Itt is ragyogó idő volt ma!
Kelimoni: A mai képeiteket nem tudtam megnézni, jelszót kér hozzá. A tegnapiak viszont csuda jók!
Nekem legjobban az "ez a sapka sem jön be" tetszett
Ismerős ez az arckifejezés
Puszi Gergőnek és üzenem, hogy gyakorolja csak kitartóan a nevetést!!!
Gilice: Üdvözöllek én is közöttünk! A kutyusotok nagyon szép és milyen okos szemei vannak!
Rayo: Reginek boldog fél-születésnapot! ;)
Palma: Ha esetleg még beteg valamelyik Manód, jobbulást kívánok neki! Neked meg sok erőt hozzájuk
Köszönöm, Bálint már jobban van! Péntek éjjel még végig lázas volt, ráadásul kúpot hiába adtunk neki, mivel hasmenése is volt... úgyhogy maradt a Panadol szirup, amit persze nyűgös-lázas állapotában nem akart bevenni, minden találékonyságunkat latba kellett vetni... Éjjel fél 3-kor pedig feltettük neki a vizeletgyűjtő zacsit, mondván, hogy reggel visszük be az ügyeletre, pisivel együtt, hogy meg tudják vizsgálni. De hála Istennek, reggelre lement a láza (a zacsiból meg kifolyt a pelusba a pisi :/), úgyhogy nem kellett mennünk. Azóta nincs láza, viszont a hasa még mindig megy
Az étvágya szép lassan kezd visszatérni és az a jó, hogy iszik bőven. A hangulata is jó már
Képzeljetek, elkezdett beszélni!!! (Boszi, még a végén utolérünk Benneteket
) Ha odaad valamit, mondja hozzá, hogy "te", azaz tessék. És már párszor mondta, hogy "kö", azaz köszönöm. Nekem kiabál, hogy "nyanya"
Az ennivalót hangos és kitartó "memme" szóval követeli. És már kimondta a híres "nem" szót is, persze fejrázás kíséretében
Szóval irtó büszke vagyok most rá!!! Ja, Vivien meg mindenkinek azt híreszteli, hogy már jár egyedül
de ez nem igaz...
Vivienre meg nap mint nap rácsodálkozok, hogy már milyen nagy! Hihetetlen okos dolgokat tud mondani, már minden cselekedet olyan tudatos... Ez így kicsit érthetetlen, de talán tudjátok, hogy mit is értek alatta
És majd' megzabálom, amikor a köszönöm-re "szívesen"-nel válaszol
A múltbeli történetekről pedig így beszél, még akkor is, ha az tegnap történt: "Tudod anya, régen, amikor kicsi voltam..."
Na megyek, puszi!!!