Sziasztok!
Mimóza!
Igen, egy kicsit szégyellem, hogy van kedvencem, de lehet, hogy Claire-nek van igaza, és más a szeretetnyelvük, és azért érzem közelebb magamhoz a bújósat, mert nekem is könnyebb azon a módon kifejeznem a szeretetem.
Valóban könnyebb, hogy Robi egyedül van, mert az ikreknél alig van idő babázni, mindig meg kell osztani a figyelmed, ha egyedül vagy velük. Most viszont amikor a "nagyok" böliben-oviban vannak, akkor teljesen át tudom magam adni a picinek!
Féltékenység nincs, de azért megérzik, hogy kevesebbet foglalkozom velük, és mindenféle módon próbálják elérni, hogy odafigyeljek rájuk. Sajna főleg azzal, hogy kihoznak a béketűrésemből, annyiszor kell szólni dolgokért, illetve szinte direkt olyanokat csinálnak, amiket nem szeretek.
Remélem, idővel jobb lesz a helyzet, vagy nekem nő a türelmem!
Sebem már összeforrt, nem váladékozik, és biztosan gyógyul, mert állandóan viszket!
Kezdem magam én is összeszedni, ma már vállalkoztam egy közös sétára, ami első nekifutásra elég hosszúra sikerült (2 óra), és utána nagyon fáradtnak éreztem magam. De megérte, mert nagyon édesek voltak a nagyok, versenyeztek, hogy ki tolja a babakocsit!
Ez a Megablocks készlet engem is érdekelne, mert már vettünk néhány ilyen típusú építőkocka-csomagot, és nagyon szeretik a fiúk, jó lenne bővíteni a készletet. Mikor és melyik Corában bukkantál rá, és kb milyen árban volt?
Gi!
Nagyon szerettem volna még én is egy kislányt, de már csak az unokákban reménykedhetem!
(3 császár után már nem javasolt többet a dokim, és gondoskodott is a biztonságos szexről)
Claire!
Érdekes, nálunk is a külön program Gergő legnagyobb jutalma! Talán az elsőszülöttek szeretik kisajátítani a szülőket, mintha emlékeznének még egyke korukra!
Nálunk az egyik probléma hozzászólásoknál az ismétlés, a másik a hangerő! Ez utóbbit kellene szabályozni, mert a folyamatos kiabálás kezd az őrületbe kergetni.
Van valami ötletetek erre?
Sziasztok
Gabi