Sziasztok!
Honapokkal ezelott, mikor vartam Jankat, irogattam ide neha. Erdeklodtem, hogy Nektek melyik moshato pelus jott be.
Vegul azt csinaltam, hogy vettem tobbfelet (monapel belso-kulso, kushies aio es kushies belso-kulso) es kiprobaltam. Sajnos meg mielott kiprobaltam, a monapelbol kicsit sokat vettem - most meg eleg viccesen nez ki rajta az az orias pelus, hiszen meg eleg pici
. Talan majd kesobb, ha beleno.
Viszont valamiert legjobban a Kushies aio jott be, azt nagyon egyszeru hasznalni - ugyhogy abbol vettem 10et. Remelem birjak sokaig.
Viszont lenne egy kerdesem, hatha tudjatok ra a valaszt: mososzodaval mosok (reszben termeszetvedelmi, reszben egeszsegugyi szempontokbol), es alapvetoen meg is vagyok vele elegedve. Nagyon finom tisztasag-szaga van mindennek. VISZONT arra nincs-e valami otletetek, hogy a kaki-foltokat mivel lehet rendesen kimosni?!
Nesica: kerdezed, hogy mi a fenenek feheritik a pelusokat klorral. Engem is nagyon zavart, ugyhogy kinyomoztam, hogy honnan lehet olcsobban Moltex biopelust venni (kiegeszitonek a moshato melle). Igy most kb 38 forintert veszem egy csajtol (postan kuldi). Nagyon meg vagyok vele elegedve: nincs feheritve, 70%a lebomlik, es ami szinten nagyon fontos, nem surun csurog ki belole az anyag... Ha erdekel, honnan lehet rendelni - szivesen megirom (privat uzenetben, mert reklamozni nem szeretnek).
Udv,
Kati