Hírek Judytékról:
Túl vannak a mütéten, de nem volt minden zökkenömentes. Csak két részletben tudták kivenni a manduláját Ákosnak, mert akkora volt. Félbe kellett vágni elöször, és úgy kivenni. A mütös azt mondta, hogy alig tudták lefogni, úgy kapálózott.
Hát ahogy beszéltem Judittal a háttérben hallottam ahogy Ákos üvölt, gyerekek majdnem elbögtem magam. Szegény, mit érthet egy ilyen pici fiú az egészböl? Fájdalmai vannak, de kap csillapítót, és még kicsit kába. Majd megszakadt a szívem. Judit egy hös, hogy ezt így végig tudja csinálni.
Detti
,Edit
Leszögezem, hogy beteg babát én sem vállalnék. Vessék rám a követ, de mind a házaséletemet, mind a 2 egészséges gyermekem életét tönkre tenném ezzel. DE nem lehet tudni, hogy az a kislány mennyire beteg. Nóri itt több orvosnál is volt, és mindenki mást mondott, az ikertranszfúzió csak most került szóba egyáltalán, amit mindannyian tudunk, hogy nem halálos betegség. Akkor hogy lehet azt elhinni, hogy beteg a B baba, ha minden orvos össze-vissza beszélt? Biztos nem lehet semmit tenni? Nekem csak az tünt fel, hogy Nóriék olyan könnyen lemondanak róla. Pont ez kerülhet a másik kislány életébe is, mert ugye az sem jó ha minden vért és táplálékot a nagyobb kap, ez rá is káros lehet a keringésére. Én nagyon várom Hajdú doktornö véleményét, hogy menthetö-e ez a pici lány. Biztos mindent megtennék, hogy ha lehet, akkor megmentsem, és addig gondolatban sem mondanék le róla, mert bizony ezt ö érzi.
Azt sem értem, hogy miért nem fektetik be Nórit egy kórházba, és nem vizsgálják minden nap mindhárom baba flowját? Ez kulcsfontosságú lenne.
Ráadásul a Schöpfben már nincs PIC, akkor miért fog ott szülni, ha lehet tudni, hogy korababaák lesznek.
Na jó eldugulok. Ne ítélj, hogy ne ítéltess.