Sudi: Én, mint tudjátok május 18-án szültem, az első menstruációm
július 3-án jött meg (cirka 6 és fél héttel szülés után, nekem csak egy kevés tejem volt az első három hétben), a következő pedig augusztus 2-án. Úgyhogy úgy néz ki, hogy nálam már rendszere-sedett! Mondjuk most a másodiknál elkezdtem szedni a fogamzás-
gátlót, úgyhogy ez majd végképp beállítja a ciklusomat! Írod, hogy nem régen hagytad abba a szoptatást! Nem lehet, hogy csak arról van szó, hogy még a hormonjaid "nem álltak vissza" rendesen?
Engedjetek meg még annyi megjegyzést, hogy nekem 12 éves ko-
rom óta, amióta elkezdtem menstruálni, mindig rettenetesen gör-
csölt a hasam az első napon és amióta szültem, szinte alig érzek valamit! Mondták nekem páran, hogy így lesz és én reménykedtem is benne, de nem hittem!!!
Ugyanakkor olyat is hallottam, hogy volt akinek kezdetben jobb lett, aztán ugyanúgy fájt, mint előtte!
Fogamzásgátlót korábban még sohasem szedtem, bízom benne, hogy úgy lesz ahogy mondják és a gyógyszer mellett végképp nem lesznek ilyen kellemetlenségeim!
Én nem voltam bölcsis, mert Anyu otthon volt a húgommal és így nem vettek fel! Nem gondolom, hogy kárára lenne Jocinak, ha mégis be kéne adnom, de sajnálnám, mert még olyan pici lenne és inkább én szeretném napközben is gondját viselni! Jobb lesz, ha odafigyelsz Gery-re, mert még a végén halálra rémíti a tengeri-malackát! (Szó szerint!)
Sajnos az én férjem is dolgozik ma!
Puszi: