilyen jól állnak hozzá...
sedith:Dávid babának átadtam a puszikat, és köszike a biztató szavakat, én is remélem, hogy végre megtaláltam életem párját!
cs-né kati: gratulálok az éplülgető lakásotokhoz! Nem tudsz róla képeket küldeni?Jah, és Gratulálok az első egyedül felálláshoz !!!!!!! Gyönyörű a kis Joci
Bogyó75: látom van egy drusz baba is:D mi még nem ismerjük egymást, de remélem ez hamarosan változik! Jah, és szép nagy hajkoronával született a kis Dávidod, nem égett a gyomrod pocakosan? Ákosnak mi is boldog szülinapot kivánunk!
olive: neked is köszi a biztató szavakat, és persze mindenkinek aki irt nekem, nagyon köszi... Alkoholista nem vagyok(csak ha buliba megyünk, ami nagyon ritkán van, iszok pezsgőt, az nem számit alkoholizmusnak ugye?:) Beszámithatatlan sem hiszem hogy vagyok, bár mikor ex uram felbosszant megtudnám folytani!!!!!:)
Csajók: nekem nem akar már senki képeket küldeni??? egy csomóü e-mail cimem van, de egyikre sem jön kép! enye benye:) Na akkor most ide leirom, hogy hová küldhettek!
szaloki.zoltan@axelero.hu (erre rengeteg képet tudok ám fogadni, ugyhogy tessék csak szépen küldeni )
Olive: tőled is kérek ám képet, mekkora pocid van:)
Sudi: nagyon jók lettek a képek, és azok a szemek
:):)
mandasz kriszta: Emese is tündér kis csajszi, azok a coffok imádni valóak, kedvet kaptam egy kis tesóhoz:)
még valami: Iwiw.hu-n én is fent vagyok, ugyhopgy ha valaki fent van még akit nem jelöltem be, léci jelöljön minket (Csürök Ilona, Csürök Dávid Márk)
Ja, és még várom ám az összefoglalót(de sokat akarok ugye?:)
Jaj lányok, olyan gyönyörű minden baba, legszivesebben ilyenkor szülnék még vagy 20 gyereket:)