Sziasztok!
Riki láza hála az égnek ma már nem verdesi a 39-et, remélem a nehezén tőúl vagyunk!
Ma már evett is 1 fél babánt és egy kis húslevest (pár kanállal
)!
Kinga!
ZINNAT a szuszpenzió neve (pontosabban granulátum van benne, amiből Te rázod össze a büdcsi folyadékot
).
Nálunk is az a trendi, hogy mindkettő beteg esetleg fedi egymást kicsit a betegségük - most ios ez történt, Ricsi füle most gyógyult meg a 3. középfülgyusziból (dec.óta).
Nekünk ez a böli nagyon betett - igaz mostanában 2 hónapig jártunk folyamatosan, de akkor is volt köhögés és kis taknyosság, de a gondozónők szerint, ilyenkor is vinni kell, mert a többi is köhög, tüsszög... Számomra érthetetlen ez a hozzáállás is... - de szerencsére mindjárt vége a bölinek, s irány az ovi!
Éva!
Ház szupiiiiiiiii!
És a tesókról a fotó is!
(Köszi az algo tippet a lázra!
)
Kinga!
Éva tippje tetszik a lázra! Egyszerűbb, s ha jól olvasom hatásosabb, mint a mieink!
Mimóza, Eri!
JOBBULÁST a betegeknek és a baleseteseknek!
Mimóza!
Nálunk is megy a bicaj ezerrel, de sajna a húsvétra kapott pótkerekes CORA-s 1 hete Anyuéknál felmondta a szolgálatot - a gyerek kezében maradt a nyereg...
megpróbáljuk visszavinni majd, mert azért vicc, hogy kb 5-6 használat után egy 3 éves markában maradjon a nyereg.
Ha nem veszik vissza, buktunk megint valamit - lassan jó lesz megszoknom...
Az illetékre kaptam 1 év részletfizetési kedvezményt (havi 17000, szép egy év lesz
), persze jegybanki kamattal növeltet... A Trabicsekre nem engedtek el egy fillért sem, mondván, miért nem vonattam ki Apu halála előtt a forgalomból?! Hülyék ezek???
Hagyatéki előtt nem az enyém, így semnmit nem intézhet senki, csak a tulajdonos, halála után viszont már VAGYONT szereztél, így hiába vonatod ki, az már a Te sarad lesz...
Aput a halálos ágyán valszeg nem ezzel zargattam volna, még akkor sem, ha tudok róla, hogy ennek mi a menete! Állatok......................
Na megint sikerült jól felbőszítenem magam a magyar jogrendszeren...
Tényleg csak az jár jól, aki lop, csal, rabol, hazudik - de persze jó nagyban, akkor mindent megúszhat, sőt...
Na megyek fürdetni, kicsit hosszú volt ez a nap...
Jó éjt!
Erika