Sziasztok!
Köszi lányok a részletes beszámpolót!
Tényleg igaza van annak aki azt mondja, hogy nincs olyan, hogy így szokta, meg úgy szokta. Én ahogy leírtam pár napja, hogy megtömöm Petit az esti szopi előtt, most nem akarja a tejpépet elfogyasztani, pedig ez volt a kedvenc kajája.
Tegnap pl. egész nap csak főtt sárgarépát volt hajlandó enni. Szuper.
Na rátérek a fejleményekre, hogy ne csak panaszkodjak.
Már a második éjszakát átaludta!!!!!!!!!!!!
Ez nekem olyan hihetetlen, hogy nem tudom szavakba önteni, amikor egy hete még óránkén ébredt éjszaka.
Statisztika:
Csüt. 25 perc sírás, 1 ébredés, kapott szopit.
Péntek: 30 perc sírás, 1 ébredés, kapott szopit.
Szombat: 10 perc sírás, 0 ébredés 0 szopi!
Vas. 5 perc sírás 0 ébredés 0 szopi.
Reggeli ébredés 6.30 és 7.30 között.
Viszont berekedt szegénykém!
Reggelente meg olyan hamar újból álmos lesz, ma is 7-kor ébredt, szopi, és nyolckor már aludt volna, de indulnunk kellett az oviba. Ebben a zuhogó esőben. Az esővédő fóliától enyhe idegrohamot kap, kicsit makrancos ez a Peti.
Azért elaludt a babakocsiban, fél órát, de már megint álmos. Biztos az eső miatt.
Enni megint nem nagyon akar, csak a szopi.
Most, hogy éhes-e, jön-e a tej, vagy csak nyugtatja magát, nem tudom.
Kár, hogy nincs valami tejszint jelző a cicin. Azt hiszem ez az egyetlen hiányossága a természetnek. Ja meg hogy nincs három karunk, mert nekem mindig hiányzik egy kéz!
Nem baj, ha éjszaka ilyen jó kisfiú, nappal kicsit lehet kényeztetni, igaz?
Tegnap próbáltuk a nappali alvást is, 10 perc sírás, 40 perc alvás. Hát, elég rossz arány.
Kíváncsi vagyok tényleg eljön-e az idő, hogy eljátszik a kiságyban elalvás előtt, ez megint egy csoda lenne a számomra.
Nálam eddig az volt a dilemma, hogy ha felébred éjszaka, egyszer megetessem-e, mert akkor talán tovább aludna reggel, és nem keményedne annyira meg a mellem éjszaka.
Úgy döntöttem, hogy ha felébred, bemegyek és kijövök, és ha még 5 percig nem alszik el,akkor adok neki egyszer cicit.
Viszont most már kétszer fel sem ébredt, nekem meg reggel 6-tól már úgy fájt a mellem, hogy alig vártam hogy felébredjen.
Na most leállítom magam, mert nyügizik a fiatalúr.
Sok sikert, jó hetet mindenkinek!
Üdv.
Andi
Ui.
Én a kókuszmatracra tennék egy vékony szivacsot, 2-3 centiset. Akkor kemény is, meg kényelmes is, de ez csak az én privát véleményem.