Sziasztok!
Viki!
Örülök, hogy javult valamelyest a helyzet Dorisnál, minden nap ajándék a piciknek, amit bent tölthetnek. Nekem is van egy barátnőm, aki hasonlóan járt, mint Erika szobatársa. Nála a 28 hetesen elkezdett szivárogni a magzatvíz a kislány burkából. Őt is befektették a kórházba, pár napig kapta a tüdőérlelőt, aztán kivették a piciket. Azt mondták születéskor az orvosok, hogy szerencse, hogy a kislánnyal történt mindez, mert a lányok túlélési esélye háromszorosa a fiúkénak. Vagyis fel a fejjel! Gyűjtsd az erőd pici lány!!!
Zsuzsi!
Köszi a beszámolót a cipő és ruhavásárról, attól tartok nem lesz időm kimenni, pedig olyan olcsón lehet venni egy-két dolgot (pólókat szoktam).
Vikics!
Köszi az útbaigazítást, ha majd beszoknak a srácok a bölcsibe, egyszer elmegyek.
Jó ötlet a játszóházas bölcsi, én benne vagyok. Mit szólnátok október 18-19-i hétvégéhez? Kinek melyik nap jó, délelőtt vagy délután. De előtte találkozhatunk a Soroksári úti Mega-Toysban most szombaton, 11-én délelőtt, akkor van Kismama-klub.
Ha túl messze vannak ezek a helyek, keressünk ki találomra egy belvárosi bölcsit a telefonkönyvből, és kérdezzük meg, van-e lehetőség arra, hogy ikertalálkozót szervezzünk. Szívesen megkérdezem a mi bölcsinket is, ha kijöttök Hüvösvölgybe.
Címlistára küldöm a mailt!
Tegnap voltunk allergiavizsgálaton, sajnos Gergő hyperszenzitivitási reakciót mutatott, ami azt jelenti, hogy megkenték az arcát tejjel, és 7 perc múlva úgy nézett ki a helye, mintha csalánnal csapkodták volna.
A kicsiknek ez a bőrteszt negatív lett, velük mehetek 21-21-én terhelésre.
Bölcsiben nagyon harciasak a fiúk, ma ketten egyszerre haraptak egy kislányt
, aki rossz helyen volt rossz időben. Még nem hagytam ott őket, ezek után nem is nagyon merem.
Fejlődik a számítógépünk is, új winchester kapott, mert a régi beteg lett, ebben a szeles időben összeszedett valami vírust
.
Gabi