Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,
Editnél lesz finomság rendesen :) A fényképeket feltétlenül csináljatok!!!!!

Kép
pramprampram

Nettke, Cat, Kata

Bocs a tegnapi félreértésetekért, de nem a Meme volt aki feladta a cd-ket, hanem a Meme-apuka (Szinta)!

Amúgy a Szenti sajnos nem profi felvétel, hanem hátulról egy állásból közelítések nélkül felvett, ha valakit így is érdekel akkor lemásolom.

Üdv: Szintai Laci

Meme
szinta

Szinta Laci

Én gyanakodtam az aláírás miatt :lol: de nem voltam biztos 8)
Én kérném szépen a Szenti-t, mert a zenei anyaga akkor is érdekel, ha kép nem olyan jó. Előre is nagyon köszönöm!! (Küldjek dvd-t?)

Kép
nettke

Sziasztok!

Csajok!

Amikor jöttök szombaton,a szúnyogriasztót ne felejtsétek el betenni a táskába!!! Irgalmatlan mennyiségű szúnyog van és nagyon agresszívek.Képtelenség anélkül kint lenni az udvaron,hogy legalább a gyerekeket ne fújjuk le!(enyémeket ma 3perc alatt 20szúnyog csípte meg!)
Vizipisztoly és locsolókanna is jöhet,mert meleget ígérnek. Pancsolni valszeg nem tudunk,de pacsálni,locsolni és vizipisztollyal egymást kergetni azért lehet.Akinek kell,hozza a fürdőrucit,fürdőnacit,de meztelenkedni is lehet nálunk!!! :lol:

Edit

Kép

Kép
edit73

Nettke

Annyi még a Szentihez hogy 1 dvd-n van 2 részes és cak divx-es játssza le, amúgy a zenei minősége kitűnő.

Üdv: Szinta

Írj ha így is jó, akkor küldöm (nem kell lemez)

Meme
szinta

Szinta,
tökély :lol: :lol: Kérném szépen!! :wink:
Ezer hála :lol:

Edit,
ez rémes... veszünk, viszünk szúnyogriasztót. Kürtőshöz vigyünk valami alapanyagot (liszt, cukor, stb..)?

Cat,
holnap "Szép nyári nap" :lol: Majd beszámolok 8)

Kép
nettke

Sziasztok :)

Nekem egyrészt rémes napom volt, másrészt egész tűrhető. A gyerekek angyalok voltak, itthon volt Artúr is, de a Boginak olyan fájdalmai voltak, hogy majdnem én is sírtam. Ma voltak a kivizsgáláson. Két tippük van, porckorongsérv, vagy gerincvelőgyulladás. Vettek mintát a gerincvelőből, holnap lesz eredmény. Hogy az altatás miatt, vagy a mintavétel miatt, de egész nap folyamatosan sírt, és alig tud mozogni. Olyan fáradt volt, hogy majdnem orra bukott, de nem bírja mozgatni a nyakát és ezért nem nagyon tud lefeküdni, ha meg lefeküdt, akkor nem tud felkelni. Úgy állította lábra Artúr, mert ha megfeszült a nyaka úgy kezdett vonyítani, hogy majdnem megszakadt a szívünk. Bocs, hogy itt untatlak benneteket a kutyával, de nálunk most erről szól az élet. Legalábbis az eseménydús része. Kézzel kell etetni, mert alig tudja kinyitni a száját és az iváshoz is fel kell emelni a tálat, mert nem tud lehajolni.
Egyébként azért is érzem át ennyire, mert kb. olyan lehet neki, mint nekem a szülés után. Akárhogy helyezkedtem sehogy sem volt jó, sőt .... Minden mozdulat még rosszabbá tette, utána percekig csak pihegtem, hogy múljon valamennyire.

Ma megjött anyu, úgyhogy holnaptól mehet a munka.
Micikém meg édes, mint egy angyal. Megtanult "puszit" adni ma. Elolvadok tőle. :)

A szombatot már várom. Nagyon kíváncsi vagyok rátok, Edit!!! A szúnyogokról jó, hogy írtál. Én most éreztem meg az inváziót. Kicsit később locsoltam a füvet, mint szoktam és nem semmi mennyiségű vérszívó gondolta úgy, hogy kicsit megkóstol. :roll:

Mindenkinek jó pihenést!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Lacikám :) :wink:

Én is kérem így is a Szentit, a zene miatt. Divx-t is bír a gépem. :wink: Tudom ez melyik felvétel, csak ez van kint a placcon, nincs jobb sajnos, de tervezik kiadni mint a R and J-t.

Nettke :)
Jó szórakozást a Neoton bulihoz! Én inkább a Rádpusztaira vágyom, de egyrészt messze van, másrészt nincs a kölköket kire hagyni, harmadrészt Anyukámat jövő kedden műtik csípő protézissel, így nincs segítségem. :cry:

Brigi :)
Jajj, jajj szegény Bogi. Nekem is megszakadna a szívem ezt látni/hallani. Nem tudnak neki valami erős fájdalomcsillapítót adni?

Edit :)
Viszünk kannát és vizifegyvert is, és szúnyogriasztót.

Kata :)
Valami örvénylőszelep romlott el az Opelen, de Zoli elmondja szombaton Attilának pontosan. Állítólag típushiba, de az Astrákon szokott kijönni.

Cat
Kép
cateye

Cat :)
Tramadolt kap, de ennyi telik tőle. :cry: Ha jól tudom, az egy bivalyerős fájdalomcsillapító. Valamit használ, de azért így is állatira fájhat neki.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi!
Szegény kutyus!Nagyon sajnálom,hogy ennyit szenved!Remélem,ma már valami bíztatót tudnak mondani róla!!!

Nettke!
Köszi,kürtöshöz nem szükséges semmi!!!Legyetek éhesek és mind egyétek meg! :wink: (bár amilyen dög meleg van,nem tudom kinek lesz itt kedve enni :roll: )

Kép

Kép
edit73

Brigi,
sajnálom. A betegeim zöme is Tramadolt kap gerincfájdalomra, és ez erős tényleg. Mondjuk van erősebb, de az már morfium.. Szegény eb!!! :cry:

Cat,
Rádpusztára is megyünk... pont a nyaralás alatt van, és anyukám lejön szittelni, és onnan közel is lesz nekünk :wink: Kár, hogy nem tudtok jönni.. Szitterrel nem megoldható?

Kép
nettke

Brigi,
Nagyon szomorú lehet látni ahogy szenved kutyus :( tuti padlón lennék.

Nettke,
Nagyon klasszul megszervezitek a nyaralás alatti megbízható segítséget :) Jó kikapcsolódást!

Cat,
Anyukádnak mihamarabbi jobbulást!

Kép
pramprampram

Sziasztok!!!

Megvan a medencénk!!!(na jó,minősítsük inkább nagyobb pancsolónak) 2*1,5méteres és kb. 50cm mély benne a víz.A fiúk irtóra élvezték délelőtt a pancsolást benne.Most meg süti a nap,így délutánra tök jó meleg lesz a víz.Készülök én is egy mártózásra,mert lefolyik rólam a ruha,pedig meny a légkondi.

+ kapunk szombatra egy kis fagyit (sogornőm az egyik fagyis cégnél dolgozik),tölcsért és lesz tejszínhab is.Mindenki készítse a torkát "belső hűtésre" is!!!! :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép

Kép
edit73

Ez bazi jól hangzik. Akkor viszünk a fiúknak úszógatyit. :D Reméljük ennyire azért nem lesz meleg mint ma.

Hogy ti milyen ügyesen megszerveztétek a szittelést! :D Amikor Sümegen voltunk pont Egyházi Géza volt Tapolcán, de arra sem tudtunk menni a kölkök miatt. Pedig ott volt egy köpésre.

A bébiszitter sajnos nem tud éjfélig egyig maradni, csak a pesti színházakra alkalmazható. Na remélem Anyukám egy pár hónap múlva újra bevethető.

Szegény kutyus! Mikorra lesz eredmény, hogy mi a valós baja?

Cat
Kép
cateye

Ti aztán jó vendéglátók vagytok!!!! Még itt elbújdosok a végén, hogy nálunk alig volt valami. :wink:

Ma kaptunk eredményt a gerincvelőből. Továbbra sem tudják, hogy mi a baj. Elvileg nem zárt ki semmit. Meglepte a dokit az eremény, mert van gyulladás, de jóval kisebb, mint várta. Szóval még mindig lehet mindkettő. Esetleg a sérv miatt gyulladt a gvelő. Na mindegy, most kapja a szteroidot, elvileg ez jó lehet mind a két bajra. Amúgy tegnaphoz képest sokkal jobban van. Kérdezte Artúr az orvost, hogy normális-e, hogy ennyire rosszul volt. Elvileg nem, de annyira nyúzniuk kellett a mintavételhez a nyakát, hogy lehet, hogy ez okozott ilyen sokáig húzódó fájdalmat. Ma már egyedül kel fel, meg mozog nyafogás nélkül.

Remélem azért hétvégére jön egy kicsit hűvösebb, mert meggyulladunk kint ilyen melegben.

Szép délutánt!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Cat

Nettkének ma feladtam, ha megírod a címed+név holnap tudom küldeni a dvd-t.

Üdv: Laci

Meme
szinta

Meme,

Megkaptuk a cd, köszi. Még nem néztem, de majd este...

Edit,

Jól hangzik:-) Vizipuskánk ugyan nincs, de majd csak kapunk kölcsönbe :wink: Mondtam a fiúknak, hogy hova megyünk majd szombaton: azokhoz az ikrekhez, akiket úgy hívják, hogy Beni, Marci, Oli. Erre Bernát: akiknek vizipisztojuk volt a medencés szállodában??? Szóval emlékeznek rendesen!

Nettke,

Ez a Szép nyári nap engem is felcsigázott. Szeretem a Neotont, biztosan jó is lesz az előadás.

Brigi,

Szegény kutyu :cry: El tudom képzelni, hogy mennyire megvisel benneteket Bogi szenvedése. Reméljük, hamarosan meggyógyul!

Mi ma délután elmentünk a Rukkel tóhoz a csúszdaparkba. Nagyon élvezték a fiúk, főleg, hogy már igazi, óriás csúszdán is lecsúszhattak. Így víz mellett elviselhető volt a 37 fok. Bár én ebben érzem igazán jól magam :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Csajok!

Mi már annyira várunk benneteket,hogy a szunyogirtást is elrendeltük!!!!!! :lol: :lol: :wink: Ma este jöt a nagy sárga repcsi,jó nagy hanggal sé szórta a nyakunkba az áldást.Remélem,valami hatása még szombatra is marad,mert lassan horror,ahogy a fiaim kinéznek.

Detti!
Jól hangzik ez a csúzdapark!Elképzelem,milyen bátran csúsztak a fiaid!
Van legalább 8vizipisztolyunk,így jut kölcsönbe is! :lol:

Brigi!
A hangulat a lényeg! :lol: Remélem,tőlünk is mindenki olyan elégedetten távozik majd,mint tőletek.
Örülök,hogy jobban van a kutyus!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok
a Szép nyári napot tudom ajánlani :lol: :lol: Operettszínházhoz méltó színvonal, ének-tánc-koreográfia, könnyed nyári történet sok nevetés.. szuper volt!! :lol:

Edit, :)
egyre jobban be vagyok sózva, már alig várom, hiogy menjünk!! Akkor mi is viszünk fürdőruhát :lol: Még próbálok venni vízipuskát, mert nekünk se volt eddig..

Brigi,
szteroid leviszi a gyulladást, ha nem is gyorsan, de biztosan. Egy ilyen mintavétel után ember meg 24 órát fel se kelhet, ha jól tudom, szóval nem csoda, ha szegény rosszabbul volt! Jó lenne, ha alakulna az állapota végre!

Szinta,
köszi :lol:

Kép
nettke

Örülök, hogy jól sikerült a Neoton buli!

A szept 22-e kedd, jó nektek Rómeózni? Ma megyünk este jegyet venni a jegypénztárba. Aznap kezdik játszani, szerintem első szereposztás lesz. :P

Szinta Laci
Köszönöm a DVD-t.

Imádom ezt a lehűlést! Én meg Dettivel szemben ilyenkor vagyok jól. :lol:

Mindenkinek szép napot!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Megint nem sikerult jo sokaig bejelentkeznem... :roll: A hazateres valahogy nem egeszen ugy sikerult ahogy terveztuk, minden osszejott ami osszejohetett... a csajok teljesen meg voltak zizzenve az elso par hetben, mostmar ez szerencsere rendezodott... kozben 1 hete osszetortek az autonkat is, hetekig nem is szamithatunk ra hogy megint lesz... Na, azert nem tartok panasznapot, mert szerencsere mindneki jol van. :)
En meg egyben, bar a bokaim egy elefant meretevel vetekszenek. Hiaba no, nem vagyok en mar hozzaszokva a 36 fokhoz.
Nagyon sajnalom hogy egyik talira se sikerult eljutnunk... :cry: Edit, Annamari kulon sajnalom hogy veletek se tudtunk
igy vegre megismerkedni...

Sajnalom, hogy ennyire szenved a kutyusotok, remelem gyorsan megtalaljak mi a gond es hamarosan a regi formajaba lendul!

Hihetetlen jol regaltatok a nyaralas balszerencses indulasara! Szuper, hogy vegul sikerult elvezetesse tenni!

Kata :) Vikoka :)

Szuperek a kepek!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Cat,
szeptember 22 szuper nekünk!!! Ez ilyenkor automatikusan 1. szereposztás az évad elején?
Már előre várom :lol: 8)

Gyöngyi,
hát, jól eltelt az idő.. azért jelentkezz néha, most már finisben vagy Vikinglánnyal is :lol:

Kép
nettke

Sziasztok!

Csajok!

Viharos eső.....ilyesmit írnak szombat du.- ra. Remélem nem jön be, mi lesz ha esik???? :?:

Lilla!

Nem írtam a múltkor, de annyira örülök a szuper híreidnek!!!!!!!!!! Nagyon jó lesz!!!!!! :D :D Tényleg, neked milyen terveid vannak, ha Robi dolgozni fog ősztől? Gondolom a gyerekeknek is kerestek valami ovi félét.

Gyöngyi!

Kitartás!!!! Lassan jön az ősz...., meg a kis vikinglány!

Nem bírom ezt a hőséget!!!!!!!!!!!!!!! Reggel jó volt. Aztán kimentünk Szigetszentmiklósra strandra...., ott is jó volt, de csak a vízben lehetett elviselni a hőmérsékletet vagy árnyékban.

Kata

Kép
kateduo

Kata!
itt eszetlenül fúj a szél,délelőtt nem is tudtunk pancsizni,mert fáztak a pörcök.Szombaton jó idő lesz,megrendeltük! :wink: (ha nem,akkor megtudod,hogy kell "sok jó ember,kis helyen is elfér" játékot játszani)

Gyöngyi!
Mindjárt itt a kis vikinglány ideje!Hurrá!Izgulsz már?örülök,hogy rendeződtek a viszonyok!

Nettke!
Itt is van feleslegben vizipisztoly,ne izgulj,ha nem kapsz!Mi is nagyon várunk titeket,a fiúk állandóan sorolják,hogy kik jönnek!

Edit

Kép

Kép
edit73

Gyöngyi :)
Sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni. :( :( Mi van az állással? Merre mentek dolgozni? Kiderült már?

Látom, hogy napok kérdése és már jön is a kiscsaj! Lányok jól vannak? Jól érzik magukat itthon?

Nagyon reménykedünk, hogy holnap ott nem lesz vihar/jégeső. Mondjuk azt olvastam, hogy keleten lesz az epicentruma, remélem mi megússzuk, vagy előtte lecseng. Milyen most az időtök?

Meme :)
Megvettem a jegyeket a Rómeóra szept. 22-re. Jegyirodás, mert Nettkével tanácskoztam előtte, és inkább amellett döntöttünk, a kezelési költség ellenére is. A jegypénztárban csak a 8. sorba lett volna már, ez meg a 2. és 3. sor széle, de nem a legszéle, remek helyek. :D :D Már alig várom! A jegypénztáras nő szerint is nagy az esély, hogy első szereposztás legyen. Imádkozzunk... :D Mindenesetre már alig van jegy rá.

Cat
Kép
cateye

Cat!

Eszméletlen meleg van :lol: és újra támadnak a szúnyogok :evil: !
Én abban reménykedem,hogy az a hidegfront és vihar/jégeső csak holnap éjszaka érkezik.Nem lehet ennyire kegyetlen a sors!!! :cry: Egész héten dög meleg van és akkor pont szombat délután lenne vihar!!! Mondjuk azt nem bánnám,ha holnap a 36fok helyett csak 28 lenne!

Kép

Kép
edit73

Lányok,

A Nasa időjárás-jelentés honlapján ez van Tatára vonatkozóan:

Saturday, Jul 18
More Details Cooler with increasing cloudiness; afternoon showers and thunderstorms. Winds from the WNW at 12 km/h. High: 26 °C Realfeel®: 31 °C

Szóval vagy lesz vihar, vagy nem... De nem lesz már olyan meleg, mint az elmúlt napokban (bár ahogyan elnézem, a 26 fok ellenére 31-et fogunk érezni :roll: )

Gyöngyi,

Tök jó, hogy jelentkeztél! Pont a napokban jutottál eszembe, hogy mi lehet veletek. Kár, hogy nem tudunk találkozni, de mindenképpen szólj, ha megszületik a 3. Vikinglány. És perszeket képeket is várunk majd mind a 3 lánykáról!

Detti

KépKép
kiliman

Koszi Csajok, tenyleg mar nagyon a vegen vagyunk, ma mar josloim is voltak, hatha lesz belole valami...

Izgulni meg nem izgulok, bar lehet ossze kene mar rakni azt a korhazi taskat... ;) Viharokat, lehulest kuldjetek ide, hatha meghozza a kiscsajt ti meg tudtok nyugodtan sutogetni. ;) :)

El is felejtettem irni, de megvan a nagy dontes es Stuttgart lesz a kovetkezo allomas. Szerencsere csak szeptemberben kezd a parom, igy tudjuk egy kicsit elvezni a nyarat is meg a kibovult csaladot is. Csajok jol vannak most hogy megszoktak az uj kornyezetet. Tul kozvetlenek es tul kozlekenyek, elvezik hogy mindenki erti mit beszelnek... en meg viselhetem a kovetkezmenyeit... :D
Jok nagyon a nyaralos kepek! Hihetetlen nagyok mar a fiuk!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Gyöngyi!
Hát lassan tényleg pakolhatnál!! :lol: Kívánom,hogy ez a front hozza meg a a kis vikinglányt!!! :D Dobsz valakinek sms-t vagy bejelentkezik ide a férjed,ha megvan a bab?

Detti!
Ettől se lettünk akkor okosabbak!!! :roll: :D Én is végignéztem az összes előrejelzést holnapra,de ahányan vannak,annyifélét írnak.Mindenesetre a fürdőgatyótól a pulcsiig mindent hozzatok,aztán majd meglátjuk!!!Legrosszabb esetben nem lesz kürtös,a husi megsül a gázon és kipróbáljuk milyen 30 embernek 70négyzetméteren :shock: :lol: :wink: (uram szerint őrült vagyok!!!) :lol: Játékunk egy óvodára való van,így a gyerekek tuti nem fognak unatkozni!!!

Kép

Kép
edit73

Szerintem hozzon mindenki esőkabátot/széldzsekit, gumicsizmát is, akkor ha beüt a mennykő akkor is tudnak pancsizni. :D

Gyöngyi :)
Akkor a vikinglányokból német brünhildák lesznek? :lol: :wink: De azért csak többet tudtok hazajárni majd.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon jó szórakozást holnapra, szorítok a jó időért !!!!
Sajnálom, hogy mi most kihagyjuk, de az osztálytalálkozómat is iszonyatosan várom.

Jövőhéten nyaralunk, amit szintén nagyon-nagyon várunk. 1 hét család, ez maga a mennyország !!!

Cat,

légyszike küldjél priviben sz.számot, összeget, utalnék. :wink:
Nagyon-nagyon köszi.

Gyöngyi,

húúú, de izgi,mindjárt itt a kis vikinglány. Kívánok hozzá minden jót.

Puszi mindenkinek, még ezer dolgot át kell adnom nyaralás előtt, sőt még holnap is be kell jönnöm.

Meme
szinta

Laci,Meme!

Köszönöm!!!!! Megkaptam a cd-t! :D Jó nyaralást! :D

Gyöngyi!

Izgulunk érted!!!!! Mindenképp jelentkezz, ha megvan a bébi!

Csajok!

Remélem megússzuk a holnapot. A mai hőségtől viszont kinyúltam!!!!

Edit!

Nálunk is brutál szúnyoginvázió van.

Kata

Kép
kateduo

Itt még 1000 fok van és kánikula. Készítem a tojáskrémet. :D

Milyen az idő felétek?

Üdítőket vigyünk? Vagy inkább ásványvizet, az enyémek tuti azt isznak majd.

Cat
Kép
cateye

Lányok,
A mai programotokhoz, szúnyogmentes napsütéses időt kívánok, sok vidámsággal!
Fényképeket kérnék!

Kép
pramprampram

Én meg vagdosom a salit.... Most megyek bagettért.......

Még tuti jó az idő. Délutánra mondják.

Ne induljunk most? :wink:

Kata

Kép
kateduo

Csajok, fiuk! Jo bulizast mara! Itt is maradt egyelore a jo ido, remelem Edit nalatok is! Varjuk a kepeket!

Szivesen kuldok sms-t valakinek, ha megerkezik Saci csak dobjatok meg egy szammal. ;)

Meme :)

Koszi. Jo bulizast az osztalytalalkozora es jo nyaralast nektek! :)

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Csajok!

Itt még mindig dög meleg van,felhőnak,szélnek egyenlőre nyoma sincs!!!!

Kata!
Induljatok!A fiúk tiszta lázban égnek!Már jégkrémeztünk :lol: Most megyünk egy kis rendet vágni az udvaron meg letakarítani az asztalokat,székeket.

Cat!
Ásványvíz van buborékos és mentes is.Üdítőt hozzhattpk,ha még mentek boltba.Bár abból is hozott a Tamás egy jó adagot: Cappy és Ice tea van,a felnőtteknek meg Coca cola.
Edit

Kép

Kép
edit73

Az időkép szerint Győrnél van a front:

http://www.idokep.hu/?oldal=hoterkep

Ezt lehet nézegetni délelőtt és imádkozni. Végül is a 22 fok nem érdekes, ha nincs eső és szélvihar. :roll:

Cat
Kép
cateye

Cat!

Visszajöttem a vásárlásból, brutál meleg van.
Mi is ezt szoktuk nézni a többi mellett, itt jól látszik, hogy vonul....., elvileg 1 óra alatt lecseng a "vihar".
Attila itt műsorozik, hogy szörfözni kellene mennie. utoljára akkor volt neki való szél, amikor Brigiéknél voltunk.... :?
Ja és vihar után stabil szél...., mondtam, h vigyünk szörföt, aztán még lemehetünk a Balcsira, Mi hazajövünk,onnan meg valakivel majd hazajön.

Kata

Kép
kateduo

Sopronnál esik csak.

Kata

Kép
kateduo

Móváron még nem esik az eső, de be van borulva, és nagyon fúj a szél :( Ha szerencsénk van, akkor lassan fog Tata felé haladni (vagy esetleg ki is kerüli :wink: ) a borulás...

A padlizsánkrém nálunk is készen van, csak itthon ne hagyjuk :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Detti!
Ez tényleg elég lassan jön!Reggel már Sopronban volt a hidegfront és most még csak Móvár-Győr magasságában :shock: ?Itt egyenlőre meleg van még mindig,29-30fok.Enyhén lengedezik a szél!!Így lassan indulhattok is.A fiaim már ágyban.Nem tudom,hogy fognak elaudni,mert úgy be vannak sózva! :D Viszont olyan csocsi-rend van az udvaron,hogy ilyet még nem láttam!!! :lol: Különválogatva homokozós játék,labdák,bicklik,triciklik és egybek sorba állítva.

Kép

Kép
edit73

Na, Veresen is dögmeleg, mindjárt indulunk, épp megették az ebédet :lol:
Csak ne essen és ne legyen 100 km-es szél... :roll:

Kép
nettke

Enyémek már alszanak!!! :D
Itt még mindig 30fok,a szél épp hogy csak lengedezik.Csak este 8-ig tartson ki!!Addigra mindent megsütünk,a többit meg már bent is folytathatjuk! :wink:

Kép

Kép
edit73

Jó bulizást!!!!

Mi tegnap este megtudtuk, h megvan a vízumunk!!!!

már csak át kell rakatni a repjegyet, aug elején otthon leszünk!

puszi

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Na, ismét egy nagyon jó kis délutánt töltöttünk el együtt. Itt, Óváron már kitisztult az ég, remélhetőleg holnaptól már tényleg jó idő lesz.

Edit,

Köszi a meghívást, sok jó ember kis helyen is elfér! Ránk igaz volt ez a mondás. Majd lécci küldd el a számlaszámodat, mert csak elfelejtettem odaadni a pénzt :roll:

Most rohanok fürdetni, képeket holnap majd teszek fel.

Detti

KépKép
kiliman

Szuper volt, köszönjük a szervezést, áldozatot. 8) Várakozásomon felül nagyon jól elvoltak a kölkök, szinte elröppent ez a pár óra. Remélem sok kárt nem okoztunk. Sajnálom az időjárást, de így is remek volt, nem fogott ki rajtunk.(Egyébként az a gyanúm ha jó idő lett volna a gyerekek akkor is előbb vagy utóbb fent kötöttek volna ki. Ez a sok játék főleg a fiúknak való nagy vonzerő ám.)

A kürtöst nagyon sajnálom, hazafelé azon agyaltunk hol tudnánk venni, mert úgy kívántuk. :D

Cat
Kép
cateye

Köszönjük a vendéglátást, meg hogy zokszó nélkül befogadtatok minket a lakásba is !!! :) Nagyon jó kis kaland volt. Én is remélem, hogy nem hagytunk maradandó nyomokat.
A gyerekek úgy elfáradtak, hogy a kocsiban elaludtak, ami várható volt, de hogy utána itthon is úgy folytatták, hogy gyakorlatilag alva jöttek be a házba és rögtön ledőltek aludni. Réka félig felmászott a galériára, de a lába térdtől kilógott az ajtón, úgy aludt el. 8)

A leányom otthagyott egy karkötőt, ha még emlegeti majd, akkor megkérhetlek, hogy postán elküldd? Ha nem jut eszébe, akkor nem érdekes. Artúr mondta, hogy ajánlgattatok egy kis figurát. Na, az is a miénk volt, a karkötőre lehet rátűzni.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Edit! :)

Mi is köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Sajnálom ezt a fránya időt. De tényleg megvalósítottuk a "sok jó ember, kis helyen is elfér" mondást.
Én csak remélem, hogy nem hagytunk maradandó nyomokat.

Délelőtt becsomagoltam a fiúk holmiját, du. vagy este a miénket fogom. Egész jó. A múltkor egy hétig pakoltam, na meg mostam előtte. Most nagyjából minden tiszta. Meg gondolom a tudat is segít, hogy nem külföldre megyünk, hanem belföldre. Bármi van, egy óra alatt itthon vagyunk.

Kata

Kép
kateduo

Edit, Lányok,
nagyon jól sikerült, igazán élmény volt, a rémes idő sem tudta elrontani a találkánkat!!! :lol: :lol:
Köszönjük a vendéglátást, és hogy a lakásba is 'befogadtatok' minket 8)

A nyaralóknak jó nyaralást kívánok, Dettiéknek meg kellemes gyerektelenséget :wink:

Lilla,
ez ám a hír!!!!! :lol: Gratulálok, nagyon örülök! Képzelem milyen izgatottak vagytok!
Majd mesélj, hogy milyen meló lesz ez ott N. Carolina-ban, mikor kezd Robi stb stb?

Cat,
tisztára be vagyok sózva előre a színházak miatt. Most, hogy itt a jegy, már 3x megnézegettem.. :oops: :lol:

Kép
nettke

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?