Sziasztok!
Sancsi, ez nagyon jo hir, hogy mindent rendben talaltak Enéhnél!
Rita, a hangyak tenyleg nehezen irthatoak ki. En is nagyon utalom oket, de ennel mar csak az volt rosszabb, amikor egereink voltak. En meg aludni se tudtam ejszakankent, mert mindig az jart az agyamban, hogy mi van, ha felmasznak az agyra is.
Bogyo, sok boldog nevnapot!
Egyebkent nekem is az jutott az eszembe, ami Sancsinak, hogy esetleg azert hoz fekete pontot haza a fiad, mert igy akarja felhivni magara a figyelmet. Probalj vele beszelni es elmagyarazni neki, hogy nem haragszol, de szomoru vagy, mivel te azt hitted, hogy o egy nagyon okos nagyfiu es arra szamitottal, hogy majd a kisteso tole tanulhat es felnezhet ra! Lehet, hogy nem jon be, de hatha.
Etterke, vegre en is meg tudtam nezni Rekus kepeit. En is csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz es semmi ujat nem tudok mondani, csak azt amit a tobbiek, hogy gyonyoru lanyod van!
Sudi, tok jo az uj alairasod!
Andrea, en is nehany hete, amikor meg Angliaban voltam nagyon feltem, amikor viharos szelek voltak, mivel a kertunk mogott hatalmas meretu fak vannak es ha azokat kicsavarja a szel, van ra esely, hogy a hazunkon landol.
Emoke, gratula az unokatesodnak! Biztos szep elmeny lehetett szamodra is ez a szules. Szep nagy baba lehet a keresztfiad!
Koszonom szepen mindenkinek a dicseretet a fenykepekkel kapcsolatban. Andreanak jo a meglatasa, mindig en dolgozom tobbet a fotokkal, a ferjem csak kattingat.
Bar ezekkel szerencsere nem volt sok dolgom. Amiota kismama vagyok, egesz jo az arcomon a bor, ugyhogy meg pattikat se kellett retusalnom.
Azert a beallitason is sok mulik. A ferjem nagyon jo kepeket tud rolam csinalni. Regebben amikor Magyarorszagon elmentem fenykepeszhez, mindig el voltam keseredve, annyira vacak fotok keszultek rolam. Amikor pl. az erettsegi tablokepek keszultek vissza is mentem a fenykepeszhez, hogy csinaljon rolam meg egy sorozatot, mert iszonyu bena volt az osszes kep, amit elsore csinalt rolam.
Majdnem elfelejtettem meselni, hogy tegnap voltam terhesgondozason, ma pedig bejelentkeztem a gyerekorvoshoz. Kaptam recepteket (popsi krem, furdeto, K-vitamint,stb), amiket ki kell majd valtani, mire hazajovunk a babaval.
Most mar proballak folyamatosabban kovetni titeket meg irni is, de nem mindig megy.
Puszi:
Olive