Sziasztok!
Istenem télleg igaza van Memének!
Ti annyi tanáccsal eláttok, hogy áldom az eszemet és a szerencsémet, hogy rátok találtam!
Edit,
A pocim az nagy de még bírok vele
28 éves vagyok,Szigetszentmiklóson lakunk (nemtom tudjátok-e hogy merre felé van), eredeti foglalkozásom szerint ügyész lennék, de nem fejeztem be a fősulit és úgy néz ki egy darabig még nem is fogom
Egy családi vállalkozásunk van és ott dolgozok én is és a párom is.
Hobbi: nagyon sokat tudok beszélni
.Egyébként imádunk utazgatni mind1, hogy külföld vagy belföld.
A múltkori eszetlen költekezésünk után biztosan azt gondoljátok, hogy mi ilyen "ki ha én nem-ek" vagyunk, de akár hiszitk akár nem, ha mi elmegyünk külföldre, akkor ottani családoknál szoktunk lakni, mert az a véleményünk, hogy ha már elmegyünk egy másik országba akkor minket érdekel a kúltúrájuk, amit csak akkor ismerhetünk meg igazán, ha velük együtt lakunk.Abba semmi jó nincs ha egy olyan szállodában lakunk ami tele van pl. magyarokkal...őket itthon is bámulhatom
Állatunk nincs, mert én nem szeretem az olyan állatokat, ami az embertől függ.
A párommal (Balázs) 5 éve vagyunk együtt és 2 éve vagyunk házasok.
Hálistennek mind a 4 "nagyszülő"él, és jó a kapcsolat velük, csak anyósom néha kicsit túlbuzgó és szeret rendezkedni.Még abba is beleszól amihez igazából semmi köze. (pl: ő kitalálta, hogy a fiúnak az apja vagy a nagyapja nevét kéne kapnia és milyen dolog az hogy nem. Én meg mondtam neki, hogy én meg pont azt nem szeretném és különben is 2 nagyapja van meg egy apja 3 neve meg ugyebár nem lehet egy gyereknek
)
Nekem egy testvérem van míg a páromnak 4!
Nagy a család. Anyósomnak eddig 8 unokája van és még mi jövünk majd!
Az én testvéremnek egy másfél éves kisfia van.
Hát így több nem jut eszembe.
Cat,
A kórház nem szűnt meg csak nincs már úgymond "közkórház" része. Csak magánkórház van. És én ott fogok szülni
Meglestem a telefonszámát ennek a Hajdú doktornőnek, hívtam is de nem vette föl...majd holnap is megpróbálom
Ha ennyien mondjátok akkor biztos nem érdemes kihagyni.
Mozi: Sógorom azt mondta, hogy letölti nekem, és itthonról a jó meleg ágyból leshetem majd.
Tali: majd nyáron, ha már a babók megerősödtek és így egyben lesz még a csapat, akkor majd mi is elmegyünk egy ilyen talira ha nem bánjátok.
Ja és azt hiszem befizetek egy ilyen Ikrek könyvére. Vagy inkább ezt az újabbat vegyem.
A Hurrá ikrek!-et?
Megnéztem a neten ezt a Kolpingot, ahová mentek és nagyon klassznak tűnik
Majd egy pár év múlva mi is befizetünk egy ilyen nyaralásra
Mikor mentek?
Babakocsit kéne venni
puszi,
Nóri