Új privát üzeneted érkezett!

Na, látszik, h reggel óta írom a h.sz-t azóta írtatok még jó párat....

Pram

Köszi ha megkérdezed. De bútorozott kéne-ha költöznek akkor inkább üresen adják ki, nem?

Brigi

Igen, egyelőre csak 1 hónapra keresünk vmit, h legyen hova hazamenni, rendezni a dolgainkat.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok :)

Én olyan mérges vagyok magamra, hogy mindjárt felrobbanok. :twisted:
Artúr ma visszavitte a kutyát az állatorvoshoz, mert még mindig fájdalmai vannak. És most felvetődött, hogy lehet, hogy Lyme kóros. Na én ettől kivagyok. Ha utánaolvasok, akkor tuti megmondom Artúrnak még az első alkalommal, hogy mindenképpen kérdezzen rá. Ő ugye csak este van itthon és nem is annyira látta a tüneteket. Elvitte, mert mondtam, hogy valami gáz van vele, de hogy pontosan milyen baja van, azt nem részleteztük. Azt hittem, hogy egyértelmű. Vesztettünk két hetet, ami lehet, hogy pont elég, ahhoz, hogy ne gyógyuljon fel. :cry: :cry: :cry:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi

Remélem nem lesz semmi baj!!! Nagyon drukkolok!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Brigi,
biztos ez a Lyme? Vagy állatnál nem lehet biztosan tudni semmit?
Antibio-t kap, mint az emberek?
Remélem nem lesz vele maradandó gond.. :roll:

Lilla,
én is benne vagyok csajos találkában :lol:
Hová adjátok le a kölyköket 1 egész hétre?? :lol:

Kép
nettke

Brigi,

Remélem, nem lesz semmi komoly baj a kutyulival, szorítok!

Lilla,

Részemről is okés az augusztusi találka, csak annyi, hogy mi aug. 13. és 21. között megyünk sátrazni, úgyhogy akkor nem vagyunk az országban, meg aug. 22-én megyek Madonna koncertre. Szóval vagy aug. huszonvalahanyadika, vagy pedig aug. 3-12-ig jó a míting.

Többiek merre?

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Vagyok én is, csak nyár lévén kicsit több munkát kaptam, így napközben időm este energiám nem volt már gépezni...
Már nagyon várom a szabit ( július 20-tól megyünk Gyopárosfürdőre), a legjobban hogy egy hétig a gyerkőcökkel lehessek reggeltől -estig! :wink:
Voltunk Zsófival az allergia teszt kiértékelésen, ami teljesen negatív lett. Sajnos, ez nem a jó hírt vonja maga után, mert a Doktornő szerint ez kizárt így szeptember végén megyünk vissza Prick - tesztre ( bőr próbás).
Bár tavasz óta tünet mentesek vagyunk, a megelőzés céljából jó lenne tudni.
A gyerkőcök már otthon, mert itt vannak nálunk nővéremék, s ő kérte ne vigyük őket oviba , majd velük ellesznek. Jövőhéttől pedig 3 hét ovi szünet.

Detti,

szuperek a képek. Olyan nagyok a srácok! Már a tali óta is nőttek. Az egyik képen Ambrus teljesen apja ( zuhanyzós) , ez eddig fel sem tűnt.

Lilla,

nekem is a társaság ( pontosan dumcsi ) hiányozna ott kint idegenben... :lol:
Motorozni mentek majd el itthon?

Brigi,

sajnálom, de hátha mégsem az Bogi. Egy kutya annyira a családhoz tud nőni, szövődni...Helyszíneltél már? Milyennek tűnik? Ki lesz majd a munka alatt Minivel, anyukád?

Edit,

augusztusi party O.K, ha tudunk jó időpontot találni.
Dávid éli a nyári szünetet?
Kristóf folyamatosan bandázik, nagyon élvezi a szünetet.

Bocsi, akinek nem írtam, de mennem kell.

Meme
szinta

Sziasztok!

Így hogy nyár van, én is alig jutok géphez. Mindig csinálunk valamit, alig vagyunk itthon.

Detti!
Jók a képek, mint mindig!!!! :D
Amikor fejjel lefelé csúsznak, akkor elkapjátok őket vagy így egyenest mennek a vízbe?

Brigi!
Remélem Boginak nem lesz semmi komoly baja. Drukkolunk!!!

Meme!
Nálunk is negatív az allergia teszt (bőrpróba), de a tünetek jönnek. Nekünk azt mondta dr.nő, hogy ők a tünetek alapján kezelik a gyereket és nem a bőrpróba alapján. Szóval nem tudom, hogy alllergia vagy sem. Nektek vérvétel volt?

Ha holnap jó idő lesz strandra megyünk, ha nem jó, akkor uncsitesóhoz.

Kata

Kép
kateduo

Edit!

Akartam írni, hogy sajnálom, hogy nem jön össze a nyaralás, Hogy anyós így bekavart. Szegény Dávid, ő azért ezt jobban érzékeli, mint a picik. Bár nálunk már mindig kérdezik mióta visszajöttünk, hogy mikor megyünk megint a tengerhez......

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Lilla!
Az uram augusztus 17-től lenne egy hét szabin.Ebbe pont belesik az aug. 20-ai hosszú hétvége (az 4nap).Akkor valamelyik nap?

Meme!Pram!
Nektek jó lenne aug. 20-23közt valamelyik nap?

Vikó!
Én komolyan gondoltam a meghívást!Ne kéresd már magad!!!!Aug. 20-23közt valamelyik nap?

Meme!
Akkor most milyen tesztet csináltak Zsófinál?Vérvétel volt?
Igen,ezt a dolgot nekünk is mondták: nem számít mit mutat a teszt,ha tünetek vannak,akkor az allergia.Nagyon jó,ha kiderül,mire.De sokszor előfordul,hogy nem egyértelműen meghatározható az allergén.

Brigi!
Szorítok,hogy rendben legyen a kutyus!!Csajok hazajöttek már?Vagy még élvezik a nyaralást?

Kép

Kép
edit73

Detti!
Szuperek a képek! :D
Igen,18-án.Természetesen kérünk padlizsánkrémet!!!Az a belépőtök!!! :wink: ( Tamásnak meséltem a Brigi-féle bulit,azóta a padlizsánkrémre csurgatja a nyálát :lol: )

Edit

Kép

Kép
edit73

Mindenkinek köszi a drukkot!!!! Használt! Nem Lyme!!! :) :) :) (Vérvétel volt, mind az embernél.)
Valószínűleg valami becsípődése van a gerincén a nyakánál, ami nagyon fáj neki. Rossz esetben műteni kell, ha nem javul a kezelésre. Röntgent nem csináltak egyelőre. De ez legalább gyógyítható és utána rendben lesz remélhetőleg (már ha ez a baja). :lol:

Kedden voltunk Veresen helyszínelni. A csajok élvezkedtek a szökőkútnál, meg a nyárfa alatti falon csúsztak másztak. Nem is akartak hazajönni, de sztem az már inkább a fáradtság miatti ellenállás volt. Én meg találkoztam megint egy helyi lakossal, akinek nem tetszett, hogy a kerítését fényképezem. Mert ugye ő "ismeri" a jogait. :roll: :roll: :roll: Elmondtam, hogy mit csinálok és mire, de nem hatottam meg. Nehogymár örüljön, hogy felújítják előtte az egész utcát. De azért volt egy rész, ahová nem mertem egyedül bemenni fényképezni. Amúgy csak átmenni nem lett volna gond, de ha még a "normális" emberek is belémkötnek, akkor nem tudom a kisebbség mit szólt volna a fényképezéshez. De így is volt mit csinálnom. Majd legközelebb viszek erősítést.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi!

Nem is tudtam,hogy ilyen "izgalmas" ( :roll: :evil: ) tud lenni egy főtér tervezés!
Örülök,hogy gyógyítható a kutyus.Ez ezért jobb hír!

Nettke!
Ha még áll a meghívás egy ottalvásra,akkor az augusztusi pesti taliban én is benne lennék.Persze ha olyan dátumot dumálunk meg,amikor a Tamásra hagyhatom a pörcöket.Az anyunak műtik aug. 10-én a sérvét,így rá most nem számíthatok.

Képzeljétek: Beni és Marci megtanult kétkeréken bicózni!!! :lol: :lol: :lol: Beni teker,mint egy őrült,ráadásul mindezt a biciklin állva is meg tudja csinálni.Holnap be kell szereznünk nekik sisakot.A Marci is ügyi,de ő sokkal óvatosabb (mint mindig).

Kép

Kép
edit73

Edit

Igen, akkor majd úgy szervezzük, h jó legyen. :D Esetleg ha nektek jó, az utazás előtt elmaradt talinkat azért előbb is összehozhatjuk.
Nyaralással végül mi lesz, már tuti h elmarad? Nagyon bírom, amikor az embernek a saját családja tesz keresztbe!!! :twisted: A gyerekek amúgy hogy viszonyulnak nagymamihoz? Nálunk számomra érthetetlen módon Dá imádja anyám tökkelütött férjét! :shock: Az meg max eltűri, kb úgy beszél vele, mint egy izgága kölyökkutyával-úggy sajnálom szegényt! Legszívesebben képen vágnám ilyenkor aa fazont. :evil:

Brigi

Na, jó hír! Bár, a műtét se isteni. Hány éves Bogi? Emberek néha érdekesen reagálnak dolgokra.... mármint a veresi szomszédra gondolok... :roll:

Meme

Még nem bizti, h motorozni megyünk, bár Robi azt akarná. Én meg világot látni-és egy hét aalatt motorral nem jutunk olyan messzire.

Nálunk se mutat allergiát egyik féle vizsgálat se, a fül-orr-gégész mégis esküszik rá, h valami van, látja az orrnyálkahártyájukon. A szúrós se hozott ki semmit.

Nettke

A pótmama már majdnem bőg amikor felhívjuk, úgy hiányoznak neki a manókái. :D Mondta, h legfeljebb majd elmegy betegálcsiba. A gyerekek is szívesen vannak nála. Robi lát némi esélyt arra is, h Anyós is ellenne velük pár napot-egy hetet azért nem hiszem, főleg h ők panelban laknak- ezekkel zárt helyen nem lehet bírni. :roll:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

ja, és szerintem a héten pont az hsz-m szállt el, amikben írtam, h fent vannak az új képek amiket ígértem. http://public.fotki.com/FloridaLilla/

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla,

Hogy mekkorát nőttek ezek a gyerekek! Főleg Niki változott nagyon sokat, és mennyire jók a loknijai...!
Hát igen, úgy látszik csak a fejlett civilizációkban képesek ilyen jellegű játszótereket, szórakoztató parkokat építeni. :roll: Én mindig bosszankodom amikor "nyugatra" megyek, hogy Mo-on miért nem tudnak hasonló családbarát helyeket építeni. Valószínűleg nem csak pénz kérdése egyébként...

Edit,

Gratulálok a fiúknak a kétkerekűzéshez! Majd írd meg a címeteket, meg hogy mikortól lehet menni hozzátok.

Brigi,

Örülök, hogy Boginak nincs komolyabb baja. A fényképezéshez pedig nem is mondok semmit, magyar mentalitás... :(

Holnap esküvőre megyünk, az unokaöcsém nősül. A fiúk már nagyon várják, bár fogalmuk sincs, hogy milyen egy lagzi, miért szoktak ott táncolni, és miért nem kell majd lefeküdniük időben.
Csak ne essen!!!!

Detti

KépKép
kiliman

Lilla!
Szuperek a fotók. Jó barnák a Lurkók, na és a loknik...a kedvencem a Robi és a tortakészítés kép.

Edit!
Köszi Ok, majd meglátjuk. Eléggé zsufik vagyunk aug hétvégéken, de igyekszem majd szervezkedni.

Az aug-i- csajos dumcsiban én is benne vagyok! Lécci legyen péntek, és akkor végre megismerhetem Editet!!! :lol:

Most meg vége a 3 hetes itthon a gyerekekkel és néha dolgozom periódusnak. Szerencsére, mert eléggé megviselt. Most indul a két hetes nyaralás! Egy hét Baja-Orfű (nagyszülők itt-ott), aztán egy hét Balaton baráti családokkal.

Megyek ebédet főzni...

Viki

KépKép
vikóka

Edit,
Nagyon kedves tőled a meghívás! Sajnos nem tudom, hogy mikor tudunk elmenni nyaralni, mert még mindig nem tudja a párom, hogy mikor tud kivenni szabit :evil:
Ha a nektek megfelelő időpontban nem utazunk el, szívesen megyünk.
A két kerékhez nagy gratula!!!!!

Lilla,
Nem felejtettem el megkérdezni, csak nyaralnak és még nem jöttek haza.

Brigi,
Remélem a kutyus hamarosan meggyógyul.

szép hétvégét mindenkinek!!! Kinek van valami jó hétvégi program ötlete?

Kép
pramprampram

Edit :)
Nagyon ügyesek a fiúk!!! És hogy sikerült? Csak úgy levetted nekik a pótkereket és mennek???
Az enyémek olyan gyávák, hogy még most is megállnak minden járdahibánál, hogy segítsük át őket. Na jó, ez kis túlzás, de azért egy nagyobb döccnek nem vágnak neki. Én örülök, hogy pótkerékkel megy nekik. Védelmükre legyen mondva, nem ér le a lábuk rendesen, épp csak az ujjuk hegye, úgyhogy nem tudnak letámasztani, ha gáz lenne. Bár Réka zseniálisan ugrik le, ha megijed.

Lilla :)
Bogi öt éves. A vizslák hosszú életű kutyák, akár 13-14 évet is élnek, így nagyon nem mindegy, hogy a hátralévő életét mennyi fájdalommal kell leélnie.
A veresi ürge meg tök hülye volt, mert azt nem érte fel ésszel, hogy ha nem tudom, hogy hol a kapuja, akkor nem tudom figyelembe venni a tervezésnél, hogy mondjuk autóval be tudjon állni. :roll: :roll: :roll: Amúgy meg közterületről azt fényképezek, amit akarok, kivéve katonai objektumot. Meg nem tudom mit szólna, ha mondjuk elutazna nyaralni Velencébe és nem engedné a tulaj, hogy a házáról fényképet csináljon.

Vikóka :)
Jó nyaralást!!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Edit

Nem is láttam tegnap a nagy hírt! Gratula a fickóknak! Tényleg, hogy csináltátok? Te vetted le v ők akarták??? Gyanús, h lehet, nekik is menne, mert a futóbringán nagyon sokáig gurulnak felhúzott lábbal-de egyelőre nem tervezünk biciklit venni. :?

Brigi

Na igen... tényleg abszolút hülyék az emberek néha. :roll:

Vikó

Jó nyaralást! Rosszak voltak a gyerekek, v miért viselted rosszul az otthonlétet?

Edit

Ha olyan helyet sikerül találnunk, nálunk is alhatsz megint nyugodtan! :D

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla!
Önmagában a gyerkőcökkel nem lett volna gáz, bár velem a legkezelhetetlenebbek (mint ahogy gondolom mindenki másnál Anya korlátait kell tesztelni egyfolytában), hanem az nagyon fárasztó, hogy itthon vagyok a gyerekekkel (ez ugye normál program háztartás, gyerekek, férj), és ehhez még jön nem kevés munka. Ráadásul elég húzós feladatok, mivel cégmenedzsment tagként nyakig benne vagyok a válságkezelésben, és ez nemcsak feladatban sok, hanem lelkileg - emberileg is. És mindez alvásidőben, meg éjjel, néha napján Pestre menéssel.

Csajok!
Ha összeáll az aug-i időpont, akkor valamelyikőtök rámcsörög, hogy mikorra tervezitek. Valszeg vasárnaptól most két hétig nem leszek mail közelben. Nekem amúgy a péntekek elég húzósak, de aug 7-e remek lenne. Vagy az túl korai? Neccesen a 14 meg a 28 is OK.

Viki

KépKép
vikóka

Edit,
persze, ha itthon vagyunk mikor a tali van, természetesen!!!! :lol: nekem inkább aug. közepétől lenne jó, első héten még nyaralunk. Péntek általában jó amúgy!
Szóval várunk szeretettel :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyesek a srácaid!! Csak ámulok és bámulok. Bár mi is járnánk bicajozni.. :roll:

Brigi,
de jó, hogy Bogi nem Lyme-os :lol: Tényleg megkönnyebbülés! remélem most már meglesz a végső baj, és nem kell tovább keresgélni, aggódni!

Pram,
nos, mi Margitszigetre akartunk menni, esetleg hajókázni is.. de ilyen időben ki se dugjuk az orrunkat! Fagyhalál. :cry:

Kép
nettke

Edit,
igen, most jut eszembe, hogy lesz a kürtős parti? Alvás után menjünk, fél3 felé, vagy Ti hogy gondoltátok??
És el kéne lassan osztani, hogy ki mit vigyen! Üdítő, kaja, kenyér, süti...

Kép
nettke

Sziasztok!

Nettke és a többiek!
(csak azért Nettkét szólítottam meg,mert most épp ő kérdezte)
Szóval kürtösparty:nekünk 1óra után már jó!!!Szóval ha valaki útközben akar altatni,nyugodtan tegye!!!!Egyet kérnék csak: kb. időpontokat egyeztessünk!Azaz hogy ki mikor indulna:ebéd után vagy alvás után.Csak azért hogy mi is lássuk,ki mikor érkezne.
Detti padlizsánkrémet ajánlott fel,a többiek meg jelezzék,ki mit hozna és majd összebeszélünk. Sütit szerintem ne hozzatok,mert a kürtöskalács nagyon laktató,irtó gyorsan készül és stratégiai mennyiség lesz belőle!!!
Még egy valami: lusta vagyok visszakeresni,de emlékeim szerint akkor jönnének:
Nettkéék
Cat-ék
Dettiék
Kataék
Brigiék
Ha valakit kifelejtettem,ezer bocs!!!
Címet majd dobok priviben!
MINDENKIT NAGY-NAGY SZERETETTEL VÁRUNK!!!!

U.i.: szorítsatok az időért és a Tamás keresztanyjáért.Alzheimeres és az éjszaka agyvérzéssel kórházba került.Jaj,nagyon sajnálom,mert imádom a nénit,de nehogy....

Kép

Kép
edit73

Szerencsétlen kutyánk sírdogál minden mozdulatra. Elmegyek mellette és ahogy mozdul már nyüszít is. Úgy sajnálom. A szuriban, amit kap van fájdalomcsillapító, de tegnap este óta elmúlt a hatása, és ma nem tudtuk vinni, mert Artúr sokáig dolgozik. Idebújik a lábamhoz, hogy legalább a közelünkben legyen. :cry:

Mi mindenképpen útközben altatnánk, mert mire itthon leraknám őket, meg felébrednek, hát ..... Szóval jobb, ha a kocsiban. Sztem 1körül indulnánk, azt mondanám, hogy kb. 3-ra érünk oda. De még megkérdem Artúrt, hogy ő mennyit számolna.
Én hidegkajában nem vagyok jó, inkább sütiben, de ha az nem kell, akkor víz, üdítő.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi!
Víz,üditő- ha neked is megfelel!!!!

FONTOS
: az uram üzeni,hazafelé a csajok vezetnek (cserébe elenged aug-ban csajos bulira),mert számít a férfiakra egy pohár sör/bor erejéig!!!

Kép

Kép
edit73

Lilla!
Köszi!Ari vagy! :D Ha Anettéknek progi lesz és nem tud jönni,akkor élek az ajánlatoddal.

Brigi,Lilla!
Köszi a gratut!
Kaptunk anyós egyik ismerősétől két 16os bicót,de pótkerék nélkül.Beninél már láttuk hetek óta,hogy szinte nem is használja a pótkereket,úgy bicózik.De arról a bicóról nem engedte levenni a pótkereket.Ezt az "új" bicót viszont szerette volna kipróbálni. Mondtam neki,hogy okés,de nincs pótkerék és nem teszek bele botot sem.Ha ki akarja próbálni,rajta!majd futok mellette!!! :lol: Hát nem nagyon kellett.1óra múlva már egyedül elindulni,fordulni is tudott.megállni is tud,ha lábbal fékez.A féket nem tudja használni.
Marcit meg pizskálta a dolog,így ő is felkéretőzött a bicóra.Vele többet futkostam,de ma már ő is frankón kanyarodott,elindult és megállni is tud (lábbal fékezve)

Brigi!
Oli nálunk se kapható egyenlőre még a bicózásra se nagyon.Max 3kerekűvel megy.Remélem,ez is megérik nála,ezt nem lehet erőltetni.Ráadásul még kicsik hozzá.Végülis sulibamenetlig kell megtanulni kétkeréken bicózni.

Nettke!
Beni rendben, megy a lovaglás?

Kép

Kép
edit73

Detti!
Köszi!Jó bulizást holnapra!remélem,kegyes lesz hozzátok az idő!!!

Kép

Kép
edit73

Hazajöttünk a nyaralásból, de Olaszországig nem jutottunk el. Ugyanis az történt, hogy elindultunk, és Szlovéniában az autó komputere motorhibát jelzett és vészmódba kapcsolt, ez max 100-as sebességet jelentett. Visszajöttünk magyar honba, és bementünk Nagykanizsára az Opel szervízbe. Rátették az autót a szervíz komputerre, és valami alkatrész romlott el a motorban, ami több napos szerelést jelentett. :roll: A szervizesek kiütötték a hibát, és mondták, hogy szerintük el lehet vele így indulni, nem akut hiba. El is indultunk, de ahogy átléptük a határt megint letiltott minket. Na ezt már égi jelnek vettük. Gyorsan felhívtuk a dunántúli wellness szállodákat, és kértünk ajánlatot 1 hétre. Így végül Sümegen a Kapitány Hotelben töltöttünk egy hetet, Olasz helyett. Nagyon jól éreztük magunkat,a gyors váltás ellenére. :D A fiúkat a tenger egyáltalán nem érdekelte, inkább csak nekünk hiányzott. A másik lehetőségünk az lett volna, hogy hazajövünk és vesztve két napot hétfőn egy csereautóval indulunk el olaszba. Na ezt a gyerekek már nehezen vették volna be, és bevallom én is. :twisted:

Képeket majd teszek fel az albumba.

Mi kb 13 óra fele indulnánk hozzátok. Szívesen viszek bármit. Legyen tojáskrém? Vagy valami sali?

Most megyünk a telekre, de holnap visszaolvasok. Remélem mindenki jól van!

Cat
Kép
cateye

Cat!
Le a kalappal előttetek. Én biztos morogtam volna...a lényeg, hogy a végén jól sült el a nyaralás. Majd lesem a képeket!

Detti!
Képzeld, rajtatok felbuzdulva, gondoltam egy nagyot, és a aug 20-i hétvégére kértem ajánlatot Sopronba a Hotel Fagusba. Jelentem megyünk! És viszünk fürdőgúnyát a Vidámparkba! ;-) Szóval, köszi az ötletért!

Csajok!
Mivel mindenki aug vége felé nyomná a talit, ezért feldobok egy szept 4-et, mert nekem sajna aug 28. nem jó, és nem szeretnék kimaradni. :oops:

Megyek pakolni...utálom, de már elég flottul megy...jó-jó, még elmaradok fórumunk pakolós sztárjaitól! :wink:

Néhány kép az oviszünetből:
Kép Vagány bringások

Kép Anyánk azt mondta, hogy a lépcsőn alszunk, ha rosszak leszünk...

Kép Már a ebédet is nekünk kell csinálni...

Kép KK, azaz Kerti Kommandósok

Kép Ha végre itt a nyár...

Kép Halászlé-party...

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Van egy hírem: tegnap az ügyvédünk beadta a munkavállalói vízumkérelmet Robinak!!! :D Végül kb 1 hónapja sikerült Észak Karolinában összejönni egy céggel, aki fel szeretné venni őt. Eddig tartott az egyezkedés, majd az előkészítés. Most már az amcsiknál van a labda, iktatják a papírokat, majd kb jövő hét közepétől elvileg két hét múlva meglesz a válasz. Elég izgi....

Szóval, ezért az a terv, h aug megyünk haza szept helyett- már ha megkapjuk a vízumot. Mert az októberi munkakezdés és szept elején jönni kell vissza elrendezni a dolgainkat. Ezért sem tudjuk még a hazaérkezés dátumát, mert a pakolás miatt meg akarjuk várni a választ. :lol:

Ezért lenne jó mindenképp egy aug közepi tali veletek- mert utána kb tavasszal mennénk megint haza. :cry:

Ha megkapjuk, elvileg jók vagytok nálam egy bőrönd ruhára, ha akarjátok. :wink: A címkéket mondjuk a vám miatt érdemes lenne levennem... nyári cuccból már most iszonyat leárazások vannak. :lol: én be is tankoltam jövőre nekik. :wink:

Cat

Nagyon ügyesek vagytok, h ilyen gyorsan és rugalmasan átszerveztétek a nyaralást. Volt az útra biztitek, kaptok vissza a pénzből? :evil: Ez a Galaxy volt már megint??? :x Én bizti felrobbantam volna mérgemben!!!

Viki

Nagyon jók a képek, meg kommentek. Főleg a lépcsőn-alvós tecc. :lol:

Lányok-még egyszer: aki tudna Pesten v a környező falvakban egy kiadó bútorozott kérót egy hónapra, lécci szóljon! Most már tudjátok miért kell. :wink:

És szorítsatok!!! Bár én félévi depriváció után otthon köztetek is tök jól ellennék, azért ha már idáig elvergődtünk, csak szeretnénk kipróbálni milyen itt az élet. :)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Hú, micsoda hírek!!!!!!
Lilla,
nagyon drukkolok! Micsoda előrelépés :shock: természetesen így szerintem alkalmazkodunk Hozzád tali-ügyben :lol: Nahát, nem térek magamhoz, nagyon örülök.

Cat,
Te jó ég :shock: :shock: :shock: Azért jó, hogy jól éreztétek magatokat Sümegen, de megértem, hogy hiányzott nektek Olaszo. Az ember néha már úgy vágyik egy kis környezet/kultúra változásra!
Hát, azért sajnálom. (De látom nem csak én vagyok ilyen fatalista, hogy ha valamit nem akar a sors, akkor nem szabad szembeszállni 8) ) :lol: Lényeg, hogy jót pihentetek! :D

Vikó,
aug közepe??? Szerintem Lillának már késő a szeptember..
Jók a képek, látom igazi nyaralás volt a kölyköknek a kertben :lol: :lol:

Edit,
jelentem, megy a lovaglás, tegnap voltunk megint, mindenki lovagolt, Sári a pónin, Natus és Beni meg "rendes" lovon. Mókásan néznek ki, a 2 törpi fent libeg 2 méter magasan, mint 2 kis zsoké, Sári meg, aki amúgy is magasabb, ül egy alacsony kis pónin a föld közelében :lol: 8)
Parti: akkor én vinnék kenyeret, és kotyvasztok valami majonézes kukorica salátát, jó? Másban nem vagyok túl jó :oops:

Brigi,
sajnálom Bogit :cry: rettenetes lehet, nemcsak neki, neked is.

Pram,
Ti nem jöttök Editékhez??? Gyertek el, végre lássuk a pockokat!

Kép
nettke

Lilla!
Hurrá!!Nagyon szurkolunk,hogy összejöjjön!!!

Tali ügyben nekem egyenlőre mindegy,bármelyik péntek jó.Szóval valaki feldobhatna időpontot és helyet,aztán egyezkedjünk!!!

Cat!
Ez igen!hidegvér és szervezőkészség!!!Flottul megoldottátok a gondokat!Örülök,hogy végül jól telt a nyaralás!Majd képeket dobj fel!!!

Vikó!
Szuperek a képek!Van tipped,hol lehet ilyen édes bukósisakot beszerezni?

Nettke!
Ügyik vagytok és irtó bátrak a gyerekek!!!Rendben!Sali és kenyér!

Cat!
Nálam bejön a tojáskrém!!!Vaslami zöldsalit mi is dobunk össze!!Esetleg valami rágcsa mellé? Már ha szeretnek nasizni a gyerekeitek.Enyémek nem szoktak alapból,de ha valaki úgy gondolja,hogy nem lesz elég a kürtöskalács uzsonnára,akkor az hozhat rágycsát is!!!

Kürtöskalács: milyen ízű legyen? Mi a diósra esküszünk,de ha lesz rá igény,akkor lehet kakós,fahéjas vagy vaníliás!!Kérek véleményeket,mert olyan alapanyagot szerzek be hozzá!

Kép

Kép
edit73

Nettke,
Köszi a tippet, végül is Visegrádra mentünk a várba, utána bobozni és Szentendre volt a végső állomás.
Az, hogy jelenleg Sári lovagol a pónin, nem számít. Az a fontos, hogy jól érezzék magukat, szeressenek lovagolni :)

Cat,
A legjobbat hoztátok ki az adott helyzetből! A Kapitány jó választás :)

Vikó,
Az oviszünetes képek nagyon jók! A halászlét már így eszik? Átpasszírozod nekik, vagy már olyan ügyesek, hogy kiválogatják a szálkát?

Lilla,
Ez remek hírek!!!

Kép
pramprampram

Cat!

Nem vagytok semmik! Mi azt hiszem nem tudtuk volna így megoldani :oops: Örülök, hogy összességében jól éreztétek magatokat!

Vikó!

Nagyon jók a képek és a kommentek! A halászlevet mi mindig átpasszírozzuk, magunknak is, szerintem úgy a legfinomabb :P

Jó utat!

Lilla!

Ez nagyon jó hír! Drukkolok nektek!

Nettke!

Gratulálok a lovagláshoz! Nem számít hogy póni vagy nagy ló, csak ló legyen!

Nálunk megérkezett anyukám és a húgom, úgyhogy végre kiszabadultam a házi őrizetből :)

Ditke
ditke62

Brigiéknél az volt a tapasztalat kaja ügyben, hogy a gyerekek csak ropit ettek és sütit, ami most ugye a kürtös lesz, de azt is csak futtában. Így viszek még ropit a tojáskrém mellé. Ami még bejött, az a krémekhez bagett amit karikákra vágtunk, és így faltuk a krémeket kidurranásig. :lol:

Valaki tudna begettet hozni?

Ezek aztán a nagy hírek! Akkor lehet, hogy Észak Karolinába költöztök ha összejön az állás Robinak? Nagyon drukkolok!

Én számítok egy kis helyre a potya bőröndben. Jogging alsót/felsőt szeretnék a fiúknak. Ilyet hol tudsz venni?

Brigi :)
Sajnálom szegény Bogit! Nem lehetne megröntgenezni, hogy valóban valami becsípődés-e? Szörnyű lehet látni a szenvedését.

Nettke :)
Nagyon ügyesek a kölkök a lovaglással! Mindegy az, hogy póni vagy sem, lényeg, hogy felült rá Sári.

Ditke :)
Meddig lesznek kint Anyukádék? Legalább lesz egy kis nyugid, utánfutók nélkül. :D

Tali ügyben: Nekem minden jó, mert már nem megyünk nyaralni. Döntsétek el melyik este legyen, a pénteket azért preferálom.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! Igen, ha sikerül, N Carolinában fogunk lakin, Raleigh-ban. Gyöngyinek pont ott laknak barátai, így legalább lesz ott ismerősünk. :)

Mit szólnátok aug 14 v 21? Első hetet még nem merem bevállalni, mert a vízum csak hónap végén derül ki legkorábban, de lehet kis csúszás is.

Nettke

Ügyik a manók! És most még csak ülnek a lovon v foglalkoznak is már velük?

Cat

Jogging=az a pamuttal v hálóval bélelt, kívül műszálasabb anyagú? Én azt hívom annak, de van aki a sima tréninget is annak nevezi... A kohl's-ban alsót már láttam (nekem nem szipmi, mert nagyon nejlonos háló a bélése, én a pamutra esküszöm). Rendelni biztos lehet... :? Remélem, h lesz idő bevásárolni majd és nem másnapra lesz majd repjegyünk. :roll:

Ditke

Irigykedek... már megint. :wink: Én is nagyon el tudnám már képzelni, h kicsit ne a gyerekekkel legyek.... Használjátok ki az időt! Bébiszittert kerestek már? Mintha ősztől akarnátok, jól emlékszem?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok,

Csak gyorsan, mert pakolok:

Cat,

Hááát, én biztosan totál kiakadtam volna, biztos, azért ti is. Ha én egy évben nem jutnék el a tengerhez, nem is tudom, hogy mi lenne... Ügyesek vagytok, hogy így gyorsan kitaláltatok cserébe valamit. Tényleg, le a kalappal.
Még belegondolni is rossz, hogy nálunk mi lenne... A fiúk minden áldott nap kb. 5x megkérdezik, hogy mikor megyünk már a tengerhez. Nagyon várják, úgyhogy mi holnap kérünk is egy időpontot a szervízbe, hogy átnézzék a kocsit.

Lilla,

Micsoda fordulat! Remélem, sikerül nektek a munka. Ha lehet, akkor én is beállnék a sorba egy-két dologgal, majd szólj, hogy honnan és mennyit kérhetek.

Edit,

Címet megkaptam, köszi. Mi olyan fél1 körül indulnánk, az M1-en. Szerintem egy óra alatt ott vagyunk nálatok.
Ja, és a dióson kívül lehet más ízesítésű kalácsot is kérni? Sajna az allergiám miatt nem igazán ehetek (meg nem is szeretjük) diósat. Bármi más jó.

Vikóka,

Csak ajánlani tudom azt a meseparkot, mindenképpen menjetek el oda! Fürdőruhát csak a gyerkőcöknek vigyetek. És ha tanácsolhatom, akkor már nyitásnál legyetek ott, mert kb. 2 óra múlva már tömve van a park. Ha hétközben mentek valószínűleg jobb a helyzet. Mi pénteken voltunk, délutánra már elég sokan voltak.
Ja, és azt a kerti locsolós-felfújhatós izét honnan szereztétek?

Tali-ügyben: nekem az aug. 21. lenne inkább jó, 14-én indulunk Horvátország felé.

Nekünk különösen jól sikerült a hétvége: egy esküvőn voltunk. A fiúk éjjel 1-kor feküdtek le, ma délig aludtak. A menyasszony után közvetlenül ők voltak az attrakció, mindenki totál el volt tőlük ájulva. Egy 150 fős "kis" vendégsereg volt, halálra ettük, ittuk magunkat. Árpi még mindig másnapos (hajnal 5-ig mulatott), most is itt fetreng mellettem tehetetlenül :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Detti :)
Én nem amiatt voltam ki, hogy nem látom a tengert, lesz még rá remélem sok alkalmam, hanem amiatt, hogy lélekben arra készültem már rá, hogy olaszba megyünk. Tavaly is ott voltunk, és tudtam, hogy mire számíthatok. A kezdeti bosszú után már hamar átálltunk a másfajta pihenésre, nem pörögtünk sokat rajta mert semmi nem változott volna azzal. Kb 5 percet töprengtünk, és megszületett a döntés. A Kapitánnyal nem lőhettünk luftot, mert már azt is ismertük. Akkor lettem volna pipa, ha olyan helyre megyünk ami minőségében sokkal xarabb lett volna.

Ja és át volt nézetve előtte az autó. :roll: Úgy nem indulunk el külföldre ha nincs....

Nekem a jogging az a pamut nacit jelenti, hálósat nem adok rájuk, mert műszál. A Championnak vannak nagyon jók itthon (horror áron), de a com-os weblapjukon nem látok, pedig amcsi márka.

A 21-e az a hosszú hétvégére esik, nem túl szerencsés, mert 4 nap szabi lesz egyben, sokan elutaznak pl. Vikó.

Nem a Galaxyval mentünk Olaszba, kérdezted, (bárcsak azzal mentünk volna), hanem a Vectrával, ami nincs 3 éves..... Nekem ezt az Opel sose kop el dumát ne mondja többet senki.

Nekünk mindegy a kürtös íze, mindenevők vagyunk. A fiúk is ipari mennyiséget tudnak belőle pusztítani, bármilyen.

Cat
Kép
cateye

Detti!
A labda az előző hsz-nél fel van dobva!!!Légy szíves,válassz te,mert nekem mindegy,mi kerül a kalácsra!!!

Cat!
Oké!Ropi jöhet!Rágcsa itt is lesz!Bagettet én nem merem beígérni,mert szombat délelőtt vagy van,vagy nincs az itteni pékségben!

Kép

Kép
edit73

Edit,

Nekünk a dióson kívül bármi megfelel, akár kakaós, akár vaniliás, akár fahéjas. Ami a legegyszerűbb.

Detti

KépKép
kiliman

Detti, Kata

Az ikres találkozó képei cd-n a mai napon postázva, bocs a késésért.

Cat, Nettke

Most szereztem meg dvd-n a Rómeó és Júliát és a Szentivánéji álmot, az általunk ismert és kedvelt szereposztásban !

Szép napot mindenkinek: Szinta

Meme
szinta

Úgy néz ki, hogy Boginak nem használ a kezelés. De most így azt sem tudjuk, hogy tényleg az-e a baja, amit gondolnak. Beküldtek a klinikára ct-re. Kíváncsi vagyok, hogy mennyibe fog kerülni, mert már most 50e fölött van, amit csináltak vele. És ha lehet mondani inkább rosszabbul van, mint jobban. Ha nem fájna ennyire szegénynek, szinte kabaréba illő lenne, amit művel. Tegnapelőtt hajnalban ki akart menni, mert hallott valamit. Kiengedtem, farolva vette a kanyart a ház sarkánál és közben vinnyogott, mert ugatni nem tudott a fájdalomtól. :roll: És még most is hozza a labdát, ha úgy látja, hogy van esély egy kis játékra. Megszállott. 8)

Cat :)
Nem semmi ez a nyaralás-átirányítás. Látszik, hogy szervezésben tutik vagytok. Mi sztem hazajöttünk volna és durrogunk, hogy milyen szerencsétlenül jártunk.

Szerencsések vagytok, hogy végül mégis összejön, amit terveztetek. És te mit fogsz csinálni? Próbálsz te is valamit, vagy sulit nézel?

Nekünk most kezdődik az oviszünet. Remélem azért belerázódnak a gyerekek, mert a ma reggeli vinnyogás-szint mellett komolyan megbolondulok. Még jó, hogy az enyémek leültethetők a mesékhez, csak jó lenne, ha nem nőnének oda. :roll:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Szinta Meme
a Szentivánéji magyon érdekelne!!!! Rómeó megvan :lol: Esetleg a Szentivánt le tudnád másolni...? :lol: 8) Írok privit..

Edit, Cat
bagettet nem tudok garantálni, itt sincs a pékségben..

Kép
nettke

Nettke!
Akkor te is próbálj szerezni,meg én is!!! :D Ha nem lesz bagett,majd esznek mást!!!Megpróbálok addig valami gyerek-csalogatót kitalálni.

Brigi!
A mai vinnyogás mellett én is megbolondulnék!!Szerintem front van,mert én alig vártam,hogy lefeküdjenek.
Jó neked,hogy csak most kezdődik a szünet!Nálunk már 1hónapja tart!

Deeti!
Kakaós akkor bizti lesz,de szerintem csinálunk fahéjasat is.A sütést úgyis úgy terveztem,hogy ahogy érkeztek,úgy készül.Így helyben és azonnal lehet eldönteni,hogy épp mibe forgassuk bele.

Kép

Kép
edit73

Meme!
Akutálizálni kellene Kristófot!!! :wink: :lol: Rossz a vonalzód,mert a babafalvás csak 12évig tud számolni. Én anno a mamanet.hu-n csináltam másikat a Dávidnak.

Kép

Kép
edit73

Meme :)

A Szentit én is kérem szépen. Ezer hála érte. Csak nagyon távoli felvételt tudtam volna szerezni, azt hagytam, ezek szerint van belőle jobb is. A Rómeó megvan, az eredeti színházi.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Csak gyorsan, szinte sosem vagyunk itthon.....

Edit, Csajok!
Szóval mit vigyünk??
Bagett, itt van egy auchan, nem tudom ott milyen vagy van e...., vagy csináljak halacskakrémet, vagy ugyanolyan zöldsalátát, mint a múltkor + hozok valami sós rágcsát.

Cat!

Hihetetlen mi történt veletek, azért nagy mázlitok volt. Attila kérdezi mi romlott el a kocsin....

Brigi!

Úgy sajnálom Bogit, nagyon a szívünkhöz nőtt.

Vikóka!

Azért nagyon jól telik a szünetetek!!!!! Jók a képek! :D

Kata

Kép
kateduo

Most ugrott be, hogy nyílt az auchan mellett egy lipóti pékség, ott fincsi kenyerek vannak, megnézem a bagettet, ha van hozok, ha nincs, akkor valami fincsi kenyeret. Oké?

Meme!

Köszi, várom a postást! :D

Kata

Kép
kateduo

+ halkrém vagy saláta ???

Kata

Kép
kateduo

Kata!
Akkor bagett (vagy fincsi kenyér :wink: )+ saláta.Mi akor nem készítünk salit,mert ha csak szinte a felnőttek esznek,elég lesz a padlizsánkrém,tojáskrém,sali hármas a husik mellé(előtte és utánna).

Edit

Kép

Kép
edit73

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?