Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Dorisék még egyben maradhatnak, mert hála Istennek a keringés jobb lett, bár a picik nem nőttek.
De a lényeg, hogy még bent maradhatnak.Kép

Andi, régen KViki néven írtam, de még tavaly, akkor júniusban szültem.
A kislány sem életképtelen, éppen azért akarják kivenni őket szerintem, mert már fejlett annyira, hogy idekint is megnőne, és jelen körülmények között jobb lenne neki kint.
Viki
vikici

Sziasztok!

Sajnos már több , mint egy hete rossz a telefonunk és nem tudok internetezni. Ha jó lesz jelentkezem.

Éva
p.éva

Már egy hete aksiért rohangálunk a telefonhoz, ma végre megvettük az új aksit és nem az a baja, hanem nem tölti fel a töltő. Most még van annyi erő a telefonban, hogy ezt gyorsan leiírjam.

Már kész a tervrajzunk, szuper lesz a házunk! Lehet, hogy az idén megcsináljuk az alapot is!
Ahogy tudok írrok, nagyon rossz volt internet nélkül és még talán egy pár napig rossz is lesz.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Böbe!

Utána kérdeztem anyukámnál, azt mondta, hogy kb. 2 évesen (dackorszak elejétől) csináltam ovi középső csoportjáig.Kép Ő sem tudott vele(m) mit kezdeni, rámhagyta a dolgot, csak néha kellemetlen volt (utcán). Remélem Szederkénél nem fog eddig tartani!Kép Csak én voltam ennyire "rossz kislány".Kép

Éva!

Örülök, hogy jól halad a házatok, és teljesül az álmotok!KépKép

Doris: továbbra is szorítunk!!!!!!!!!!

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi
Köszi, hogy megkérdezted az Anyukdat. Ez nálad elég sokáig tartott. Én is nagyon remélem, hogy Szederkénél nem fog ennyi ideig. Szóval már jó lenne, ha holnapra el is múlna.

Erika
Már tervezgetem, hogyan és mikor jutunk el hozzátok. Délelőtt vagy délután lenne jó nektek? Mindenképp meg szeretném nézni a pelusozót, bár én igazából valami mintásra gondoltam, mert a mostani is csak egyszínű sőtétkék. A szürke hétköznapjaim mellé, kell egy kis szín.
Borzasztó napjaim vannak. Lehet, hogy egy kicsit DP-s leszek. Általában tél előtt szoktam nagyon rossz színben látni a világot. Ez az esős idő is csak mégjobban letöri a kedvemet. Persze a gyümölcseim sincsenek tekintettel a hangulatomra. Napok óta nem bírok velük. Viszont most esznek, sőt falnak. Szederke soha nem látott mennyiségeket puszil be egy étkezésre. Ez szerintetek jó vagy rossz előjel? Általában kisebb betegségek előtt szoktak többet enni. Én remélem, hogy csak bepotolják a nyári koplalást.

Vannak már ötletek a találkozó helyével és időpontjával kapcsolatban?

Nagyon szorítok Doriséknak. Örülök, hogy legalább a keringése jobb lett a pici lánynak. Jó lenne, ha még legalább 3-4 hetet ki tudnának húzni együtt. Onnatól már tényleg semmi baj nem történhet. Nem a súly a fontos, hanem, hogy minnél fejletebb legyen. Megnőni megtud kint is. Szederke csak 163O grammal született a 37. hétre és szerencsére még lélegeztetni sem kellett. Az inkubátorba is csak azért tették be, mert fázott, nem volt rajta szinte semmi zsírréteg ami melegen tartotta volna. Doris, nagyon sokat gondolok rátok. Mélyen belegondoltam Doris helyzetébe, tényleg nagyon szörnyű lehet aggódni a pici lányért. Nem lennék most a helyébe.

Szerintem elmegyek aludni, megprobálom kipihenni magam, mert már a saját levelemen elsírom magam.
Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Viki!
Örülök, hogy javult valamelyest a helyzet Dorisnál, minden nap ajándék a piciknek, amit bent tölthetnek. Nekem is van egy barátnőm, aki hasonlóan járt, mint Erika szobatársa. Nála a 28 hetesen elkezdett szivárogni a magzatvíz a kislány burkából. Őt is befektették a kórházba, pár napig kapta a tüdőérlelőt, aztán kivették a piciket. Azt mondták születéskor az orvosok, hogy szerencse, hogy a kislánnyal történt mindez, mert a lányok túlélési esélye háromszorosa a fiúkénak. Vagyis fel a fejjel! Gyűjtsd az erőd pici lány!!!

Zsuzsi!
Köszi a beszámolót a cipő és ruhavásárról, attól tartok nem lesz időm kimenni, pedig olyan olcsón lehet venni egy-két dolgot (pólókat szoktam).

Vikics!
Köszi az útbaigazítást, ha majd beszoknak a srácok a bölcsibe, egyszer elmegyek.
Jó ötlet a játszóházas bölcsi, én benne vagyok. Mit szólnátok október 18-19-i hétvégéhez? Kinek melyik nap jó, délelőtt vagy délután. De előtte találkozhatunk a Soroksári úti Mega-Toysban most szombaton, 11-én délelőtt, akkor van Kismama-klub.
Ha túl messze vannak ezek a helyek, keressünk ki találomra egy belvárosi bölcsit a telefonkönyvből, és kérdezzük meg, van-e lehetőség arra, hogy ikertalálkozót szervezzünk. Szívesen megkérdezem a mi bölcsinket is, ha kijöttök Hüvösvölgybe.Kép
Címlistára küldöm a mailt!

Tegnap voltunk allergiavizsgálaton, sajnos Gergő hyperszenzitivitási reakciót mutatott, ami azt jelenti, hogy megkenték az arcát tejjel, és 7 perc múlva úgy nézett ki a helye, mintha csalánnal csapkodták volna.Kép A kicsiknek ez a bőrteszt negatív lett, velük mehetek 21-21-én terhelésre.
Bölcsiben nagyon harciasak a fiúk, ma ketten egyszerre haraptak egy kislányt Kép, aki rossz helyen volt rossz időben. Még nem hagytam ott őket, ezek után nem is nagyon merem.Kép
Fejlődik a számítógépünk is, új winchester kapott, mert a régi beteg lett, ebben a szeles időben összeszedett valami vírust KépKép.

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Csak röviden, mert megint egyedül vagyok, a férjem Tihanyban dolgozik, és csak vasárnap jön haza. Kép
Ismét kellemesen csalódtam a gyerekorvosunkban, hétfőn kihívtam Zsófihoz, mert már nagyon rosszul nézett ki a folyamatos hányás-hasmenéstől, kapott rá Normolyt port, és a dokinéni kedden is, és szerdán is felhívott, hogy hogy van a Zsófi, javult-e már, stb. Kép Szerencsére a hányáa már abbamaradt, a hasmenés még tart.
Tegnap egyszer, amikor láttam rajta, hogy kakil, rákérdeztem, ő meg mutogatott a vécé felé, hogy ott kell kakilni, oda is ment, ráültettem, és sikerült a végét a vécébe termelnie Kép Olyan aranyos volt, úgy örült magának! Kép Persze látja Andrist, és őt utánozza ebben is.

Vikics! Írd le légyszi, hogy milyen adatok kellenek, akkor én is elküldöm.

Zizi
debyand

Sziasztok!
A listához kéne:
név, cím, telefon, email, gyerkők neve, születése. Esetleg egy kép róluk. Aztán ha mindenki elküldte és megcsináltam akkor továbbküldöm mindenkinek.
Amit én mondtam játszóházas bölcsi az csak hétköznap van mikor amúgy is nyitva lenne. Hétvégére szerintem a játszóházak lennének jók. Mi mondjuk még ilyen fizetősbe nem negyon voltunk ezért gőzöm sincs merre vannak. Valakinek valami ötlet? Ha odaállítunk egy rakat gyerekkel biztos kapunk kedvezményzt is. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok

Vikics
Szerintem ezt előre le kéne fixálni valamelyik játszóházzal, gondolom elég ciki lenne ha odaállítanánk huszan vagy még többen és nem lenne hely számunkra. Én sem voltam még, fogalmam sincs mekkorák a helységek. Azt már tudom, hogy ebben a 400-700 forintos (óránként) díjban benne van a szakfelügyelet, amire gondolom nekünk nincs szükségünk. Elég sok helyen van ilyen az internet szerint. Ha gondoljátok, megkérdezem a Soroksári úton lévő baba-mama klubot.

Andi
Ambrosia

Andi!
Gondoljuk! Kép
Vikics

KépKép
vikics

Többiek!
Sajnos bolyhosodik a mackó gatya. Kép Mondjuk nekem van boholytalanítóm és azzal 1/2 perc leszedni, de azért egy kicsit bosszantó.
Vikics

KépKép
vikics

Lányok!
13:13-kor jött sms Doristól, hogy ma megszületnek a Picik.
DRUKK-DRUKK!
Viki
vikici

Sziasztok!

Felhívtam a Soroksári úton az Aktív Szülés program vezetőjét, ahol a Kismama-klub szokott lenni. Megkérdezte, hogy mit szeretnénk ott csinálni, mert ők inkább felnőttek fogadására vannak berendezkedve. Azt mondta, hogy most nem tudnak fogadni minket, de december-január folyamán igen. De javasolta az Arany 10 Ifjúsági Központot, ahol biztosan kaphatunk egy termet. Még nem sikerült a vezetőnővel beszélnem, de még hívom.
Felhívtam a Soroksári úti Kölyökparkot is, náluk a csoportos kedvezmény azt jelenti, hogy 20 gyerekig 550 Ft/fő/óra, 20 fölött 450 Ft/fő/óra a díj, kísérőknek ingyenes. Szólni kell előre, 18-án délelőtt vagy 26-án egész nap van még hely.
Ahol Éva is volt, az Új udvarban lévő játszóházban hétköznap 15 fő fölött 1 óra 300 Ft/fő, 2 óra 500 Ft/fő. Hétvégén szülinapi zsúrok vannak: 2400 Ft/fő, ami korlátlan étel-ital fogyasztás, 3 óra játékidő, min. 10 fő.
Óbudán Szöcskevárban 7200 Ft-os bérlet 8 óra játékidőre, bármilyen felállásban felhasználható.

Röviden ennyi! Kép

Andi!
Van valami köze a becenevednek a parlagfűhöz (Ambrosia elatior)? Kép Csak nem tanultál te is növénytant? Kép

Gabi
efgabi

Hajrá Doris!
Viki, informálj bennünket továbbra is!

Gabi
efgabi

Hajrá Doris, Hajrá Babócák!Kép
Nagyon drukkolunk!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Hajrá Doris, remélem mostanra már a szülés nehezén túl vagy.
Viki! Ha van új híred, kérlek rögtön írd meg, itt nálunk már az egész család Dorisékért aggódik.

Nekem szimpatikus az új udvar játszóhát, bár nem tiszta, hogy a 2.400 Ft csak a gyerekekere vonatkozik vagy felnöttnek is kell fizetni. Kicsit drágának tartom, de igazából, ha csak mi lennénk ott és idegenek nem, akkor megérné. Mi ma voltunk a Soroksári úti Kölyökparkba. Csak kívülről néztük meg, szerintem az nekünk még nemvaló. Nagyobb gyerekek voltak és elég durván ugra-bugráltak. Nagyon kellenne figyelni, hogy mi kisebb lurkoinkat nehogy széttapossák. Most is pont volt ott egy szülinapi parti, de másokat is beengedtek.
Üdv. Böbe
böbe

Doris és kisbabák!
Nagyon-nagyon szorítunk értetek mi is!
Csilla
ikeranya

Sziasztok !

Hol vagytok? Semmi híretek nincs Dorisékról?
ikeranya

Sziasztok

Gabi
Az ambrosia a görög mitológiában az istenek eledele, a halhatatlanságot szimbolizálja. Egyszerűen csak tetszett a szó. Nem tudtam, hogy a parlagfű neve is.

Doriséknak nagyon szorítok, de szerintem nem lesz baj, igaz lányok?

Andi
Ambrosia

Szisztok!
Sajnos még semmi hír nincs Dorisékról.Kép Tegnap már küldtem Neki sms-t, hogy ugye minden rendben van, de nem válaszolt. Remélem, azért minden okés Velük, csak el van foglalva...
Már én is tövig rágtam a körmeimet, állandóan lesem a telefont, hogy nem jön-e sms.
Ha ír, majd mindenképpen megírom Nektek is.
Viki
vikici

Remélem Babázik, és azért nem ír!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!
Beszéltem Doris-szal. Szóval pénteken a flowmetria eredménye elég rossz lett, és mivel a kislány már 2 hete egyáltalán nem fejlődött, mentővel átvitték a Sote I-re, ahol megszületett Lili (1150 gramm) és Gergő (1700 gramm). Egyenlőre mindkét baba lélegeztetőn van, és Doris azt mondja, jelenleg Gergő állapota kevésbé stabil, mert hiába született nagyobb súllyal, a tüdeje fejletlenebb (így kap tüdőérlelőt). Lilihez tegnap már benyúlhatott az inkubátorba.
Szegény Doris nehezen viseli, de aki volt hasonló helyzetben, az tudja, min megy most keresztül. (Aki meg nem, annak én is azt kívánom, ne is legyen soha!!!)
Egyenlőre ennyi, ha vannak újabb hírek, jelentkezem.
Sziasztok:
Viki
vikici

Viki

Könnyek közt olvastam soraidat. Szegény Doris! Nagyon szorítunk a piciknek, hogy minden rendben legyen és szépen megnőjenek. Remélem, hamarosan jobb lesz az állapotuk és akkor már örömünkben sírhatunk! Irj, ha megint megtudsz róluk valamit!

Most egy barátnőmnél tudok internetezni, majd csak pénteken lesz kész a telefonunk. Addig halálra izgulhatom magam Doriszék miatt!

Puszilok mindenkit

Éva
p.éva

Szegény Doris!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de nagyon drukkolok a babáknak. Remélem, Gergő állapota is javul.
Viki!
Nem tudod véletlenül, mi a vezetéknevük a piciknek? Azt hiszem, ott dolgozik egy ismerős doktornő, megpróbálnék informálódni tőle.

Böbe!
Nekem szimpatikus az új udvar játszóhát, bár nem tiszta, hogy a 2.400 Ft csak a gyerekekere vonatkozik vagy felnöttnek is kell fizetni. Kicsit drágának tartom, de igazából, ha csak mi lennénk ott és idegenek nem, akkor megérné. Szóval ez a 2400 Ft csak a gyerekekre vonatkozik, és gyerekenként, felnőtteknek ingyenes. Az étel pizzát jelent, amit a Don Pepéből rendelnek, plusz a torta. Sajnos ezt mi úgysem ehetjük, mert nem tudjuk, van-e benne tej és tojás Kép Azt el is felejtettem írni, hogy ha szülinapi rendezvényt rendelünk, akkor még 3000 Ft terembérletet is kell fizetni. Rendesen úgy számolnak, hogy 300 Ft 1/4 óra, azaz 1200 Ft óránként. Akárhogy is, de szerintem ez húzós. De persze hétköznap jobban járnánk a csoportos kedvezménnyel.
A Soroksári úton mi is voltunk már szülinapon, és a kicsik is egész jól eljátszottak. Van ott olyan rész is, amit direkt ilyen picuroknak csináltak.
Az Arany 10-et még nem hívtam föl, de még az a lehetőség is van. Talán...Kép
Azt kellene eldönteni, melyik nap legyen.

Ma kint voltunk a cipő és ruha vásáron, és jól kiköltekeztünk. Vettünk a páromnak meg nekem egy-egy télikabátot, a kicsiknek nadrágokat, és Gergőnek egy bélelt tépőzáras bakancsot 4900-ért.

Gabi
efgabi

Viki

Nincsenek újabb hírek? Nagyon aggódok.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Viki

Szegény kis Gergő, drukk, hogy megerősödjön! Kitartás, Dorisnak!

Zs.
zsuzsi

Viki
Köszi az infókat. Nagyon sajnálom Dorist. Remélem a kicsi Gergő is jobban lesz hamarosan. Ha bármit megtudsz kérlek írj, mert nagyon idegesek vagyunk. Tényleg az egész családom szurkol nekik. Dorisnak kitartást a piciknek meg nagyon sok erőt kívánunk a fejlődéshez.
Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!
Amint lesz új hírem, mindenképpen írok. Addig is köszi Doris nevében a jókívánságokat, a lehetőségekhez képest átadom őket.
Nem akarom sokat zavarni, mi is ott voltunk a nagyobbik fiammal a Sote koraszülött intenzíven, és tudom, hogy ott nagyon sűrű a program, van, hogy 1-1,5 órát is kell várni a folyosón, hogy bejusson az ember látogatáskor. Abban maradtunk Dorisszal, hogy ha bármi változás van, jelentkezik.
Gabi, nem tudom a vezetéknevüket, de ott nagyon rendes minden orvos, folyamatosan tájékoztatják a szülőket. Tudod, az a baj, hogy amíg gépen vannak a picik, azt mondják, bármi megtörténhet... Ezért izgulok én is annyira, hogy szegények minél hamarabb lekerüljenek a lélegeztetőről.

Most mennem kell, hív a kötelesség...Kép
Sziasztok:
Viki
vikici

Sziasztok!

Jó, hogy végre valami hír jött Dorisékról. Sok-sok erőt kívánok nekik.
Közületek volt valaki hasonló cipőben a kezdetek kezdetén? Írjatok valami biztatót! Nem mindenkinek emlékszem a szülésére pontosan, pedig tudom, hogy régen mindenki leírta.
Többiek, hol vagytok? Mit csinálnak a kis rosszcsontok? Az enyémek itt ülnek az ölemben és alig tudok gépelni tőlük. A kisebbik egyszem pedig már alszik. Sziasztok
ikeranya

Sziasztok!
Viki-Doris!
Mostmár a legjobb kezekben vannak a picik!Kép
Nagyon sajnálom ami történt, de bizakodással tölt el a tudat, hogy a SOTE I. PIC inzenzívjén vannak a babócok!!!
Én is ott szültem tavaly, s bár az én fiaim szerencsére csak 3-4 napig feküdtek ott az intenzíven, de utólag be kellett látnom, hogy a legjobb helyen voltak.Kép Persze ezt ott és akkor nehéz megmagyarázni egy frissen szült anyukának, aki csak másfél nap után láthatta a 2,70 és 2,80 kg-os újszülött gyerekeit.Kép
Az orvosok! ott kitűnő szakemberek, és mindent megtesznek a csöpp kis babókákért!!!!KépKép
Mint már hét elején is írtam, ott mentették meg a szobatársam két babáját is, akik közül a pici lány alig volt több 70!!dkg-nál...Kép
Nagyon szorítok Nektek! Doris kitartás, pöttömök erősödjetek meg, hogy anyu mielőbb magához ölelhessen benneteket!KépKép Mert annál nagyobb boldogság nem létezik, mint mikor az ember először öleli magához pici babáját!!!
Sok erőt és jó egészséget kívánok Mindhármatoknak: Erika
KépKépKép

KépKép
herika

SZiasztok!
Doris, amit most a sok aggódáson, izguláson túl tenni tudsz, az a tejtermelésre koncentrálás. A kicsik jó kezekben vannak, a napi többszöri simogatási, babusgatási időszakok között fejni, fejni, fejni! Kitartóan, hosszan, rendszeresen. Nekem van egy Medela Mini elektromos kézi fejőm, amivel nagyon hatékonyan lehetett összegyűjteni az enyémeknek is a tejcsit. Közel vagyunk a kórházhoz, szívesen beviszem Neked.
Viki, esetleg ezt meg tudod sms-ezni Dorisnak (röviden). Biztosan Te is tudsz neki jó tanácsokat adni, úgy emlékszem ráadásul Neked sok tejed lett, biztosan ügyesen csináltad. A kicsik, márcsak a súlyuk miatt is sajnos biztosan több hétig bent lesznek, de addig is fényképet, videót kell róluk készíteni és fejés közben azokat nézni. Ez az ikres könyveben is szerepelt, de nekem igényem is volt a fényképre. Ha már őket nem tudtam magamhoz ölelni, a képeket szorongattam még alvás közben is. Apróság..., hogy a kórházi jövés-menés mellett tudjak pihenni füldugót használtam. (Steril füldugóm is van több pár, még a munkahelyemről hoztam, a cégünk ezt is forgalmazza Kép)
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Doris! Kitartás, minden nap nőnek, erősödnek a babák, nagyon izgulunk értetek!
Erika! Jó, hogy leírtad a tapasztalataidat a kórházról, biztos tényleg mindent megtesznek a babákért.

Mi meggyógyultunk, jól van minden gyerek, Ákos és Örs elérték a 4 kg-t Kép
Ma már nem bírtam tovább a négy fal között, elmentünk a férjemmel és a három kicsivel vásárolni. Egy kicsit zűrös volt a ki-be pakolás az autóból, de jó volt végre egy kicsit mászkálni.

Zizi
debyand

Sziasztok

Tiszta szívemből aggódom én is a picikért. Ha nem is éltem át, de sejtem hogy ilyenkor nem csak a babusok hanem a mamájuk is emberfeletti küzdelmeket él át. Senki nem fontosabb a világon egy anyának mint a saját gyermeke, ezt viszont tudom. Bárcsak rajtam múlna az egészségük!!! Pozitívan gondolkodom, tehát minden rendben lesz!!!
A SOTE I. Női Kl. az ország legjobb baba intenzíve, profi orvosokkal.

Lányok
Múltkor hétközben volt, nem lehetne most hétvégén a meeting?
Nálatok meddig fajul a válogatás az ételek között?

Andi
Ambrosia

Dorisnak

Kép
Ambrosia

Sziasztok!
Andi, nem lehet, hogy a krampuszaid ezt is játéknak fogják fel? Nálunk kicsiben megy most valami hasonló: a kádban minden játékból inni akarnak. Férjem őrzi őket és minden esetben a "nem szabad" varázsszó hangzik el ilyenkor, erre persze még jobban csinálják. Most az a gond, hogy, nálam nem csinálják, csak a férjemmel rögzült ez a jó játék. "Iszunk a műanyag bigyóból, apa meg szemmel láthatóan ideges és mondja azt az únásig hallott hülye nem szabadot. De alapvetően mi jól szórakozunk" mondanák a skacok. A másik a szemüveg... ha Tamás leheveredik közéjük játszani, rögtön sáska módra megtámadják a szemüvegét, mert itt is jön a nem szabad Kép Szóval, ha túl sok energiádat elveszi az etetés körüli sajátos "szertartás", szerintem kérj nyugodtan tanácsot a Babanetes rendelő rovatban. Én biztos azt tenném... lehet, hogy a skacok is únják már, csak nem bírnak kilépni ebből a szerepből. Mit gondolsz?
Vikics, Erika! Az én pupikáim is alakulnak. Tegnap pakoltam és "segítettek". a kisszobában utána mozdulni sem lehetett a kiborított ruháktól. Kép
M.Kép

KépKép

KépKép
2in1

Ambrosia!

Szétbőgtem magam a Dorisnak küldött "üzeneteden"

Marcsi!

Mennyire gyönyörűek a gyermekeid! És mint az eszük is a helyén van szüleik boldogítására Kép!

Nagyon sokat gondolok Dorisra, bár én a Friss kismamákról ismerem inkább. Nagyon nehéz lehet,de hiszek benne,hogy minden a legnagyobb rendben lesz.

Én egyfolytában keményedek, most már egy komolyabb gyógyszert is szedek a napi 3x2 MagneB6 mellé. A méhem kicsit nehezen viseli a gyors növekedést. Regő és Vencel érezhetően jól vannak,remélem sikerül sokáig bent maradniuk.Az ilyen jellegű aggódásaimat leszámítva jól vagyok, alakul a babaszoba,babakelengye. Minden buta ikres tanácstól,okosságtól falra mászok,és hát szerencsére mindenki ismer valakit,aki ismer valakit,akinek ikrei vannak...

Üdv:

Kisbuksi
kisbuksi

Marcsi!

Jól leírtam a mondatot: szóval "még az eszük is helyén van" lett volna a megállapítás.

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok!

Nagyon drukkolok Doriséknak! Biztos, hogy jó kezekben vannak a picurok, hiszen többen is ezt írtátok. Hajrá Gergő! Hajrá Lili!Kép

Lányok!

Újabb infók a meetinghez.
Mikkamakka játszóház: Hétvégén 3 órára 35.000,- Ft a helyiség, egy segítővel, tele játékokkal; foglalás 6000 Ft-tal. Még van hely 18-án DU, 19-én DE-DU, 25-én DU, 26-án DE, Nov 9-én DE-DU.
Arany 10: 30 fő befogadására alkalmas terem kb. 1.500,- Ft/óra, játékaik nincsenek, e-mailben kell kérni pontos tájékoztatást időpont megjelöléssel.

Gabi
efgabi

Újabb adalék:
Kiki-Lala játszóház Rózsadomb Center: Hétköznap délelőtt 10-12-ig baba-mama klub, a belépődíj 500 Ft/gyerek (kísérőnek ingyenes); egyébként 700 Ft/óra. Vasárnap zárva.

Gabi
efgabi

Marcsi!

Irtó édesek a gyerkőcök! KépKép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Viki!
Van valami új hír??? Én is nagyon drukkolok neki és a babáknak, hogy minden jól menjen!
Marcsi!
Kezdődik a buliiiiii.... Mostantól növessz még két lábat, kezet, fület, szemet! És velük együtt feküdj le, hogy bírd a gyűrődést. Kép
Kisbuksi!
Igazad van! A sok okoskodónak nem kell hinni, de nekünk hihetsz még akkor is ha okoskodunk. Kép
Gabi!
Nekem a Mikkamakka tetszik a legjobban. Tele játékkal, segítővel és én hallottam már jó hírét. Ha csak annyian leszünk mint múltkor mondjuk 2*10 gyerek, úgy nem is lenne vészes, sőt ugyanannyi, de szerintem többen lennénk. Kép

Éva!!
Merre bújkálsz???????????
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok

Gabi
A Mikkamakka jól hangzik, amúgy van bőr arcocskán..., segítő nélkül mennyi? Szerintem boldogulunk egyedül is.

Marcsi
Azért annyira nem gáz a dolog, tudom kezelni. Egyenlőre nem járnak túl az eszemen. (vagy igen?Kép) A válogatással meg nem nagyon lehet mit kezdeni, max. éheztetni, de azt nem vállalom.

Andi
Ambrosia

Sziasztok!
A mikkamakkáról én is jót hallottam, szerintem sem vészes az ára, ha leszünk min. annyian, ahányan voltunk a máltain. Gabi, nagyon köszi, hogy ilyen alaposan utánanéztél a helyeknek Kép

Akkor délelőtt, vagy délután? És melyik nap?

Tegnap egy másik játszóra mentünk, ahol ikerdömping volt. Velünk együtt 4 pár, 3 fiú és 1 lány. Az egypetéjű fiú páros pár héttel volt csak idősebb nálunk. De már jóideje mennek, úgyhogy játszani is már elég ügyesen tudtak (kismotor és társai)...

KisBuksi!
Köszi a dicséretet. Regő és Vencel, klassz nevek! Ez lesz a sorrend is? Tudod, A magzat, B magzat Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Kedves Marcsi!

Egyenlőre figyelgetjük őket,mert azt szeretnénk,ha ki-ki a személyiségéhez jobban illő nevet kapná. Regő mindenképp egy kicsit gézengúzosabb szerintem Kép.

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok!

Semmi újabb infó Dorisékról? Nagyon izgulok!

Most tudtam meg, hogy Óbudán is van egy Mikkamakka, csak sokkal kisebb, mint a belvárosi. El kellene dönteni, hogy melyik helyszínen legyen és mikor. Az időpontnál ne felejtsük el, hogy 26-án babaruhabörze van, ez gondolom az anyagiakat is befolyásolja.Kép
Szerintem szavazzunk találkozó ügyben!
Elsőként én arra szavazok, hogy a
belvárosi (V. Balaton u. 15.) Mikkamakka játéktárba menjünk
október 25-én, szombaton délután 4-től 7-ig.

Andi!
Segítő=felügyelő, anélkül nem adják oda a játéktárat, ő nyit és zár, árban benne van.

Gabi
efgabi

Sziasztok! Én is ikreket várok. 17 és fél hetes vagyok.
KisBuksi írtad a 3-4 D-s UH-nál, hogy nem kérnek többet azért , mert ketten vannak... Nekem azt mondta a nő, hogy nem 8 e így, hanem 10e. Igaz nem duplája, de több...
Krisztina
kry

Sziasztok!

Végre jó lett a telefonunk, újra itt vagyok. Még nem olvastalak végig benneteket, de voltatok már az állatkert játszóházában? Azt hiszem kivülről is be lehet menni, nagyon klassz, és egy óra 300ft-fő és csak a gyerekért kell fizetni. Nézzetek utána. Nekünk nagyon tetszett.
Most megyek, majd írok még.

Éva
p.éva

Sziasztok

OK. megadom magam, kerül amibe kerül, megyünk ahova megszavazzátok, csak lényeg, hogy hétvégén legyen. Nekünk jobb lenne a délelőtt
fél 10-10-től mert délután legtöbbször 5 óra tájban ébredeznek. Mire odaérnénk már jöhetünk is el.

Könyörgöm, valaki mondjon már valamit Dorisról mert szétaggódom magam!!!

Andi
Ambrosia

Jó reggelt mindenkinek!

Végigolvastalak benneteket. Nekem is mindegy, hogy hol lesz a tali, de az a 35ezer szerintem egy kicsit húzós, pláne hónap vége felé.

Képzeljétek tegnap voltunk a fülészeten a Lorával, mert már két napja panaszkodott , hogy fáj a füle és az lett a vége, hogy 28-án kiveszik az orrmanduláját. Menni kell laborba mindenféle vizsgálatokra, aztán nyomás a kórház. Bentaludhatok vele napi 4000ft-ért, és kettőt kell bentaludni. Aztán ha rajt túl leszünk, az ikreknek is kiveszik, ha továbbra is ennyit betegeskednek. Nagyon izgulok a műtét miatt, de majd csak jobb lesz utána. Szegény Lora most gyógyult ki a tüsszős mandulagyulladásból és már megint fáj a füle, ennek véget akarok vetni már, remélem a műtét segíteni fog.
Na mennem kell, mert a fiúk szólítanak.

Irjatok!

Éva
p.éva

Még annyit az állatkerti játszóházról, hogy nagyon szép, csupa természetes dolgok vannak benne, minden fából, még egy kis tavacska is van benne, ahol horgászhatnak a gyerekek, van külön tejbár az anyukáknak meg persze a gyerekeknek, csúszdák, mindenféle szuper játékokkal. Van egy galéria is benne, ami úgy néz ki, mintha egy óriási fa tetején ülnénk és madárfészkek is vannak rajta, amikre fel lehet mászni. Tényleg nagyon jó hely! Csak ajánlani tudom, van külön motorozó pálya is, ahol mindenféle fa járgányokkal mehetnek a gyerekek. Tényleg érdemes megnézni.

Na ,de mostmár tényleg mennem kell!

Éva
p.éva

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?