Sziasztok!
Végre 2 nap után ma mintha enyhült volna a "dili"... Játszanak a szobájukban, csendben.
Talán túlságosan is nagy a csend... Biztos megint a szőnyegpadlót fosztják...
De legalább moshatok végre!
))
Sajna még nincs alkatrész a mukinál(szerelő
), így itt vár a gaz,bitang szekér,
A másik kocsival már nem járunk régen, fel is raktam a netre, a hirdetésekhez. Egyedül, lift nélküli házban, a két gyerekkel nem boldogultam vele. Sajna...
Pedig imádtam én is és a srácok is!
Kevés kényelmesebb kocsi létezik a Földön...
Zizi!
A gyerekorvos hozzánk bőszen járt (persze nem ingyen!!!), de mivel nem volt benne köszönet, 10 hét után megköszöntük a szereplését...
A védőnőnk (immár a 6.!!!!!!!!!!!) a terhességem kezdetétől, pedig mostanában nem kényeztet minket, kb. nyár elején láttuk!
Éva!
A mi orvosunk mást sem csinált 10 hétig, mint meghallgatta a fiúkat, belenézett a torkukba és folyamatosan dicsérte Őket! Persze nem az egészségüket, mert az akkortájt nem volt... Hanem, hogy mennyire szépek, büszke lehetek rájuk...stb...
Persze gyógyszert, orrcseppet felírt, csak azok semmit nem használtak a folyamatos hörghurut (később asztmatikussá vált) ellen. Állandóan hörögteg, köhögtek, sípolt már a tüdejük, szürcsögtek, alig tudtak kajálni - mivel akkor végképp nem kaptak levegőt, s ha kicsit elaludtak, az ég zengett a horkolásuktól...
Aztán nem bírtam tovább nézni a küszködésüket és bementem a rendelőbe, hogy beutalót kérjek az orr-,fül-,gégészetre bármi áron. Kiderült, hogy pont egy ilyen dokinéni rendel.kivártuk a 2,5!!!órás sort és bejutottunk hozzá. A srácokat gyógyszer nélkül pár nap alatt rendbeszedte, s ekkor megkértük vegyen át minket.
Egyetlen hátránya: nem jön ki csak ha 40 fokos láza van a gyereknek (Isten ments!!
), s így viszont a rendelésen órákat várunk. de ez az ára a szakértelemnek!
(A régi dokinál mondanom sem kell, 1!!!embernél több még soha nem várakozott........
Na megyek teregetni!
Pusz Mindenkinek!!!