Szia Kriszta!
Nekem is könyörögni kell a gépért,ezt az érzést ismerem.Azt az időt használom ki,amíg kimegy az erkélyre vagy wc-re, és már el is foglalom a helyét.
Én is nagyon nehezen viselem az esti (és napközbeni) túlpörgéseket, mert hát én sem az a nagyon türelmes fajta anyuka vagyok, persze néha megszáll az angyal és hihetetlen nyugalommal viselem a hülyeségeket, de általában nem túl jól kezelem a helyzetet, főleg rossz napjaimon. Olyankor legszívesebben csak egyedül lennék.
Apropó egyedüllét.Nálunk úgy havonta, de inkább kéthavonta van egy olyan hétvége, amikor csak kettesben vagyunk a férjemmel, de általában utána még nehezebb nekem, mert hozzászokni a "jóhoz" nagyon könnyű és úgy vettem észre, még türelmetlenebb vagyok egy-két napig.Aztán persze minden visszaáll az eredeti kerékvágásba.
Szobatisztaság:Tündinél ilyen tavaly fordult elő, amikor még az elején jártunk a kérdésnek,most ti vagytok ebben a cipőben, úgyhogy ne izgulj, szerintem el fog múlni, meg kell szoknia még ezt az új helyzetet. Arról lehet szó, hogy már nem érzi a feneke alatt a pelust, hogy bátran beleengedhesse, ugyanakkor a játék fontosabb, mint a pisilés, és játék közben talán elfelejti, hogy kell. Velem is előfordult már hasonló eset(persze nem játszom,de például munka vagy kirándulás közben), sőt nálam az a helyzet, hogy idegen helyen abszolút nem tudok pisilni,tehát volt hogy már szétrepedt szinte a hasam egy hosszú út során, de útszélen nem megy, benzinkútnál nem megy, nyilvános wc-n nem megy(hát még ha van benn valaki a másikban!), ja és muszájból sem megy...
Szóval nem egy egyszerű eset vagyok.
Visszatérve a fiadra, szerintem ne aggódj, nemsokára túllesz ezen, amúgy meg ha nagyon tele van a hólyagja, muszáj kiürülnie, nem marad bent. És előbb-utóbb rájön majd, hogy jobb előbb.
Jó nektek, hogy a nagyszülők kertes házban laknak.
Nekünk sajnos csak a játszótér marad, bár én sem szívesen megyek oda az állapotuk miatt. Most felújítottak itt egyet, de annak a talaj pedig vörös sóder lett, ami úgy megfogja a ruhájukat, hogy alig lehet kimosni, ha egyáltalán ki lehet.
Úgyhogy ha tehetjük, meg ha a kicsit lustácsak férjemet sikerül rávennem, inkább elmegyünk kirándulni, vagy csak a Margitszigetre, Városligetbe. Tudod, ő jobban szeret csak itt sétálni, de én már őszintén szólva nagyon unom a lakótelepet.
Egyébként hogy hívják a csemetéidet? Nem emlékszem, hogy írtad volna valamikor(bár lehet, hogy csak a memóriám lett rossz.
Egyébként neked nem romlott a memóriád a szülések óta, illetve nem lettél szétszórtabb? Én sokszor felejtek el dolgokat, egy csomószor van, hogy vissza kell mennem a lakásba, mert a pénzt otthon hagyom, meg ilyesmi...
Tisztára vén hülyének érzem ilyenkor magam
)
Na , most már teljesen eltértem a tárgytól.
Egyébként Tünde most kezd verekedni, féltékenykedni. Úgy látszik, később alakult ki nála. Remélem azért nem lesz sokkal rosszabb.
Bocs a kisregényért, de olyan jó, hogy van valaki, aki ugyanolyan cipőben jár, mint én és megbeszélhetem vele ezeket a dolgokat.
Boncsi