Új privát üzeneted érkezett!

Ildikó
Köszönjük szépen,túl vagyunk rajta! :D
Reggel 7-re kellett bemenni a kórházba,felvétel,stb.A várakozást elég jól bírta Máté,reggel volt egy kis hiszti hogy nem ehetett,de aztán beletörődött!Fél 10 körül megkapta a premedikációt (fájdalomcsillapító és elaltatószer volt),azt hittük hogy jó bealszik tőle,mert 5-kor kelt,de meg sem kottyant neki.A másik kisfiú a kórteremből tiszta zizi lett tőle,hallucinált is. :shock:
Műtőbe fél 11 körül vitték,simán elment a műtősfiúval,integettett,nagyon édes volt :D ,pedig én biztosra vettem hogy végig visítani fog!Mi meg elkísértük a műtőig és ott vártuk őt.Kijött közben egy műtősnő és mondta hogy nagyon bátor,nem sírt bent sem,nagyon ügyes.Én meg rettentő büszke voltam rá! :oops: :lol: Kb 20 percet volt bent.Amikor kihozták még kb 5 percig aludt,aztán felkelt és az volt a legnagyobb problémája hogy be volt kötve az infúzió és nagyon nem tetszett neki! :oops:
Délután egyszer kihányta a teát (telibe Gyuszit) és a hője 37,3 volt,de ennyi simán belefért.
Reggel megnézte a drnő és jöhettünk is haza. :D
most hétvégén bent kell lennünk a házban,hétfőn már kimehet egy kicsit sétálni és még 2 hétig nem mehet oviba.Kontrollra pénteken kell visszamenni.
Hogy használt-e a műtét még nem tudom egy éjszaka után,de szerintem egy pár nap és kiderül.

Ja,meg én azon akadtam ki,hogy péntek reggel mondta a drnő hogy anyás szobát kérjek.3000 ft volt.Aztán a nővér bekísért egy szobába,ahol volt 2 kiságy meg 2 felnőtt kihúzható ágy.Plussz az árban volt ebéd és vacsorára két szelet kenyér felvágottal.De csak délutánra esett le,hogy ez abban különbözik a rendes szobáktól,hogy ott is ott maradhat az anyuka,de csak széken ülve! :shock: Azt hittem az a normális hogy az anyuka is kap egy ágyat! :oops: :oops: :oops:
Pedig így utólag Ildikó emlékszem hogy te is írtad hogy amikor Rékával voltatok bent az első nap neked is csak szék "jutott"! :twisted: Le a kalappal előtted hogy ezt kibírtad!
A másik kiakadásom a buta,primitív emberek miatt volt! :twisted: Az egyik nő behozta a gyerekét műttetni úgy,hogy rettentő csúnyán köhögött a gyerek és lázas is volt! :shock: Aztán még ott balhézott hogy nem akarták megműteni így a gyereket!Neki állt feljebb,aztán az orvos elküldte.
Egy cigányasszony meg azon balhézott hogy nem akart ottmaradni a gyerekével,mert neki még otthon van 5 és egyel kevesebb vagy több nem számít.Persze nem maradt vele.Másnap reggel meg azzal folytatta hogy hányt a gyereke és hogy merészelte,minek ivott teát!Meg ő a saját felelősségére azt csinál a gyerekkel amit akar,stb. :twisted: :roll:

Nálunk az ovi július 14-től augusztus 4-ig van zárva.

Bocsánat hogy ilyen hosszú lettem! :oops:

Judit
Te nem jössz? :?:

edoci

Edit!

Örülök,hogy jól végződött ez az egész műtét,és főleg,hogy túl vagytok rajta. Azért nem semmi az a kórházi légkör,látom nektek is mostmár lesznek ilyen sztoriaitok:):)
cigányasszony :x :evil: :evil:

Puszikáljuk Máté hős fejecskéjét,nagyon ügyesen bírta a megpróbáltatásokat.

Jó,hogy írtál.

Judit,te i írj légyszi!!!!!csak annyit hogy jól vagytok-é legalább.
Képzeld mi is szedjük már az Eskimo Kids-et. Mikortól várható hatás? :D

Puszi
ilgya1

Ildikó
Máté jól van,néha köhög,de az biztos az altlástól van.Éjszaka még horkolt,amióta hazajöttünk,de reménykedek benne hogy pár nap alatt elmúlik és nem volt felesleges ez a műtét.
Dávid,Réka hogy vannak?

Judit
Várunk vissza!Kitartást!

Évi
Te is nagyon el vagy tűnve! :(
Suli?
Flóra hogy van?

Olyan hülye idő van ma!Hol fáj a fejem,hol hányingerem van,hol melegem,hol fázok! :shock: Még a nagy rosszullétemben a mosógépet is elfelejtettem beindítani,csak várom hogy lejárjon,és csodálkozok hogy mi van! :x Ez nem az én napom! :?

edoci

Judit
Legalább képeket dobjál fel néha! :lol:

edoci

Na megjöttünk angolról. Sziasztok!!

olyan fáradt volt a Réka a végére, most meg itt kurutyol,na nembaj legalább nem kell ébreszteni vagy pedig mást mozgosítani,ha megyek Dávidért. Tegnap bűvész volt náluk az oviban,ma meg légvár lett volna erre a hűlye idő miatt elmaradt,szerencsére azért áttették jövőhét szerdára,remélem addig nem kapunk el semmi szarságot :?

Edit!
Kiváncsi leszek,hogy tényleg nem fog mostmár horlolni Máté? Hogy bírja az otthonlétet? és te :lol:

Hétvégén szeretnénk menni 3 napra Szilvásváradra,le is foglaltuk a szállást,de nem jeleztek vissza,mostmár föl fogom hívni őket.
:x

Ildikó
ilgya1

Ildikó
Biztos jól érezhette magát akkor Dávid az oviban ha volt bűvész! :D Ugrálóvár is jó program,remélem jövő héten jó időt fognak ki hozzá! :D Meg persze hogy nem kaptok el semmit! :wink:
Nekem is valamelyik nap be kellene mennem az oviba,meg akarom kérdezni akkor pontosan mikortól lesz szünet,meg csináltak csoportképet,remélem az is kész van már. :D
Máté nagyon jól bírja az itthonlétet,sokszor megkérdezi hogy ugye ma sem megyünk oviba! :? Egyátalán nem hiányzik neki,biztos lesz majd bömbi ha megint menni kell! :roll: Egyébként sokkal normálisabb amióta itthon van,nem olyan hisztis,nem olyan nyűgös,jobban szót lehet érteni vele.
Azt nehezen viselte hogy nem szaladgálhat,ugrálhat még egy darabig,hiszen örökmozgó!
Éjszakát természetesen végighorkolta! :twisted: Most már azért tényleg aggódok,hogy nem múlik el! :cry:
Napok óta rajtam alszik,én meg fent vagyok egész éjszaka,ahogy arrébb teszem felébred és visszamászik. :twisted: De egyszerűen nem lehet rávenni hogy külön aludjon. :( Pedig gondoltuk hogy ha kiveszik az orrmanduláját,majd nem fog horkolni éjszaka,nem fog rá felébredni és végigalussza az éjszakát,akkor át lehet tenni a helyére.De ez nem jött be. :twisted: :(
Ezen kívül én jól bírom itthon Mátéval! :lol:
Na jól kipanaszkodtam magam. :oops:
Szilvásvárad:nem ér,én is akarok menni! :lol: Imádom azt a helyet! :lol:
Réka náthája elmúlt?Nekem reggel óta fáj a torkom. :( Biztos a kórházban szedtem össze valami szottyot. :roll:

edoci

Szia Edit!

De jó,hogy van csoportképetek,nekünk még nincs :? Dávid önfejűségéből adódóan,pedig úgy szerettem volna.

Köszi,Réka náthája elvileg elmúlt,de még néha folyik a nózija,úgy érzem ez egy körforgás aminek sosincs vége.

Szegénykék,akkor nem valami pihentetők az éjszakáitok. :( A doki mit mondott aki elküldött műtétre? Átmeneti és elfog múlni a horkolás,ha begyógyul a seb?vagy mi következik utána? ha mégsem marad abba a horkolás.

Az tök jó,hogy ilyen jól bírod az otthonlétet én már kezdek néha besokallni,lehet apa azért akar elvinni pihizni? :oops: erre nem is gondoltam. :oops:
Még mindig nem jeleztek vissza :x ráadásul tök szar időt mond,fasza lesz már előre érzem. :?

Ildikó
ilgya1

Jobbulást a torkodnak!

Te mondtad a Tantum Verde-t rá nem? :lol:
Épp a múltkor vettem,de még nem használtuk... :lol: remélem egy darabig nem is kell.
ilgya1

Miért,Dávid nem akarta hogy lefényképezzék?Vagy nem akart odaállni a többiekhez?Én csodálkozom Mátén hogy egyátalán odaállt! :lol:
A doki még anno azt mondta hogy ha nem múlik el a horkolás,tovább kell keresni az okot,lejjebb a gégéjénél,légcsövében,hogy mi esik össze,ami akadályozza a légzést.Akkor csinálna neki egy tükrözést. :? Úgyhogy reménykedem abban hogy begyógyul a seb,csökken ott a duzzanat és jobb lesz.De kíváncsi vagyok pénteken mit fog mondani! :?
Azért én is néha észreveszem magamon hogy "unom" az itthonlétet,de hogy most ki akart velem cseszni a főnökasszonyom a hátam közepére sem kívánom a munkahelyemet! :twisted: Így néha tényleg jól jön a pihenés,kikapcsolódás,kirándulás!Remélem jó időt fogtok ki.Én még nem néztem az időjárásjelentést hogy mi várható.
Most is a Tantum Verdét kezdtem használni,a múltkor nagyon bevált,remélem most is be fog! :wink:
Megszánt anyukám és nemrég elvitte Mátét hozzájuk! :lol: Gyorsan kitakarítottam,aztán csinálok valami fincsi vacsit! :D
Tényleg,hogy megy Rékának az angol?Dáviddal is jártok még?Neki hogy megy?
Holnap megyek vérvételre. :(

edoci

Szia!
Pont egy hete nem írtam bocsika :? remélem azért nem halunk ki végleg,csak alkalmanként pangunk:):):)

Megvan a vér eredmény?

örülök,hogy Máté ilyen jól alakul. Apát is küld el műtétre :lol: :wink: :wink: :wink: a horkolásával. én már csak tudom milyen rossz,Zsolti nagyon sokat horkol:(

Dávid nem akart odamenni a csoporthoz mikor fényképezték őket,így lemaradt az első csoportképről,aki meg alig jár oviba csak ünnepekkor szinte,az rajta van,ezért főtt a fejem.....

És elmúlt már a torkod?

Járunk angolra mind a kettővel,és nagyon szépen megy nekik,Réka van amit csak angolul mond,mert könnyebb,például a ball,istennek sem akarja mondani,hogy labda,de ball az igen.
Különben egyre többet beszél és egyre tisztább szavakat mond.
Nagyon nő.

Hogy cseszett ki vele d a főnökasszony? akár priviben is jöhet.

Judit hol van a tapéta? :lol: :lol: :lol: lécccccccccciiiiiiiiii,legalább Benciről!!!!!!!

Puszi

Évi te is jól eltűntél :?
ilgya1

Sziasztok!!

Bocsika, hogy ennyire eltűntem, de nincs egy perc idöm se :cry:
Jól vagyunk meg minden.
Anyáknapi ünnepség nagyon szép volt.Flóra nagyon ügyes volt, szépen elmondta a vereset.
szép kis műsort készítettek.
Képek is nagyon jók lettek.
Suliba járok szorgalmasan.Már vizsgázunk is csütörtökön lesz a második vizsga most arra készülök.
Az első 100%-os lett :D most így hírtelen ennyi jutott eszembe.

Máténak gratulálok, hogy ilyen ügyesen átvészelte a mandulaműtétet!!
Dávid, Réka is ügyes, hogy ilyen jól halad az angollal!!
Benci hatalmasat nőtt,nagyon aranyos!!

Nem tudom mikor jelentkezem :arrow: addig is jók legyetek!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok,
pár kép....
de az ismert helyzethez még két újabb rossz, a zenekarban is változások, bővebben nem merem kifejteni :oops: :wink: és a kedvenc óvó nénink sincs már, elmegy Angliába :roll: , ettől függetlenül jól vagyunk! :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
bibi blocksberg

Sziasztok!
körkérdés:van valamelyikőtöknél a lakásban klíma?Kinek mi a véleménye róla?Érdemes beszereltetni? (azon kívül hogy nem lenne ezer fok a lakásban)

Judit
Végre!Egy kis életjel és képek! :lol: Még mindig nagyon édes Benci! :lol: Ennyivel minimum jelentkezned kell! :wink:

Évi
Te is jó hogy jelentkeztél,gyere ha lesz időd! :wink:
Helyes Flóra a képeken!Biztos ügyesen mondta a verseket! :D Nálatok meddig van még ovi?

Ildikó
A véreredményt a dokinak küldik,úgyhogy még nem tudom,csak a jövő héten valamikor megyek hozzá.ez is érdekes,eddig mindig másnap megkaptam az eredményt,most mondták hogy majd online elküldik a dokinak. :?
Horkolás:kezd az agyamra menni,eddig nem horkolt! :shock:
Torkom meggyógyult,most nagyon meg vagyok fázva! :roll: Tegnap még csak azt hittem az allergiám jött elő,de sajnos nem. :( Úgyhogy az éjszakám úgy telt hogy vagy az orromat fújtam,vagy a fejfájásommal szenvedtem,vagy apát lökdöstem hogy ne horkoljon! :roll:
Nagyon ügyes Réka! :shock:Lassan már ő is mondja a mondókákat!Hogy eltelt az idő,most volt még kisbaba! :shock: Róluk is már rég láttunk képeket! :wink:

edoci

Edit,
a klíma szerintem jó, de iszonyú sokat fogyaszt és pluszban meg is kell venni :roll: , minket csak ez tart vissza, ha baromi meleg van és van rá keret, akkor szerintem nagyon megéri. :wink:

És egy mai kép, Villám Mc Queen személyesen :lol: :

Kép

Évi,
nagyon helyes Flóra, olyan királylányos!

Ildi,
tényleg, kérünk képeket a gyerekekről. Hihetetlen, hogy már mond szavakat is, emlékszem,kb. két éve csináltad a tesztet :wink:

KépKép
bibi blocksberg

Javítás,
Réka mond szavakat, kimaradt az alany :oops:

KépKép
bibi blocksberg

Meg a pont. :oops:

KépKép
bibi blocksberg

Judit
:D :D :D Azon gondolkodtam hogy bekapcsoljam-e a gépet,hát látom,érdemmes volt! :lol:
Villám Mc Queen nagyon édes!Az a vigyor! :lol: Igazi Bencis,le sem tagadhatná magát! :lol:
Klíma:ha minden igaz most jön egy fickó és ad egy árajánlatot,hát nagyon kíváncsi vagyok rá! :shock:

edoci

Edit,
kíváncsi vagyok az árra!
De azt kalkuláljátok bele, hogy tényleg nagyon sokat fogyaszt, inkább az lehet a gond :roll: :roll:
Majd adok kölcsön, a diplomás minimálbér felénél is kevesebből hihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
bibi blocksberg

Judit
Köszi! :lol: :lol: :lol:
Volt itt tegnap a klímás fickó,megnézte a dolgokat,hát,az biztos hogy nem lesz olcsó,mivel amiben van pollenszűrő az 150-től kezdődik. :? Még a héten e-mailben küld egy pár variációt,aztán majd meglátjuk. :?
Ráadásul ma kaptuk meg az illetéket,amennyit a házra kell fizetni,egyet apa,egyet én,úgyhogy padlót fogtam. :roll:
Az meg már említésre sem érdemes hogy három napja fáj a fejem,reggel óta meg nagyon-nagyon! :( Biztos a takonytól! :oops:
Ti hogy vagytok?Kötőhártyagyulladásotok?

edoci

Tök jó,hogy jelentkeztetek csajok!! Annyira jók a képek! Judit kitartás!!
Évi nagyon szépséges Flóra! Kész hölgy!!!!
Edit! Neked is kitartást és mennek a gyógypuszikák a fejedre!

Most megint kicsit eltűnök,mert zűrős lesz a hétvége,de jelentkezem hamarosan. de ez még nem a vége...

(Hugom férjhez megy,Dávid ovis anyáknapja,másik hugom fia ovis ballagás,ruha,cipő után szaladgálás,torta,virág,áááááá... közben Réka angolon voltunk,meg a postára is be kellett menjek,meg a piacra, meg a henteshes anyósomnak)))

Na puszika rohanok a Dávidért lassan,de a gépet még bepakolom...

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Judit:
Nagyon édes Benci, mekkorát nőtt!! szuper a szerelése:)

Edit:
nálunk június 20-ig van ovi.Majd egy hónapig zárva.
Flóra a zárásig megy utána majd csak szeptemberb
Lezajlott délután a ballagás és az évzáró.szuper jó kis műsor volt.Nagyon aranyosak voltak. Flóra egyedül énekelt.... amitől teljesen odavoltam.annyi ember elött kimert állni egyedül énekelni, hát nagyon büszke voltam rá:) :) Ő lett a pünkösdi királylány.

Kép

Kép

pünkösdi királylány
Kép

Miről beszélhettek?? Áron a vőlegény jelölt

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Judit
Jobbulást nektek!

Ildikó
Milyen volt az esküvő?Ovis anyáknapja?Ballagás?Akkor gondolom végig buliztátok a hétvégét! :lol: Túléltétek? :lol:

Évi
Nagyon helyes Flóra ebben a ruhában! :wink: Nem semmi ahogy a kisfiúra néz! :lol:

Mi megvagyunk,szombaton vásárolni voltunk,magamnak akartam venni valami papucsot,vagy szandit,de egy kicsit körülményes vagyok, :oops: :lol: ,úgyhogy Máténak vettem pólókat,nadrágot,stb.
Ma meg a kerti padokat festettük,kerítést csináltuk. :roll:
Holnap nem lesz ovi,ha ilyen idő lesz mint ma,szerintem Máté egész nap a medencében fog ülni! :wink:

edoci

Szia Edit!!

Nem csak te vagy így a papucs vásárlással :cry: Nekem sem sikerült még találnom egy normális papucsot :evil:
Vagy nem tetszik vagy nincs méret, vagy túl magas a sarka, áhh én sem vagyok könnyű eset :lol: :lol:
Persze én is ha már nem vettem magamnak semmit akkor Flórának rövidnadrágokat .

Mi nem sokat csináltunk a hétvégén, inkább csak pihentünk.Elakartam menni ma a gyerekszigetre, de apa nem akart :cry:

Itt jó nagy eső volt ma fél 5 körül, de a levegő nem sokat hült :roll: :roll:

Ildi:
Mesélj milyen volt az esküvő, és a ballagás, anyáknapja???

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi
Megnyugtattál,hogy nem csak én vagyok nehéz eset papucsvásárlás terén! :lol: Pont ezek a bajaim nekem is! :oops: :lol: Majd nyár végére találok valamit! :wink:

Tényleg elkezdődött a Gyereksziget!Össze is hozhatnánk egy talit ott,oda szerintem mindenki el tudna jönni!?Mit szóltok hozzá?

edoci

Edit!
Jó ötlet!

Nem leszek egy hétig ne ijedjetek meg,ha nem jelentkeznék,de ez egy technikai csodáktól mentes övezet lesz, a tv-t is kidobom...... Csak a természet.....megyünk a Tiszára.

Puszika :Ildikó
ilgya1

Ildikó
De jó nektek! :D Várjuk az élménybeszámolót! :lol:
Jó pihenést! :lol:

Én elkaptam egy hányós-hasmenéses vírust,hétfő óta ezzel szenvedek. :( 3 nap alatt fogytam 3 kg-ot.Remélem most már jobb lesz.

edoci

Edit,
akkor itt is megteszem a gratulálást, így illendő, nem bírom, hogy ne! :lol: :lol: :lol: :lol:

Most panasz:
egy darabig biztos nem jövök, van szűk egy hónapunk, hogy eltakarodjunk innen és keressünk albérletet :? , mert valakik így döntöttek.
Fontos, hogy a környéken legyen, mert a gyerekorvos és az ovi bevált.
Képzelhetitek, miből fogunk albérleti díjat (85 ezer körül) és rezsit fizetni? :shock:

Úgyhogy nem fájdítom a szívem azzal, hogy tesó ebben a helyzetben sosem lesz, nyaralni meg végképp sosem fogunk, hiszen enni sem nagyon eszünk, ez nem vicc, hanem komoly sajnos- és ha Ildit vagy Editet olvasom, akkor ugyan örülök, de közben sírok, hogy miért vagyok ennyire szerencsétlen? :cry: :cry: :cry:
(Benci Dorogon kívül nem járt még messzebb :roll: és nem is fog)

Tehát nem akarom rontani a hangulatot és kívánok mindenkinek minden jót! :lol: :lol: :lol:

KépKép
bibi blocksberg

Sziasztok!!

Judit!!

Nagyon sajnálom:( , hogy ilyen cudarul alakult az életetek:(
Csak azt kívánom, hogy hamarosan sokkal, de sokkal jobbra forduljon az életetek és ne keseredj el!!! Tudom most nagyon nehéz pozitívan gondolkodni.
Ha tudok valamiben segíteni csak nyugodtan szólj!!!

Eltudom képzelni kik döntöttek így!! :evil: :evil: :evil:

Nagyon sok kitartást kívánunk nektek!!

Edit:
Hogy vagy??

Most én sem vagyok valami jól :( Tegnap délután meghalt a nagybáttyám :cry: :cry: 3hónap alatt elvitte a rák :cry: :cry: :cry:

puszi mindenkinek

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Látom nem jár erre senki :cry: :cry: :cry:

A múlt héten végeztem a sulival :lol: Szóbeli vizsgám ötös lett :lol:
Flóra 2 hétig a Balatonon nyaralt amíg vizsgáztam. jól érezte magát,megtanult 2 keréken biciklizni. :wink: Mikor jó idő volt akkor fürödtek.

Judit:
Mi van veletek?? elköltöztetek??

Ildi:
Hogy vagytok voltatok már nyaralni?? Gyerekek jól vannak??

Edit:
Veletek mi újság?? Máté?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Flórának sok boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

Mi jól vagyunk,köszönjük. Majd augusztus közepén megyünk nyaralni.
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz! Ügyes vagy!

Ildikó

Majd tehetnél fel képeket Flóráról.

Edit?Judit?
ilgya1

Judit!
Sok boldog névnapot kívánunk!!

Kép
ilgya1

Sziasztok! :)

Ildi, köszönöm szépen itt is! :lol: :lol:

Évi,
gratulálok a vizsgádhoz!
:) És Flórának utólag is boldog névnapot!

Elköltöztünk, a lakás nagyon jó, csak sajnos albérlet... :roll:
De az erkélyre kifér egy óriási szárító, Bencinek egy hatalmas medence, két ikeás fotel és néhány bicikli, motor meg roller. Belülről is szuper! :)

De a sógoromék jól megszívták, eddig 24 ezret fizettünk lakbérre, most megemelték 80 ezerre, ez a minimum, amit megérdemeltek :oops: :lol: mégiscsak kidobtak minket onnan, "büntetlenül" meg nem lehet sorsokat így irányítani szerintem :?

Anyukám lakásával amit műveltek: leírhatatlan. Két évig nem takarítottak :shock: :shock: , a falakat begombásították és még sorolhatnám :shock: :shock: :shock:
Úgyhogy mindenképpen jobban jártunk, velük képteleneség lett volna együtt lakni. Talán emlékeztek régebben mennyit rinyáltam a mocskukra :roll: :roll: (ja, a csaj vegyész és mégis amőbák meg gombák közt érzi jól magát :shock: )

Egy kis ízelítő anyukám tűzhelyéről:
Kép

És vidámabb képek:
Kép Kép Kép Kép Kép

Mostanában jó passzban vagyok, beletörődtem a helyzetbe, úgyhogy ha lesz egy kis forgalom, szívesen benézek, túl vagyok végre a mélyponton! :wink:

Edit :?: :?: :?:

KépKép
bibi blocksberg

Milyen jó,hogy benéztem....

Judit szuper jó hírek!
Borzasztó mit műveltek.....szégyellhetik magukat,bunkó társaság,azt kapták amit megérdemeltek....

Benci még mindig egy nagy kópé úgy látom,csak úgy süt a kis huncut szemeiből...helyes kis krapek az biztos:)
ilgya1

Sziasztok!!

Örülök, hogy jelentkeztetek!!

Judit:
Sokat gondoltam rátok és nagyon örülök, hogy sikerült egy szuper helyet találnotok. tudom albérlet, de nem kell osztozni senkivel...
Benci még mindig nagy kópé:))
Boldog névnapot kívánunk így utólag!

sógoréknak meg úgy kell!!! Jól megkapták...

Ildi:
Nem sokára mehettek ti is az oviba. Flóra várja, mert akkor viheti a szülinapi tortát:)

Edit:
Merre jársz??

Július végén megszületett az unokaöcsém:

Aiden Lénárd

Kép

Kép

Flóra napi képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Évi,
most nézem, Flóra hamarosan 5 éves lesz :shock: :shock: , lassan iskolába megy.
Látom, a rózsaszín még mindig kedvenc és jól áll neki a balerína póz is! :)
Nagyon helyes az unokaöcséd!

Ildi,
nem tudom, benézel e, de jó nyaralást! :wink:

Edit,
gyere, ha tudsz! :wink:

Benci nagyon nagy kópé, kínomban már elkezdtem vele jógázni (gyerek jóga) és 5 percig jól bírja, aztán rohan máshová. Maximum 5 percig bír egy helyben maradni, tovább nem :? , de mindig sokszor 5 perc alatt tanítok neki valami újat, nagyon fogékony szerencsére.
Arra gondoltunk a féjremmel, judo-ra vagy aikido-ra (nem tudom, hogy kell írni :oops: ), beíratjuk, mert ott levezetheti a feszültséget és kötelező rúgni illetve verekedni, de úgy tudom, 4 év az alsó korhatár. :roll:

Most szerencsére nyári szünet van a zenekarban, és még a takarításban is- ugyanis éjszakánként takarítok :oops: :oops: -, de ehhez szeptembertől bejön még a tanítás is :shock: , nem tudom, hogy fogom bírni :shock: , de muszáj lesz. Ezért is kezdtem el jógázni, hátha az majd segít. Ja, és Bencit lesz, hogy napokig nem fogom látni rendesen, de most jött el az az idő, hogy a fizetésem tényleg nem elég semmire, nem sírok, hanem teszek is érte, hogy több pénzem legyen :wink:

Anna Peti és Gergőt csak az átrendezett kanapén lehet olvasni::

Kép

Ott voltunk, amikor a busz magától elindult és behajtott a Trombitás kertbe (alig előtte álltunk meg :shock: :shock: ):

Kép

Ez egy kirándulás:
Kép

Benci, aki lukat beszél mindenki hasába:

Kép

És egy találós kérdés, szerintetek mi fizet a legjobban? A tanítás, a zenekarozás vagy a takarítás? :lol: Ez a társadalom szégyene, komolyan..... :roll:

KépKép
bibi blocksberg

Szia Judit!

Örülök, hogy jöttél :wink: :lol:

Igen Flóra nemsokára suliba megy. Mondjuk évvesztes így még van 2 év. Vasárnap rendezünk neki meglepetés szülinapi party-t :lol: :lol:
Azért most, mert a héten balcsin van és a meglepetést van idő előállítani :wink:
Leakarom festeni a szobájában a falat alul sötétebbre mint most,és kap egy emeletes ágyat.+még a barby-s matricákat is fel kell ragasztani. :wink:

Takarítás a válaszom :idea: :roll:

Ildi:
Jó nyaralást!!

Edit??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi,
eltaláltad a jó választ! :wink: :lol: :roll:

Biztos nagyon fog örülni Flóra, és még van rá időtök is, mert nyaral, így tényleg igazi meglepetés lesz! :lol:

Ha sikeresen letetted a vizsgát, akkor majd fogsz tudni dolgozni, illetve elhelyezkedni abban a munkakörben, amit tanultatok?

Tegnap elkezdtem ismét gyakorolni, Benci hozta a szokásos formáját, nem bírja, mert egyszerűen féltékeny rá :) :( , de beszéltünk vele és ma már jobb volt a helyzet.
Múltkor egy étteremben összehaverkodott a pincérekkel meg fomra 1- et néztek, mi vígan ettünk szerencsére, nem kellett utána rohangálnunk. Elmentem wc-re. Persze amikor az asztalunk felé nézett, teljesen kétségbe esett, hogy eltűntem, és a férjem kihozta utánam a budiba :lol: , még este elalvás előtt is megjegyezte, hogy azt hitte, elmentem a zenekarba és otthagytam. :shock: Tehát ugyanott tartunk, mint tavaly :roll:
Soha nem hagytam úgy ott sehol sem, hogy nem köszöntem el tőle :!:
Ha tornázom néha előtte, azt szereti, néha be is kapcsolódik, illetve a hátamra mászik, így nem kell külön bokasúly :) vagy bármi más ellenálló segédeszköz, megvan élőben, kerek 20 kiló! :D

KépKép
bibi blocksberg

Sziasztok!

Nem néztem volna be ha nem szóltok! :oops: :lol:

Köszönöm a hiányolást mindenkinek! :D

Most beteg vagyok,láz,fáj a fülem,torkom és a fejem. :roll: Ma már jobb mint tegnap volt.Remélem holnapra elmúlik! :roll:

Úgyhogy jövök ha jól leszek! :wink:

edoci

De örülök,hogy jöttetek!

Edit! Jobbulást kívánok!
Judit ! akkor ezekszerint alakul,...ez a lényeg,de ez tényleg gáz,hogy a takarítás fizet a legjobban...
Édes lehet Benci,ahogy jogázik....írtó jó fej a képeken,és ahogy magyaráz,hát behalok tőle...
Évi!
Flóra egy tűneméyes kiscsaj,és tényleg szépen megnőtt. kis balerina nagyon édes..

Mi már visszafele számoljuk a napokat,péntek este indulunk!!Horvátba...

Edit gyorsan gyógyulj meg! majd te is tegyél fel képeket magatokról! kivi vagyok már a pocidra!

Ildikó
ilgya1

sziasztok!!

Judit:
Sikeresen levizsgáztam , már 3 hete, remélem találok melót,folyamatosan nézem, adtam fel hírdetést is.
Csak itt szeretném a kerületben. Oda kell érnem du. Flóráért az oviba ezért nem tudok annyit utazni minden nap.

Edit:
Én nem is tudtam, hogy babát vársz :wink: :lol: :lol:
Nagyon örülök!!! Gratulálok!!!
dobjál képeket...
Gyógyulj meg gyorsan, nem jó betegnek lenni.

Ildi:
Láttam a blogban, hogy Dávidról sikerült vigyorgós képet készíteni az oviban, nagyon jók lettek!!
Réka is nagyon megnőtt :wink:

Esetleg a nyáron egy tali valahol??

Most már többet írogatok majd, mert van időm leülni.
Annyit kellett tanulnom, 4 hónap alatt 3 éves anyagot :roll: :roll:
Még az a szerencse, hogy kereskedelmit végeztem anno és voltak emlékeim miről is volt szó akkoriban pl: vállalkozás ismeretekből :wink:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Évi
Gratula a vizsgádhoz,nagyon ügyes vagy,drukkolok hogy minél hamarabb találj magadnak állást! :D
Flóra sokat nőtt,de látom a rózsaszín még mindig a toppon van! :lol:
Igen,jön a baba és valószínű kislány (de azért majd csak akkor hiszem el ha legközelebb is azt mondják! :lol: )Nem egy ismerősömnek mondták a 30.hétig hogy lány és a végén kisfiú lett! :lol: :lol: :lol:

Ildikó
Köszi,igyekszem gyógyulni,remélem nem esek vissza! :wink:
Képek nincsenek rólam! :oops: :lol: Majd a nyaralás alatt hátha megengedek egy-két fotót! :lol:
Ti mikor mentek nyaralni?

Judit
Akkor Benci nem változott semmit! :lol: Ugyanolyan huncut mint volt! :lol:
Azért szólhattál volna hogy Esztergomban vagytok! :twisted: :wink:
Találós kérdés:persze hogy a takarítás! :roll: :lol:
Nekem augusztus 31-el lejár a szerződésem,de úgy néz ki simán meghosszabbítják!Persze majd ha látom hogy ott van az aláírás! :wink:

edoci

Edit,
ezek szerint már jobban vagy!
Hová mentek nyaralni?

Mi is az a nyaralás? :lol: :lol: :lol: :lol:

Pedig kellenek a poci képek, hogy majd később láthassa a kistesó, hogy fejlődött a pocakban :)
Nem mertem szólni, hátha zavarok, persze egy sms nyilván nem zavart volna.
Mázli, hogy meghosszabítják a szerződésed, de mindig határozott időre kapjátok? :shock:

Évi,
drukkolok, hogy sikerüljön ott a környéken állást találnod- hátha sikerül! :wink:

Még én sem tudom, a tanítós napokon ki megy Benciért, mert nem tud a férjem sem mindig érte menni, anyukám meg ugyanazon a napokon tanít, mint én. :roll:
Vinni sosem tudom, csak hétfőnként, marha jó, de ez van. :?

Ildi,
ha Réka két éves lesz, visszamész dolgozni?
A blogodat - az újat- nem tudom olvasni, csak oldalt jelennek meg a vonalzók és az üzenőfal, de maga a blog nem jön elő :shock:

Jó lenne egy nyári tali, de ha lehet, aug. 28- ig bezárólag :oops: :oops: , bár úgy látom, Editék és Ildiék akkoriban fognak megérkezni a nyaralásból! :roll:

Körkérdés: Benci korosztálya hajlandó egyedül öltözni és vetkőzni? Benci nem nagyon akar, de már haladunk, úgy oldja meg, hogy "nem tudom" és várná, hogy segítsek, de muszáj megtanulni, direkt szóltak az oviban, hogy ez a házi feladat a nyárra. Megjegyzem, ő 5 évesekkel jár együtt, másfél év azért sok idő ebben a korban...

Mindenki nagyon ügyes volt a találós kérdéssel kapcsolatban :lol: :roll: , sajnos nem volt nehéz kitalálni a helyes választ. Jutalmul bombázzalak titeket képekkel? Csak vicceltem, mostanában nem nagyon fotóztam, a repülőversenyre hajtok :wink:

KépKép
bibi blocksberg

Judit
Pécsre megyünk,én akartam oda menni.Eddig ott mindig olyan jól éreztük magunkat! :wink: Vasárnap indulunk,szerdáig leszünk ott,szombatig pedig Gyulán.
Jajj,bocsi,tudom te nem szereted a baba és a nyaralás témát! :(
Kép:ha hazajön Gyuszi megmondom csináljon egyet és rakok fel!
Bár semmi szépre ne számítsatok! :oops: :(
Aki katona az igen,határozott időre kapja,én pl 5 évre,de választhattam volna 2 évest is!

25 és 28 között elvileg a tali nekem jó.

Körkérdés:Máté egyedül öltözik.Persze ehhez hozzátartozik hogy van hogy fordítva veszi fel a ruhákat,de ez szerintem simán belefér.

Kérjük a jutalomképeket! :lol: :lol: :lol: Dobd fel a topikot! :wink:

Bencijógás kép nincs?kíváncsi lennék rá! :lol:

edoci

Kép
(persze nem rólam) :lol:
Kép

edoci

Edit,
a nyaralást direkt ratam úgy, hogy utána röhögő fejek voltak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , szerencsére elmúlt a rossz időszakom és már röhögök az egészen, hiszen kárörömként a sógoromék többet fizetnek, mint mi itt- pedig eredetileg havi tizest akartak, a többit meg mi és Benci :shock: , de nem is ezért, hanem megszoktam és "felnőttem" a helyzetünkhöz, ami szerencsére jól sült el! :) :) :)
Pécs nagyon szép hely! :wink:

Megvan, Bencinek majd Mátét (is) felhozom példaként, hogy egyedül öltözik- vetkőzik! :lol: Szerencsére azért haladunk....

Most már nagyon várom a képeket! :)
Ha majd talizunk, csinálhatok művészi kismama képeket :wink: :oops: :lol:

Jól meg vagytok áldva a határozott idejű szerződésekkel, de manapság már a határozatlan idejű sem jelent semmit sem sajnos. :?

Na, akkor kezdjük szervezni a talit! 28- án már próbálok, de akkor előtte van még pár napunk! :D

Hamarosan házassági évfordulótok lesz, ha jól emlékszem! :wink: És Benci hányásának is most lesz az évfordulója :lol:

Vannak jógás képek!

Kép

Nem lennék én, ha nem nyúltam volna bele ps- pal :oops: :oops: : Kép

KépKép
bibi blocksberg

Hű, de vagány :lol: :lol: , nekünk is van ám ilyen :lol: :lol:

Kép

KépKép
bibi blocksberg

Ildikó
Ja,látom hogy írtad mikor mentek nyaralni,csak egy kis idő kellett hogy felfogjam! :lol:

Képek:
Még mindig nem én:
Kép
Kép
Kép
Kép

edoci

Ha ezt Benci látná, teljesen tűzoltó őrült, hol készültek?
Nem is merem megmutatni :lol: :lol:

Biztos nem Te vagy? :wink: :lol: :lol:

KépKép
bibi blocksberg

Nagyon vagány ám Benci is napszemüvegben! :lol: :lol: :lol: Látom a fejkendő még mindig jól áll! :lol: :lol: :lol:
A jógás képek nagyon jók! :lol: :lol: :lol:
Hát nem akarlak elkeseríteni,de nem hiszem hogy szép képeket lehet rólam csinálni! :oops: :lol:
Igen,18-án házassági évforduló! :lol:
Benci hányásévforduló! :lol: Szegény!Azóta is emlegeti!

edoci

Emlegeti, de viccesen, beül egy képzeletbeli autóba veled és én meg készítsem a zacskót, játékból öklendezik majd egy jó nagyot nevet! :lol: :lol:

Biztos lehet szép képeket csinálni! Maximum ott a photoshop :wink: , de 10 évet letagadhatnál a korodból és nem hiszem, hogy ráncosodsz, mint én :oops: :oops:

Akkor pont ma egy éve voltunk Dorogon! :)

KépKép
bibi blocksberg

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?