Sziasztok!
Most olvastam a babszoba apróit és rögtön megihletett az egyik baráti traccs. Egy páran az Ikea-ba járnak játszani a gyerekekkel. Bár hozzán egyik sincs közel, de még mindíg olcsóbb a benzín mint némelyik játszóház. Étteremféle is van, ha jól emlékszem. Na mit szóltok hozzá? Vagy még az állatkerti sem rossz az árviszonylatban. Ha nem akarunk sokat fizetni akkor sajnos el kell fogadnunk, hogy nagyobbak is lesznek ott és jobban kell figyelni. Szerintem mi mind rátermett ügyes anyucik vagyunk és megoldjuk ezt a "hatalmas" problémát. És mellékesen, ha hétvégén lesz és visszük drága urainkat is magunkal, akkor rögtön minden gyerekre jut 1 fő vigyázó ami azért nem rossz!
Éva!
Sajnos a szobatisztaság felé csak igen lassan haladunk. Ma például mindegyik belepisilt a bilibe, de csak azért mert gumicukor halat tettem kilátásba.
Szegény kis Levinek meg állandóan szorulása van és nem is akarom ráerőltetni a bilit, nehogy ezzel a rossz élménnyel párosítsa. De még van időnk azért. Majd november végén elkezdek aggódni.
Gabi!
Hát valamivel jobban. Bár szombaton eset azért elmentem még egy kőrt motorozni ami nem tett igazán jót, de most már remélem túlélem.
Örülök, hogy találtál jó dszekit. Egyáltalán nem volt abból a mackóból vagy csak mérethiányos volt? Melyikben voltál? A budakalásziban a bébiosztályon volt, ahol a babaitatók vannak annak a sornak a végén ha a péntártól nézzük.
Andi!
Ne aggódj! Én sosem erőltettem azt a magától evést, mert oda lett volna az egész napom. Mostanra már mindegyik tud szépen enni, bár nem tisztán és a kanál azért még nem működik tökéletesen, de ha éhesek mindíg valahogy jobban megy.
Előfordul az is, hogy a Levi megetetteti magát, talán lustaságból. Én meg megteszem, hogy halladjunk.
Majd rájön az oviba magától, hogy merre van az arra.
Vikics