Sziasztok!
Velünk minden oké. UH 2455 g-nak látta manót. Itteni értékekhez képest most is kisebb egy héttel, de otthoni átlagra totál behozta magát, szinte napra pontosan. Very Happy Nagyon cuki volt, akkora talpa van, mint egy nyúlnak Very Happy nem csoda, h akkorákat tud rúgni. Uh alatt is készítette magát, h odasózzon egy orbitálisat ha még sokat macerálják. Flowmetria most nem volt- gondolom, mert ilyen jól fejlődik. Viszont megmérettem vele a császárseb vastagságát, amit Mao-n rutinból mérnek és jó az érték, nincs elvékonyodva. Kicsit megnyugtatott. Megvolt a LEGUTOLSÓ szuri is. Very Happy Jövő szerdán kiszedik a varratokat. UH szerint kicsit már rövidebb a méhnyak, kb 2,5 cm de zárva vagyok. Dokit is kifaggattam a szülésről- most sokkal kevésbé volt ijesztgetős sőt, megnyugtatott, h állandóan figyelni fognak és ha gáz van ott a segítség. És bármikor meggondolhatom magam, akár szülés közben is. Wink Viszont ha rendszeresek lesznek a fájások rögtön mennünk kell, szemmel akarnak tartani- ez annyira nem jött jól, de hátha addigra már tágulok. Elvégre múltkor se éreztem a 4-5 cm-nél semmit. Legyen most is így! Cool
Képzeljétek, itt nem csinálnak rutinból NST-t! Shocked Csak ha gyanítják, h gond van. Úh lehet nekem nem is lesz, ha nem fizeti a biztosító: majd fel kell őket hívni.
Kezdek eléggé parázni a szülés miatt. Megint előjött a hegszétválás-téma, hiába tudom, h statisztikailag elenyésző az esélye, azért mégis ott motoszkál bennem... De a császár viszont tudom milyen és épp ezért nagyon nem akarom- ez a mérsékelt kockázatú biztos rossz.
Cat
Lezajlott már a költözés? Biztos nem egyszerű.
Zoli tényleg vega?!!!
Nekem fel se tűnt! Vagy nem régóta az?
Edit
Tök jó, h segít a diéta. Mikor lesz újabb hallásvizsgálat? Kíváncsi leszek híznak-e majd a fiúk, most irtó gebék!!! De Oli is! Hozzájuk képest Dávidom jó húsban van!
Műtétre felkészültünk, Dá tudja rég, nem tiltakozik. Robival megy majd be, reggel túl is lesz rajta. Kicsit azért tartk tőle, h milyen lesz úgy ébredni, h angolul karattyolnak hozzá. Mondtam Robinak, h próbáljon meg minél hamarabb bekerülni hozzá utána, h ne ijedjen meg annyira szegény.
Homeos nénitől még azt meg tudnád érdeklődni, h szülés alatt mehetnek-e a szokásos (amiket ilyenkor használni szoktak) bogyók akkor ha csaszis sebem van? Mert ugye gyógyikat nem kaphatok, az növeli az esélyét a hegszétválásnak. Azért jó volna ha vmihez mégis tudnék nyúlni ha nem haladnak úgy a dolgok ahogy kellene. Ha lehet, akkor milyen időközönként és hígításban biztonságos?
Nettke
Szegény Sári! Azért kezdd el időben mondogatni neki, hogy hozzászokjon a dologhoz. Különben még ijesztőbb lesz neki. Vigyetek be hordozható DVD-t, azzal Dá-t mindig jól le lehetett kötni és meg is nyugtatta mikor sírt felébredve. Meg a csokipuding
. Nem irigyellek Téged se az éjszakáért- Dá amúgy is horkol, de műtét után aztán!!!
És másodszorra ragaszkodott hozzá, h egy ágyban aludjunk.
Detti
Azok a csirkelábak!!!!
A kutyánk is nagyon szerette.
Bicajozás biztos jó lehetett, jó edzettek a fiúk h így bírják. Én futtatni akarom majd őket ha már mehetek majd. Előbb-utóbb csak belejönnek, amúgy annyit rohangálnak.
Sztem én hamarabb fogok szülni, 14-ét néztem ki magunknak.