Sziasztok!
Mivel alszik a családom,volt időmkicsit visszaolvasni.
Először is minden betegnek mielőbbi jobbilást kívánok!
Mi eddig mindent megúsztunk,csak apa volt beteg (meg még mindig nem keveredett ki belőle).A gyerkőc nem kapta el tőle szerencsére.
Vivi1!
Márkot nem viselték me ennyire az oltások,mondjuk én amint hazaértem vele,egyből adtam neki a 1/2 germicid kúpot.Általában a 2.vagy 3. napon volt kicsit nyűgöske,és 5.vagy 6.nap voltak hígabb székletei.
Szerdán szorítunk nektek!Jobb ha korábban esnek át ezen a műtéten a babák ha szükséges,mert nem viseli meg őket.Van baba aki fel sem veszi a dolgot.Nagyon hősök szoktak lenni.Tudom ez téged nem nyugtat meg.Bocs!
Láttam valamelyikőtök írt a kengyelről(mi póráznak hívjuk).Mi is vettünk Márknak .Nekem rettenetesen pocsék az egész gerincem,ha lehajolok nem tudok felegyenesedni,és ha rajtam múlna,hogy a gyerek megtanuljon járni......szegényt nem sűrűn tudnám sétáltatni.
Én egyszer láttam használatban egy nagy bevásárló központban,és megfogadtam,hogy valahonnan szerezni fogokk ilyet.
Amikor intéztük az örökbefogadást,betértünk egy Rossmannba és kb 500 ft-ért vettük meg.Szerintem azért is jó,mert a gyerek nem azt szokja meg,hogy kapaszkodik valaki kezébe ,így hamarabb megtanul magától járni.Azaz hamarabb megtanul egyensúlyosni,és bátrabb is lesz egyedül elinduni.De majd várom a tapasztalatokat.
Keli!
Nem irigyellek...szerintem edzened kéne
Na de gondolj bele ha a tesó lesz a kocsiban, Geri meg mint a villám szalad....szélben ,hóban......
Valamit nem vett figyelembe a nőknél az evolúció......Kevés lett a kezünk.
"Minden nő testi fogyatékos ,akinek csak két keze van."
/Murphy/
Most megyek mert felébredt a csemete!
Sziasztok!