sziasztok!!
Ildi:
Az étvágyhozó cuccokkal nagyon vigyázz, mert nagyon fölhízlalhatják a Dávidot főleg a béres csepp.
Flóra 20kg, 3 évesen volt 18kg. 110-116-os rucikat hord.
Judit:
Képeíd nagyon jók!! Gyönyörűek ezek a virágok!!
Ne már, neked óriási a hátsó feled???? szerintem tök jól nézel ki!! Benci és te is jól nézel ki a képeken!
Holnap nálunk is anyáknapi fényképezés lesz az oviban. Ma pékségbe mentek, megnézni, hogy készülnek a kenyerek péksütemények:)
Edit:
jók a kirándulós képek!!
Ovis tetükkel mi a helyzet??
Hajrá kistesó!!
Mostanában Flóra is teljesen ki van fordulva magából! Nyavajog, hisztizik,úgy beszél, mint egy dedós...
A múlthéten minden este történt valami baleset, Leesett a székről,az ágyról,fejére esett a só lámpa(még szerencse, hogy kisméretű a lámpa) aztán nekiesett a szekrényének, belilult a feneke a fogantyúk miatt.Persze egyik baleset elött sem mondtuk el 100xxx, hogy ülj rendesen a széken,ne szórakozz a kanapé tetején, mert le esel...
Ma reggel már 7 órakor hisztizett, hogy nem öltözik fel , mert nincs kedve stb stb. Én ne érjek hozzá, de öltöztessem fel...kapott egy sallert , mindjárt tudta mi a helyzet, és, hogyan kell viselkedni.Aztán ment minden normálisan tovább.
Képes azért üvölteni fél órát, mert mikor hazaérünk ledobálja a földre a kabátját, cipőt sapkát, én meg rászólok, hogy rakja már a helyére...Ilyenkor beviszem a szobájába, hogy ha észhez tért akkor kijöhet..
Lelkiismeret furdalásom van ha kiabálok vele vagy ha odakell csapnom stb, de egyszerűen már a sok megbeszéljük dolog után már nem segít más!!Tényleg mindent megkap, és egyáltalán nem várok el tőle olyan sok dolgot amit nem tud teljesíteni.
Judit a múltkor én is kint üdögeltem a padon az óvónénivel, mert Flóra az udvaron akart még játszani.Legalább tudtam vele beszélgetni:)
Flóra kedves aranyos , szófogadó, intézkedik és mindenben benne van.Játszik fiúkkal , lányokkal egyaránt.Van barátnője.Nagyon sokat fejlődőtt , mert amikor kezdtük akkor egyedül játszott, nagyon visszahúzódó volt, na mostanra már kinyílt a csippája:)
Edit és Ildi ne aggódjatok ha Máté és Dávid nem játszik a gyerekekkel, vagy nem vesz részt a foglalkozásokon, majd belejönnek, csak több idő kell nekik!! Ezt az óvónénink mondta
Kajás műsorokat néha nézem csak.Nem igazán érdekel.
Flóra száj:
Néztük a Társulat című műsort.
-Anya ez show vagy előadás??
-show
Flóra mi a különbség a Show és az előadás között??
-az előadásnál előadnak valamit a show meg ez a műsor!
Fogkefénk nekünk is hagyományos van-, d emég milyen
:) (barbys):):)
Sztrájk:
Tegnap, hogy nem ment semmi, így itthon voltam nem tudtam menni suliba:) Apa sem ment dolgozni.
A hétvégén elmentünk a kertészetbe, hogy vegyünk növényeket az udvarunkba.
sikerült is vennünk egy rododendront, babért, és 3 cserép tulipánt:)
Fát is akartunk, de nem fért be az autóba:(
Ja és még vettem 2 piros álló muskátlit , de ezt még nem ültettem ki, mert nincs virágföldem.
Azért járok mostanában ilyen ritkán, mert időm szinte semmi.
Reggel 7-kor elrohanok a suliba,fél 2 kor végzek , 3-ra hazaérek, he nem kell bevásárolnom.fél 4-kor meg már indulnom kell Flóráért.
Az a pár óra alvásig olyan ahmar elrepül.
Írogatom a tételeimet ha van egy kis időm.
akkor pár kép a virágokról és a húsvétról.
Húsvéti játszóházban voltunk:
[
és még egy ráadás: