Sziasztok!
Claire! Tényleg régen jártál erre, de sajnos mi sem érünk ide sokkal sűrűbben
Hát elég lehetett ennyi időpontot összeegyeztetni
Rólunk:
Volt az oviban logopédus felmérni a gyerkőcöket. Gergővel járnunk kell (amit én már tavaly akartam, de akkor még nem foglalkoztak vele, mert csak a nagycsoportosok járhatnak. Túl sok a gyerek, kevés a logopédus
)
Teljesen fel voltam háborodva, mert olyan lehetetlen időpontot adtak, pedig direkt mondtam az óvónéninek, hogy én délelőtt vagy délben nem tudom vinni a város másik végére logopédiára. Erre betettek minket 13.15-re. Ebéd után hozzam el Gergőt (miközben dolgozok), Grétit próbáljam meg otthagyni, aztán már nem tudom Gergőt sem visszavinni 2-kor, mert addigra a többiek alszanak, vagy pihennek, hogy vigyem oda a gyereket??? Majd megvárja, míg a többiek felébrednek, vagy mi?? Sírt is Gréti hétfőn, mikor elhoztam Gergőt, pedig előtte megbeszéltem vele, hogy Gergő megy "tanulni", neki pedig addig ott kell maradni. Már Gergő mondta, hogy Gréti sírt. Kérdeztem délután tőle, hogy tényleg sírt-e. Erre olyan aranyosan azt mondta, hogy "anya! nem akartam sírni, de kijött" Azt hittem megzabálom
Lényeg a lényeg, hogy áttetettem az időpontunkat, így délután 3-ra fogunk járni. Ez már egy fokkal jobb lesz. Még nem tökéletes, de ne legyek telhetetlen.
A másik dolog, hogy majd megy az oviba képességfejlesztő + személyiségfejlesztő pedagógus is. Mondta az óvónéni, hogy ő akkor lenne nyugodt, ha megnézethetné Gergőt, ha beleegyezek. Én mondta, hogy még örülök is neki, mert én is látom, hogy Gergőnek szüksége lenne rá. (végülis jövőre már iskolába kellene menni, és ő még olyan kis figyelmetlen, túlmozgékony) Azt mondta az óvónéni, hogy nincs vele túl nagy baj, lehet, hogy a szakértő azt mondja, hogy nem is kell járnia, de azért biztos, ami biztos alapon nézzék meg.
Más: 1,5 - 2 hónap múlva költözünk a saját lakásunkba. Most szétvertük az egészet, elég ramaty állapotban van most, de a végén remélem szép lesz. Csak addig még rengeteg munka lesz vele.
Ja! És közben 6 évesek lettek a kölkök. 1-2 képet rakok fel:
És a nyíregyházi Vadasparkban is voltunk:
A 3. gyerek nem az enyém
A barátnőm kislánya
Hát most ennyire futotta