Ági!
Na, végre, ,azt hittem, már megszültél!
Úgy látszik, mindenklinek megvan a maga sorsa, de téged akkor sem féltelek, megállod a helyed 3 gyerekkel is. Azt tudja Zoli, hogy pihenned kéne már, egyszer el kéne cipelned magaddal, dokihoz, hogy a saját fülével hallja, hogy vigyáznod kéne már magatokra. Remélem a holnapi nap szerencsésen lezajlik, minden rendben lesz. szerintem te is úgy vagy most, hogy bárcsak túllenétek már rajta. Egy gonddal kevesebb.
Hogy a topik témájánál maradjak, Viki már megint csalódást okoz mostanában. Azt hittem, ha nem lesz itt aNorbi, jobb lesz a viszonyunk. Most is itt állok nyakig a húsvéti előkészületekben, erre ő mára egésznapos mozizást tervezett a barátnőivel. Reggel elhúzott, majd este jön. És állandóan panaszkodik, hogy soha semmire nincs ideje. Ma reggel megkértem, rakja össze az éthordót, mert ma hozok kaját, erre közli, hogy nincs rá ideje, mert mennie kell már, várja a barátnő. Erre mit csinál? Leül a gép elé msn-ezni. Erre van ideje. Komolyan, megbolondulok. Ez az egy pont az eddigi életemben, ahol totál csődöt mondtam. Nem tudok hatni a saját gyerekemre. Az apja is felhívott tegnap, hogy hazajöhetne ugyan húsvétra, de minek jöjjön. Viki úgyis leveszi lóvéval, aztán meg le*arja nagy ívben, elmegy barátnőzni. komolyan, vessetek meg nyugodtan, de már alig várom, hogy elmenjen itthonról...
szersán színházba készült és időben szóltam neki, hogy készítse ki a ruháját, menhjen el fürödni, stb. Lehurrogott, hogy minden kész van, hagyjam békén. Erre fél órával indulás előtt közli, hogy nincs mit felvennie...a szobája, esküszöm, én szégyellem magam
az ágyneműtartó megint tele szeméttel kajamaradékkal, szennyessel. És még sorolhatnám, d eminek... még el os pakolnék helyette, de mikor? Magamra sincs időm...
Na, remélem többet nem panaszkodom!
Nyuff!
Legalább te írj valami jót a pasikról
Neked még van remény!