Sziasztok!
Azért én mindig benézek, hátha járt erre valaki, csak hát írni már ..... Szóval egy kis időhiányban szenvedek.
Mi is megkezdtük az iskolát. Vegyes érzelmekkel, mert Gréti szeret menni, nagyon lelkes, Gergő viszont tegnap még azt mondta, hogy ő nem akar tanulni, nem akar színezni, nem csinálja meg a házit stb. Már a második nap verekedett
A napközis tanítónénink csinált egy almafát, amin mindenkinek van egy almája. Ha egész nap jó volt a gyerkőc, akkor fent marad az almája a fán, ha rossz volt, akkor sajnos leesik az alma a fáról. Hát Gergő almája már a második napon leesett
de már visszakerült.
Ráadásul ma délután összefutottam a délelőttös tanítónénivel, és nagyon megdícsérte Gergőt, hogy kezd nagyon figyelni, összpontosít és igyekszik mindent jól csinálni. És ma végre azt mondta, hogy jó volt az iskolában. Úgyhogy még van remény.
Nekünk mind a két tanítónéni nagyon aranyos. Annyi szépet és jót mondtak, hogy hogyan fognak tanulni a gyerekek, miket fognak csinálni, hova fogják vinni őket, hogy azt mondta, ha a fele igaz, már jól járunk.
Végülis ének tagozatra írattam őket, így még nyelvet nem tanulnak, énekkarra majd csak 3. osztálytól kell járni, így az ének tagozat csak abban nyilvánul most még meg, hogy heti 4 énekórájuk van, ami szerintem csak jót tesz nekik.
Néptáncra akarom beíratni őket, amire Gréti akar menni, de Gergőt még nem sikerült rábeszélnem.
Ja, és a múlt héten már volt házi feladat, 1 képet kellett kiszínezni itthon, amit mindenki megcsinált az osztályból, csak az én két gyerekem nem
Grétikém még sírt is miatta, de megnyugtattam, hogy még meg kell szokniuk a sulit, meg hogy házi feladat lesz, és majd oda kell rá figyelni, úgyhogy hétvégén bepótolták.
Na ennyit a suliról, mennem kell, mert most már korábban kell lefeküdni, mint a nyári szünetben, mert reggel fél 7-kor kelni kell.
És két szülinapos kép:
Van iskolába indulós képem is, csak még nincs a gépre töltve. Ha meglesz, majd azt is felteszem.
Andi