Sziasztok!
Vikics!
Vettem az adást
Jelentkezem, bár tényleg megint csak olvastalak Titeket. És csak irigykedek ezekre a szuper szülinapokra, fücsizésre. Mi sajnos csak álmodozhatunk ilyenekről
A képeket meg sem mutatom a gyerekeknek, nehogy eszükbe jusson ilyesmi.
Gratula a fiúknak, gondolom a félévi értékelés is ugyanilyen jó lesz.
Azért én is kíváncsi vagyok az enyéimre, még mi sem kaptuk meg. Hétfőn szülői értekezlet lesz, a téma: félévi értékelés, farsang. Előre borsózik a hátam a farsangtól. Utálom, nem tehetek róla, de utálom. Nálunk a kicsik még egyformába öltöznek, ma mondták, hogy a fiúk ördögök lesznek, a kislányok meg angyalok. Fogalmam sincs, hogy egyforma jelmez lesz-e, vagy hogy lesz megoldva, de majd megmondják szülőin.
Utálom, hogy fizetni kell ide, fizetni kell oda, be kell vinni-adni mindent, amit a farsangon majd jó pénzért vissza is veheted
Belépő lesz, és a gyereknek a saját farsangjára belépőt kell fizetni
Na ez a pofátlanság.
Éva!
Áron babának jobbulást kívánok. Szerintem a fülfájás az valami borzasztó dolog. Ettől rosszabb talán csak a fogfájás.
Volt már nálunk is fülfájás, de szerencsére nem túl gyakori (kopp-kopp-kopp) Legutóbb Gergőnek volt, kapott bele valami gézcsíkot, meg szoktak melegítős sapkát használni. Én csak meleg sót szoktam tenni rá, bár fogalmam sincs, hogy használ-e valamit, vagy csak jólesik. (népi gyógymód)
Hát mára csak ennyi, mert nemrég jöttem haza leltározásból. Csak 12 órát dolgoztam ma, aminek 2/3-a csak utazás volt, de abba is bele lehet fáradni.
Szép estét mindenkinek, és egy kicsit több alvást Áron babával.
Andi