Sziasztok,
Csak gyorsan, mert pakolok:
Cat,
Hááát, én biztosan totál kiakadtam volna, biztos, azért ti is. Ha én egy évben nem jutnék el a tengerhez, nem is tudom, hogy mi lenne... Ügyesek vagytok, hogy így gyorsan kitaláltatok cserébe valamit. Tényleg, le a kalappal.
Még belegondolni is rossz, hogy nálunk mi lenne... A fiúk minden áldott nap kb. 5x megkérdezik, hogy mikor megyünk már a tengerhez. Nagyon várják, úgyhogy mi holnap kérünk is egy időpontot a szervízbe, hogy átnézzék a kocsit.
Lilla,
Micsoda fordulat! Remélem, sikerül nektek a munka. Ha lehet, akkor én is beállnék a sorba egy-két dologgal, majd szólj, hogy honnan és mennyit kérhetek.
Edit,
Címet megkaptam, köszi. Mi olyan fél1 körül indulnánk, az M1-en. Szerintem egy óra alatt ott vagyunk nálatok.
Ja, és a dióson kívül lehet más ízesítésű kalácsot is kérni? Sajna az allergiám miatt nem igazán ehetek (meg nem is szeretjük) diósat. Bármi más jó.
Vikóka,
Csak ajánlani tudom azt a meseparkot, mindenképpen menjetek el oda! Fürdőruhát csak a gyerkőcöknek vigyetek. És ha tanácsolhatom, akkor már nyitásnál legyetek ott, mert kb. 2 óra múlva már tömve van a park. Ha hétközben mentek valószínűleg jobb a helyzet. Mi pénteken voltunk, délutánra már elég sokan voltak.
Ja, és azt a kerti locsolós-felfújhatós izét honnan szereztétek?
Tali-ügyben: nekem az aug. 21. lenne inkább jó, 14-én indulunk Horvátország felé.
Nekünk különösen jól sikerült a hétvége: egy esküvőn voltunk. A fiúk éjjel 1-kor feküdtek le, ma délig aludtak. A menyasszony után közvetlenül ők voltak az attrakció, mindenki totál el volt tőlük ájulva. Egy 150 fős "kis" vendégsereg volt, halálra ettük, ittuk magunkat. Árpi még mindig másnapos (hajnal 5-ig mulatott), most is itt fetreng mellettem tehetetlenül
Detti