Ildikó
Köszönjük szépen,túl vagyunk rajta!
Reggel 7-re kellett bemenni a kórházba,felvétel,stb.A várakozást elég jól bírta Máté,reggel volt egy kis hiszti hogy nem ehetett,de aztán beletörődött!Fél 10 körül megkapta a premedikációt (fájdalomcsillapító és elaltatószer volt),azt hittük hogy jó bealszik tőle,mert 5-kor kelt,de meg sem kottyant neki.A másik kisfiú a kórteremből tiszta zizi lett tőle,hallucinált is.
Műtőbe fél 11 körül vitték,simán elment a műtősfiúval,integettett,nagyon édes volt
,pedig én biztosra vettem hogy végig visítani fog!Mi meg elkísértük a műtőig és ott vártuk őt.Kijött közben egy műtősnő és mondta hogy nagyon bátor,nem sírt bent sem,nagyon ügyes.Én meg rettentő büszke voltam rá!
Kb 20 percet volt bent.Amikor kihozták még kb 5 percig aludt,aztán felkelt és az volt a legnagyobb problémája hogy be volt kötve az infúzió és nagyon nem tetszett neki!
Délután egyszer kihányta a teát (telibe Gyuszit) és a hője 37,3 volt,de ennyi simán belefért.
Reggel megnézte a drnő és jöhettünk is haza.
most hétvégén bent kell lennünk a házban,hétfőn már kimehet egy kicsit sétálni és még 2 hétig nem mehet oviba.Kontrollra pénteken kell visszamenni.
Hogy használt-e a műtét még nem tudom egy éjszaka után,de szerintem egy pár nap és kiderül.
Ja,meg én azon akadtam ki,hogy péntek reggel mondta a drnő hogy anyás szobát kérjek.3000 ft volt.Aztán a nővér bekísért egy szobába,ahol volt 2 kiságy meg 2 felnőtt kihúzható ágy.Plussz az árban volt ebéd és vacsorára két szelet kenyér felvágottal.De csak délutánra esett le,hogy ez abban különbözik a rendes szobáktól,hogy ott is ott maradhat az anyuka,de csak széken ülve!
Azt hittem az a normális hogy az anyuka is kap egy ágyat!
Pedig így utólag Ildikó emlékszem hogy te is írtad hogy amikor Rékával voltatok bent az első nap neked is csak szék "jutott"!
Le a kalappal előtted hogy ezt kibírtad!
A másik kiakadásom a buta,primitív emberek miatt volt!
Az egyik nő behozta a gyerekét műttetni úgy,hogy rettentő csúnyán köhögött a gyerek és lázas is volt!
Aztán még ott balhézott hogy nem akarták megműteni így a gyereket!Neki állt feljebb,aztán az orvos elküldte.
Egy cigányasszony meg azon balhézott hogy nem akart ottmaradni a gyerekével,mert neki még otthon van 5 és egyel kevesebb vagy több nem számít.Persze nem maradt vele.Másnap reggel meg azzal folytatta hogy hányt a gyereke és hogy merészelte,minek ivott teát!Meg ő a saját felelősségére azt csinál a gyerekkel amit akar,stb.
Nálunk az ovi július 14-től augusztus 4-ig van zárva.
Bocsánat hogy ilyen hosszú lettem!
Judit
Te nem jössz?