Sziasztok!
Na úgy látom rendesen megkavartuk itt az életet!
Na akkor kezdem az elejétől, hogy mindenki számára világos legyen a dolog. Szeptemberben nem jött meg így csináltam terhességi tesztet, ami pozitív lett.Csináltam még egyet az is. Elmentem a nőgyőgyászomhoz (aki az előző dokim volt a Kútvölgyis) és ő is megerősítette, hogy valóban terhes vagyok. A következő vizsgálatkor 2 szívhangot észlelt.Közölte, hogy ikrek!:D Mi nagyon meglepődtünk, de nagyon örültünk neki. Aztán egy darabig így volt, mindig 2 szívhang. Aztán a 18. héten megtalálták a 3. szívhangot is! Most lehet megint csóválni a fejeket, heves érzések támadtak bennünk ami nem csak felhőtlen öröm volt. Aztán lassacskán beleszoktunk és elfogadtuk holott, mi nem éreztük magunkat elég felelősségteljesnek ahhoz, hogy 3 gyermekünk legyen ráadásul egyszerre. Majd a 20. héten idejöttem hozzátok a hírrel, hogy 3-as ikreket várok, ti nagyon kedvesen fogadtatok, jó tanácsokkal láttatok el! Majd következett az az ominózus éjszaka görcsök, stb. Irány SOTE I. számú klinika, ahol tök bunkón közölték velem, hogy milyen 3 babáról beszélek mikor itt csak kettő van. Felhívta a dokimat délelőtt, konzultáltak és egy másik orvos (mert aki fogadott éjjel az az ügyeletes volt és reggel fogta magát és hazament) csinált ultrahangot, ami alapján kijelentették, hogy a B baba erősen alaulfejlett a másik kettőhöz képest és mivel ikerterhességről van szó valószínüleg március végén császároznak majd, és a babának addig nem lesz annyi ideje, hogy annyira is fejlett legen, hogy megérje az ' hetes (!) kort. Ezután hazaengedtek minden egyébb szó nélkül, utána depresszió stb. Hétfőn elmentem a Kútvölgyibe a dokimhoz ahol 3 (!) orvos nézte az ultrahangot és mind3-an egyöntetűen azt mondták, hogy nem lesz 3. baba. Illetve, hogy van egy mód ami arról szól, hogy a hasamon keresztül, a babába juttatnak vért. De így is olyan mértékű a károsodás, hogy 80% hogy beteg lesz. Ezután váltottam orvost, aki szintén azt mondta, hogy nem éli meg az 1 hetes kort a baba és valóban vért lehetne neki adni, de nagy a kockázata, hogy beteg lesz. Szóval ugyanaz a téma. Felkerestem Hajdu Krisztinát, aki azt mondta, hogy csinálnak egy 4D-s vizsgálatot illetve még valamilyen szűrést (nemtudom pontosan a nevét). De elmondtam neki, a 6 orvosi szakvéleményt és azt mondta, hogy akkor valószínüleg ő sem fog tudni bíztatóbbat mondani. Újabb depresszió. Mára már egy kicsit megnyugodtam, de akkor feljövök ide, és látom amiket írtatok, és most újra nagyon rosszul érzem magam.
És igenis úgyanúgy szoktam beszélni és énekelni Dórinak is, mint a másik két babának egyszerűen csak már belefáradtam abba, hogy nem volt, aztán lett és most ugyan van, de aztán megint nemlesz.
Itt egyértelműen az előző dokim tévedett, mert ha időben észreveszi egyáltalán, hogy van 3. baba, akkor elkezdhettük volna azt az injekciós kezelést és most semmi probléma se lenne. Simán pert indíthatnánk ellenne, és lehet, hogy be is fog következni, de most nincs erőm és kedvem se ezzel foglalkozni, most csak a babáimmal akarok foglalkozni,nekik akarok élni és ennyi. Valószínűleg miután megszülettek, és egyszer viszanézem ezt teljesen másképpen fogom gondolni a dolgot de most így érzem. És ha megszülettek, és valamilyen csoda folytán Dóri is utoléri a többieket, akkor természetesen ugyanúgy szeretni fogjuk, mint a másik két babát
Na remélem ezzel sokak érzéseit megmagyaráztam.
puszi
Nóri