Sziasztok Lányok!
Hát én is jó régen voltam
De olvasni szoktam
Már ha van mit !
Csak mire oda kerül a sor, hogy írjak is.......
Nálunk semmi különös nincs, ma lesz az évzáró az oviban. Mi még nem ballagunk, majd csak jövőre
Vikics!
Hogy milyen nagyok a fiúk
És milyen elegánsak
Éva!
Gratula a nagyfiúhoz, és irigy-irigy vagyok
Úgy szerettem, amikor mocorogtak. Habár Gréti olyan kis finoman mozgott, hogy néha már azt mondtam, hogy megyek a védőnőkhöz, hallgassák meg a szívhangját, hogy él-e még ez a gyerek
De aztán mindig rúgott 1-2-t, hogy megnyugodjon az anyja
Kérdésem is van: Nálatok 1 szobában vannak még a gyerkőcök vagy külön-külön szobában? Mi ősszel fogunk költözni (ha minden jól alakul) és nem tudom, hogy külön rakjam őket, vagy 1 szobába? Most még együtt vannak, de már meg lett ígérve a külön szoba. Gréti várja is, Gergő is mondja, hogy külön szobája lesz, de szerintem még nem gondolt bele, hogy akkor egyedül kell aludni. Mert most még mindig keresik a másikat, hogy hol van, az ágyában van-e, reggel már felkelt-e, stb.
Az a másik bajom ezzel, hogy ha most 1 szobába rakom őket, akkor lehet, hogy 1 év múlva kitalálják, hogy mégis külön akarnak menni, akkor pakolhatom át az egész lakást
Szóval elég tanácstalan vagyok. Heeeelp
Jó hétvégét mindenkinek. Mi a múlt szombaton is voltunk lagziban, meg most is megyünk.
Jó buli, csak kicsit zsebbenyúlós
Andi