Sziasztok!
PiciLaci ma kapott elõször cicin kívül mást, méghozzá meggyet. Ugyanis Anyukámék hoztak egy nagy szatyor finom édesre érett tuti bio meggyet. Igaz, lett volna még 11 nap a 6 hónapos korig, de azon a néhány napon biztosan nem múlik semmi, és ezt a meggyet kár lett volna kihagyni.
Olyan édes volt, az elsõ félkanálkányit döbbenten tartogatta a szájában néhány másodpercig, forgatta a nyelvét, aztán akkorára tátotta a száját, mint a bécsi kapu!
Megszavaztuk, hogy a fele úgyis szétfolyt, hát kapjon még egy fél kanálnyit. Amikor meglátta a kanalat, érte nyúlt, megfogta (belenyúlva a kanálba
), és már húzta is a szájába.
Bevallom, 4-5 félkanálnyit is adtam neki. Még utána is örjöngve követelte a folytatás.
Remélem hamarosan lesz idõm átolvasni azt a rengeteg infót, ami itt már összegyûlt, addig is szeretnék kérdezni, bocs, tudom, hogy ez már biztosan elhangzott itt valahol. Szóval azt tudom, hogy elõször csak a levét kaphatja a gyümölcsnek, és hogy fokozatosan emelhetõ az adag. De mikor kaphatja meg a gyümölcs húsát is, szóval a kimagozott és leturmixolt gyümölcsöt? Ha a leturmixolt gyümölcsöt (mondjuk jégkockatartóban) lefagyasztanám, az jó megoldás lenne? Itt ez a sok finom meggy, olyan jó lenne tartalékolni belõle.
BMárti