Sziasztok!
Most csak 1 percre ugrottam be, úgy alakult, hogy a férjemék tegnap mégsem folytatták nálunk a munkát, ma kerítettek rá sort, én pedig éppen tyúkhúslevest főzök, ami hamarosan elkészül és akkor pedig tálalnom kell nekik.
Zsuzsi: Nem képzelődsz, valóban mondtam, hogy 15-én lesz a szülinapom. D. Andinak írtam egy rövid bemutatkozást magamról és abban árultam el, hogy most leszek 24 éves! Egyébként köszönöm a jókívánságot!
Edith: Mintha csak az én férjemről írtál volna!
Bár szerencsére nagyon ritkán beteg, de ő sem akar sohasem orvoshoz menni. Még arra is alig tudom rászedni, hogy az évenként visszatérő nyári pollenallergiájára írasson gyógyszert magának!
Eddig könnyű dolga volt, mert nálunk a kórházban, ahol dolgozom, ezzel is foglalkoznak, így eddig mindig el tudtam intézni neki a receptet. (Persze első alkalommal meg is vizsgálták, de azóta minden évben ugyanaz a gyógyszer kell neki.) Most viszont, hogy itthon vagyok, kénytelen lesz beszerezni magának!
Kitartást a diétához!
És neked is köszönöm a köszöntést!
Andrea: Nagyon örülök, hogy sikeres volt a meghallgatásod - majdnem kihallgatást írtam
-, sokat gondoltam rád és kíváncsian várom a beszámolódat!
Kriszta: Szerintem ne aggódj a bölcsi miatt, az eddigiek alapján szerintem nem lesz gond, ha Mesikét ott kell majd hagynod! Úgy tűnik nekem abból, amit írtál, hogy nagyon jól feltalálja magát!
Enikő, Kati, Bogyó: Büszkék lehettek a gyerkőceitekre, mindhárman nagyon szépek!
Sancsi: Mit mondott az orvos?
Most mennem kell, később még megpróbálok benézni!
Puszi: