Új privát üzeneted érkezett!

Vikics

200Mb-ot lehet letölteni 3250Ft-ért, simán lehet le lehet kérni egy sms-ben, hogy mennyi az addigi forgalmad. Most mondta a férjem, hogy már vitamax kártyáról is lehet internetezni. 3250Ft-os kártyával 100Mb-ot tölthetsz le, és ha letöltötted autómatikusan letilt. Az előfizetésnél kedvezőbb., mert ott kétszeraínnyit használhatsz, de ott nem tilt le és ha nem figyelsz túlléped.

Most jut eszembe, hogy szombat de.re már beigértem a Lorának egy cirkuszt.
Most megint új előadás van a Fővárosiban, Halló itt viziló cimen.

Éva
p.éva

Vikics

A www.vodafone.hu oldalon meg tudod nézni.
p.éva

Sziasztok!
Végre megint feléledt a gépem a kómából...
Kisbuksi!
Én a 34.héten feküdtem be (mivel a babák már befordultak, a súlyuk sem volt kevés, de sajna erősen vizesedtem) és a 36. hét betöltése után (36 hét 1 nap) tervezett császárral születtek meg a fiaim, tavaly februárban. 2800 ill. 2700 gr súllyal. Pénteken reggel szültem, s bár hétfőn reggelig az intenzíven voltak megfigyelésen, következő péntek reggel már haza is jöhettünk.KépKép
Andi!
A Barossban valóvan a sírba viszik a ctg-vel a kismamákat, nekem pl. az egyik kisfiamnak nem volt elég virgonc szívhangja, s ettől állandóan felbőszűlt a nővér...Kép
Tali ügyben szerintem is halaszthatnánk, mivel a másnapi börzére még össze kell készíteni a rengeteg ruhát, cipőt nekem is. Lehet, hogy Böbe is ezért nem ér csak rá...
Böbe!
Eddig rossz volt ez az átokKép, nem tudtam mailezni. Volt mamusz? Ha jössz a börzére, akkor ott is rendezhetnénk a pénzt, s nem kellene szegény húgodnak legalább ezzel sem foglalkoznia!
Biliseknek, kanalasoknak gratulaaaaa!!KépKép
Na megyek be a fickóimhoz, mert ezt a sok hozzászólást nem két perc volt elolvasni, s ezalatt nagy lett a csöndddddd...
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!
Egy csomó mindent akartam irni, de nagy a galiba ma itthon. Ezerrel fogyóznak a fiúk: hétvégén egymás után hányás, hasmenés, most meg egyszerre jön a foguk... a nagyőrlők persze. Nagyon nem szenvednek, csak borzasztó anyásak.
Tegnap hívott Doris! Kép Gergőt már többször szoptathatta. Lilinek még megy az infúzió, de már 15 g-okat ehet (2 g-mal kezdték). A szoptatást/fejést ügyesen csinálja, egyelőre nincs túl sok teje, de ahogy elmondta biztosan sikerrel jár majd. Sajnos nem fekhet bent a SOTE-n a gyerekekkel, a tervek szerint, amint lesz üresedés a Margitban, átmehetnek és akkor egész nap a babákkal lehet. (1,5 óra alatt ér be a kórházba, húú, nem lehet könnyű). Az első heti izgalmak és kisebb sokk után most bizakodóbb. A férje mostanában ment csak vissza Svájcba.
IKEA/ ne a gyerekmegőrzőre gondoljatok! A sorok között, a gyerek/bútorosztályon lehet játszani csúszdával, mászós bigyókkal és rajzolni, hancúrozni az ott kirakott cuccokkal. Mondjuk az elkószálás veszélye nagy, de ha apukák is ott lesznek,... akkor futás!!!
Akkor nem ezen a hétvégén találkozunk, ugye...?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi

Nekem sajnos nem jó a mostani szombat, mert cirkuszba megyek a Lorával, aztán kedden meg kiveszik az orrmanduláját, már nagyon izgulunk a műtét miatt!

Dorisnak minden jót kívánunk! Nőjenek meg gyorsan a babócái és egészségesek legyenek!

Na megyek, mert nem érzem magam valami jól, egész du. hányingerem van, össze-vissza ettem ma mindent.
Nem tudom mi van ma, de a Zolika egésznap csak bömbölt, nem volt neki semmi jó, csak az ölemben akart lenni állandóan. Remélem, az éjszakánk valamivel jobb lesz!

Jó éjt mindenkinek!

Éva
p.éva

Sziasztok!
Úgy néz ki, ez a hétvége nekünk sem lesz jó!
Nálunk is hasonló járvány tört ki, mint Marcsiéknál!
Marcsi!
Te mit adtál a fiúknak, hogy bennük is maradjon valami? Próbáltam Smectát itatni velük teában, baracklében, de nem nyelték le. Bence meg valami ijesztő ugatós köhögést is produkál, ami még nehezíti a helyzetet. Az a gyanúm, hogy a Madarász kórházban szedték össze ezeket a szörnyűségeket, ugyanis ott voltunk tegnap is egész délelőtt. Most persze nem tudjuk, hogy mitől van hasmenésük, a tejtől vagy vírustól! Vagyis tök fölösleges volt az elmúlt két napi tortúra!Kép
Ráadásul ebbe a "fogyókúrába" ma reggel én is belerohantam, de délre el is múlt.

Minden elismerésem Dorisé!Kép Nagyon örülök, hogy ilyen jól haladnak, és kívánom nekik, hogy továbbra is így folytassák!KépKépKép

Éva!
Nálam is először a hányinger jelentkezett, aztán már a hasam is fájt, pedig semmit nem ettem. Nem akarlak elkeseríteni, csak felkészíteni. Szerintem ez most járvány, mert az uszodában is mondta egy anyuka, hogy az ő családjukon is végigment, a kisfiát viselte meg a legjobban, kórházba kellet vinni.

Na, jobbulást mindenkinek!

Gabi

(KisBuksi! Fionát üdvözlöm a "Friss" topicon!Kép)
efgabi

Gabi

Nekem is hányingerrel kezdődött, egész éjjel csak vergőttem, annyira rosszul voltam, de nekem még lázam is volt. Most egy fokkal jobban vagyok, de a hasam még fáj. Remélem, nálunk nem kapják meg a gyerekek, főleg a Lorena,mert akkor hogy veszik ki kedden a manduláját. Addigra nekem is össze kell szednem magam, hogy ott lehessek vele.

Nálatok is esett a hó? Mikor reggel levittem a kutyákat csupa hó volt minden, mostanr már csak a kocsik tetején látszik.

Na megyek, mert hív a család.

Éva
p.éva

Gabi!
Nálunk a két gyerek teljesen különböző módon reagálta le a betegséget. Ádám koplalt, egyedül joghurtot fogadott el (ez ugye nálatok kilőve Kép) de azt is csak pár kanállal, meg egy kis folyadékot. Szerencsére ő csak egyik este hányta ki a vacsit és a tápszert, aztán a hajnali tápszer egy részét megette és csak reggel hányt újra egy kicsit és a hasmenése sem volt annyira tragikus. Közben másnap is koplalt és ő is ugatva köhögött. Péter egy napot kihagyott és utána sugárban minden kijött belőle, a víz is, ijesztő volt. Ezt fél napig csinálta, majd déltől iszonyú heves hasmenés, közben evett volna, de minden kijött. Este a tápszert ő is elfogadta, majd másnap kezdtük a joghurt, krumpli, sárgarépa diétát (kb. 2-3 kanálnyit). Ez mind hétvégére esett, hétfőn voltam velük orvosnál és felírt HIPP hipoalergén sárgarépás löttyöt (hasmenés ellen), meg a köhögésre Sinecod cseppeket + sumetrolimot (hörghurut). A Hipp löttyöt nem itták, de szerencsére azóta nincs is semmi tünet. Apuka kapta el kedden, remélem, hogy engem elkerült. Aztán kedd óta azért nem esznek, mert az ínyük szüli a fogakat kínkeservesen.
Szóval hajrá, talán nálatok sem húzódik el nagyon! Végülis ilyenkor lényeg a folyadék. Eddig mindig csak vizet itattam a fiúkkal, most kaptak szőlőcukros citromos teát. Itták rendesen!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Éva!
Jobbulást kívánok neked! Nekem tegnap délután már semmi bajom nem volt, erre ma megint visszatért a hasmenésem. Szerencsére már nem fáj a hasam, de evés után szinte rögtön szaladhatok a WC-re.Kép Egyszer már elkaptam egy ilyen vírust, pont az ikrek születése után. Szörnyű volt, lefogytam 48 kilóra (általában 57-58 vagyok), nagyon gyenge lettem. Az is előfordult, hogy wc-n ülve szoptattam.Kép Senkinek nem kívánom!

Marcsi!
Kösz a tanácsokat, majd én is megkérdezem a dokinkat, mit adjak nekik. Nálunk Bence van rosszabb állapotban. Egyébként is ő a vékonyabb, és most teán kívül nem fogad el semmit. A köhögése éjszaka szünetelt, de most megint rákezdett. Szegényt úgy sajnálom, alig tud aludni. Hasmenése ma mind a kettőnek volt, de már nem hánytak. Remélem, hamar elmúlik! Lehet, hogy jövő héten nem is mennek bölcsibe, hogy teljesen meggyógyuljanak, mert utána meg megyünk suliba.

Gabi
efgabi

Gabi

Köszi a jókívánságokat, de tegnapra már kutya bajom sem volt! Szerencsére! Szerintem én inkább elrontottam a gyomromat, mert össze-vissza ettem anyósoméknál. És nekem hasmenésem sem volt. Szerencsére a gyerekeken semmiféle tünet nem jelentkezett még eddig. Remélem, minket most elkerül ez a vírus.
Nektek és a Marcsiéknak is jobbulást és gyors gyógyulást kívánok!

Éva
p.éva

Képzeljétek, tegnap másfélórás aerobikon voltam!Már ezer éve készültem és tegnap megfűzött egy barátnőm, hogy menjek el vele. Tök jól esett! Elhatároztam, hogy egy héten lagalább kétszer el fogok járni tornázni, mert hiába vagyok vékony , de mindenem lóg és ez már annyira idegesít.
Még a Lorát is elvittem magammal, nagyon jól érezete magát, ő is tornázott velünk.
Na megyek, mert készülünk a cirkuszba.
Jó móka lesz!

Éva
p.éva

Megjöttünk a cirkuszból, nagyon jó volt az előadás. Volt viziló, zebra, majom, kutya és mindeféle artista. Az ikreket is elvittük, nagyon tetszett nekik, igaz a végére már egy kicsit nyűgösek voltak, de azért élvezték.

Ki jön holnap a bababörzére? Én megyek a Lorával és egy barátnőmmel.
Megyek is főzni valamit, hogy holnap ne haljanak éhen a fiaim, amíg ott leszek.

Irjatok!!!!!

Éva
p.éva

Sziasztok!
Éva, klassz, hogy a gyerekek nem lettek betegek és Te is hamar meggyógyultál!
Milyen volt a börze? Sok ikerbabkocsit láttatok?
MÉg mindig nem tudtam eladni a régi járgányt, a MiniManóba pedig csak akkor veszik be, ha a börzén sikerült eladniuk párat. Reménykedek...
Közben sikerült beszkennelnem a hőskor képeit, valamint hozzácsaptam egy-két frisset, szóval feltöltöttem az albumunkat! Ha ráértek nézzétek meg Kép Kép "Miből lesz a cserebogár" jeligével (31 hétre született, most 15 hónapos kisfickók, 6 hetes intenzív és koraszülött osztályi kiképzés után Kép Kép
M.
http://babanet.hu/album/main.php?album=113&page=1

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi! Tündériek a Kisfickók!KépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Éva!
örülök, hogy jobban vagy, már nálunk is javul a helyzet. Bence is "szebben" köhög, Marcinak pedig elmúlt a hasmenése. Sajnos még mind a kettőnek folyik az orra, úgyhogy nem 100%-osak.
Irigyellek az aerobic miatt, nekem is kijárna már egy kis testmozgás!Kép
Neked milyen volt a börze?
Kint voltam én is, vettem egy autósülést, pelenkát, overallokat, nadrágokat, pulcsikat, kesztyüket. Az összes pénzt elköltöttem, amit vittem, de szerintem nagyon jól vásároltam.

Találkozó: lehetne a jövő hét szombaton az Örs vezér téri Ikeában, talán akkor még itt lesznek Molnárkáék! Mi csak vasárnap utazunk el.

Gabi
efgabi

Marcsi!

Nagyon jók a képek és édesek a srácok!
Nem sok ikerbabakocsit láttam a börzén, de nem is nagyon figyeltem!Kép
Hol próbáltad eddig meghirdetni? (Szeretnék én is megválni a miénktől, ezért kérdezem.)

Gabi
efgabi

Gabi! Köszi! HIrdettem itt a babaneten is asszem, de a www.babaszoba.hu apróhirdetési oldalán biztosan, és a www.babaapro.hu -n.
Sok érdeklődő volt, de talán mindenki a bababörzére tartalékolt. Remélem most beindul a bolt... Az egész család megy Veled suliba?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi

Nagyon édesek a fiaid! De szerintem tuti egypetéjűek!!!! Lehet, hogy kicsit különböznek, de ennyi belefér az egypetéjűségbe.
Összesen két darad ikerkocsit láttam az egész börzén, szerintem ha most nem tudod eladni a következőre mindenképpen vidd ki! Én a miénket egy csomó helyen hírdettem az www.expressz.hu oldalon is ingyen lehet hírdetni és képet is lehet felrakni, akkor a startlap aprón is meghírdettem, nem tudom melyik oldalon találták meg, de megvették, ja és a kismama újságban is megéri hírdetni, mert nem mindenkinek van internet otthon és ott is ingyen lehet hírdetni.
Próbáld meg! Sok sikert!
Ti aztán sokféle kocsit kipróbáltatok? És melyiket akarod eladni?

Gabi

Örülök, hogy ti is javulgattok!
Nekem is jó volt a börze, csakhát a Lora is jött velem és végig hisztizett, hogy vegyem az ölembe, hát így aztán nagyon tudtam nézelődni! Én igazából pelusért mentem és vettem is két kartonnal. Kaptam hozzá két 72 db-os popsitörlőt ajándékba. Lorának vettem még apróságokat, hogy ne sírjon, babát stb.

Na megyek, mert nekünk nem igazán jött be ez az időátállás, a fiúk már fél órája alszanak, mi lesz itt reggel, majd négykor kelnek.
Inkább megyek én is pihizni.
Holnap a telekkel kapcsolatos dolgokat intézzük egész nap, aztán kedden meg befekszünk a kórházba és szerdán reggel műtik a Lorát!
Szorítsatok!

Éva
p.éva

Sziasztok!
Hát minket is elkapott ez a "vírus".Kép
Szombaton a párom, ma én béreltem ki a toalettet és nem csak rendeltetésszerű használatra... Szóval sugárban hányok, ráz a hideg, fáj mindenem, szédülök, stb.
Azért imádkozom, hogy a srácok el ne kapják, bár erre kicsi az esély.Kép
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem tegnap kezdődött, mert a börzén nem tudom hova tudtam volna hirtelen hajolni...
Végre elment atestvérkocsim. Mondjuk tudtam, hogy ha meglátják, beájulnak, mert használtan még ilyen jó állapotú kocsit nem árult senki. Az tuti!
Szerencsére a szélén voltunk, szinte a kapunál, így aki bejött azon az oldalon, belénk botlott.
A 2. ember megvette, alku nélkül, nyitás után 5 perccel!Kép)) Szóval végre történt vmi jó is a hétvégén.
Marcsi!
A kismama sajna már nem ingyenes hirdetéseket közöl, s ennek ellenére hónapok múltán kerül be a Tiéd - a kb. 30 hirdetés közé..Kép
Szóval azt nem ajánlom. Szerintem vidd ki a börzére, tuti elpasszolod, bár nem tudom milyen állapotú. De szerintem ezekből nincs túlkínálat!
Éva!
Lorának szorítok!!Kép
Bocsi, de mennem kell, hív a 00!!!!!Kép
pusza Mndenkinek

KépKép
herika

Sziasztok

Marcsi
Tüneményesek a pasijaid...! Mi is valahogy így nézhettünk ki anno (lusta vagyok feltenni a régi képeket).

Nálam tegnap jelentkezett valaki az AVENT mellszívóért, 1,5 éve hirdettem meg...

Ma egy kicsit kiakasztottak a srácok: 15 percre mentem ki ebédet kutyvasztani a konyhába, ezalatt kinyitották a jól "bedeszkázott" szekrényt, beleültek és békés egyetértésben összerágták az összes CD-t tokostul, belestül, kibelezték a porszívót, széthajigálták a ruhákat, és boldogan ültek az üszkös romokon. Iszonyatosan begurultam, azon imádkoztam, hogy ne kezdjek el üvöltve káromkodni.
Nálatok is szokott ilyen dühöngés lenni vagy én vagyok ideges anyuci?
A másik gondom, hogy magasról sz..nak az evésre, minden fontosabb. Csak úgy tudom őket megetetni ha a TV-ben keresek reklámot, amit kigúvadt szemekkel bámulnak és közben nem veszik észre, hogy jóllaktak. (a túró rudihoz nem kell reklám)

Éva
Lorának én is drukkolok, de lehet, hogy meg sem kottyan majd neki.

Erika
Gyógyulást!!!

Üdv néktek: Andi
Ambrosia

Sziasztok!
Erika!
Jobbulást kívánok, drukkolok, hogy hamar túllegyetek rajta!

Tegnap elkiabáltam a javulást! Éjfél körül a kicsik a sok köhögéstől hánytak. Tiszta lepedőt és pizsamát adtam mind a kettőnek, majd visszafektettem őket. Kb. húsz perc múlva Bencével eljátszottuk ezt még egyszer, majd újabb húsz perc múlva még egyszer. Végül hajnal fél ötkor azt kiabálta, hogy: "Kaka van!" Olyan hasmenése volt, hogy feladtam rá a negyedik tiszta pizsamát is. Kép Ezek után fél hétkor keltek! A napunk folyamatos sírással és hisztikkel
telt. Marcinak hőemelkedése volt, és egész nap bágyadt volt. Délben pillanatok alatt elaludtak, de amikor felébredtek, folyamatosan sírtak. Marci mondta, hogy fáj a hasa, Bence nem mondta, csak üvöltött vigasztalanul.
Gergő péntek óta a nagymamájánál volt, ezért azt hittem, ő megúszta. De délután jött anyósom, és elmondta, hogy Gergő is hányt az éjjel, sőt mind a három éjjel, amikor nála aludt. Gergő elmondta, hogy fájt az oviban a hasa, és hasmenése is volt. Tehát ő sem maradt ki!Kép Vége lehetne már, mert az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot, és lassan hallókészüléket is csináltatnom kell.Kép

Marcsi!
Mailt egyszer kaptam meg, köszi! Kimaradt az e-mail cím rovat, de majd pótolom. Megpróbálkoztam ezzel a kismamás datanetes dologgal, és bejött!Kép
Majd szorítok, hogy elmenjen a babakocsid! Ha mégsem tudod eladni, akkor egyeztetünk a tavaszi börzére, kivihetnénk a cuccokat közösen. Kép

Suliba sajnos kénytelen vagyok elvinni az összes gyereket magammal, mert nem tudom megszervezni, hogy valaki elhozza őket a bölcsiből meg az oviból. Lent viszont velünk lesz anyósom, ő vigyáz rájuk, amíg suliban vagyok. Így jobban érzem magam, hogy esténként azért találkozom velük, mintha egy hétig nem látnám őket. Arról nem is beszélve, mi van ha nem gyógyulnak meg, vagy összeszednek valami mást! Meg aztán apának is kell néha egy kis csend!Kép

Éva!
Szorítok nektek szerdára a mandulaműtéthez. Állítólag a gyerekek jól bírják! (Nekem 25 éves koromban vették ki, hát ... inkább nem részletezem.)

Na, mindenkinek jó éjszakát!

Gabi
efgabi

Andi!

Irigyellek a higgadtságodért! Jokat nevettem a sztorin, de ha velem történt volna, akkor a hajamat tépve ugráltam volna. Ha elfogy a türelmem, sajnos nem nagyon tudom visszafogni magam, csapkodok, kiabálok, és mindent földhöz vágok, ami a kezem ügyébe kerül (gyereket kivéve Kép)! Szóval kitartás, még egészen ura vagy az idegeidnek!
Az evéssel nálunk is hasonló a helyzet, csak nálunk még tévé sincs. Anyósom szerint a gyerekek tudják, hogy mire és mennyire van szükségük, és ha éhesek, akkor majd szólnak. Kezdem belátni, hogy igaza van, ma ugyanis a délelőtti koplalás után mind a ketten megették a húslevest ebédre is és vacsorára is. Kép

Gabi
efgabi

Gabi

Bevallom "férfiasan" egy cseppet sem voltam higgadt. Azt hittem néhány percig, hogy szétrobbanok a méregtől. A gyerekek úgy néztek rám mint egy tébolyodottra. A hab a tortán, hogy 1 óra múlva a tapéta kelt önálló életre. A baj az, hogy az eszemmel tudom, hogy hülyeség dühöngeni de annyira elönti az agyamat a sz.., hogy tombolok. Szegények meg nem értik, hogy mi a fene bajom van, hiszen ők csak játszottak. Nekem egy a fontos, a gyerekeket sosem szabad bántani! (azért néha a kezükre csapok, pl. amikor egymás haját tépik.)
A koplalás biztos hatásos lenne itt is, de sajnos a súlyuk ezt nem engedi meg. Esztit tűbe lehet fűzni.
Ó...húsleves, bár nekem tukmálná mindig valaki.

Andi
Ambrosia

Sziasztok!
Bár éjjel már nem hánytam, s a láztól audtam is egy kicsit, de most egy sima hőemelkedéssel is úgy érzem magam, mint akin átment 3 úthenger...Kép
Andi!
Nyugi! Pénteken már én sem bírtam és üvöltöttem amikor megláttam, hogy lerántották a náluk magasabban!!! levő komódról a Tv-t!!!KépKép
Természetesen képernyővel a földnek!!!!!!
Képzelhetitek!! Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem rájuk esett, mert ilyen magasságból tuti agyoncsapta volna Őket! Természetesen eltörtek benne alkatrészek, meg a külső borítás, de a képcső (ami baromi drága muri lett volna) és a képernyő egyben maradt, így "érdemes" volt megjavíttatni.
Most kikötve pihen a komódon. Spárga, bőröndpánt, vezeték u szöggel a komódhoz fogva...
De nem hiszitek el, tegnap mígg hánytam (kb. 3 perc) újra kitépték a vezetéket, csak most bnem tudták már vele lehúzni a Tv-t. Persze függöny is ugrott, szönyegpadló már foszlik - most lesz lécekkel levédve...
SOHA nem hittem volna, hogy 2 20 hónapos, ekkora felfordulást és károkat tud okozni, nap nap után...KépKép
Mindegy, csak betegek ne legyenek!!!
Minden betegnek jöbbulást, mamiknak sok-sok türelmet!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép
Szép napot!
Erika

KépKép
herika

Gabi!
Nagyon sajnálom a srácokat - s persze Téged is - ez pokoli éjszaka lehetett!!!KépKép
Mi ez az őrület a városban, hogy kvázi minden családban beteg vki, jobb esetben nem az egész família???
Gyógyuljatok meg Ti is mihamarabb!!!KépKép
Üdv. Erika

KépKép
herika

Lányok!
Gyógyulást minden betegeskedőnek. Minket szerencsénkre elkerül minden, dokinéni múlt héten vigasztalt, hogy majd az ovi bepótolja. A kicsi kötelező oltására azért vittem el a nagyokat is, hogy ne felejtsék el a doki nénit.
A rombolással kapcsolatban azt látom, hogy az ikreknél azért fokozott, mert ha csak az egyik ilyen típusú, beleviszi a másikat is. Kettesben meg a lelkiismeretük is csendes. Nálunk Bálint egy iszony volt ( még most 3 évesen is képes mindenféle idegtépő nyalánkságokra), Peti pedig csatlakozott hozzá. Most annyit változott, hogy Peti szól, hogy nem szabad és nem is csinálja. Marcika egyáltalán nem pakolós, bármit elől hagyhatok nem nyúl hozzá. Üdülés ez az ikrekhez képest.
Gabi! Kösz az sms-t, lehet,hogy az idén már nem megyünk, az építkezéstől függ leginkább.
Jövő héten kezdik az ikrek az ovit, én pedig neki kéne lássak a külkeres szakdolimnak.
Éva!
Gondolok rátok, szorítok Lorának. Amikor az enyémet kivették, láttam, hogy a pár évesek pillanat alatt jól voltak, de az eleje biztos nekik is nagyon rossz.
Molnárka
molnárka

Szisztok!

Egyenlőre még mindig nagyszerűen szórakozunk kispapimmal a "leleményes" ikres történeteken,és olyan távolinak tűnik,hogy egyszer majd így belakják a lakást és kő kövön nem marad! Nálunk a fő téma pillanatnyilag még mindig a kórház /menni vagy nem menni?!/, köszi minden saját élményt ezzel kapcsolatban! Sajnos a méhem nagyon durván keményedik, semmi nem segít rajta. Ma kezdek el gyógyfüvekből teát főzni,hátha. Bár egyenlőre a méhszájam teljesen zárt,bírja a strapát,azért folyamatosan izgulok. Bár valaki borítékolná,hogy minden rendben lesz,és jan-febr. körül a kezemben tarthatom őket egészségesen! Csütörtökön megyünk 3D-s ultrahangra,már nagyon izgulok. Mi is résztvettünk életünk első börzéjén,ikerkocsik tényleg nem nagyon voltak. Viszont beszereztünk két nagyon jó állapotban levő babahordozót,ruhákat,plédeket,stb.

Marcsi!

Annyira édesek a fiúk! Végignéztük Őket a férjemmel,és nekem hol a nevetéstől,hol csak a gyönyörűségtől dőltek a könnyeim! Én is ilyeneket akarok Kép!

Éva!

A legjobbakat szerdára!

Mindenkinek jobbulást,kitartást,stb!

Kisbuksi
kisbuksi

sziasztok ikresek!

a friss kismamákba szoktam írni, ezt a topikot nemrég fedeztem fel újra.

két pici ribizli lakik a hasamban, most 22. hétben vagyok (orthodox számítás szerint 24.), feruár vége-március eleje felé várjuk a bébik érkezését.

a kórházi befekvéssel engem is szoktak fenyegetni, mint kisbuksit, de még nem konkretizálódott semmi. jó tudni, hogy nem mindenkit ítélnek erre a kellemetlenségre. igyekszem nagyon jól lenni, hogy lássák rajtam, a befekvésre semmi szükség. jelenleg még dolgozom, nemtom meddig, jó lenne minél tovább. persze nem viszem túlzásba, de legalább emberek között vagyok, meg pénz is keresek, tiszta haszon. januártól terveztem otthon lenni, és nagyon nem örülnék, ha rögtön be kéne vonulnom a kórházba.

marcsi!
láttam a babakocsitokat a fotók között, de nem jöttem rá, hogy lehet-e újszülött kortól használni. tudnál részletes "beszámolót" küldeni róla, fotókkal? (ha másnak lenne szuper ajánlata, szívesen fogadom, küldjetek e-mailt) babakocsi ügyben ott tartunk, hogy minden megoldás érdekel, csak olcsó legyen, mert a 200ezres babakocsi éppúgy nem fér be a liftbe, mint a 20ezres, így aztán inkább az utóbbit választjuk Kép

ti hogy oldjátok/oldottátok meg ezeket a dolgokat? mi 6. emeleten lakunk, régi bérház, icipici lift, befelé nyíló ajtókkal, szimpla babakocsi se fér bele, nemhogy dupla. tárolóhely csak a pincében, ahová szintén lifttel kell lemenni, vagy lépcsőn. egyelőre el se tudom képzelni, hogyan fogunk elindulni mondjuk sétálni (extrémebbet nem is merek írni). megosztanátok velem tapasztalataitokat, vagy van valami jó ötletetek? hogy megy az élet 2 bébivel?

előre is köszi, sziasztok:

ribizli
ribizli

Sziasztok!
Tessék gyorsan meggyógyulni!!! Köszi a srácok nevében is az elsimeréseket. Gratula az ügyes börzézőknek!

Kisbuksi, kérünk 3D-s képeket! Kép Kép

Ribizli! Nagyon helyes a pocid a profilodban!
Babakocsiról levélben küldök részletes beszámolót, lehet újszülött kortól is használni, csak egy kicsit "házilagos" megoldással (mi használtuk!!!!!) Ide csak annyit, hogy valahogy muszáj megoldani a babakocsi/lift/lépcső problémát, mert kimozdulni minden nap kell, ha lehet többször is! Én elég önálló típus vagyok, az első 4 hónap(minusz 6 hét)ben csak párszor tudtunk sétálni, bevásárolni a párom ment, és jött a tél, vele együtt a rosszkedv a bezártság miatt. Óriási változást hozott életünkbe ez a Hauck kocsi, amit hazaszállíttattam (mennyi "t"!?) és csak úgy vettem meg, ha befér a liftbe. De ez a legkisebb ikerkocsi, szerintem, ami létezik, kifejezetten régi bérházas konstrukció Kép Kép (na, ez itt a reklám helye volt) Márcsak azért is sétálni kell, hogy megdicsérjenek az utcán a járókelők. Igen, ikrek!!! (első pár emberrel még beszélgetni is fogtok, aztán meg csak mosoly és húzás el)

Molnárka! Tegnap olvastam a suli honlapján (és hívtam azonnal a Külkert megerősítésért) nincs határidőhöz kötve a másoddiplomásoknak a szakmai nyelvvizsga bizonyitvány bemutatása és ezzel az oklevél megszerzése. Ez aztán a mázli!!! 2004. májusáig kellett volna letennem, hogy ne vesszen el az államvizsgám és a 3 évem!!! Lehet, hogy mégis megcsinálom valamikor azt a fránya német nyelvvizsgát! Te hogy állsz az olasszal? Mi a szakdolitémád, kinél írod?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, csak tegnap engem is elkapott valami betegség, azóta sem tudom, hogy mitől, de estére 39 fokos lázam lett, és borzasztó rosszul éreztem magam. Szegény szüleimnek kellett fürdetni, meg etetni a gyerekeket, csak szoptatni keltem fel, a férjem meg persze vidéken volt, ő sem tudott segíteni. Kép
Aztán éjszaka teljesen elmúlt, és azóta sincs semmi bajom.

Erika!
Nem semmi, amit a fiaid művelnek! Kép Már látom szomorú sorsomat, egy év múlva nálunk is mindent le kell közözni?!
Egyébként Anyu mesélte, hogy mi az ikertesómmal 10 hónapos korunkban lepakoltuk a könyvszekrényt. Járni még csak én tudtam, a tesóm négykézláb, felmásztam valami asztal tetejére, és leadogattam neki a könyveket. Jó lehetett...Kép Aztán a tesóm később is ilyen volt, hogy mindent kipróbált, például ollóval nyúlt a konnektorba, meg ledobálta a száradó zoknikat az erkélyről... Kép
Van egy új topik a Gyermekek-nél, az a címe, hogy balesetek, amikre nem számítunk... jó dolgok vannak benne, érdemes beleolvasgatni.

Tegnap engem is utolért valami titokzatos betegség, estére 39 fokos lázam lett, de semmi más bajom nem volt. Aztán reggelre el is múlt teljesen. Azóta sem tudom, hogy mitől lehetett.

Marcsi! A sétával valóban így van, ahogy mondod, én is most kezdem megtapasztalni, nagyon sokan leállnak, leállítanak, mondanak valamit, főleg, ha még a másik két gyerek is velem van. Azt is megkaptam már, hogy "és ez mind a magáé?" Kép
Na persze elég nagy látványosság...

Mi is voltunk a börzén, sokmindent nem vettünk, csak egy-két apróságot, amire még szükség volt (sapkák, nadrág Zsófinak, Andrsnak kesztyű, ilyenek.)

Zizi
debyand

Bocs az ismétlésekért, csak többször fel kellett ugrálnom írás közben, és nem tudtam, hogy mit írtam már le, és mit nem...
Zizi
debyand

Lányok, jobbulást kívánok Nektek!
Éva, szorítok a műtét miatt!

Ránk kb. 11-12 éves korunkig jellemző volt, hogy egymást, később a tesóm engem folyton belevitt a rosszba (füllentések, lógás, falazás, meg később egy-két durvább dologba is) . Aztán megjött az eszem, és tiltakoztam...Kép Egyébként (főleg fiú) iker-ismerősöket is figyelembe véve tényleg igaz az, hogy az ikrek "rosszcsontabbak", merthogy ketten dupla olyan erősek, összejátszanak, és a bűntetés se igazi bűntetés, ha kollektív.Kép
Szóval kitartás!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Nincs valami újabb hír Dorisról?
Jobbulást minden kis és nagy betegnek!!!!! Kép Kép Kép

Látom mindenkit elkapott a fincsi vírus! Nem is tudom mi, hogy úsztuk meg idáig?? Ma valószínűleg megyünk a Corába, ott még összeszedhatjük nehogy lemaradjunk valamiről. Bár igazság szerint egy kis (de csak kis) hasmenés jó is lenne, mert nálunk állandósult a szorulás szegény Levikénél. Pedíg már rég nem is erőltetjük a bilit és abszolút barátságba kerültek a WC-vel is.
Az IKEA-s talira azt írta egy lány, hogy 3 éves kor alatt nem lehet otthagyni őket feügyelet nélkül. Ebből én azt szűrtem le, hogy felügyelettel igen.
Gabi!
Igen ilyen táblázatra gondoltam. Szerintem sorban küldjük tovább kitöltésre egymásnak. Mi az a kismamás datanetes valami?
Éva!
Szorítunk szegény kis Lorának!!!
Erika, Andi!
Azért nem semmi amit a skacok alkotnak! Még szerncsésnek mondhatom magam, hogy nálunk csak a függönyt cibálták le. Azt a TV drámát nem kívánnám senkinek.
Szerintem az, hogy Eszti vékony alkati kérdés szintén! Ha éhes lesz a vékony gyerek is eszik eleget. Te más voltál kiskorodban, mert most is nagyon vékony vagy. Aztán mégis nagyra nőttél. Kép
Vikics

KépKép
vikics

A fentit még délelőtt írtam csak elfelejtettem elküldeni. Kép
Kisbuksi!
Ne aggódj! Minden rendben lesz! Tudjátok már a nemek arányát? Vagy majd most a 3D-n fog kiderülni? Úgy irigyellek ezért, hogy Neked van rá lehetőséged. Nálam már sajna mire kitalálták és beüzemelték, nem volt aktuális. Kép Kép
Ribizli!
Csak uyganazt tudom mondani babakocsival kapcsolatban mint Marcsi! Hauck Twin 6 házilag kireszelve az első ülés döntésmegtartó pöckét. Vagy mi. Kép A mini panelliftbe befér, szerintem a bérházaké nagyobb. Nem a legolcsóbb, de praktikus nagyon. Gondolom Marcsi már mindent megírt.
De mi például nem nagyon mozdultunk ki az elején, úgyhogy nem kell elkapkodni a vásárlást. Ha januáriak lesznek, úgy is hideg van, elég ha jól kinyitod az balakot és bebugyolálod őket. Nekem is januáriak a fiúk, de február közepe felé vittem őket bárhová is. Max. az orvoshoz amihez amúgy is 2 ember kell minimum. Kép
Nálunk is a tárolóban volt a kocsi ami 3 részből állt. Én levittem őket a tárolóba az autós ülésben. Aztán jól összerasztam a kocsit és utána egyenként beraktam őket. Macerás, de meg lehet oldani.
Zsuzsi!
Ezt már mi tapasztaljuk. Nálunk néha teljes az összhang ha, hülyeségről van szó. Kép És úgy vág az agyuk mint a borotva!

Zizi!
Vigyázz magadra!!!! Nekem mikor lázam volt a lefejt tejecskét majdnem kiöntötték. Kép

Emlékszem én is milyen büszkén sétáltattam a fiúkat (még most is). És csak úgy kebeleztem a bókokat. De most már az usgyi kategóriába lépetem. Ugyanazoka kérdések és én már baromira unok rá váalaszolni.
Vikics

KépKép
vikics

Hát igen, egy idő után tényleg fárasztó mindenkinek visszamosolyogni...de muszáj, ha az ember nem akar udvariatlan lenni.Kép Pedig ez így lesz 15 (vagy több) év múlva is (az egypetéjűeknél)..akkor aztán tényleg fárasztó lesz már.:/
Ma is állunk a buszon a megállóban...a busz mellett két kislány mosolyogva bámul minket az ablakon át (nem is leplezik, mint a legtöbb ember, mert ugye gyerekek)...most akkor ne mosolyogjunk vissza?

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Lányok..., jó lenne már összehozni azt a magán Lipótot, egy kis terápiás beszélgetésre.Kép

Erika
Itt vihogok hangosan a sztoridon. Megnyugodtam, nem csak nálunk van őrültek háza. Úgy néz ki a lakás mint egy barkácsáruház mintaterme. Már csak a helységeket kéne bekamerázni. Kezdek rohamosan őszülni, a hajam meg úgy néz ki mintha belenyúltam volna a 220-ba.
Csak az ment meg a mentális sérüléstől, hogy imádom őket.

Vikics
Hát nem mondhatom, hogy ülve nyaldosom a holdat a 156 cm-emmel, de azért ez a 8600 gr már elég gáz.
A borotva agyat már én is tapasztaltam, néha az az érzésem, hogy hármunk közül én vagyok a Jancsi bohóc.

Lányok, tippet kérek.
Iszonyatosan száraz a skacok bőre és ilyen téren a doki bácsinkkal kitörölhetem a ...! Létezik olyan orvos által felírt, összeállított krém amit érdemes megcsináltatni? Ezek a bolti márkás kencék csak olaj a tűzre, semmit nem érnek.

Ave: Andi
Ambrosia

Sziasztok!
Ma megnyugtatott a gyerekorvosunk, hogy a nehezén már túlvagyunk!Kép De azért a torkuk még piros, ezért csak tartsam itthon a gyerkőcöket, hogy erősödjenek. Szegény anyósomnak is kijutott a vírusból, ennek ellenére ma adott egy kis kimenőt.

Erika!
Köszi, már javulgatunk!
Tényleg nem semmi, amit a srácok művelnek. Nem is tudom, mit írjak, ötletem sincs, hogyan lehetne kivédeni az ilyen helyzeteket. (Nekünk nincs tévénk, talán ez elég jó megelőzés!Kép)

Andi!
Tényleg olyan kis ártatlanok tudnak lenni, hiszen még csak most tanulják a mi felnőtt világunk szabályait. Honnan is tudhatnák valamiről, hogy azt éppen nem szabad csinálni. Kár, hogy ez is csak ilyenkor jut eszembe, és nem akkor, amikor mondjuk a falat firkálják.
Nekünk a doktorbácsink most írt fel egy ilyen gyógyszertári baba testápolót, elküldjem a nevét? Az összetételét talán tudják a gyógyszertárban, de ha nem, akkor megkérdezem neked, ha kell.

Zizi!
Szerencsésen megúsztad a betegséget!
Ez a könyvlepakolós nálunk egy ideig rendszeres volt, még csak fel sem kellett hozzá állniuk, már négykézláb is elérték. Aztán egyszer csak megunták. Most Gergő szobájában szokták az összes elérhető játékot a földre borítani, ha véletlenül nem zárjuk kulcsra. Neked is javaslom Andrissal kapcsolatban, hogy ha tudjátok, tegyétek zárhatóvá a szobáját, különben állandó sírás-veszekedés várható.
Nálunk is előfodrult ez a "Mind a magáé?" szitu. Volt egy néni, aki azt hitte, hogy az öcséimet sétáltatom! A szívembe zártam a drágát!

Vikics!
Akkor elküldöm neked a táblázatot, amit kiegészítettem, és majd küldd tovább.
Úgy emlékszem Marcsi rakott fel ide egy linket, hogy lehet pályázni a Datanetnél ingyenes hozzáférésre. A feltétel az volt, hogy 2001. október 1. után született gyerekek anyukái pályázhattak. Azt gondoltam, hogy nincs vesztenivalóm, és én is elküldtem az adatainkat. Végül nyertem. Ez annyit jelent, hogy nincs havi díj, korlátozás, és ha a Datanettel csatlakozom föl, akkor olcsóbbak a percdíjak, mint mondjuk a Matávnál vagy az Axeleronál.

Ribizli!
Mi ugyan kertes házban lakunk, de emeleten és néha nem akartam babakocsizni. Ilyenkor felkötöttem magamra két kengurut, és úgy vittem őket. Persze, ezt csak az elején tudod megtenni, amíg még könnyűek. Igaz, az én fiaim júliusiak, de télen a sok ruha miatt ez is nehézkes. De azt meg tudod tenni, hogy amíg leérsz a tárolóig, az egyiket magadra kötöd hordozókendővel, a másikat meg fogod, vagy kocsiülésben viszed. Amíg nem tudtak a fiúk járni, addig én is így vittem le őket az emeletről a garázsba. Szerintem bele fogsz jönni, feltalálod majd magad, ha rá leszel kényszerítve!Kép

Kisbuksi!
A kórházba menetelnél arra gondolj, hogy ez a pár hét, amit ott kell töltened, nagyon hamar elröppen, viszont a babák érdekében maximálisan vigyáznod kell magadra és rájuk!Kép

Jó éjt mindenkinek!

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Én szerencsére azóta is jól vagyok, nem tért vissza a láz, remélem már nem is fog! Kép
Két napja a babák este 10-től reggel fél 6-ig alszanak, egészen kipihentem magam. Jó lenne, ha már így is maradna. Kép

Nálunk Andris és Zsófi egyenlőre egy szobában vannak, és a picik vannak egy másikban, de kb. egy év múlva tervezzük, hogy Andris átrakjuk egyedül a pici szobába, és a három kisebb lesz együtt, ők úgyis összenőnek egy-két év múlva, ha meg Andris suliba megy, jobb lesz neki külön.
Aztán persze, ha megnyerjük a lottót, mindenkinek lesz külön szobája... Kép)

Na, megyek, mert megjött Apa és ZSófi az oviból (együtt szokták vinni Andrist), és ZSófi ideült az ölembe, úgyhogy be kell fejeznem a gépelést, mert ő is nyomkodni akarja a billentyűket. ("ha Anya nyomkodhat, akkor én miért nem?")

Zizi
debyand

Andi!
Nekünk nagyon bejött egy kence. (buthynulos ? - kézzel írt elnevezés, lehet, hoyg nem pontosan olvastam) Néha én is használtam, ha "repedezett" a bőröm. Kerestem, de most nincs receptünk, viszont pénteken megyünk oltásra Kép és akkor kérek. Aztán begépelem, vagy beszkennelem, ha nagyon sok az összetevö Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok

Köszönöm, és kérem mindenkitől szépen a recepteket. Mindent ki akarok próbálni a pupik bőrére. A doki bácsi kekeckedik, hogy ezt nem szeressük, azt nem szeressük..., - a javaslata, hogy kenjem be a bőrüket naponta kétszer A vitamin olajjal. Hát én nem hiszem hogy egy száraz bőrre ez lenne a megoldás. Arról nem is beszélve, hogy az a gyűszűnyi mennyiség 500 forint. Kb. két napra lenne elég. Nem a Rotschild-októl származom, sajnos.

Gyógyuljon meg mindenki mert nem tudunk talizni!!!

Cuppantás: Andi
Ambrosia

Sziasztok!
Tegnap este még a komód tetejéről, a Tv mellől!!! vettem le a szőke hercegemet, éjjel meg már összehányta magát! Este még semmi baja sem volt, sőt: A puffot a komódhoz tolva, arra felmászott, majd a Tv-n átmászva!!!!! a komód másik oldaláról nem tudott lejönni, és "röhögve" leste banánnal visszaérkező anyja lábon kihordott következő infarktusát...Kép
(Ma az utolsó puff is kikerül a szobából...Kép)
Erre éjjel pont a kis virgonc hányta össze magát, s az ágyát. Valószínűleg álmában, mert egy csepp hang nem volt egész éjjel. Így sajnos én csak reggel vettem észre, amikor kurjongatásukra bevittem a tejet! Még szerencse, hogy hason fekszik, mert akár meg is fulladhatott volna...Kép Kész vagyok!
Persze azt hiszem "az sem véletlen", hogy ez ma történt, mivel színházba készűltünk a barátnőmmel... Évek óta nem jutottam el (lassan moziba se!), és valószínű még egy darabiig nem is fogok! Már szinte csodálkoznék, ha végre vmi összejönne terv szerint...
Szóval már csak a Ricsi van hátra és lassan egész kis családunkon átmegy ez az őrült vírus.KépKépKép
Mindenkinek jobbulást, aki beteg és Lorának is gyors felépülést kívánunk!Kép
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Túléltük a műtétet!!!! Tegnap reggel kivették neki, kb. tíz perc volt az egész. Utána egésznap sírt szegény, mert nagyon fájlalta a torkát és az orrát, de aztán estére már jobban volt. Azt viselte a legrosszabbul, hogy egésznap egy falatot sem ehetett, csak este fél hatkor kapott először egy kis tejbegrízt. A kórházzal és az orvosokkal nagyon meg voltam elégedve, a szobánk is jó volt, még külön tévénk is volt HBo-val! És ami a legjobb volt, hogy jöttek hozzánk bohócok is, nagyon felvidították a gyerekeket és még bohócorrot is kaptunk. A Lorának nagyon tetszett és azt mondta, hogy jólérezte magát a kórházban. Szegénykém, amikor megkapta a bódító szirupot össze-vissza beszélt tőle és mindent el akart kapni a levegőben, olyan volt, mint egy kis részegember még csuklott is nagyn nevettünk, aztán maszkkal altatták el, a babáját is bevihette a műtőbe magával és először ő elalatathatta és utána őt alatatták el. szóval tényleg nagyon aranyosak voltak.
Tavasszal a fiúkat is viszem, ha még sokat betegeskednek addig.

Visszaolvasom, hogy miket írtatok és jelentkezem.

Éva
p.éva

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, hatottak!

Hát nem semmi amiket a gyerkőceitek művelnek. Az én fiaim is sok okosságot kitalálnak, de ők valahogy azért nem csinálnak ennyi rosszaságot, vagy lehet, hogy itthon már természetes és észre sem veszem, hogy mi számít rosszaságnak, a tv tetejére ők is felmásznak és mindent lepakolnak az igaz. A cd-ket is ledobálják egy pillanat alatt a számítógépasztalról és a ruhákat is percek alatt szétszórják a lakásban a szekrényekből kihajigálás után. Lehet, hogy nekem ez már nem számít rosszaságnak.
Hát én inkább engedek nekik néha, csak ne legyen hiszti , mert engem az tud a sírba vinni.
Most hogy egy napig nem voltam itthon a férjem és az anyósom vigyáztak rájuk és állítólag angyalok voltak. Ahogy beléptem az ajtón egyből visítani kezdtek és egész nap nyűgösek voltak.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Nálunk hullámzó a srácok állapota. Bencus megint hányt éjjel, de most nem kellett ágyat húzni, átöltöztetni, mert a feje alatt lévő pelus felfogta az egészet és még időben kikaptam az ágyból. Marci meg alig kapott levegőt, neki porszívóztam éjjel az orrát. Hasmenés ügyben javult a helyzet, de továbbra is diétázunk. Gergő jól van, alig lehet bírni vele a lakásban.

Andi!
A mi gyógyszertári babatestápolónkban van 100 g Vaselinum Cholesterinatum /Galenus/ és 100 g Ung. Refrigerans. Ha recept nélkül veszed, akkor 917 Ft, receptre csak a 10%-ot kell fizetni.

Éva!
Melyik kórházban voltatok? Jó olvasni, hogy van még olyan hely, ahol a kisbetegek lekével is foglalkoznak! Jobbulást Lorának!

Erika!
Találékony kis rosszcsontjaid vannak!Kép Bízzál bennük, szerintem vigyáznak rájuk odaföntről! Kép
Mozi, színház nálunk is csak félévente!

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Mindenkinek /babáknak,mamáknak egyaránt/ jobbulást kívánok. Tegnap voltunk 3D-n,nagyon jól éreztük magunkat. A fiúk a 26. hét "elvárásainak" teljesen megfelelnek méretileg, az egyik kicsit kisebb,de ez ugyebár belefér és természetes. Fej-far fekszenek egymáson keresztbe úgy, hoyg mindkettő a fenekét a másik orrához dugja /a testvéri szeretet Kép/. Íme 1-1 kép a kis arcocskájukról.

Éva!

Örülök,hogy túl vagytok rajta,és tényleg elég szimpatikus,amit a kórházról írtál!

Regő profilból:

Kép

Vencel szemből,keze a homlokán:

Kép

Hát nem édesek?

Puszi mindenkinek,jó hétvégét!

Legboldogabb Kisbuksi
kisbuksi

Kisbuksi!

Ez az UH egy csoda! Tök jó érzés lehet így látni a még meg nem született babáitokat! Én nagyon bánom, hogy nem mentünk el annak idején!!!
Gratulálok a fiúkhoz! Jóképűek nagyon!!!

GABI

A Budai gyerekkórházban voltunk a rózsadombon
Tényleg nagyon rendesek voltak és a lényeg, hogy a Lora jól érezte magát!!!

Éva
p.éva

Kisbuksi, nagyon-nagyon jók ezek a képek!!Kép
Mire nem képes a technika!KépKépKép
Zsuzsi
zsuzsi

Kisbuksi!

Édesek a fiúk! Mi is lesz a nevük? Sajnálom, hogy nekem nem sikerült ilyen képeket beszerezni, pedig éppen akkor hozták a gépet a Kútvölgyibe, amikor várandós voltam a kicsikkel. Csak annyira új volt, hogy a dokim még nem igazán tudta kezelni!Kép

Éva!
Jó, hogy ilyen elégedettek vagytok azzal, nekünk az a kórház van a legközelebb (II. kerületben vagyunk mi is Kép), ezek után bátran megyek oda, ha úgy alakul.

Gabi
efgabi

Andi!
Küldöm a testápoló receptjét. Ez is kb. annyiba kerül, ha felíratod, mint Gabiéké (10%-a az eredetinek). Az utolsó sor asszem nem lényeges, csak a mennyiséget írja le, hogy 200 g-os lesz egy adag. Kép

KisBuksi!
Gyönyörűek a kis buksik!!! Kép Kép
Egy burokban is vannak?
M.
Kép

KépKép

KépKép
2in1

Andi!
Küldöm a testápoló receptjét. Ez is kb. annyiba kerül, ha felíratod, mint Gabiéké (10%-a az eredetinek). Az utolsó sor asszem nem lényeges, csak a nnyi szerepel benne, hogy 20 dkg-os lesz egy adag.

KisBuksi!
Gyönyörűek a kis buksik!!! Kép Kép
Egy burokban is vannak?
M.
Kép

KépKép

KépKép
2in1

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?