Sziasztok!
Zsuzsi, orulok, hogy ujra koztunk!
Sok boldog nevnapot szeretnek en is kivanni.
Varjuk majd a beszamolot. Most is meg olyan hideg van nalatok?
Edith, tenyleg nagyon serto, amit az anyosod szolt be neked!
Remelhetoleg elgondolkozik rajta, miutan a ferjed is kiosztotta.
D.Andi es Andrea, ti se vagytok szerencsesek anyosaitokkal.
Nekem nagy mazlim van a ferjemmel, sose fogta az anyja partjat csak azert, mert o az anyja. Mindig kioszotta, ha engem bantott. A vegen meg anyosom mindig el is bogte magat, mert rajott, hogy tenyleg nagyon godnosz volt. Sot, az eskuvonk utan meg bocsanatot is kert tolem, hogy annyiszor olyan szornyen viselkedett velem.
Most mar evek ota velem tok normalis, bar azert meg mindig vannak hulyesegei, de azok leperegnek rolam. Mar nem ellenem iranyulnak a megjegyzesei, csak ugy siman hulyeseget beszel. Erre jo pelda, amikor egyszer azt kezdte magyarazni nekem, hogy tul sok UH-t csinalnak es ez veszelyes a babara. Megjegyzem, Angliaban osszesen 2 UH van az egesz terhesseg alatt. Szerinte ez mar eleve sok es en meg elmentem a 4D-s UH-ra is. Az mar szerinte plane nem kellett volna.
A ferjemmel meg a ferjem hugaval viszont allandoan veszekszik. Veluk 2 percet nem bir ki kotekedes nelkul. Ok meg raadasul nem is birnak csondben maradni, ugyhogy jo nagy orditozasok kozepette szokott lezajlani egy csaladi ebed. A ferjemet ugy szoktam rugdosni az asztal alatt, hogy hagyja mar abba, nincs ertelme az anyjaval vitatkozni, ugyse ismeri be soha, hogy nincs igaza. Ra kell hagyni a hulyesegeit es akkor legalabb csond van. En mar jobban tudom kezelni az anyosom, mint a sajat gyerekei.
Eszembe jutott, hogy Cs-ne Katinak se a legjobb baratnoje az anyosa.
Ugy latszik sokunknak kijutott a jobol.
Bogyo, hatha most mar rendezodik nalatok az alvas! A hordozokendohoz inkabb nem szolok hozza, mivel nekem meg annyi tapasztalatom sincs, mint neked.
Rita, nem baj az, hogy ilyen lassan jonnek Tomi fogacskai. Legalabb kevesebb idejuk lesz elromlani.
Orulok, hogy lassan megszabadultok a hangyaktol, engem is rettenetesen bosszantana. En mar kezdek felni a tavasztol, mert akkor szoktak nalunk elokerulni az egerek. Lehet, hogy nekunk is kene vennunk egy macskat? A ket szomszednak van es nekik sosincs egeruk.
Kriszta, hogy vagytok? Gyogyulgattok? Vegul mentetek bolcsibe?
D. Andi, most jut eszembe, hogy en meg nem is mutatkoztam be neked. Azt hiszem, hogy juliusban vagy augusztusban kezdtem irogatni a forumra, ugyhogy mi pont elkerultuk eddig egymast. En viszont tudok rolad, mivel mar korabban is olvasgattalak titeket, csak meg nem irogattam. Emlekszem, amikor hazautaztal a szuleidhez es ott is ragadtal, mert valami problema volt a terhessegeddel. Aztan sajnaltam, hogy ugy eltuntel es sokaig nem is tudtunk rolatok semmit. Neztem is nagyot a multkor, amikor ujra elokerultel.
Szoval, rolam annyit, hogy en Angliaban elek, csak mivel ott borzalmas az egeszsegugyi ellatas, inkabb hazajottem Magyarorszagra szulni. Eredetileg a babat varok topic-ba irogattam, de kozben mindenki megszult es egyedul maradtam, ugyhogy atkoltoztem ide a lanyokhoz.
Szoval, en vagyok itt az egyeduli pocakos, bar orommel olvastam, hogy hamarosan Edith is ujra szeretne egy pocaklakot.
Most mar ideje nekem is lefekudnom, ugyhogy mara elkoszonok.
Puszi:
Olive