Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta: Mindenképpen számolj majd be Mesike első napjáról a bölcsiben! :)

Sancsi: Sajnálom szegény kis Enéh-t. Remélem mielőbb elmúlnak róla azok a fránya kiütések! Még jó, hogy legalább a láza elmúlt és megnyugtató a kedélyállapota is!

Most megyek, mert szeretném elvinni Jocit sétálni, mielőtt még elered az eső! :roll: Nem is mondtam, hogy tegnap vendégek voltak nálunk, anyukámat jöttek köszönteni, mert 8-án volt a névnapja és Joci pillanatokon belül a társaság középpontja lett. Először csak távolról méregette a ritkán látott rokonokat, de aztán egyiküknek az ülében ülve hosszasan eljátszogatott, nagyokat mosolygott, még "beszélgetett" is egy kicsit, csak a süteményes tálcák voltak veszélyben.......... :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sancsi, épp vettem észre, hogy neked is "hozzászólásfordulód" van!
NAgyon sajnálom Enéht! Ha jól tudom, ő most pár napig lázas volt, nem lehet, hoyg kiütött rajta a Háromnapos láz? Amit leírtál az tök egyezik annak a tüneteivel, ami azt jelenti, hoyg tképpen nincs is semmi más tünet. Elmúlt a láz, kijöttek a pöttyök. Egyszer egy kislány a másik topikból ugyanígy volt, megpróbálom előszednmi a képet, hogy hasonlítsd össze.

Különben én ma is árválkodom, mert IStván az éjjel zenélt, délig aludt, most meg ismét ágyban van, mert nagyon rosszul érzi magát, hányingere van, meg tudomisén még mi, még ebédelni sem akart. :( :( :(

Ettreke, nagyon ügyes Rékus is, hogy már kapaszkodv a lépeget! Képeket mikor látunk róla ismét?

Kati, gratula az alakuló lakáshoz! :lol: :lol: :lol: :lol: Van egy mondás: Alakul, mint púpos gyermek a prés alatt. :oops: :oops: :oops: :oops: de ez most talál! :P :oops: :lol:

Kriszta, szerintem nem kell aggódnod, mesi biztos nagyon jól fogja érezni magát a bölcsiben. Első nap mennyi időt lesz ott? Gondolom, te nem maradsz! Az sokkal rosszabb, amikor a gyerek látja az anyukát is! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sancsi!
Bocs, hogy beledumálok a beszélgetésetekbe, csak megnyugtatni szeretnélek.
Ha Enéh-nek 2-3 napig csak láza volt és utánna jöttek ki a piros pöttyök előszőr a mellkasán aztán a végtagokon is, akkor nincs semmi baj. Ez a 6. gyerekbetegség az a neve, hogy Roseola, azért nem túl ismert, mert van akinél olyan enyhe lefolyású, hogy a szülők észre sem veszik. Az én kisfiamnak is volt. Amikor kijönnek a pöttyök, már nem fertőz, nincs láz! Semmit nem kell vele csinálni, magátol elmúlik és nem is viszket a kicsinek.
Remélem az orvos is ezt állapítja meg és akkor tutira megnyugodhatsz.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!!!

Enéhnek mielőbbi gyógyulást!!!! Szegénykém! Olvastalak titeket, nekem is gyanús volt ez a több napos láz! Szerintem fogacska ilyet nem csinálhat! Sancsi van esetleg valaki akitől elkaphatta Enéh, ha valami bárányhimlő vagy hasonló lenne?? Reméljük tényleg semmi komoly és hamar rendbejön a kiscsaj!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kati nektek jó építkezést továbbra is! Itt is olyan borongós idő van, álmosító!!!!! :(
Túrót Én főzelékhez is szoktam keverni 1-2 kanállal. Persze nem mindegyikhez illik, de fini lehet krumpli és husi kombinációjával!
:wink:

Kriszta! Én is kíváncsian várom a beszámolódat, hogy milyenek Mesi első napjai a bölcsiben!!!! Biztos minden rendben lesz!!!! :lol: :lol: :lol:

Rita!
Tomi nagyon édes a tortával!!!!
NAGYFIÚÚÚ!!!! :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Újra itt!

B.Andrea!
Semmi gond, nyugodtan, sőőt! Örülök is minden hozzászólásnak!

Sikerült 1-2 képet csinálni Enéhről. A képeken nem annyira durva mint az életben. Itt sokkal világosabbnak látszódnak. A karjáról, lábáról, hasáról nem tudtam csinálni, azt nem hagyta, én meg nem akartam nyaggatni.
A háta:

Kép
A nyaka:
Kép
Az arca:
Kép

És végül, :oops: mi ketten, ebéd után, alvás előtt :oops: :
Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!!

Rita:BOLDOG SZÜLETÉSAPOT TOMIKÁNAK!!!!
Nagyon szép tortája volt,azt valóban te sütötted neki??
El tudta fújni a gyertyáját???

Csilla:Nagyon sajnálom,hogy Enéh kiütéses és lázas mielőbbi jobbulást neki!!!Azért a képeken is látszik szépen a sok piros pötty.

MIra a 7.fogacskájával küszködik,még mindég fentvan éjjelente félóránként,nemtudom ez medig megy igy,én most egy darabig nem akarok ujabb fogakat,aludni szeretnék már csak egy éjszakát.
Remélem ha kijön a 7. fog akkor egy kicsit megállunk.
Egyépként nagyon szépen áll,és lépeget oldalra 2,3 lépést,jah és beszél egy két szót.Mama,baba,bebe,ne/m.
Ha nem kel el akkor megpróbálok pár képet is idevarázsolni nektek.

Puszi mindenkinek

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziasztok!

Kati28: örülök, hogy írtál! Remélem hamarosan tudsz pihenni és Mira sem szenved a fogacskák miatt. Nagyon ügyes nygylány már ő is! Képeket várom!

Sancsi: Hogy van Enéh? Héfőn lesz vizelet eredmény ugye? Sajnos nem tudok tanácsot adni a pirossággal kapcsolatosan, de szerintem nem himlő mert az nem így néz ki és azt tuti felismeri a doki, még ha fiatal is. lehetséges, hogy erről a lázról van szó, amit a többiek írtak, valami hasonlóról olvastam már.

Jó éjt!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

[color=red]Edit: Klassz az új vonalzó! Képek vannak Rékáról, de még nem volt időm feltenni :oops: Hamarosan pótolom!

Beke Andrea: Én is szívesen veszem a hozzászólásokat és tapasztalatokat, hiszen ezért van ez a fórum, így talán tudunk segíteni egymásnak. Gyere máskor is nyugodtan! Gratulálok a kisfiadhoz és a kis pocaklakóhoz!
[/color]

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Sancsi, most, hogy szóba került ez a háromnapos láz, eszembe jutott, hogy a tesómék kisfiának is volt ilyen, és ugyanígy zajlott. Persze nem szabad találgatásokba bocsátkozni, de lehet, hogy erről van szó. Sajna már nem emlékszem, hogyan kezelték.
Mindenesetre gyógyulást kívánok!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Sancsi:
Enéhnek jobbulást kívánok! Remélem hamar kiderül, hogy mitôl vannak a pöttyök.

Mi egész jól vagyunk, néha még megtelik a nózi, de semmi különös. Az éjszakák továbbra is borzalmasak, van, hogy 10 percenként sír. Én meg csak fogyok, csak tudnám, hová... A szopi szerencsére már egész rendbejött, csak néha harap, de aztán rá lehet venni, hogy ne tegye. Kedden délelôtt indulunk, már úgy várom, hogy ne kelljen egész nap robotolnom!

Örülök, hogy mindenki jól van, most sajnos nem bírok többet írni, mert itt esem össze... :oops: :oops: :oops:

Sok puszi és mindenkinek szép új hetet kívánunk!
zsuzsi 81

Szia Kati!

Megkaptam Jociról a képeket! Nagyon édes kisfiú! Jóképű! A fogacskáját én nem igazán láttam! :oops:

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsi: Jó utat! Pihenj!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Hát jó dolog ez a bölcsi!!! :lol:

Mesi nagyon élvezte a dolgot,már ott is akart aludni.Kiszemelte és megtámadta az egyik gyerek ágyát!

Holnap is megyünk .Egész héten ottmaradhatok vele.Ez nagyon jó dolog.
Nagyon tetszett neki a társaság,főként a fiúk!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Majd készítek képeket és teszek fel!

Megyek kaja után nézek,mert éhen halok.

Mesi most aludt el.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Délelőtt felhívtam a dokinénit, elmondtam a helyzetet.
Így látatlanban azt monda, hogy vírus, majd holnap a vizelet eredménnyel kell menni.

Sanya elhozta a laborból a leletet. Minden NEGATAÍV.
Kicsit megnyugodtam. Remélem vért venni sem kell majd, mert az ügyeletetn azt mondta a doki, hogyha a vizelet negatív, lehet hogy a doki fog kérni vérvételt.
Nem egy szúrós-szurkáltatós fajta, bízom benne, hogy nem kell a vérvétel, de ha a doki úgy gondolja, akkor megyünk.

Most azon aggódunk, hogy holnap a rendelőbe ne találkozzunk bárányhimlőssel. Hátul, a "fertöző bejáratnál" kell bemennünk.
Elvileg szerdán kapta volna meg a bárányhimlő elleni oltást, de ez így most valószínű elmarad.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sancsi és Eszter!
Köszi a kedves fogadtatást!
Remélem, holnap a doki is azt állapítja meg amit leírtam Eneh-nél és akkor vég a megpróbáltatásoknak!
Megkérdezhetem milyen eredetű név az Eneh?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Edith: Tényleg nagyon jópofa Kriszta új vonalzója, nekem is nagyon tetszik! :D Hogy van István? :roll:

Etterke: Joci nevében is köszönöm a bókot! :oops: :) Miután elküldtem a képeket, küldtem egy e-mailt is, amibe beleírtam, hogy tévedtem, mert valóban nem a fogai látszanak, hanem csak a nyelve fénylik és az tévesztett meg engem, mert először az iwiw-re másoltam be azt a képet és az ottani méretű képen máshogy látszik. :oops:

Kriszta: Örülök, hogy Mesikének tetszik a bölcsi. Akkor most még a beszoktatásnál tartotok, ugye? Mennyi ideig vagytok ott egy-egy nap? 1-2 órát csak vagy végig?

Sancsi: Örülök, hogy a vizeletvizsgálat negatív lett! :D Remélem nem kerül sor a vérvételre!

Zsuzsi: Érezzétek jól magatokat és tényleg próbálj meg minél többet pihenni! :)

Kati: Jó, hogy jelentkeztél! Nagyon ügyes Mira, hogy már egyedül áll és lépeget! :D Remélem az a fránya 7. fogacska már nem kínoz benneteket sokáig! Én nagyon szeretnék friss képeket látni a kislányodról! :D

Képzeljétek, délelőtt, ahogy Joci a szőnyegen játszott és megálltam mellette, elkezdett két kézzel kapaszkodni a nadrágom szárába és fel akarta húzni magát! :shock: Egyébként imád állni, ha fogjuk a kezét és már elég sokáig bírja is tartani magát. (Persze soha nem állítjuk fel erőszakkal, ő húzza fel magát, ahogy megfogjuk a kezét. És már nem is pipiskedik annyira, mint eleinte, most már majdnem mindig teljes talpon áll. :) ) Most éppen alszik, én pedig főzöm neki a hamit, mert ha felébred, már biztosan éhes lesz.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Zsuzsi: Alidának nagyon boldog 9. hófordulót! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Kati:a beszoktatás az első héten fél 10-től délig tart.Kap tízórait meg ebédet.A második héten már rendesen 8-ra megyünk és ebéd után próbálgatjuk majd az ott alvást.Elvileg a 3. héttől már ugyan úgy kellene járnia ,mint a többieknek.Na de majd látjuk,hogyan is bírja.Eddig tök jól. :lol: :lol:

Pont most ébredt fel.Amióta hazajöttünk aludt!!!

Jól elfáradt!Kellett már ez neki.Vérgre elfáradt!

Na megyek hozzá! :D

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Kriszta:
Örülök, hogy Mesinek tetszik a bölcsi! Remélem simán fog menni a beszoktatás. Én nem merem majd Alidát bölcsibe adni, mert a budapesti állami bölcsikrôl rémtörténeteket hallani csak, meg lehet, hogy nekünk nem is ez lenne a jó megoldás. Te is pihenj, mikor a lányaid és a munkád engedi!

Cs-né Kati:
Nagyon édes vigyori Joci a képeken! Látom, ô is szereti, mikor fényképezik! :D Gratula a felálláshoz! Neked pedig elôre is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Emôke:
Neked is elôre boldog születésnapot! Hogy vagytok?

Andrea:
én sajna a videóknak csak a hangját hallottam, kép nem volt. :( Sok sikert a kihallgatáshoz.

Alida minden nap valami újat talál ki. Tegnap este olyat játszottunk vele, hogy egy játékot adogatott-veszegetett tôlünk. Hihetetlen gyorsan tanul! Ô is egyre többet lépeget és néha egy-egy pillanatra egyedül megáll. Úgy látom, hogy újabb fogacskák is jönnek, úgyhogy nem tudom, mikor lesz legközelebb nyugodt éjszakánk. Újabban nem pépesítem a kajáját, mert annyira élvezi, mikor darabos! Tegnap halat kapott édeskrumplival, csak Gyula ujjáról volt hajlandó megenni. A kanalat valahogy nem kultiválja. Gyula azzal nyugtatott, hogy az indonézek egész életükben kézzel esznek. :lol:
Most végre elaludt, de nekem kellett elaltatni. Úgy sírt! Örülök is, hogy megyünk orvoshoz! Talán én is kapok valami vitamint...

Jelentkezem, mikor megérkeztünk!!
Puszi
zsuzsi 81

Kép Kép Kép Kép

Ezek friss képek.
Puszi mindenkinek
[/img]

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Boldog hófordulót Alidának!

Kép
Kép
etterke

Kép Kép Kép Kép Fogacskák még a kezdetek kezdetén [/img]

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Alidának és Vanessának nagyon boldog hófordulót kívánunk mi is!!!!!!

Kati, nagyon aranyos Mirácska, és milyen ügyes, nagy már! Szavazhatok? Nekem az alvós és a lila pántos ruhás fotó tetszik! :)

Másik Kati: Joci is olyan nagy huncut baba már! Gratulálok a felállásokhoz! :) Hogy haladtok a házzal? Kérdezted IStvánt. Fogalmam sincs mi van vele, hol megy a hasa, hol fáj a gyomra, fáj a feje, háthás tünetei is vannak. De orvoshoz nem akar menni. Férfi. :evil: :evil: :evil: Csak akkor megy dokihoz, ha már "halálán van". :roll: :roll: :roll: Boldog szülinapot, ha már más is kívánt, de ők honnan tudják, hoyg mikor lesz? Én miért nem jöttem rá? :P :oops:

Zsuzsi, Sancsi, remélem, a dokik csak biztatót fognak mondani. :)

Megyek alukálni.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szia D. Kati!

Nagyon édes Mirácska! Nagyot nő ő is! Nagyon ügyesen ül és állgodál! Nekem az alvós és a második kép (ahol kacag) tetszik a legjobban! Te kötötted a takarót is?
puszi Nektek!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Köszike a jókívánságokat Sedith!
Ne haragudjatok, hogy szinte soha nem nézek be, de nem megy sajnos. Biztosan rosszul osztom be az időmet. Nappal a Nessikével vagyok, este pedig ha a Tibi itthon van, vele töltöm az ídőt, hiszen mostmár sokkal kevesebb időt tudunk együtt tölteni. Mivel ma elutazott és holnap jön, így kicsit több időm van netezni.

Jól vagyunk, Nessi baba nagy. Teszek fel néhány képet.

Kati: Nagyon édes a Mira! Arik a képek!

Sancsi: Gyógyulást Enéhnek!

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
ann77

Andrea: köszike a képeket és a videókat Petikéről! Nagyon eredeti és édes!!!

Kép
Kép
ann77

Szia Enikő!

Boldog hófordulót Vanessának! Nagyon szép kislány! Örülök, hogy írtál és tettél fel képeket.

puszi nektek

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!
Most csak roviden, Sikerult a kihallgatas :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Holnap leirom a reszleteket es visszaovaslak benneteket ugyanis egesz hetvegen annyira el voltam foglalva hogy nem sok idom volt gep ele kerulni. Orultem ha itthon vagyok
Jo ejszakat

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Enikô:
Vanessának is nagyon boldog hófordulót!!! Nagyon szép, nagy baba már! Nagyon jól teszed, hogy sokat foglalkozol a családoddal!

Kati28:
Mira nagyon édes!! Alida is szokta pakolászni a tisztábtevôs cuccait.

Andrea:
Gratula a kihallgatáshoz!

Edith:
férjednek jobbulást! :( Lehet, hogy én értettem félre, de mintha Kati írta volna, hogy 15-én lesz a szülinapja és Emôke, hogy neki meg 14-én. Vagy csak én képzelôdöm??

Na mentem aludni, már majdnem minden be van csomagolva.
Pusssz
zsuzsi 81

Sziasztok Lányok!

Én is hasonló cipőben járok, mint Ann, olyan tekintetben, hogy nagyon nehezen jutok a gép elé! Vagy ha ide is jutok, mire írni tudnék, a kismackóm egyből fölébred!
Nagyon fura alvási szokása van! Ha nem vagyok ott mellette, akkor 5-10 percet alszik, de ez csak a nappalra vonatkozik, mert az éjszaka nagyrészét viszont az ágyában tölti! Most éjszaka is fél 11- től hajnal negyed 4-ig aludt, akkor oda vettem hozzánk megetettem, és még most is alszik az ágyunkba! :oops:
A Fiúk már elindultak munkába, iskolába, arra se ébredt fel!
Ha valaki tud tanácsot adni alvás ügyben megköszönném!

Én nem szívesen emelnék ki egy babát sem, mert mindegyik nagyon szép, és ezért így mondom el.

Zsuzsi:

Sajnálom, hogy így ki vagy merülve, és hogy fogysz! Tényleg nem ártana egy kivizsgálás, mert lehet hogy vérszegény vagy!
A szoptatás ideje alatt, a mi szervezetünkből fedezi a természet az anyatejhez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, és ha nem viszünk be elegendőt, a saját szervezetünktől vonja meg!
Én is pont tegnap mondtam a Páromnak, hogy fogok menni vérvételre, mert nagyon le vagyok győzve, és ez nem fáradtság, hanem valami más! Pedig hát rajtam még 12 kiló plussz is van amiből fogyni tudnék! ( ez még a terhesség előtt jött fel, a lombik közben)

Ez a kép kicsinyítés Nekem sehogy nem akar össze jönni!!! :twisted:
A paintben valóban van ilyen lehetőség csak valami oknál fogva az nekem inaktív!Próbáltam már mindenhogy! Most a telefonomról teszek fel egy képet ahogy az apja karjában lógva alszik!

Pillanatnyilag ennyi! Szép napot mindenkinek!
Kép

bogyo75

Sziasztok!

Krisztához szinte óránként keltem az éjszaka is. Nagyon duzzadt az ínye a nemrég előbújt fenti rágófogaknál, úgy látszik, még nem törte át az ínyét az összes foghegy. Ennek a számlájára teszem végül az ébredéseket, mert amikor bekentem, sikerült 2 órát aludni egyhuzamban. Amúgy az állapota stagnál, szívom a trutyit az orrából, és hörög-köhécsel egyet-egyet. A kedve viszont nagyon jó, bármilyen huncutságra kapható, minden neki nem való dologhoz hozzá akar férni, stb. nem részletezem.

Én viszont napközben is el vagyok havazva, fáradt vagyok - csak úgy mellesleg - , de helyt kell állni. Ma sikerült fórumoznom egy kicsit.

Bogyó, itt az egyik szomszédom is emiatt panaszkodik, hoyg csak úgy alszik a baba, ha mellette ül. Még akkor sem tudja végezni a dolgát. pedig már mindjárt 7 hónapos. Szerintem picit "keményíteni" kell még most, mert később már biztos nem lehet változtatni. Nem sírni hagyni vagy ilyesmi. De még akkor is elmenni mellőle, ha csak 10 percet fog aludni. Szerintem egy idő után mégiscsak működnie kell.
lehet kegyetlenségnek hallatszik, de vajon mi lene, ha mellette hagynál egy blúzodat, valamit, hoyg érezze az illatodat. Hátha bejön a csel.
Nagyváradra jösztök lagziba, nem? Mert akkor sajna, nem tudunk találkozni. Az út miatt meg szerintem ne féltsd Dávidkt, addigra már "nagyfiú" lesz. És biztos nem lesz gond.

enikő, örülök, hoyg írtál. Csodaszép a lányod. Látom, egvan a becenév is: Nessi. Nagyon édi. Úgy látom, inkább rád hasonlít, bár azért Tibiből is van benne! :wink: :wink: :wink:

Ja, még annyit, hogy képzeljétek, tegnap nekifogtam a 90 napos diétának. Remélem, sikerül kitartani.
Muszáj volt elkezdenem, mert nem akarok a második terhességnek 6,5 kiló plusszal nekivágni az előzőhöz képest. Mert íyg elbúcsúzhatok a valamikori 60 kilómtól.

Puszika mindenkinek!

Írjatok!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Még annyi:

Beke Andrea, üdv közöttünk, gyere és mesélj magatokról minél többet. Kíváncsiak vagyunk ám! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Most csak 1 percre ugrottam be, úgy alakult, hogy a férjemék tegnap mégsem folytatták nálunk a munkát, ma kerítettek rá sort, én pedig éppen tyúkhúslevest főzök, ami hamarosan elkészül és akkor pedig tálalnom kell nekik.

Zsuzsi: Nem képzelődsz, valóban mondtam, hogy 15-én lesz a szülinapom. D. Andinak írtam egy rövid bemutatkozást magamról és abban árultam el, hogy most leszek 24 éves! Egyébként köszönöm a jókívánságot! :D

Edith: Mintha csak az én férjemről írtál volna! :lol: Bár szerencsére nagyon ritkán beteg, de ő sem akar sohasem orvoshoz menni. Még arra is alig tudom rászedni, hogy az évenként visszatérő nyári pollenallergiájára írasson gyógyszert magának! :evil: Eddig könnyű dolga volt, mert nálunk a kórházban, ahol dolgozom, ezzel is foglalkoznak, így eddig mindig el tudtam intézni neki a receptet. (Persze első alkalommal meg is vizsgálták, de azóta minden évben ugyanaz a gyógyszer kell neki.) Most viszont, hogy itthon vagyok, kénytelen lesz beszerezni magának! :wink: Kitartást a diétához! :) És neked is köszönöm a köszöntést! :D

Andrea: Nagyon örülök, hogy sikeres volt a meghallgatásod - majdnem kihallgatást írtam :oops: :lol: -, sokat gondoltam rád és kíváncsian várom a beszámolódat! :D

Kriszta: Szerintem ne aggódj a bölcsi miatt, az eddigiek alapján szerintem nem lesz gond, ha Mesikét ott kell majd hagynod! Úgy tűnik nekem abból, amit írtál, hogy nagyon jól feltalálja magát! :D

Enikő, Kati, Bogyó: Büszkék lehettek a gyerkőceitekre, mindhárman nagyon szépek! :D

Sancsi: Mit mondott az orvos?

Most mennem kell, később még megpróbálok benézni!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Hát az előbbi hozzászólásom hosszabbra sikeredett egy 1 percesnél! :lol: :lol: :lol:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Csak ámulok, hogy Mira és Vanessa milyen nagylányok már!!!! :o :o :o

Sancsi: Szerintem Enéhnek ugyanolyan tünetei vannak/voltak, mint ákosnak karácsony előtt: láz utána kiütés. Azt hittük, hogy a gyógyszerre allergiás amit a torokgyulladásra kapott és ügyeletes doki is a gyógyszert kiáltotta ki bűnbakknak, de dokinénink szerint vírustól lett kiütése.

Cs-né Kati: Jó, hogy írtad az ízlésváltozást! Az oké, hogy terhesség alatt undorodik az ember bizonyos dolgoktól, de nekem teljesen megváltozott az ízlésem Ákos születése óta. Mégpedig szerintem az egészségtelenebb kajákat szeretem. Pl. baromfihúst imádtam, most rá sem bírok nézni. Mindig zöldséget ettem köretnek, most a sültkrumplit, tésztát jobban szeretem... Hát nem tudom mitől, de ez van.

Ma kissé rossza kedvem, talán idő miatt is, meg abból is elegem van, hogy különböző "barátok", ismerősök mind azt hiszik, hogy biztos milliomosok vagyunk, mert saját cégünk van és ettől már HÁNYOK. Ha annyira irígykednek, tessék, legyenek vállalkozók. Valójában még azt sem tudják, hogy mennyi adó sújt, és lehet, hogy meglepődnének, ha kiderülne, hogy nem is keresek többet náluk, viszont kockázatom százszoros. Elnézést, h így kijött belőlem...

Kép
mölli

Sziasztok!

Edit: Baróton lesz a lagzi! Már nagyon várom hogy menjünk! Még soha nem voltam külföldön! :oops:
Meg azért is mert ódákat zengenek az erdélyi lakodalmakról! :lol:
Köszi a tanácsot, ki fogom próbálni!
Remélem hamar ki jön a fogacska, és mindannyian megkönnyebbültök egy kicsit utána!

Megyek kicsit lepihenek! Szép délutánt mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Minden babának boldog hófordulót!!!
Minden baba nagyon édes a képeken!!!! Mira is és Vanessa is nagyon cukik!!
Emőke merre?? Képek a kis Krisztiánról????!!!!

Meg mindenki tegyen fel egy-két képet legyen szíves!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem most már minden baba is meggyógyult!! Sancsi voltatok dokinál??

Kriszta örülök, hogy jól élrzi magát Mesi a bölcsiben! Várjuk a képeket Tőled is!! :lol:
Zsuzsi! Te Kanadában hallassz rémtörténeteket a budapesti bölcsikről????!!!!????????? :shock: :shock: :? Amúgy már a legtöbb nem is állami, hanem alapítványi!
Én eddig csak jó bölcsikben jártam, és csak jót hallottam mindegyikről, szerintem az a legjobb ha az ember a saját szemével győződik meg, hogy hova fog járni a gyermeke! Erre is jó a beszoktatási idő! :)

Tegnap fodrásznál voltm, végre megszabadultam a sörényemtől, és melírt is rakattam bele. Már rámfért!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nézzétek :
Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Bogyó! Alváshoz csak annyit tudnék hozzászólni, hogy szerintem sem ártana, ha egy picit szigorítanál. Eleinte Én is azt godoltam milyen jó, hogy magam mellé veszem az ágyba Geryt, legalább alszik. Hát igen ez tulképpen nekem volt baromi kényelmes, hogy fel se kellett hozzá kelni, csak megetettem, és alvás is tovább. Aztán erőt vettem magamon és csakis a kiságyban altattam, még ha eleinte egy éjszaka 20szor is keltem hozzá, mert sírt, akkor is! Muszáj, hogy megszokja, mert később csak rosszabb lesz!!! És nem kínzás, nem egyből berohanni minden egyes kis sírásra! Sok sikert és erőt kívánok, remélem egyre csak jobbak és jobbak lesznek az éjszakák!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Pasik!!!!????????????
Nem nekik találták ki az orvosokat az tuti!!!!! :P :P :P
Kati! Érdekes, hogy írod az allergiára való gyógyszert! Én is minden évben megküzdök, sőt idén már el is kezdődött nálam az allergia szezon! Nekem kora tavasszal, február környékén jön ki és kb a nyár közepe-vége felé. Már már kezdek teljesen normálisan együtt élni vele. Nos amit írni akartam, az az, hoyg volt egy év amikor Én is szedtem gyógyszert, meg orvoshoz jártam(ma sem tudom minek), és az az évem volt a legszarabb, már bocsánat! Következő évben megint maradtam annál, hogy semmi gyógyszer, és jéé, milyen érdekes megint jobban lettem. Azóta soha semmi gyógyszer, csak Kalcium pezsgőtabi, vagy bogyó, és maxi orr-és szemcsepp, ha nagyon bedurvulna! De mint mondom, akkor volt e legdurvább, mikor szedtem rá, orvosok által felírt gyógyszert. Javaslom, hogy próbálja ki ezt a férjed, szerinte megéri! Nálam nagyon hatásos, az elhatározás! A nővérem is allergiás szinte minden fűfélére, állandóan gyógyszerezi magát, meg már egy laza kis náthára is bevesz minden szart, és iszonyat hogy tud kinézni! Taknya-nyála egybefolyik, tök gáz! Semmi immunrendszere nincs már! Mondjuk Én nagyon gyógyszer ellenes vagyok, minden téren, nem csak az allergia gyógyszerek ellen. Nem is vagyok egy beteges!!!!! Az influenzát nem is tudom, mikor kaptam el utoljára............. :roll: :roll: De nem is hiányzik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Mölli, ne légy rosszkedvű! Sajnos nekem is derült már ki barátnőmről, hogy mégsem az, vagy irígy vagy valami! De azt mondom, inkább derüljön ki, mint hazugság legyen egy kapcsolat! Neem??
Neked meg még az a jó, hogy hiába eszel egészségtelenebbül, rajtad legalább nem látszik meg! Úgy irigyellek a soványságodért! Én is ennék mindenféle egészségtelen kaját, na de akkor mi lenne velem............. bööááá :roll:

Ja azt is bírom, mikor így találgatnak az orvosok, hogy mitől lehet a kiütés!! Miért nem lehet azt mondani, hogy nem tudom?!?! Ez annyira jellemző egy csomó orvosrta! :? :?

Itt is olyan búval ba..ott idő van, meg álmosító is, utálom!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Voltunk dokinál. Megnézte Enéht, mondta hogy ez egy vírusfertőzés. Azt is mondta, hogy ez többet már nem fog kijönni, örök életére védetséget szerzett.
A bárányhimlő elleni oltást majd 2 hét múlva kapja meg, de pénteken mehetünk csipőficam kontrollra.
Gyakorlatilag gyógyultnak nyilvánította.

Mölli!
Lehet Ákos is ezt a vírust nyelte be.
Sajnálom a rossz kedvedet, de egyet értek Sudival! Inkább derüljön ki az emberrő, hogy milyen valójában.

Edith!
Kitartás a fogyókúrához!
Nekem már csak másfél hónap van hátra, de sokat nem várok tőle. Nekem egyáltalán nem jön be. Egyre inkább azon gondolkozom, hogy átrendezem az étrendenemet.
Nekem nagyon nehezen megy az, hogy nem ehetek minden nap húst.

Babócák nagyon aranyosak!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!
Meg nem olvasttam vissza mindent mit irtatok,mert nem nagyon van idom.Nora beteg lett es szegeny sir.Mar nem aludtunk negy napja.Alig latok vlamit.Meg ma a piacra is mennem kellet zoldseget venem neki.
Inkab mondjam ugy hogy elcsuszttam odaig valahogy.Meg jo hideg is van s a szel elkezdet fujni mire mar indulttam volna haza.

Lattam Vanessarol meg Mirarol vannak kepek!Nagyon szep gyerekek!
Anna gratulalok nektek nagyon szep a lanyotok!

Kati:Megkapttam a leveled.De a kepeket nem. :(
Itt lattam a kepeket szep nagy baba!
Orulok hogy irtal.Valaszolni akartam de nem ment el a level.Haromszor probalttam,ugy felidegesitett hogy othagytam mert mindig at kellet irnom.Valahogy szarul mukodot a net.Te is jol kivagy ahogy olvasttam!Hogy vn Mira?Alszik mar ejszaka?

Nezttem hogy ti is be tetettek mar a fulukbe a fulbevalot!
En is mikor elmulot egy honapos.Itt meg mindenki mondja:
JE NEM KORAI MEG??????????????
:shock:
Megkinlaztottam szegeny gyereket meg ijenek!!!!!!!!!!!!!!
Meg valaki beszol es robbanok mint a bomba! :!:

Edith hogy van Kriszta?
Sanci ti hogy vagytok mar?
Ma nekunk is menni kellet volna dokihoz de ilyen allapotban nem viszem.Meg hat kint nagyon hideg van.
Kinek kell egy kis ho?Szivesen kuldok egy kicsit. :lol: Itt mar ez tulzas.Ma anyu telefonalt mondja nalunk meg nincs.Ok nekik anyira hianyzik mondtam jojjon ide itt megunja!!!!!!!!!
Megyek mig a kisasszony pihen en is alszom egy kicsit.
Jo ejszakat mindenkinek.

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok!

Mira ma nagyon jól aludt,remélem éjszaka is fog,most tettem le.

Köszönjük a bókokat .
Etterke,nekem is a kacagós kép a kedvencem,ha ránézek egyből vidám leszek.Igen a takaróját is én kötöttem,meg a mellényt is amiben alszik.Most kocsikabátot kötök neki,az is olyan szinű lesz mint a takarója,nagyon jól áll neki a narancssárga.
Edit,jó fogyózást,boztosan kitartó leszel.
Sudi,nagyon tetszik az uj frizurád.Nekem is mennem kellene már fodrászhoz,de Mirától elég nehéz.Már nagyon hosszu a hajam,apus örül neki,mert Ő kérte,hogy növesszem meg.
D Andi,remélem legközelebb átjön a leveled.
Enikő,a kislányodról a képek nagyon tetszenek a hasonfekvős tetszik a legjobban.
Sancsi,hogy van a kislányod,halványodnak már a piros pöttyök?

Puszi mindenkinek

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

D. Andrea, nagyon sajnálom, hogy ismét beteg Eleonora. Nem szeretnék okoskodni, mert biztos, hoyg a dokik jobban tudják, mit kell tenni ilyenkor, de adsz valami immunerősítőt a picinek? Az sem dolog, hoyg állandóan betegeskedjen! Tudom, hogy azért (is) mentetek vissza Moszkvába hogy alaposan kivizsgálják Nórát, de valóban jó lenne már a végére járni. Olyan édes aranyos, hoyg el sem tudom képzelni betegen. És annyira sajnálom is. Elhiszem, hoyg nem voltál magadnál, amikor láttad, hoyg össze-vissza szúrkálják! :evil: :evil: :evil:
Ami pedig a fülbevalót illeti, elhiszem, hoyg falra mászol a sok hülye kérdéstől. Krisztának még a kórházban kifúrattam a fülét. Azóta van fülbevalója. És ilyenkor nem kínozzák meg annyira, mintha 5 évesen lyukasztanák ki a fülét! :x :x :x

Kati, örülök, hoyg ennyire bízol a kitartásomban! :oops: MOst még én is úgy érzem, hoyg kibírom. Ebben a fogyiban végülis az a jó, hogy nem éhezik az ember. Jobbanmondva nem szabad éheznie.

Sancsi, miért érzed úgy, hoyg nem eredményes a diéta? Nem fogytál annyit, amennyit szeretnél? Tudod, hogy akinek sok a feleslege, az gyorsabban fyogy, és akinek nem, az nem annyira. Azért be fogod fejezni? Állítólag mindenképpen jó végigcsinálni. Én igaz, még csak a 2. napot zárom. Könnyű beszélnem. Nekem a hús, montdam, nem hiányzik. Nagyon jól elvagyok nélküle is.

Sudi, irtó klassz lett a hajad. de vágattad is, nem? Jó a színe és a fazonja is. MAgad fényképezted? Tükörben? :wink: :wink: :wink:
gery mit csinál? Róla nem sokat írtál, pedig rég nem jelentkeztél!

Andrea, örülök, hoyg lezejlott a meg(ki)hallgatásod, remélem, nem genyóskodtak veletek! Várom, hoyg leírd részletesen! :)

Mölli, hát nem lehet könnyű ilyen eseteket feldolgozni. Én is egyszer azt kérdeztem a volt kolléganőmtől, hoyg figyu, 'sze nektek cégetek van, miért dolgozol te itt ennek a hülye főnöknek? Hát azért, válaszolta, mert ha nem, éhenhalnánk. :shock: :( Szóval, azóta én sosem feltételezem valakiről, hoyg milliomos, mégha jól befutott vállalkozása is van. persze, ez nem jelenti azt, hoyg nincsenek, de igazad van, hoyg aki nincs benne, annak halvány fingja sincs, hoyg mennyi kiadással jár a cég funkcionálása.

Kinek mit akartam még? Nem tudom már.

JA, Bogyó, bocs', tényleg írtad egyszer, hoyg BArótra mentek, de kiment a fejemből. nem tudom, miért gondoltam Váradra. Azért ne dőlj be az erdélyi lakodalmakról zengett ódáknak, nehogy majd kellemetlenül csalódjál. Igaz, Székelyföldön én sem voltam eddig lakodalomban, nem tudom, hoygan zajlik, de - ha jó a zene és a kaja - én általában jól szoktam érezni magam a lagzikban.
És akkor, ha Barótra mentek, akár találkozhatnánk is (igen, ezt meghívásnak vegyed) mégha csak egy "szusszanásnyi" időre. Gondolom, úgyis itt MArosvásárhelynél klell elmennetek. :) Nagyon örülnék neki! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sudi: Nagyon jó így a hajad!!!!!!! Baromi jól eltalálta a fodrász a színt is, fazont is. Mostanában én is újra melíroztatom a hajam.

Igen, az orvosok már csak ilyenek, a világért sem mondanák, hogy "nem tudom", pedig sokszor tisztább lenne a helyzet. Nekem egyszer egy sima arcüreggyulladást is csak a 3. orvos tudott diagnosztizálni.... Benne volt annyi lelkiismeret, hogy röntgenre küldött.

Kösz a vígasztalást rosszkedvvel kapcsolatban. Lehet, hogy holnap már nem is így látom, mostanában van, hogy valami aggaszt, másnap meg el is felejtem!

Nem is mondtam még, hogy hétvégén megyünk VELENCÉBE KARNEVÁLRA! Anyám beszélt rá minket, hogy ő majd vigyáz Ákosra hétvégén.... Már most hiányzik.... De őt még nem lehet ilyen helyekre vinni. Anyám addig beszélt, hogy úgysem tudunk nyaralni sem menni, stb., míg rábeszélt a karneválra. :D Egyik szemem sír (Ákos miatt), másik nevet. Remélem, még meg tudok szólalni olaszul. :D

Kép
mölli

Sziasztok!

Sudi: Nagyon klassz az új frizurád! Iszonyú jól áll neked! Nagyon csini vagy! András mit szólt?

Bogyó: Ne izgulj, hamarosan Dávidka is átalussza majd az éjszakákat. Én is azt javaslom, hogy picit kevésbé szabad engedékenynek lenni és ne tedd magatok közé és legyetek következetesek. Nagyon fontos minden este a "szertartás", azaz az esti fürcsi azonos időpontban legyen és mindig ugyanazok a mozdulatok legyenek. Ha sír, ne vedd ki az ágyából, simigatsd, énelj halkan neki. Biztos már megismered a sírását, hogy mikor van szüksége valamire és mikor csak nyafizik. Eleinte ölben is ringathatod és ha megnyugszik akkor tedd vissza az ágyába és szépen lassan elalszik. Nem várható napok alatt eredmény, ez egy hosszú folyamat lesz. Réka jól aludt 2 hónapos kora óta, de a nagyszülőknél illetve a betegség alatt sajnos "el lett rontva" és hetekbe telt, mire ismét el tudott aludni egyedül és végigaludta az éjszakát. Most már "csak" inni kel fel esetleg. szerintem ha éjjel jól alszik, akkor idővel nnapl is hasonló alvási szokása alakul majd ki! Ja, egy időben Réka délelőtt csak a levegőn aludt el és mindig sétálni kellett vele! Kitartást és sok erőt kívánok! Egyébként van néhány topic ezzel a témával kapcsolatosan, a nem létező szabadidődben esetlég olvass bele!

D. Kati: Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent kötsz Mirának!

Andi: Jobbulást Nórának! Iszonyú lehet az időjárás ott!

Mölli: Nekem is van ismerősöm, akik azt hiszi mi tök gazdagok vagyunk, mert Madridban élünk és mindent megengedhetünk magunknak! Ilyenkor nagyon csalódott vagyok én is! Én elhiszem, hogy nem könnyű a vállalkozók élete, én épp ezért nem is szeretnék az lenni!

Sancsi, Edit: Hát sok sikert nektek a diétához. A férjem is csinálta ezt, kb 15 kilót fogyott, de ő mellette sportolt is. Aztán szép lassan visszajött a kilók nagy része. Szerintem a mozgás nagyon fontos, szinte a leghatásosabb és kevés nasi, szénhidrát! Nekem a csoki a gyengém! Megyek és eszem is most egy kicsit! Én már visszanyertem a szülés előtti súlyom, de edzeni kellene, mert nem olyan feszesek már az izmaim. De mikor???????? Érdekes reggel 56 kiló vagyok, de este 59 kiló. Nálatok is így van ez? Most melyik az érvényes? Mert ha az esti akkor még nekem is van mit faragni :oops:

Jó éjt!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Köszönöm a bókókat a hajamra! Aranyosak vagytok, jó veletek minden hasonlót megosztani! :lol: :lol: :lol:
Edit! Naná, hogy lett belőle vágva!!! Nem is kicsit!!! Már olyan jó hátközépig ért a hajam, de nagyon töredezett már a vége, meg nagyon hullott is. Kicsit fáj a szívem, mert azt szeretem ha hosszú, FŐLEG a párom, de ez most nagyon kellett!!!!
Ilyen hosszú volt, itt talán látszik! Meg ez volt az előző festés, majdnem vörös. SANCSI!! Ebből maradt vissza a hajamban, és emiatt látszik úgy, mintha vörös melír is lenne a hajamban..... :oops: :roll: :roll: :wink:
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

A kép olajrazolatos, azért látszik ilyennek!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Gery! :
Nos már szokott integetni, ha felveszem kézbe és valakitől búcsúzunk.
Néha már már szalad a lakésban, kedvenc játék, ha kergetem, vagy bújócskázunk. Ha elkapom, akkor hangosan sikongat és kacarászik!! :lol: Ma délelőtt anyu vigyázott rá, arra volt dolgunk, de Geryt nem akartuk odavinni, így leraktuk anyunál pár órát. És képzeljétek, a nővérem odaült a kis Tomibabájával, és Gery odament, nézte Őket nagy érdeklődéssel, és megsimizte Tomit!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: Azt mondta nővérem, olyan kis gyengéden, olyan aranyos volt!
Minket is szokott már simogatni, nem csak ütlegelni, meg tépni, ha szólok, hogy szépen simizzél, akkor olyan édes! :lol: :lol:
Ha legugolok hozzá és hívom, úgy átkarolja a nyakam és úgy megszorongat!!! Ilyenkor érzem, hogy szeret nagyon, és Én is Őt!! Ha apa felveszi, vagy bárki a családból, úgy örül, hogy rugkapál össze vissza a lábaival, kalimpál a kezeivel, és mindenféle hangokat ad, alig lehet megtartani, nagyon kimutatja az örömét!!!! Olyan jóó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha valami kérek, akkor azt a kezembe adja.
Mindent rámol még mindig, kupit egy pillanat alatt öszehoz!!! :P :evil:
Most hírtelen ennyi jutott eszembe, amiket csinál. Ja és ma tök tisztán, érthetően és egyértelműen mondta nekem a konyhában, odaállt a hátam mögé, én épp mosogattam azt hiszem, és mondta, hogy MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eddig is mondogatta, de össze vissza és folyamatosan, hogy mamamamamma, ha elment a másik szobába akkor is. De most más volt. Tök csöndben volt, úgy jött oda a szobából, és mondta, szinte megszólított, hogy figyeljek rá, hogy MAMA!!!! Megfordultam, lehajoltam hozzá, és megöleltem!! Kis bébim, úgy szeretem!
Ja és a ropit simán lelopta tegnap az asztalról és azt eszegette!! :shock: :shock: :shock: :?

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Mölli! De jó, hogy menetk Velencébe!! Rátok fér, jó kis kikapcsolódás lesz!!!! Jó szórakozást!!!!! Aztán a fényképezőgépet ne hagyd itthon!!! :lol: :lol: :lol:

Ja amit akartam, Mira nagyon aranyos azon a képen ahol hason alszik!!!! És nagyon szép kék szeme van neki is!!!!
Vanessa is tündéri!!! Minden baba tündéri!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Most már minden baba gyógyuljon meg!!!

Azt hiszem mára ennyi....................
Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Tettem fel Rékusról pár képet ide:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=23708

Kép
Kép
etterke

Sziasztok meg egyszer!
Na enyit az alvasrol.Mar megent fent ugralok mint a mokus a kerekben!

Legalab mar atolvasttam mit irtatok miota nem voltam.Volt mit!

Edith:Kitartas a fogyozasohoz!Ha neked nem gond a hus menni fog!En mar fogyozttam es kibirtam de nem fogyasztottam semmi teat vagy gyogyszert hanem csak a menut rendeztem at.Ket honapig csinaltam es bevalt.
Immunerositot adjuk neki persze!VEFARON kuppot es orcseppeben is!De anyira tonkre tettek szegenykemet hogy nem nagyon hasznal,neki a szirup kohoges ellen.Most a LENKAS-ot adjuk,de eddig a TRAJFEDET kapta de az sem volt jobb!Ma megent ugy kezdet el kohogni hogy szinte fullad szegeny.Holnap megyunk a korhazba mert felek hogy ez mar maradandos lesz nala! :( :( :(
Lehet hogy szukseg lesz megent a venasra!De ha segit hat legyen itt azert jobbak a korulmenyek mint ukrajnaban!Ja a parodnak jobulast kivanok!

Sudi:Nagyon jo a hajad!En sajnalttam volna levagni ha az enyem ijen hosszu lett volna.Nekem is most nagyon hullik!!!Mar vettem valami francia sampont de nem segitet most nem is tudom Rom mijet vett!!! :shock:
Elhiszem hogy milyen boldog voltal mikor Geri azt mondta hogy mama es zet nem csak jatekbol hanem tudat alatt!Mikor fogja nekem meg Elen mondani?! :shock: Na majd az is eljon.

Ma Levi balesetet szenvedet az utcan!Egy jokora vagas van az arcan!Ma legalab o aludt el koran.Amugy o az utolso!De reggel Elen utan a masodik!Neha elso! :)

Na itt az ido nem kegyelmez!Valaki nem ker egy kis havat??? :?:
Nagyon szivesen kuldenek egy ho felhot mert itt mar tulzas!Ma majdnem egesz nap szakad.Es holnap is ugyanaz varhto.A hidegrol mar nem is beszelve.

Kati:Ma kuldtem neked levelet.Megkaptad?Most rogtton elment nem volt gond vele.Tenleg te kototted a Mira takarojat?Nagyon ugyes vagy.Gratulalok!Szerencsesek azok a gyerekek kiknek az anyukajuk kot nekik valami szep dolgot!En is szeretnek Norinak egy melenyt de nekem kulon tanfolyam kellene mert ojan bena vagyok!

Most mar tenleg megyek mert nem birok az alomtol!Erosebb az allmom mint en!
Puszi mindenkinek!Jo ejszakat!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?