Ági!
Örülök, hogy jobb a kedved
Zsófi még várjon egy picit, aztán nem sokára kibújhat. olyan nosztalgiám van, egy éve én is már nagyon készültem szülni, olyan klassz így a tavasz. Bár itt most olyan szar idő van, állandóan viharos szél fúj, be is dugult az orrom teljesen, pedig már majdnem kigyógyultam a náthából. gyerekek viszont végre jól aludtak
ma fényképezkedés lesz az oviban, nem tudom kérjek-e, legszívsebben csak csoprtképet(vagy azt se). 3havonta jönnek, most mi afenének kérjek ilyen sűrűn csopiképet. Évente egy bőven elég. A sima képpel meg az a bajom, hogy a rokonoknak inkább olyan képet adnék, ahol mindketten(hárman)rajta vannak, eggyel nem sokra megyek. meg az ára is horror
Na mindegy, azért felöltöztetem normálisan. Párom ma megy Kínába, eddig Koreában volt, azt mondta, olyan káosz van ott,a közlekedés is szar, majdnem elütöttek taxival 3 embert. Ott nem a gyalogosnak van elsőbbsége, ugrándoznak az úton, ha mázlizuk van, nem csapják el őket
Meg olyan szállóban lakott a 36. emeleten, hogy érezte, inog az egész
na mindegy, szombaton este már itthon lesz. Meg volt az oviban fogadóóra, hát most elég szar anyának érzem megam, mert azt mondták(amit én is tudok)hogy Bazsa szeretethiányos, legyek vele többet kettesben, meghogy én menjek érte, ne a tesó, mert engem vár. Én meg nem azért nem megyek érte, mert othon műkörmöt lakkozok, hanem mert egyrészt babakocsival be se férek, meg imádom, amikor két gyereket kell öltözeteni-vetkőztetni. szerintem nem azon az 5 percen múlok, hogy szeretem-e, amig hazaérünk az oviból,bár igaza van az ovónéninek. Csak nálunk annyira összetett a probléma, nem akartam nagyon ecsetelni neki. fanni me egy hisztis akaratos nőszemély
persze, másoknak is van több gyereke, akiket hozzák azoviba, de azok, ahogy én láttam, áldott jó gyerekek, egy hangjuk nincs, amig öltöztetik atesót, nyugisak nagyon. nekem fanni leordítja a fél ovit. aztán meg ki akar jönni a kocsiból, be akar menni, aztán meg imádkozzam vissza a kocsiba. Úgy megfeszíti magát, hogy alig tudom beleerőszakolni a kocsiba. Vagy hagyom és akkor cipelhetem hazáig őt is meg a kocsit is. de legalább elmondthatom, hogy én vagyok a jó anya, mert én hoztam haza a kisfiamat az oviból....
Szerintetek?
Nyuff! neked óvónő az anyud, tényleg ennyire szar vagyok?