Sziasztok!
Jó sokat termeltetek mit ne mondjak! Örülök nagyon, hogy ilyen jól beindult itt az élet
Köszönöm szépen mindenkinek a hiányolást, jól esett!
Ma elég gáz napunk volt! Párom itthon maradt mert ma volt lomtalanítás! Vagyis holnap hajnalba viszik el de ugye azt ma kellett kirakodni! És hát mint már írtam párszor mi együtt lakunk párom családjával, mármint egy nagy ház 4 lakás! És 4 családnak rengeteg kacata gyűlik az évek alatt, főleg, hogy mindenki felújít, meg minden, ugyhogy iszonyat halom cucc került utcára! Ha holnap reggel itt lesz még lefényképezem, mert érdemes megnézni!
Szóval ma ezért nem voltam, rengeteg volt a tennivaló! És mindennek a tetejébe párocskám lángost akart enni, és hát akkor ha már lángost csinálok akkor nem csak kettőnknek, ugyhogy egy kisebbfajta vendégség gyűlt össze estére! Most lett vége mindennek! Ugyhogy próbálok reagállni most mindenre aztán meg megyek hunyok egy nagyot! Remélem Kyra is hagyja majd
Gerimamy, hát igen ezen a két képen még kékebb a szeme Gerinek, nem semmi a kis karapek
A bastiano szépségversenybe ha jól láttam ti is ott vagytok! Szavaztam már párat rátok, gyertek ti is előrébb
Judit nagyon örülök, hogy jobban van Balázs! Remélem ez akkor csak egy gyors lefolyású valami volt
Vagy hatott a sok gyógypuszi amit küldtünk neki az éteren át
Nansy, én mostanában csak forralt vizet adok Kyrának, de adtam már neki régebben babateát, mert hasfájós volt, meg adtam már neki csipkebogyót meg citromfű teát, szóval pár ilyen gyógynövény jellegűt, mindet ízesítés nélkül, de anyós már adott neki múltkor sima barackos teát, és nem lett baja tőle, ugyhogy szerintem nyugodtan, lényeg, hogy rövid ideig ázzon, hisz a fekete tea azért felpörget
Bacsbernnálunk is úgy van mint itt álltalában mindenkinél ahogy olvastam, hogy este 6 körül eszik Kyra valami főzit vagy tejpépet vagy hát attól függ mi van éppen, és utána éjszakára még adok neki tápit én is! Anélkül tuti nem aludna el! Kérdéses, hogy aludna e éjjel vagy felkelne hogy éhes...de majd nemsokára úgyis áttérek a tejcire este is, de neki lefekvéshez mindenképpen kell valami! Szerintem megnyugtatás képpen! Meg így szokta meg!
Én a kakaót sima tejből csinálom, de 1,5-ösből, az kevésbé zsíros neki, és még azt is vizezem kicsit egyenlőre! Mert hallottam már olyat, hogy az 1,5östől semmi gond a zsírosabbtól meg igen! Hisz az olyan nehéz az ő gyomruknak, hogy fáj tőle nekik! Én is tejen nőttem fel és anyum is higította! És ez így bevállt nekünk!
Rubinita, mindjárt küldöm a privit neked is
Szerintem a foga jöhet nyugodtan, de én is csak azt tudom mondani, hogy Kyra szintén 3 hónapos volt mikor ugyanezt csinálta és ömlött a nyála, ezután 5 hónaposan mondta neki a doktornő, hogy annyira meg van duzzadva az ínye, hogy egy két nap és fogai lesznek, és hát, még mindíg nincs foga!
De persze ettől elehet, hogy nektek hamar kijön, csak mondom, hogy a nyilvánvaló jelek se mindíg igazak!
Tök jó, hogy ti gondoltok a dolgozóitokra
Mehetek hozzátok Gyed után dolgozni?
Nálunk volt egy baba-mama találkozó de csak páran voltak itt, akik most ebbe a topikiba vannak pont nem voltak, ugyhogy még meg kell szervezni egyet!
Alvás nálunk álltalában 6 kor kel a kisasszony (párom akkor megy el, arra ébred mindíg
) ezután 8 körül visszaalszik egy fél órára-órára! Délbe alszik egy nagyobbat álltalában 1-másfél órát, és délután 3-4 körül egy rövid fél órát megint! De persze van hogy ezek az alvások 20 percesekre sikerednek, és így napközbe összesen nem alszik egy órát se!
Berzkat,borzalom lehet két beteg gyerekkel, egyel is nehéz nem hogy kettővel! Sok gyógypuszi mindkettőjüknek! És hát a lilapopó...
haláli lehet, de mi az a lila cucc?
Remélem jobb lesz neki tőle
A télapós téma nem semmi! Kiborító!
Tanulság...én tuti nem hívok télapót Kyrához
Blog, köszönjük szépen, örülök hogy tetszik! Remélem nem röpködnek a privik...
Védőnő hát igen, inkább nem mondom én se neki a rudit meg a túrót meg a danoninót, meg a kakaót tehéntejjel
Azt hiszem dobna egy hátast
Én még azt se mondtam neki hogy a méregdrága márkás tápiról áttértünk a sima "gagyi" babylove-osra negyedannyiért
Bár persze nekem a gyerekem minden pénzt megér, de hát akkor is
Babakajás könyv! Ma kaptam egyet, hát az meg azt írja, hogy a szopis babáknak ez a táplálási módja amit hirdetnek mindenhol (amihez ugye mi egyáltalán nem ragaszkodunk
) de a táposoké NEM! Azt írja, hogy eleve a szopit TEHÉNTEJJEL vagy tápszerrel helyettesítsük! Hisz a TÁPSZER IS SOVÁNY TEJBŐL ÉS TEJPORBÓL készül...
És a tápis babák előbb ehetnek mindent hisz edződik a gyomruk a táppal! Ha érdekel valakit mit mikor ajánl akkor holnap kiírom a könyvből!
Judit na a te sztorid után meg tuti nem hívok télapót
Gerimamy jó ötlet a tábla, benne vagyok! Mondd mi kell és megírom! Ja, és itt akkor szeretnék egy régi félreértést tisztázni! Nem azért nem írtalak be anno mert nem akartalak, csak én annyira felszínesen olvastam a másik topikot, hogy sokszor átugrottam hogy valaki írta hogy ez meg az kellene a táblába! Ezért kértem mindíg privit, mert nem akartam hogy kimaradjon valaki! De te pont ezért maradtál ki, és én ezt nagyon szégyenlem!
De tényleg nem láttam, hogy írtál! Remélem nincs harag! De kihagyhatsz te is most ha akarsz! Megérdemlem, mert nem olvastam rendesen csak felületesen a topikot!
[/b]