Szia!
Sikerült megegyeznetek?Azért nem írtam árat, meg fogalmam sincs, mennyit lehet ilyenkor kérni. Attól is függ, nekik mennyit ér meg.Ma megkérdezem, melyek lehajtónál kell menni és megírom, hogy hogyan juttok el hozzánk. Jönnek a gyerkőcök is?Remélem nem te vezetsz, vigyázz magadra, meg kérj kölcsön övterelőt, ha tudsz. Mondjuk én nem használtam, de azért fő a biztonság. Kimossam az ágyneműt, vagy inkább hagyjam, majd te átmosod. Nem koszos, de a szekrényben állt, nincs friss illata
Bocs, de nem tudtam este jönni, Norbiék itt alszanak, ahol a gép van, és nem akarta, hogy zavarjam őket a gépezéssel.
Nem irigyellek, jó sok elintéznivalód van mostanában. Korábbra nem lehet tenni az esküvőt? Nagyon necces.... Szerintem most ne agyalj azon, hogy nem lesz nagy felhajtás, de igértesd meg Zolival, hogy utána bepótoljátok!A személyi intézésnél remélem nem kell sokat várnod, nálunk nagyon rugalmasak, a kismamikra, meg a kisgyerekesekre külön odafigyelnek, a bizt.őr beviszi soronkívül.
Az APEh-nél is így volt, tavaly szülés előtt 2 nappal kellett intéznem a bevallás-módosítást, és ott isrendik voltak nagyon, pedig voltak pár százan előttem.Nem reagáltál amit az életkezdési támogatásról írtam, tudsz róla valamit?(másik tpoikban olvastam, hogy foglalkoztak vele )Vagy kérdezzek rá az önkorm-nál?Voltál dokinál? Zsófi hogy viseli, hogy így felpörgött minden mostanában?Remélem szépen nődögél!
Megyünk ma tanácsadásra, le akarom Fannit mázsálni, meg megmutatni dokinak a búbot a nyakán.
Pussz
Era